O değilde bizim grubu mahvettin kız 3 kişilik kilo verdin
hic sorma esra perişanız bu sene kar yagmadıgı için ortalık mikrop kaynıyotHuzurvermeyolunda geçmiş olsun bebişlere bu ne böyle salgın var heralde hepinizin kuzuları hasta bu ara
Amann boşver olsun saglık olsunda gerisi halloluyorAynı fikirdeyim:)) bizde tv günde 1 saat açılır. O da internetten seçtiğim bi saatlik çizgi film hakkı vardır oğlumun.onun haricinde tv yok.bol oyun ve oyuncak ve bol bol da dağınıklıl demek oluyor haliyle:)
ah kuzuum evine temizlik bile yapamıyorsun yeri geliyor sadece dagınıklık degil yani hersey birarada olmuyor birgun supuruyorsan öteki gun belki silersin camları Allah bilir nezmanda bir masada yemek yenir biri üstüne basına döker öteki kasıgı senin vermeni kabuletmez heryeri batırır halılar sandalyeler üst bas kıyafet batar buyugunu wc ye götürürsün kucugude peşinden zorla girer birini banyo yaparsın öteki arkada bir kova suyu boca eder iki kucuk cocuklu olunca bazı seylerden vAzgecmeyi öğrendim ben hersey dört dörtlük olmuyor cok sukur saglıkları yerşnde olacak kadar temizlik aradıgımı bulacak kadar düzenim olsun yeter :))Benim derli toplu ama oğlum daha 7 buçuk aylık olduğu için
Dediğim gibi bence evin temiz olması önemli oyuncak olsun etrafta ne olacak ki sonuçta pis bise değil
Ne guzel anlatmissin :/hic sorma esra perişanız bu sene kar yagmadıgı için ortalık mikrop kaynıyot
Amann boşver olsun saglık olsunda gerisi halloluyor
ah kuzuum evine temizlik bile yapamıyorsun yeri geliyor sadece dagınıklık degil yani hersey birarada olmuyor birgun supuruyorsan öteki gun belki silersin camları Allah bilir nezmanda bir masada yemek yenir biri üstüne basına döker öteki kasıgı senin vermeni kabuletmez heryeri batırır halılar sandalyeler üst bas kıyafet batar buyugunu wc ye götürürsün kucugude peşinden zorla girer birini banyo yaparsın öteki arkada bir kova suyu boca eder iki kucuk cocuklu olunca bazı seylerden vAzgecmeyi öğrendim ben hersey dört dörtlük olmuyor cok sukur saglıkları yerşnde olacak kadar temizlik aradıgımı bulacak kadar düzenim olsun yeter :))
Su saat oldu pembebulutu bekliyorum dun gelmis ama hicbise yazmamis napim simdi ben
Bilmiyorum. Gelirse belki 3. Oluruz diye bekkiyor8mHmm niye girmedikı acaba
Bilmiyorum. Gelirse belki 3. Oluruz diye bekkiyor8m
Bekliyorum da ansizin isim cikar liste ortada kalir diyede korkuyorumBiraz daha bekle canım istersen belki gelir
Bekliyorum da ansizin isim cikar liste ortada kalir diyede korkuyorum
Bu hafta hic gelmemis dun siteye girmis ama bise yazmadi. Bi sorunu varsa yazabilirdi bildirin yapmicam diyem eger haftayada boyle olursa diskalifiye ederim. Herkesin hakkina giriyo suanOf yaa bugün cuma biraz dikkate alınabilir di ama
Bu hafta hic gelmemis dun siteye girmis ama bise yazmadi. Bi sorunu varsa yazabilirdi bildirin yapmicam diyem eger haftayada boyle olursa diskalifiye ederim. Herkesin hakkina giriyo suan
Benim yolum uzun 3 sene falan burdayim daha cok listelere girerimah bide listede olsaydin super olurdu
Olsaydim yazcaktim cnmBenim yolum uzun 3 sene falan burdayim daha cok listelere girerim
Son ana kadar bekle gelmezse gelmiyodurSu saat oldu pembebulutu bekliyorum dun gelmis ama hicbise yazmamis napim simdi ben
Aynen katiliyorumEğer ki sorun varsa yogunsanda bı şekilde girilip bilgilendirilmeli takım, bu herkes için geçerli bura çok dikkate alınmalı
Abartma kız sende bişeyin yokOlsaydim yazcaktim cnmsisko parmaklar klavyeye sigmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?