Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ekmek yerine oldu canim waffle lar

Waffle yedim hemde toz kakaolu cok guzeldi

Kanguru_ uyudun mu kız konuştuk

Kanguru_ @esperenzaa kızlarrr konuştukkkk içime su serpildi
Kötü bi sebep ama dedesi hastanedeymis ona refakat ediyomus. Hic onu merak etmemisim falan filan dedi ve barıştık önümüzdekj hafta buluşyoruz
bide aramam diyodun cocugun derdi varmis. Barismaniza cok sevindim canim. Bidaha seni aramazsa sen ara boyle gunlerceee kendinide cocuguda uzme. Herzmn ilk adim karsidan beklenmez
Bulusun bulusun eferim
Bi firin kendi yapiyo cnm tambugday unundan o yuzden yedim ama yinede sabah + gordum heralde gec yedigimden
Afiyet olsun canim dunde yesil mercimek yiyen olmus bayaga :)

Günaydııınn kızlarr.. Musmutlu enerjik haftasonları dilerim..
hahahaha gunaydin

Cilt bakımına geldim kendime bakAcağım bugün
Ohh gitt guzelligine guzellik kat :)
Kaptanim kahvaltida ekmek yerine öglen de ögun yerine yemistim ekmek hakkimi waffle dan kullandim yani aksam da erken yiyip gunu kapattim ve bu sabah -500 gr gordum
ooo eksi gorebildiysen ne mutlu

Esracım çokkk sevindim Boş boşuna kendini yedin bitirdin.

Bu arada herkese günaydın
Ayy valla bende nasıl rahatladım

Cildine ne bakımı yaptırcaksın :)
Ayyy esraaa carlicaktım sayfaları bitirene kadar acaba konustumu diye ohh cok sukur ya ben bile tahatladık senin mutlulugunu dusunemiyorum :))
Valla neler kurmuşum ben ya 10 gündür kafamda. Fazla grur iyi değilmiş

Bi firin kendi yapiyo cnm tambugday unundan o yuzden yedim ama yinede sabah + gordum heralde gec yedigimden

Afiyet olsun canim dunde yesil mercimek yiyen olmus bayaga :)

Evet geç yendiği için öyle olmuştur. Neyse cumaya daha var. Gider o pis artı kilocuk.

Yeşil mercimek bizim iş yerinde öğle yemeğinde çıkmıştı canım. Mecburen yedim yani :)

Menün çok güzel afiyet olsun. Diystisyenle mi çalışıyorsun

Tünaydın kaptancığım öğlen oldu artık :)
ay valla oglen olmus nr kadarda neselisin

Evet geç yendiği için öyle olmuştur. Neyse cumaya daha var. Gider o pis artı kilocuk.

Yeşil mercimek bizim iş yerinde öğle yemeğinde çıkmıştı canım. Mecburen yedim yani :)
gidecek mecbur artilara karsi pek misafirrperver degilim bende yesil mercimek yedim bi kisi daha vardi ondan dedim :)

Kanguru_ @esperenzaa kızlarrr konuştukkkk içime su serpildi
Kötü bi sebep ama dedesi hastanedeymis ona refakat ediyomus. Hic onu merak etmemisim falan filan dedi ve barıştık önümüzdekj hafta buluşyoruz

Ohhh esra cok sevindim valla surda kardes gibi oluyoz senin derdini derdim gibi gordum simdi barisincada kndim barismis gibi sevindim valla ohh gozunaydin artik yapmayin oyle aramazlik falan

Ohhh esra cok sevindim valla surda kardes gibi oluyoz senin derdini derdim gibi gordum simdi barisincada kndim barismis gibi sevindim valla ohh gozunaydin artik yapmayin oyle aramazlik falan
Hepiniz bana çok detek oldunuz hakkınızı ödeyemem. Siz olmasanız ben neler kuracaktım belkide ayrılık mesajı atmıştım şimdi. Teşekkür ederim valla içimdeki sıkıntı gitti çok şükür

Kizlar dun giremedim pek annem geldi cocuga bakmak icin o gelince tlfnu elime alamadm aksamda disari cikip cok gec geldik simdi menumu yazayim hemen off dn cok gec yedim yemegimi diyete uygundu ama gec yedim die heralde sabah bnde arti gordm ve cok moralim bozulduu

Kahvalti 10.30
3 tam ceviz 1 kozlenmis kapya biber 1 kk peynir boll yesillik 1 yumurta haslama

Oglen 15.00
3 kasik ispanak 1 kase yogurt

Ara 17.30 1 yesil elma 10 cig badem

Aksam 21.00
150 gr kadar et ve salata

3 lt su
1 turk kahvesi
1 nescafe

Süpersin annen geldi mi
Anaammm 2 tane waffle pankekle yapılanlardan mı yoksa waffle küçük olmaz
Misafire raģmen çok iyi menün
Kuzum hem bulgur hem şehriye olmamış
Menü çok güzel afiyet olsun :)
Ayy sinir krizi geçirmelik ama sağuk kanlı olmak lazım

Moralini bozma hiç 1 gün geç yemeden bişey olmaz. Haftaici telafi edilir sonucta diyeti bozan bisey yememişsin
Menün de çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…