Galeta haricinde tam karatay menüsü olmuş.kötü değil menü. 3 galeta da nazarlık olsun canım.Menu
Sabah 12.30
3 parca muzlu pankek
1Domates
Cay
Ogle
Yok
Ara 16
1 turk kahvesi
Aksam 19.30
1 kepce yesil mercimek
5 izgara kofte
Salata
3 galeta
Su 2.5 lt
Spor yok
Esim almisGaleta haricinde tam karatay menüsü olmuş.kötü değil menü. 3 galeta da nazarlık olsun canım.
Dikkat dikkat !
Kizlar takimda 16 kisi olmamiza ragmen takim cok bos kaliyo. Bu hafta mesajlari cuma gunu kilo bildirimi yaparken herkes mesaj sayisini da yazacak! 60 mesaj uzerini 60+ olarak yazabilirsiniz.
Menu yazip cikanlar var. Boyle takim olunmaz! Takim ruhunu yakalayamayiz! Sari karti cikarttim. Kimseye gostermeden yine yerine koymak dilegiyle....
Birde!
Herkes menulerinde beni etiketlesin. Menu paylasmayan olmasin
Afyet olsun cnm bundan snra hergun spor gorcem menude ona gore :)
8 leri gorunce diyetisyenin bi odul versin sana hakettin artik :)
Afiyet olsun cnm
cocuk enerjisini atiyo birak dagitsin toplarsin
Aşklar biter canım ondan şüphe yok :) dediģim gibi üniversite hayatımı onla çürüttüģüme üzülüyorum daha verimli geçirseydim keşkeCanım benim, geçmez sandığın acılar, bitmez sandığın aşklar öyle bir bitiyor ki.
Hobi olarak hırpala kendini ama bu kadarı çok fazla kuzum.
Dikkat dikkat !
Kizlar takimda 16 kisi olmamiza ragmen takim cok bos kaliyo. Bu hafta mesajlari cuma gunu kilo bildirimi yaparken herkes mesaj sayisini da yazacak! 60 mesaj uzerini 60+ olarak yazabilirsiniz.
Menu yazip cikanlar var. Boyle takim olunmaz! Takim ruhunu yakalayamayiz! Sari karti cikarttim. Kimseye gostermeden yine yerine koymak dilegiyle....
Birde!
Herkes menulerinde beni etiketlesin. Menu paylasmayan olmasin
Heh soyleeee. Gidecek o kilolar gideceeeekkkk.:)Aslinda dün çok spor yaptim diye tüm kaslarim agriyo ve bugün dışarda çok yürüdüm üstüne hiç halim kalmadı yapmaya. Yarindan hızla devammmm
aay esra yeminle aklimdan cikmiyosunAşklar biter canım ondan şüphe yok :) dediģim gibi üniversite hayatımı onla çürüttüģüme üzülüyorum daha verimli geçirseydim keşke
Valla ya16 mi hey maşallah nerdesiniz yahu hiç belli olmuyo vallahi
Konuşmadık ama benim için bittiHeh soyleeee. Gidecek o kilolar gideceeeekkkk.:)
aay esra yeminle aklimdan cikmiyosunkonustunuz mu ayrildiniz mi ki curutmekden falan bahsediyosun
Ya sen ne gururu yapiyosun. Arasana yada mesaj at senelerdir birliktesiniz 3 5 ay degilki! Boyle senelerdir suren iliskide gurur olmaz. Belki baska bi derdi var belki sana olan kizginligi gecmedi senin aramani bekliyo. Her defasinda arayan oysa simdi sira sende.Konuşmadık ama benim için bitti
Kız üniversite hayatını niye çürütesin.Sanki o olmasa atomu mu parçalayacaktın yada bret pit neyim bulacaktın.Aşklar biter canım ondan şüphe yok :) dediģim gibi üniversite hayatımı onla çürüttüģüme üzülüyorum daha verimli geçirseydim keşke
Patron o kadar haklı ki16 mi hey maşallah nerdesiniz yahu hiç belli olmuyo vallahi
Bikaç gün sonra belki ararım ama şimdi arayamamYa sen ne gururu yapiyosun. Arasana yada mesaj at senelerdir birliktesiniz 3 5 ay degilki! Boyle senelerdir suren iliskide gurur olmaz. Belki baska bi derdi var belki sana olan kizginligi gecmedi senin aramani bekliyo. Her defasinda arayan oysa simdi sira sende.
Bosa gecirip bekledigin gunler sizi birbirinizden uzaklastircak canimBikaç gün sonra belki ararım ama şimdi arayamam
Kız üniversite hayatını niye çürütesin.Sanki o olmasa atomu mu parçalayacaktın yada bret pit neyim bulacaktın.( ben de ünv.de atomu parçalamadım, bret pitin yandan yemişini bile bulamadım)
üç aşağı beş yukarı farklı kişiler ,aynı şeyler olurdu yada ne biliyorsun seni büyük büyük belalardan korudu sevgilin varlığı ile .hayatımıza dahil ettiğimiz herkes birşeyler katar bize kaldı ki senin durumun belirsiz ve sevgilinin iyi biri olduğunu söylüyorsun.boş yere kendini yiyip bitiriyorsun. Ben üniversitedeki sevgililerimi hatırladıça gülüp geçerim. En hödüğü bile hödükleri tanımayı öğretti. Sağolsun var olsun benden de uzak olsun
Seni dinlicem yarın ararımBosa gecirip bekledigin gunler sizi birbirinizden uzaklastircak canimama sen bilirsin hayat senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?