Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

hakkında hayırlısı olmuş canım. Bu kadar da eğitim karşıtı olunmaz ki caanımm
sorma yaa sonra babam evlenme daha kucuksun araba alim sana dedi ben yine evlenmeyi sectim esimde bazen diyoki evlenmicem diyip araba aldirsaydin bi kac ay gec evlenirdik

Kız ne kadar güzel ya maşallah Allah nazarlardan korusun
Amin canim :) ama sonra kotu seylerde yasadik davetiye secmeye gidecegimiz gun cok sacma bi sebepden ayrildik. Yuzugu cikarip verdimm esyalar fln hersetalinmisti. Bi kacgun kimseye soylemedim sonra tam soyleyecegim gun esim eve geldi davetiye katologuyla baristik ama ben 3 gunde erimistim resmen. Esime kapiyi bi acisim var ev topuzu dizi cikmis pijama elimde sumuklu mendilim. Abim geldi sanip kapiyi bi actim esim sok oldum kapiyi aralik birakip iceri kaptim ustumj degistim o garibimde onu gormek istemedigimi dusunmus ay seviyom bu adami ben ya bazen okuz falan ama
Geç olmasa bugun arardim valla icim icimi yiyo o kadar kafama taktım ki anlatamam
uyuyomudur simdi

Şifa niyetine evleniverdin yani
Eşindeki ne azimmiş arkadaş,helal olsunlar, tebrikler havada uçuşuyor.
adam sabreden dervişten bile sabırlı çıkmış
e napim evlenmesem uzulcekti yok kiz bende sevdim esimi halada severim keretayim hem en yakin arkadasim hem esimdir. Arada kanks muhabbeti yapariz

Oyle seyler oluyo tabi en zoruda ailelere soyleme kısmı insan hemen solemek istemiyo sonradan barisma durumu olur diye. Seven insan kendini belli ediyo ya

Antibiotik var demek :) bu aslında hasta bünyeme şifa şuan :)))

Esracım çokkk sevindim Boş boşuna kendini yedin bitirdin.

Bu arada herkese günaydın

Waffle Kuzum ne ettin sen ?

Canım gayet güzel afiyet olsun :)

Menu
Sabah 12.30
3 parca muzlu pankek
1Domates
Cay

Ogle
Yok

Ara 16
1 turk kahvesi

Aksam 19.30
1 kepce yesil mercimek
5 izgara kofte
Salata
3 galeta

Su 2.5 lt
Spor yok

Akşamki galeta olmamış sanki kaptanım. Ama sende farkındasın zaten. Birde galetanın markası nedir? İçeriği nedir? Bazı markaların galetaları şeker içeriyor o yüzden merak ettim.

02 Mart menüm... Dün akşam giremedim şimdi yazıyorum

Sabah: 06.40

Yarım kırmızı biber
1 dilim dil peyniri
2 ceviz
3 siyah, 4 yeşil zeytin
2 çeri domates

Öğlen: 12.25

1 kepçe yeşil mercimek çorbası
3 yk ıspanak
Üzerine yoğurt

Akşam: 19.35

5 ızgara köfte
yarım kase yoğurt
1 kepçe yalancı işkembe çorbası (Tavuktan yapıldı)

2.9 lt su.
50 dk kardiyo. 8 dk karın. 10'ar dk sırt ve kol çalışması

Afiyet olsun cnm su yogurt kavurmasini cok merak ettim :)

Oooo waffle kar havada ucusmus bugun. Olmamis cnm spor bari yapsaydin

Afiyet olsun cnm gayet guzel
herkesin anlasamadigi biyer var

Menu
Sabah 12.30
3 parca muzlu pankek
1Domates
Cay

Ogle
Yok

Ara 16
1 turk kahvesi

Aksam 19.30
1 kepce yesil mercimek
5 izgara kofte
Salata
3 galeta

Su 2.5 lt
Spor yok

Aşklar biter canım ondan şüphe yok :) dediģim gibi üniversite hayatımı onla çürüttüģüme üzülüyorum daha verimli geçirseydim keşke

Kanguru_ uyudun mu kız konuştuk

Ayyy esraaa carlicaktım sayfaları bitirene kadar acaba konustumu diye ohh cok sukur ya ben bile tahatladık senin mutlulugunu dusunemiyorum :))

Hataya özel birşey canım keci yogurdunu tuzla kaynatarak yapıyorlar bende zeytinyagında kavrulmus soganla kavuruyorum aslında cıtır cıtır ekmekle yenir ama ben aksam ekmeksiz yedim nefşsti bu haliyle de :)
Hic duymamistim canim afiyet olsun
Eksimikli (Çökelekli) biber yapariz ona benziyor sanki :))

Afiyet olsun cnm su yogurt kavurmasini cok merak ettim :)

Oooo waffle kar havada ucusmus bugun. Olmamis cnm spor bari yapsaydin

Afiyet olsun cnm gayet guzel
herkesin anlasamadigi biyer var
Kaptanim kahvaltida ekmek yerine öglen de ögun yerine yemistim ekmek hakkimi waffle dan kullandim yani aksam da erken yiyip gunu kapattim ve bu sabah -500 gr gordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…