Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yok yani atom parcalamazdimda kurslara falan giderdim mesela evde ikimiz surekli yemek yap temizlik yap akvaryumda balık bak balkonda civciv baklı bi hayatımız oldu
Kız ben öğrenciyken kendimi besleyemiyordum. civciv balık mı beslediniz
bir anne sözü derki git seni tutan mı var şimdi vakit yaratıp gidemez misin?

Gidiyorum da o zaman daha boştum valla biz ördek bile besledik yani abartıp güzel günlerdi aslında
Kiz siz ayni evde kaldiysaniz hiiic ayrilamazsiniz alismissiniz iyice birbirinize ay canlarim ya barisin siz barisin evlenin boy boy cocuklar yapin. Sonra sen yine buraya gel 5 cocuk dogurdum fazla kilom var diye

Kız ben öğrenciyken kendimi besleyemiyordum. civciv balık mı beslediniz
bir anne sözü derki git seni tutan mı var şimdi vakit yaratıp gidemez misin?
Kiz unvde ne sevgililerii bide cogul beb unnve baslamadan esimle tanistim. Kayit olmaya gittigim gun kapidan dondum evlencem ben diye

Kiz siz ayni evde kaldiysaniz hiiic ayrilamazsiniz alismissiniz iyice birbirinize ay canlarim ya barisin siz barisin evlenin boy boy cocuklar yapin. Sonra sen yine buraya gel 5 cocuk dogurdum fazla kilom var diye

Aynı evde yaşamadıkta sürekli beraberdik çok alışığız zaten o yüzden araya mesafe girince zor oldu. Keşke evlensek ama bilmiyorum
Eger her defasinfa arayan oysa aramaz canim
Yarın belli olcak hersey

Kiz unvde ne sevgililerii bide cogul beb unnve baslamadan esimle tanistim. Kayit olmaya gittigim gun kapidan dondum evlencem ben diye
Vayyy uyanık eşin vay, bulmuş senin gibi yavru ceylanı gözün açılmadan kapaklamış
Sevgililer mi dedim ayyy klavyem sürçmüş

Aynı evde yaşamadıkta sürekli beraberdik çok alışığız zaten o yüzden araya mesafe girince zor oldu. Keşke evlensek ama bilmiyorum

Yarın belli olcak hersey
hakkinda hayirlisi olsun canimm
Yarin dananin kuyrugu kopacak bakalim

Vayyy uyanık eşin vay, bulmuş senin gibi yavru ceylanı gözün açılmadan kapaklamış
Sevgililer mi dedim ayyy klavyem sürçmüş
bnmkilerde hep okumama engeldi ilk sene unv terchlerinde istnbul unv isletme kazanmistim gitmedim rahmetli kandirdi seneye beraber giderz diye ayrildik. Sonraki sene esimle tanistik yine kandirildim istikbalimlen oynadilaaarr hos iyiki gitmemisim su kapanan unv varya orayi kazanmstim simdi ordan mezun olanlar issiz

Kız o zaman nerede boşmuşsun , evde ali babanın çiftliğini kurmuşsunuz hâlâ boştum diyor bak
Gerçekten güzel ve değişik geçmiş.
Özlüyorum valla o günleri güzeldi ama şimdi bu haldeyiz işte
Valla eşin bulmuş körpe güzel kızı kaćırmıyim demiş

Bakalım arıcam acacak mı acmazsa bitmis mi kabul etmeliyim

Özlüyorum valla o günleri güzeldi ama şimdi bu haldeyiz işte

Valla eşin bulmuş körpe güzel kızı kaćırmıyim demiş
Oyle dedi valla zavallim senelerdir begeniyomus beni ama cesaret edememis hicm ben liseye giderken esimin evinin onunden geciyodum hep tabi ozmn gormus begenmis tutulmus bana sonra kaderebakki esimin ark la bnm ark sevgili oldular onlar yapti aramizi esim sonradan itiraf etti liseye giderken gormustim ben seni diye hatta arabayla hep yanimdan gecermis ben hic farketmedim. Giydigim ayakkabilari montlarimin rengini bile saydi. Bende dedim yazik adam kara sevdaya tutulmus evlenim sunla

hakkında hayırlısı olmuş canım. Bu kadar da eğitim karşıtı olunmaz ki caanımm

Kız ne kadar güzel ya maşallah Allah nazarlardan korusun

Şifa niyetine evleniverdin yani
Eşindeki ne azimmiş arkadaş,helal olsunlar, tebrikler havada uçuşuyor.
adam sabreden dervişten bile sabırlı çıkmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…