Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Huzurvermeyolunda geçmiş olsun bebişlere bu ne böyle salgın var heralde hepinizin kuzuları hasta bu ara
hic sorma esra perişanız bu sene kar yagmadıgı için ortalık mikrop kaynıyot

Amann boşver olsun saglık olsunda gerisi halloluyor

Benim derli toplu ama oğlum daha 7 buçuk aylık olduğu için
Dediğim gibi bence evin temiz olması önemli oyuncak olsun etrafta ne olacak ki sonuçta pis bise değil
ah kuzuum evine temizlik bile yapamıyorsun yeri geliyor sadece dagınıklık degil yani hersey birarada olmuyor birgun supuruyorsan öteki gun belki silersin camları Allah bilir nezmanda bir masada yemek yenir biri üstüne basına döker öteki kasıgı senin vermeni kabuletmez heryeri batırır halılar sandalyeler üst bas kıyafet batar buyugunu wc ye götürürsün kucugude peşinden zorla girer birini banyo yaparsın öteki arkada bir kova suyu boca eder iki kucuk cocuklu olunca bazı seylerden vAzgecmeyi öğrendim ben hersey dört dörtlük olmuyor cok sukur saglıkları yerşnde olacak kadar temizlik aradıgımı bulacak kadar düzenim olsun yeter :))

Ne guzel anlatmissin :/

Su saat oldu pembebulutu bekliyorum dun gelmis ama hicbise yazmamis napim simdi ben

Of yaa bugün cuma biraz dikkate alınabilir di ama
Bu hafta hic gelmemis dun siteye girmis ama bise yazmadi. Bi sorunu varsa yazabilirdi bildirin yapmicam diyem eger haftayada boyle olursa diskalifiye ederim. Herkesin hakkina giriyo suan

Bu hafta hic gelmemis dun siteye girmis ama bise yazmadi. Bi sorunu varsa yazabilirdi bildirin yapmicam diyem eger haftayada boyle olursa diskalifiye ederim. Herkesin hakkina giriyo suan

Eğer ki sorun varsa yogunsanda bı şekilde girilip bilgilendirilmeli takım, bu herkes için geçerli bura çok dikkate alınmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…