Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Uwww okurken yoruldum

Insallah cnm :) en cok da modunu dusuren milletin aaaa neden pespese yaptin cokda zor oluyodur simdi yazik diyip acitarak bakmalari!!! Hamileyken cok etkileniyodum ama simdi oyle diyenlere iyiki yapmisim seneye bitane dha yapcam diyorum

Insallah cnm :) en cok da modunu dusuren milletin aaaa neden pespese yaptin cokda zor oluyodur simdi yazik diyip acitarak bakmalari!!! Hamileyken cok etkileniyodum ama simdi oyle diyenlere iyiki yapmisim seneye bitane dha yapcam diyorum

Benim hamileliğim sorunlu olmasa ben 3 4 çocuk istiyordum hala istiyorum da bakma

Uycam uycam ama benim telaseli günler basladı bugün sabah 5 de kalktım o saatten beri ayaktayım ama 3 de yemek yiyebildim. Bunlardan dolayi birazda izin aldım

Canım çantana kavrulmamış kuruyemiş koy bu zamanlar İçin kurtarıcı

Canım öğün yerine yedim kaçamak dediğim tavuk yasak ya ondan :)

Aynen katiliyorum

esperenzaa senin yuzden 30 a bolunuyo cnm 559 etapdaymisiz ben 558 diye hesapladim hep
Canım 29 olması lazım.529. Etapta bildirimli izne ayrıldım.530.etaptan itübaren sayman gerek.listeyi paylaşırken de 529. Etapta bildirimli izne ayrılan üye geri döndü diye belirtirsen sorun olmaz.dilersen başka kaptanlara da sor canım,

Kizlar merak ettim ve belimi olctum 12 subatta 88 cm simdi 84 cm 4 cm incelmis ama kalca hala ayni
Kalça nedense daha zor inceliyor. Ocakta ölçüm yaptım ben şubatta olçtuğum de en az kalcamin inceldiğini fark ettim.
Inşallah canım yana :*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…