Listeyi paylastim 8 e kadar gelirse duzeltirimSon ana kadar bekle gelmezse gelmiyodur
Tabi cnm biseyim yok 20 kilo cuk bi fazlam varAbartma kız sende bişeyin yok
Doģru haklısınListeyi paylastim 8 e kadar gelirse duzeltirim
Haftayada gelmezse bosuna beklemis olcaz
Yapcak bisey yok artik insallah gwlirDoģru haklısın
10 kilo bile versen guzel olursun sen ne 20siTabi cnm biseyim yok 20 kilo cuk bi fazlam var
10 kilo versem 71 oluyorum10 kilo bile versen guzel olursun sen ne 20si
hic sorma esra perişanız bu sene kar yagmadıgı için ortalık mikrop kaynıyot
Amann boşver olsun saglık olsunda gerisi halloluyor
ah kuzuum evine temizlik bile yapamıyorsun yeri geliyor sadece dagınıklık degil yani hersey birarada olmuyor birgun supuruyorsan öteki gun belki silersin camları Allah bilir nezmanda bir masada yemek yenir biri üstüne basına döker öteki kasıgı senin vermeni kabuletmez heryeri batırır halılar sandalyeler üst bas kıyafet batar buyugunu wc ye götürürsün kucugude peşinden zorla girer birini banyo yaparsın öteki arkada bir kova suyu boca eder iki kucuk cocuklu olunca bazı seylerden vAzgecmeyi öğrendim ben hersey dört dörtlük olmuyor cok sukur saglıkları yerşnde olacak kadar temizlik aradıgımı bulacak kadar düzenim olsun yeter :))
Aa oldum mu teşekkür ederim canim ❤DELIveCesur canım tebrik ederim mezun oldun darısı burdaki herkesin başına
6yı görürsün 12 13 kilo versen gayet güzel olur10 kilo versem 71 oluyorum6 lari gormek istiyorum ya 69.9 yapcam hedef kilomu
Insallah cnm insallahh 6 yi gormeyeli uzuuuuuuuun bi zmn oluyo. Zaten kime kilomu soylesem inanmiyo kemiklerim agar heralde6yı görürsün 12 13 kilo versen gayet güzel olur
Valla hic 80 durmuyosun 75 gibisinInsallah cnm insallahh 6 yi gormeyeli uzuuuuuuuun bi zmn oluyo. Zaten kime kilomu soylesem inanmiyo kemiklerim agar heraldesirf bu yuzden diyetisyene gidip tartilcam :)
Canımmm canımm :) yasamadan bilemiyor insan zor görğnen de kolaylasıyor kolay görünen de zorlasabiliyor herseyin bası saglık hepsi gelip gidiyor bundan 1.5 sene sonra baya rahatlamış bir iki cocuk annesi olcam ben inş :)Uwww okurken yoruldum
Valla hic 80 durmuyosun 75 gibisin
Insallah cnm :) en cok da modunu dusuren milletin aaaa neden pespese yaptin cokda zor oluyodur simdi yazik diyip acitarak bakmalari!!! Hamileyken cok etkileniyodum ama simdi oyle diyenlere iyiki yapmisim seneye bitane dha yapcam diyorumCanımmm canımm :) yasamadan bilemiyor insan zor görğnen de kolaylasıyor kolay görünen de zorlasabiliyor herseyin bası saglık hepsi gelip gidiyor bundan 1.5 sene sonra baya rahatlamış bir iki cocuk annesi olcam ben inş :)
Canımmm canımm :) yasamadan bilemiyor insan zor görğnen de kolaylasıyor kolay görünen de zorlasabiliyor herseyin bası saglık hepsi gelip gidiyor bundan 1.5 sene sonra baya rahatlamış bir iki cocuk annesi olcam ben inş :)
Insallah cnm :) en cok da modunu dusuren milletin aaaa neden pespese yaptin cokda zor oluyodur simdi yazik diyip acitarak bakmalari!!! Hamileyken cok etkileniyodum ama simdi oyle diyenlere iyiki yapmisim seneye bitane dha yapcam diyorum
Uycam uycam ama benim telaseli günler basladı bugün sabah 5 de kalktım o saatten beri ayaktayım ama 3 de yemek yiyebildim. Bunlardan dolayi birazda izin aldım
Kolay gelsin cnm hayirli yolculuklar
[
Bizimde oyleydi ben toplar m7tfaga giderdin 5 dkk sonra bi donerdim sanki hic toplanmamis gibi. Ne yorcam kendimi dedim sonra
canim en azindan oyuncaklari fln odalarinda olur. Istedikleri oyuncaklari alir gelirlerinsallah
3 yasinda bi xocugun uslu olmasi oturmasi normal degildir zaten
ruzgarda ben yoruldum sen topla diyo
ben haftaya 79 olur diye dusunmustum ama
afiyet olsun cnm
Bana dokunma sen saril siki sikiozmn daha cok verirm
afiyet olsun cnm aksama kacamak demissin ama zaten gun icinde bise yememissin ki
Canım 29 olması lazım.529. Etapta bildirimli izne ayrıldım.530.etaptan itübaren sayman gerek.listeyi paylaşırken de 529. Etapta bildirimli izne ayrılan üye geri döndü diye belirtirsen sorun olmaz.dilersen başka kaptanlara da sor canım,Aynen katiliyorum
esperenzaa senin yuzden 30 a bolunuyo cnm 559 etapdaymisiz ben 558 diye hesapladim hep
Kalça nedense daha zor inceliyor. Ocakta ölçüm yaptım ben şubatta olçtuğum de en az kalcamin inceldiğini fark ettim.Kizlar merak ettim ve belimi olctum 12 subatta 88 cm simdi 84 cm 4 cm incelmis ama kalca hala ayni
Inşallah canım yana :*Bundan sora öyle olucak kaptanicemmm
İnşallah zaten çok kıyıdasin kesinlikle görürsün 5li yi canım
Yaa ama büyük bi eksiklik olucak sen olmayınca
Kesinlikle olmazsa olmazim zatinyagi harika bişey ben hiç sıvıyag kulanmam hatta
İnşallah canım şuan eski halime döndüm galiba dahada iyi olucam yaza zayif olmak istiyorum
Aynen oyle yapcam cantamda biseyler bulundurmam sart bugun cok midem bulandi o kadar ac kalincaCanım çantana kavrulmamış kuruyemiş koy bu zamanlar İçin kurtarıcı
Canım öğün yerine yedim kaçamak dediğim tavuk yasak ya ondan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?