sorma yaahakkında hayırlısı olmuş canım. Bu kadar da eğitim karşıtı olunmaz ki caanımm
Amin canim :) ama sonra kotu seylerde yasadikKız ne kadar güzel ya maşallah Allah nazarlardan korusun
uyuyomudur simdiGeç olmasa bugun arardim valla icim icimi yiyo o kadar kafama taktım ki anlatamam
e napim evlenmesem uzulcektiŞifa niyetine evleniverdin yani
Eşindeki ne azimmiş arkadaş,helal olsunlar, tebrikler havada uçuşuyor.
adam sabreden dervişten bile sabırlı çıkmış
Iyi geceler cnm bnmde sarj bitmek uzere bitsin yatcm bendeSohbetine doyum olmuyor kızlar, ben ufaktan uyuyayım.benim bücür erken kalkar hep
İyi geceler
fattylamb94 sen de yarın ara ve bize de bilgi ver
Meraktan çatlarım valla.
sorma yaasonra babam evlenme daha kucuksun araba alim sana dedi ben yine evlenmeyi sectim esimde bazen diyoki evlenmicem diyip araba aldirsaydin bi kac ay gec evlenirdik
Amin canim :) ama sonra kotu seylerde yasadikdavetiye secmeye gidecegimiz gun cok sacma bi sebepden ayrildik. Yuzugu cikarip verdimm esyalar fln hersetalinmisti. Bi kacgun kimseye soylemedim sonra tam soyleyecegim gun esim eve geldi davetiye katologuyla baristik ama ben 3 gunde erimistim resmen. Esime kapiyi bi acisim var ev topuzu dizi cikmis pijama elimde sumuklu mendilim. Abim geldi sanip kapiyi bi actim esim sok oldum kapiyi aralik birakip iceri kaptim ustumj degistim o garibimde onu gormek istemedigimi dusunmus ay seviyom bu adami ben ya bazen okuz falan ama
uyuyomudur simdi
Aynen cnm sende sevdigini belli et. O etmezse onun ayibi olsun :)Oyle seyler oluyo tabi en zoruda ailelere soyleme kısmı insan hemen solemek istemiyo sonradan barisma durumu olur diye. Seven insan kendini belli ediyo ya
Dediklerini dinlicem bu son şansımızAynen cnm sende sevdigini belli et. O etmezse onun ayibi olsun :)
Sen elinden geleni yap canim. Ilerde keske biraz daha mucadele etseydim arasaydim demekten iyidir.Dediklerini dinlicem bu son şansımız
Antibiotik var demek :) bu aslında hasta bünyeme şifa şuan :)))Normal canım ayrıca yemeğe saldırır insan tutamaz kendini
Canım tavukta çok fazla antibiyotik olduğu İçin kilo vermeyi zorlaştırıyor gerçekten de yediğim hafta kilo veremiyorum vücudumda deli gibi ödem oluyordu
Ay kız yiyesin var zaten sus :))))
Esracım çokkk sevindimKanguru_ esperenzaa kızlarrr konuştukkkk içime su serpildi
Kötü bi sebep ama dedesi hastanedeymis ona refakat ediyomus. Hic onu merak etmemisim falan filan dedi ve barıştık önümüzdekj hafta buluşyoruz
2 Mart Menum
Sabah 10.30
2 tavada yumurta
1 dilim peynir
3 ad zeytin
Salatalik
1 kucuk kakaolu waffle
Ogle 13.00
1 kucuk kakaolu waffle
Duble sade turk kahvesi
Aksam 16.30
1 orta boy firinda uskumru
1 kase limonlu maydonoz
Ara 17.30
Beyaz cay
Su 2 litre
Spor yok
Kızlar hepinize iyi akşamlar dilerim, planlanmaya misafirlerim geldiği için aktif olamayacağım.
Menümü paylaşıp kaçıyorum, sağlıcakla kalın
2 mart menü
08:30
2 kk peynir
Domates salatalık
Yeşillik
10:30
Sade Türk kahvesi
12:30
Tavuk döner
1 kepçe ezogelin çorbası
1/2 kase yoğurt
15:30
1 su bardağı yy süt
17:30
2 adet tam ceviz
20:30
salata (marul,beyaz lahana,havuç)
1 porsiyon ızgara bonfile
2.5 litre su
Spor: yok
Menu
Sabah 12.30
3 parca muzlu pankek
1Domates
Cay
Ogle
Yok
Ara 16
1 turk kahvesi
Aksam 19.30
1 kepce yesil mercimek
5 izgara kofte
Salata
3 galeta
Su 2.5 lt
Spor yok
Afiyet olsun cnm su yogurt kavurmasini cok merak ettim :)
Oooo waffle kar havada ucusmus bugun. Olmamis cnm spor bari yapsaydin
Afiyet olsun cnm gayet guzel
herkesin anlasamadigi biyer var
Menu
Sabah 12.30
3 parca muzlu pankek
1Domates
Cay
Ogle
Yok
Ara 16
1 turk kahvesi
Aksam 19.30
1 kepce yesil mercimek
5 izgara kofte
Salata
3 galeta
Su 2.5 lt
Spor yok
Aşklar biter canım ondan şüphe yok :) dediģim gibi üniversite hayatımı onla çürüttüģüme üzülüyorum daha verimli geçirseydim keşke
Hic duymamistim canim afiyet olsunHataya özel birşey canım keci yogurdunu tuzla kaynatarak yapıyorlar bende zeytinyagında kavrulmus soganla kavuruyorum aslında cıtır cıtır ekmekle yenir ama ben aksam ekmeksiz yedim nefşsti bu haliyle de :)
Kaptanim kahvaltida ekmek yerine öglen de ögun yerine yemistim ekmek hakkimi waffle dan kullandim yani aksam da erken yiyip gunu kapattim ve bu sabah -500 gr gordumAfiyet olsun cnm su yogurt kavurmasini cok merak ettim :)
Oooo waffle kar havada ucusmus bugun. Olmamis cnm spor bari yapsaydin
Afiyet olsun cnm gayet guzel
herkesin anlasamadigi biyer var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?