Ekmek yerine oldu canim waffle larAfiyet olsun menün gayet güzel görünüyor ,tam tuzlu kavurma nasıl bişey diyecektim ki sorulmuş
küçük minik mini minnacık wafıl olmamış sanki:)) afiyet olsun.
akşam yemeğinin saati biraz geç olmuş sanki canım.afiyet olsun bu arada plansız programsız misafirden hiç hoşlanmam. Nasıl geçti mi bari, yoksa yatılı mı? Yatılıysa en sevdiğim misafir türüdür de
şöyle yakınımda olsaydın, seni şöyle iyice bir silkeler, arada bi tokat neyim çarpar kendine getitirdim)
Canım eziyet ediyorsun kendine.İştahımızın kesilmesi iyi birşey ama bu kadar da perişan etme kendini .
WaffleKuzum ne ettin sen ?
Canım gayet güzel afiyet olsun :)
Akşamki galeta olmamış sanki kaptanım. Ama sende farkındasın zaten. Birde galetanın markası nedir? İçeriği nedir? Bazı markaların galetaları şeker içeriyor o yüzden merak ettim.
Kanguru_ @esperenzaa kızlarrr konuştukkkk içime su serpildi
Kötü bi sebep ama dedesi hastanedeymis ona refakat ediyomus. Hic onu merak etmemisim falan filan dedi ve barıştık önümüzdekj hafta buluşyoruz
Bi firin kendi yapiyo cnm tambugday unundan o yuzden yedim ama yinede sabah + gordum heralde gec yedigimdenWaffleKuzum ne ettin sen ?
Canım gayet güzel afiyet olsun :)
Akşamki galeta olmamış sanki kaptanım. Ama sende farkındasın zaten. Birde galetanın markası nedir? İçeriği nedir? Bazı markaların galetaları şeker içeriyor o yüzden merak ettim.
Afiyet olsun canim dunde yesil mercimek yiyen olmus bayaga :)02 Mart menüm... Dün akşam giremedim şimdi yazıyorum
Sabah: 06.40
Yarım kırmızı biber
1 dilim dil peyniri
2 ceviz
3 siyah, 4 yeşil zeytin
2 çeri domates
Öğlen: 12.25
1 kepçe yeşil mercimek çorbası
3 yk ıspanak
Üzerine yoğurt
Akşam: 19.35
5 ızgara köfte
yarım kase yoğurt
1 kepçe yalancı işkembe çorbası (Tavuktan yapıldı)
2.9 lt su.
50 dk kardiyo. 8 dk karın. 10'ar dk sırt ve kol çalışması
hahahaha
Günaydııınn kızlarr.. Musmutlu enerjik haftasonları dilerim..
Ohh gitt guzelligine guzellik kat :)Cilt bakımına geldim kendime bakAcağım bugün
ooo eksi gorebildiysen ne mutluKaptanim kahvaltida ekmek yerine öglen de ögun yerine yemistim ekmek hakkimi waffle dan kullandim yani aksam da erken yiyip gunu kapattim ve bu sabah -500 gr gordum
Ayy valla bende nasıl rahatladımEsracım çokkk sevindimBoş boşuna kendini yedin bitirdin.
Bu arada herkese günaydın
Valla neler kurmuşum ben ya 10 gündür kafamda. Fazla grur iyi değilmişAyyy esraaa carlicaktım sayfaları bitirene kadar acaba konustumu diye ohh cok sukur ya ben bile tahatladık senin mutlulugunu dusunemiyorum :))
Tünaydın kaptancığım öğlen oldu artık :)Gunaydin kizlaaaaaarrrrrrr...aaaazzz kaloriliiiii booooll hareketli bir hafta sonu olsun
Bi firin kendi yapiyo cnm tambugday unundan o yuzden yedim ama yinede sabah + gordum heralde gec yedigimden
Afiyet olsun canim dunde yesil mercimek yiyen olmus bayaga :)
Menün çok güzel afiyet olsun. Diystisyenle mi çalışıyorsun02 Mart menüm... Dün akşam giremedim şimdi yazıyorum
Sabah: 06.40
Yarım kırmızı biber
1 dilim dil peyniri
2 ceviz
3 siyah, 4 yeşil zeytin
2 çeri domates
Öğlen: 12.25
1 kepçe yeşil mercimek çorbası
3 yk ıspanak
Üzerine yoğurt
Akşam: 19.35
5 ızgara köfte
yarım kase yoğurt
1 kepçe yalancı işkembe çorbası (Tavuktan yapıldı)
2.9 lt su.
50 dk kardiyo. 8 dk karın. 10'ar dk sırt ve kol çalışması
ay valla oglen olmusTünaydın kaptancığım öğlen oldu artık :)
gidecek mecbur artilara karsi pek misafirrperver degilimEvet geç yendiği için öyle olmuştur. Neyse cumaya daha var. Gider o pis artı kilocuk.
