- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Kız ben öğrenciyken kendimi besleyemiyordum. civciv balık mı besledinizYok yani atom parcalamazdimda kurslara falan giderdim meselaevde ikimiz surekli yemek yap temizlik yap akvaryumda balık bak balkonda civciv baklı bi hayatımız oldu
Hah !soyle yaa bitecekse bitsin bariscaksaniz barisin anam bana fenalik geldi belki bosuna uzdun kendini buncaaa zaman. yakinimda olsaydiniz ikinizi bi odaya kilitlerdim heSeni dinlicem yarın ararım
Gidiyorum da o zaman daha boştumKız ben öğrenciyken kendimi besleyemiyordum. civciv balık mı beslediniz
bir anne sözü derki git seni tutan mı varşimdi vakit yaratıp gidemez misin?
Sanmıyorum kız bu kadar gün aramz mı insanHah !soyle yaa bitecekse bitsin bariscaksaniz barisin anam bana fenalik geldi belki bosuna uzdun kendini buncaaa zaman. yakinimda olsaydiniz ikinizi bi odaya kilitlerdim he
Kiz siz ayni evde kaldiysaniz hiiic ayrilamazsinizGidiyorum da o zaman daha boştumvalla biz ördek bile besledik yani abartıp güzel günlerdi aslında
Eger her defasinfa arayan oysa aramaz canimSanmıyorum kız bu kadar gün aramz mı insan
Kız o zaman nerede boşmuşsun , evde ali babanın çiftliğini kurmuşsunuz hâlâ boştum diyor bakGidiyorum da o zaman daha boştumvalla biz ördek bile besledik yani abartıp güzel günlerdi aslında
Kiz unvde ne sevgililerii bide cogulKız ben öğrenciyken kendimi besleyemiyordum. civciv balık mı beslediniz
bir anne sözü derki git seni tutan mı varşimdi vakit yaratıp gidemez misin?
Kiz siz ayni evde kaldiysaniz hiiic ayrilamazsinizalismissiniz iyice birbirinize ay canlarim ya barisin siz barisin evlenin boy boy cocuklar yapin. Sonra sen yine buraya gel 5 cocuk dogurdum fazla kilom var diye
Yarın belli olcak herseyEger her defasinfa arayan oysa aramaz canim
Vayyy uyanık eşin vay, bulmuş senin gibi yavru ceylanı gözün açılmadan kapaklamışKiz unvde ne sevgililerii bide cogulbeb unnve baslamadan esimle tanistim. Kayit olmaya gittigim gun kapidan dondum evlencem ben diye
hakkinda hayirlisi olsun canimmAynı evde yaşamadıkta sürekli beraberdikçok alışığız zaten o yüzden araya mesafe girince zor oldu. Keşke evlensek ama bilmiyorum
Yarın belli olcak hersey
Vayyy uyanık eşin vay, bulmuş senin gibi yavru ceylanı gözün açılmadan kapaklamış
Sevgililer mi dedim ayyy klavyem sürçmüş
Özlüyorum valla o günleri güzeldi ama şimdi bu haldeyiz işteKız o zaman nerede boşmuşsun , evde ali babanın çiftliğini kurmuşsunuz hâlâ boştum diyor bak
Gerçekten güzel ve değişik geçmiş.
Valla eşin bulmuş körpe güzel kızı kaćırmıyim demişKiz unvde ne sevgililerii bide cogulbeb unnve baslamadan esimle tanistim. Kayit olmaya gittigim gun kapidan dondum evlencem ben diye
Bakalım arıcam acacak mı acmazsa bitmis mi kabul etmeliyimhakkinda hayirlisi olsun canimm
Yarin dananin kuyrugu kopacak bakalim
bnmkilerde hep okumama engeldi ilk sene unv terchlerinde istnbul unv isletme kazanmistim gitmedim rahmetli kandirdi seneye beraber giderz diye ayrildik. Sonraki sene esimle tanistik yine kandirildim istikbalimlen oynadilaaarr hos iyiki gitmemisim su kapanan unv varya orayi kazanmstim simdi ordan mezun olanlar issiz
Oyle dedi vallaÖzlüyorum valla o günleri güzeldi ama şimdi bu haldeyiz işte
Valla eşin bulmuş körpe güzel kızı kaćırmıyim demiş
Eh acmazsa yada geri donmezse aramana bitmis kabul et artikm ama oyle bitirirsede uzulmene degmeyecek birisiymis derimBakalım arıcam acacak mı acmazsa bitmis mi kabul etmeliyim
hakkında hayırlısı olmuş canım. Bu kadar da eğitim karşıtı olunmaz ki caanımmhakkinda hayirlisi olsun canimm
Yarin dananin kuyrugu kopacak bakalim
bnmkilerde hep okumama engeldi ilk sene unv terchlerinde istnbul unv isletme kazanmistim gitmedim rahmetli kandirdi seneye beraber giderz diye ayrildik. Sonraki sene esimle tanistik yine kandirildim istikbalimlen oynadilaaarr hos iyiki gitmemisim su kapanan unv varya orayi kazanmstim simdi ordan mezun olanlar issiz
Kız ne kadar güzel ya maşallah Allah nazarlardan korusunOyle dedi vallazavallim senelerdir begeniyomus beni ama cesaret edememis hicm ben liseye giderken esimin evinin onunden geciyodum hep tabi ozmn gormus begenmis tutulmus bana sonra kaderebakki esimin ark la bnm ark sevgili oldular onlar yapti aramizi esim sonradan itiraf etti liseye giderken gormustim ben seni diye hatta arabayla hep yanimdan gecermis ben hic farketmedim. Giydigim ayakkabilari montlarimin rengini bile saydi. Bende dedim yazik adam kara sevdaya tutulmus evlenim sunla
Geç olmasa bugun arardim valla icim icimi yiyo o kadar kafama taktım ki anlatamamEh acmazsa yada geri donmezse aramana bitmis kabul et artikm ama oyle bitirirsede uzulmene degmeyecek birisiymis derim
Şifa niyetine evleniverdin yaniOyle dedi vallazavallim senelerdir begeniyomus beni ama cesaret edememis hicm ben liseye giderken esimin evinin onunden geciyodum hep tabi ozmn gormus begenmis tutulmus bana sonra kaderebakki esimin ark la bnm ark sevgili oldular onlar yapti aramizi esim sonradan itiraf etti liseye giderken gormustim ben seni diye hatta arabayla hep yanimdan gecermis ben hic farketmedim. Giydigim ayakkabilari montlarimin rengini bile saydi. Bende dedim yazik adam kara sevdaya tutulmus evlenim sunla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?