- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Canim tavuk neden yasak sana bu arada?Canım çantana kavrulmamış kuruyemiş koy bu zamanlar İçin kurtarıcı
Canım öğün yerine yedim kaçamak dediğim tavuk yasak ya ondan :)
Ay delisin yemin ederim :)Insallah cnm :) en cok da modunu dusuren milletin aaaa neden pespese yaptin cokda zor oluyodur simdi yazik diyip acitarak bakmalari!!! Hamileyken cok etkileniyodum ama simdi oyle diyenlere iyiki yapmisim seneye bitane dha yapcam diyorum
O konuya da söyle cevap vereyim 1.den sonra 2. Ye karar vermek kolay da 2.den sonrası cok zor bir karar bence tabi :)Benim hamileliğim sorunlu olmasa ben 3 4 çocuk istiyordum hala istiyorum da bakma
Ay delisin yemin ederim :)
O konuya da söyle cevap vereyim 1.den sonra 2. Ye karar vermek kolay da 2.den sonrası cok zor bir karar bence tabi :)
Cnm malesef bize onermiyolar banada dr dedi daha yapma 2 cocugun var onlari dusun diyeBenim hamileliğim sorunlu olmasa ben 3 4 çocuk istiyordum hala istiyorum da bakma
hee olsun o kacamakdan sayilmaz bnce :) kacaka dedigin pasta borekle olurCanım çantana kavrulmamış kuruyemiş koy bu zamanlar İçin kurtarıcı
Canım öğün yerine yedim kaçamak dediğim tavuk yasak ya ondan :)
Kafam cok karistiCanım 29 olması lazım.529. Etapta bildirimli izne ayrıldım.530.etaptan itübaren sayman gerek.listeyi paylaşırken de 529. Etapta bildirimli izne ayrılan üye geri döndü diye belirtirsen sorun olmaz.dilersen başka kaptanlara da sor canım,
En cabuk buyuyen ama en zor kuculen sey heralde bu kalcaKalça nedense daha zor inceliyor. Ocakta ölçüm yaptım ben şubatta olçtuğum de en az kalcamin inceldiğini fark ettim.
Inşallah canım yana :*
Baska turlu susmuyolar napimAy delisin yemin ederim :)
O konuya da söyle cevap vereyim 1.den sonra 2. Ye karar vermek kolay da 2.den sonrası cok zor bir karar bence tabi :)
Cnm malesef bize onermiyolar banada dr dedi daha yapma 2 cocugun var onlari dusun diye
hee olsun o kacamakdan sayilmaz bnce :) kacaka dedigin pasta borekle olur
Kafam cok karisti
En cabuk buyuyen ama en zor kuculen sey heralde bu kalca
Baska turlu susmuyolar napim
Valla ben daha istemiyorum Allah olmayanlara versin
Insalllah canim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsinBenim oglum 2. Sezaryenim canim 3. Yapcam çünkü oğlum tek büyüsün istemiyorum bi kardeş gerek 2 çocuğum olmuş olacak allah verir ise
Insalllah canim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin
Tesekkur ederim kaptanimEllerine saglik cnm
hadi ya gecmis olsun bebek mi hasta
65 e az kaldi :) izine cikiyosun dimi
Haftaya hosgeldin 5 ler deriz artik
Hosgeldin 7 leeeerrrr
Hosgeldin 6 laaarrr
Olsun az az gitsin bidaha geri gelmesin :)
Eksiye dusmeye basladin :) haftaya daha guzel olur
gunaydin cnm ayrilcak misin yoksa baska takimami geciceksin
Helal olsun kuzum :) Çok çok tebrik ediyorum seniiii :)
Wuhhuuu baby. Haydi tey tey halaya
Tesekkur ederim kizlar darisi diger haftalara insallahCanım tebriklerrr 7 lere hoşgeldiiin darısı 6ların basına
Canım masallah sana nekadar guzel haftada 2 külo nerdeyse tebrikleeer :)))
Sağolun kızlar. Inşallah ben de öyle umuyorum.
Hepimiz istedigimiz kiloya ulaşırız
Gecen cuma 69.5
Bugun 68.5
Fark -1000 gr
Kilo bildirimi
Gecen Cuma: 66
Bu cuma 65.5
Fark: 500 gr
%0.76
Kanguru_
Niye gıdım gıdım gidiyo yaaaa
Oooo kaptanim supersin
Cuma 83.8
Bugun 81.6
Fark 2.2
Yuzde 2.63
Olsun canim onumuzdeki hafta eksi gorursun insallahGünaydin kizlar herkesleri tebrik ederim cok güzel vermissiniz ben ayniyim malesef
Gecen hafta:68,3
Bu hafta:68,3
Tesekkur ederim canimÇok güzel vermişsin 59a hiç bir şey kalmamış
Çok ama çok iyi baya hızlı bi geçiş olmuş
Bence gayet iyi yarım kg gitmiş daha n olsun
Güzel vermişsin istikrarını bozma 85 ol artık
Çok güzel 2 li rakamlara bişey kalmadı
Her zaman ki gibi harikasın huzurcuğum
Güzel gitmiş bravo
Kıız naptın sen inanmıyorum süpersinçok sevindim 2 hafta sonra listeye gir artık 15 martta 79 olsun hedefin
Onlara rağmen bence güzel vermissin nergizcim belki daha cok gitmiştir şişkinlik olabilir
Süpersin plastiğim
Olsun kuzum bundan sonra daha hızlı gider bu başlangıç
Mükemmel bir sonuç
Tebrik ederim canım mezunsunçok geçmiş olsun
Teşekkür ederim canim sağolDELIveCesur canim mezuniyetini tebrik ederim oglusunada gecmis olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?