Yeşil mercimek bizim iş yerinde öğle yemeğinde çıkmıştı canım. Mecburen yedim yani :)
Kanguru_ @esperenzaa kızlarrr konuştukkkk içime su serpildi
Kötü bi sebep ama dedesi hastanedeymis ona refakat ediyomus. Hic onu merak etmemisim falan filan dedi ve barıştık önümüzdekj hafta buluşyoruz
Acaba niyeay valla oglen olmusnr kadarda neselisin
gidecek mecbur artilara karsi pek misafirrperver degilimbende yesil mercimek yedim bi kisi daha vardi ondan dedim :)
Hepiniz bana çok detek oldunuz hakkınızı ödeyemem. Siz olmasanız ben neler kuracaktım belkide ayrılık mesajı atmıştım şimdi. Teşekkür ederim valla içimdeki sıkıntı gitti çok şükürOhhh esra cok sevindim valla surda kardes gibi oluyoz senin derdini derdim gibi gordum simdi barisincada kndim barismis gibi sevindim valla ohh gozunaydin artik yapmayin oyle aramazlik falan
Hepiniz bana çok detek oldunuz hakkınızı ödeyemem. Siz olmasanız ben neler kuracaktım belkide ayrılık mesajı atmıştım şimdi. Teşekkür ederim valla içimdeki sıkıntı gitti çok şükür
Süpersin annen geldi miSabah
2 ceviz
Muzlu yumurtalı pankek
Salatalık domates
4-5 kırık zeytin
Oglen
Semizotu salatası
1 avhc peynir
1 bardak ıhlamur cay ( bıgaz agrım oldugy içim 2 cy ksgı bal vArdı
Aksam 18.30
6 ymk kasgı tuzlu yogurt kavurması
Anaammm 2 tane waffle2 Mart Menum
Sabah 10.30
2 tavada yumurta
1 dilim peynir
3 ad zeytin
Salatalik
1 kucuk kakaolu waffle
Ogle 13.00
1 kucuk kakaolu waffle
Duble sade turk kahvesi
Aksam 16.30
1 orta boy firinda uskumru
1 kase limonlu maydonoz
Ara 17.30
Beyaz cay
Su 2 litre
Spor yok
Misafire raģmen çok iyi menünKızlar hepinize iyi akşamlar dilerim, planlanmaya misafirlerim geldiği için aktif olamayacağım.
Menümü paylaşıp kaçıyorum, sağlıcakla kalın
2 mart menü
08:30
2 kk peynir
Domates salatalık
Yeşillik
10:30
Sade Türk kahvesi
12:30
Tavuk döner
1 kepçe ezogelin çorbası
1/2 kase yoğurt
15:30
1 su bardağı yy süt
17:30
2 adet tam ceviz
20:30
salata (marul,beyaz lahana,havuç)
1 porsiyon ızgara bonfile
2.5 litre su
Spor: yok
Kuzum hem bulgur hem şehriye olmamışBugünkü menum
Uyanınca: Sirkeli limonlu su
Sabah: 09.00
Çay kuru üzüm
Kahvalti: 11.30
Omlet (içinde 2 yumurta 2 y.k yulaf 2 y.k lor baharat)
Maydanoz
1 greyfurt
Ara:
Sade türk kahvesi
Akşam: 19.00
3_4 y.k. bulgur pilavı
1 kase sehriye corbasi
2 has. Baget
Patlıcan salatası
Sivilar:
2 litre su
1 sade maden suyu
Spor yok çünkü bugün günün çoğunu dışarda geçirdim ve çok yorgundum halim yoktu yapmaya
Menü çok güzel afiyet olsun :)İyi geceler kızlar:))
Menüm
09:00 limonlu su
09:30 iki haşlanmış yumurta, limonlu bol yeşillik(roka tere,maydonoz,nane),5 zeytin,2 ceviz,limonlu yeşil çay
12:00 şekersiz duble türk kahvesi
15:00 Limonlu yeşil çay, 2 ceviz
19:00 1 tabak Yeşil mercimek yemeği,salata ve yoğurt
Su:2,5 lt olmuştur
Spor
Ayy sinir krizi geçirmelik ama sağuk kanlı olmak lazımAy evi görseniz şu an :) oğlum bütün kıyafetlerini alıp yürütecek altına soktu, bütün oyuncakları döktü sonra gidip kitaplığı döktü, yatak odasına gidip çorap çekmecesini dağıttı :) şimdide anneannesinin botunu giymiş dolanıyor :)) çıldıracağım ev panayır :))) çocuk canavar oldu ya iyice :) bide suratın chuky gibi yapıyor :))
Moralini bozma hiç 1 gün geç yemeden bişey olmaz. Haftaici telafi edilir sonucta diyeti bozan bisey yememişsinKizlar dun giremedim pek annem geldi cocuga bakmak icin o gelince tlfnu elime alamadm aksamda disari cikip cok gec geldik simdi menumu yazayim hemen off dn cok gec yedim yemegimi diyete uygundu ama gec yedim die heralde sabah bnde arti gordm ve cok moralim bozulduu
Menün de çok güzelKahvalti 10.30
3 tam ceviz 1 kozlenmis kapya biber 1 vkk peynir boll yesillik 1 yumurta haslama
Oglen 15.00
3 kasik ispanak 1 kase yogurt
Ara 17.30 1 yesil elma 10 cig badem
Aksam 21.00
150 gr kadar et ve salata
3 lt su
1 turk kahvesi
1 nescafe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?