Insallah cnm bu hafta cok asilmam lazm 1.5 gitmesi icin ugtasicm nasil yapsam die dusunuyorum diyetisyenin listelerini karstiriyorum bakalim hangisiyle ne kadar vermisim ona gore yapcam son iki haftam dugjnumuz var ve siyah elbiseme girmek istiyorum en olmadi aksam yemeklerini bes bucukta yiyip o saatten sonra hicbiaey yemeyip dayanmaya calisicmMoralini bozma hiç 1 gün geç yemeden bişey olmaz. Haftaici telafi edilir sonucta diyeti bozan bisey yememişsin
Menün de çok güzel
Evet evet ona cokbenziyor ben bayılıyorum tadına. Cok tok tutuyor hemHic duymamistim canim afiyet olsun
Eksimikli (Çökelekli) biber yapariz ona benziyor sanki :))
Canım dun gece yine atesi cıktı kucugunun doltora da gitsen bir care yok fitil ates durucu falan bekledim sabaha kadar onun harici burınlar tıkalı keyşfler yok ama en azından atesleri yok Allahtan annem vardı sabah bir saat yattım ben deHuzurvermeyolunda canim kuzular nasil oldu ?
Aaaamiiiin en derinden :) bugun icimde acayip temizlik askı belirdiGunaydin kizlaaaaaarrrrrrr...aaaazzz kaloriliiiii booooll hareketli bir hafta sonu olsun
Evet balım geldi annem cok sukur cocuklar hasta ta iyi oldu benim icin gelmesi Allah eksikliklerini göstermesin hiç buyuklerimizinSüpersin annen geldi mi
Anaammm 2 tane wafflepankekle yapılanlardan mı yoksa waffle küçük olmaz
Misafire raģmen çok iyi menün
Kuzum hem bulgur hem şehriye olmamış
Menü çok güzel afiyet olsun :)
Ayy sinir krizi geçirmelik ama sağuk kanlı olmak lazım
Sabret canım iki hafta ciddi spor yap dikkat et sonra o düğünde manken gibi ol insanlar sana söööyle bi baksın amanııın napmıs bu nergis böyle diyip seni onure etsinler sonra ordan sönüşte daha da askla sarılcaksın diyetine bi daha bidaha verceksin eminim :)Insallah cnm bu hafta cok asilmam lazm 1.5 gitmesi icin ugtasicm nasil yapsam die dusunuyorum diyetisyenin listelerini karstiriyorum bakalim hangisiyle ne kadar vermisim ona gore yapcam son iki haftam dugjnumuz var ve siyah elbiseme girmek istiyorum en olmadi aksam yemeklerini bes bucukta yiyip o saatten sonra hicbiaey yemeyip dayanmaya calisicm
Canım genel cilt temizliğiAyy valla bende nasıl rahatladım
Cildine ne bakımı yaptırcaksın :)
Valla neler kurmuşum ben ya 10 gündür kafamda. Fazla grur iyi değilmiş
Hayır bence öğün atlama. Detoks yapabilirsin ama. Ve tenin 2 beden incelten korsesini alırsın olur biter onu dert etmeInsallah cnm bu hafta cok asilmam lazm 1.5 gitmesi icin ugtasicm nasil yapsam die dusunuyorum diyetisyenin listelerini karstiriyorum bakalim hangisiyle ne kadar vermisim ona gore yapcam son iki haftam dugjnumuz var ve siyah elbiseme girmek istiyorum en olmadi aksam yemeklerini bes bucukta yiyip o saatten sonra hicbiaey yemeyip dayanmaya calisicm
Valla ben uçuyorum şimdi ya çok mutluyumEvet balım geldi annem cok sukur cocuklar hasta ta iyi oldu benim icin gelmesi Allah eksikliklerini göstermesin hiç buyuklerimizin
Esraa cok sevindim ya senin icin boyle kucuk ayrılıklardan sonraki mutlulugu cok iyi bilirim yeni asık olmus gibi ferah taze olur insan sonuc olarak sevşyorsan git konus bence
Kendine zaman ayırmak ne kadar güzel ya benimde manikür pedikür yaptırmam gerek çok üşeniyorumCanım genel cilt temizliği
Ohh bu is en cok annene yaradi deseneAcaba niyeben bu neşeyle bugün bütün evi temizlerim üstüne bide spor yaparım
Kizlar dun giremedim pek annem geldi cocuga bakmak icin o gelince tlfnu elime alamadm aksamda disari cikip cok gec geldik simdi menumu yazayim hemen off dn cok gec yedim yemegimi diyete uygundu ama gec yedim die heralde sabah bnde arti gordm ve cok moralim bozulduu
Bi gun gec yemekle bise olmaz cnm hsonucda diyeti bozcak bse degilm afiyet olsunKahvalti 10.30
3 tam ceviz 1 kozlenmis kapya biber 1 kk peynir boll yesillik 1 yumurta haslama
Oglen 15.00
3 kasik ispanak 1 kase yogurt
Ara 17.30 1 yesil elma 10 cig badem
Aksam 21.00
150 gr kadar et ve salata
3 lt su
1 turk kahvesi
1 nescafe
ruzgarda gunduz bise yok gece atesleniyo aynilarEvet evet ona cokbenziyor ben bayılıyorum tadına. Cok tok tutuyor hem
Canım dun gece yine atesi cıktı kucugunun doltora da gitsen bir care yok fitil ates durucu falan bekledim sabaha kadar onun harici burınlar tıkalı keyşfler yok ama en azından atesleri yok Allahtan annem vardı sabah bir saat yattım ben de
Aaaamiiiin en derinden :) bugun icimde acayip temizlik askı belirdi
Evet balım geldi annem cok sukur cocuklar hasta ta iyi oldu benim icin gelmesi Allah eksikliklerini göstermesin hiç buyuklerimizin
Esraa cok sevindim ya senin icin boyle kucuk ayrılıklardan sonraki mutlulugu cok iyi bilirim yeni asık olmus gibi ferah taze olur insan sonuc olarak sevşyorsan git konus bence)
Sabret canım iki hafta ciddi spor yap dikkat et sonra o düğünde manken gibi ol insanlar sana söööyle bi baksın amanııın napmıs bu nergis böyle diyip seni onure etsinler sonra ordan sönüşte daha da askla sarılcaksın diyetine bi daha bidaha verceksin eminim :)
Aksamdan beri konusmalarinizi okudum sonra baristiginizi okudum cok mutlu oldum sizde cok mutlu olun esracigimValla ben uçuyorum şimdi ya çok mutluyum
Hastalık zamanında özellikle anne desteği çok iyi oluyodur eminim. Sende biraz dinlenmiş olursun kuaförede git :)
Evet evet ona cokbenziyor ben bayılıyorum tadına. Cok tok tutuyor hem
Canım dun gece yine atesi cıktı kucugunun doltora da gitsen bir care yok fitil ates durucu falan bekledim sabaha kadar onun harici burınlar tıkalı keyşfler yok ama en azından atesleri yok Allahtan annem vardı sabah bir saat yattım ben de
Aaaamiiiin en derinden :) bugun icimde acayip temizlik askı belirdi
Evet balım geldi annem cok sukur cocuklar hasta ta iyi oldu benim icin gelmesi Allah eksikliklerini göstermesin hiç buyuklerimizin
Esraa cok sevindim ya senin icin boyle kucuk ayrılıklardan sonraki mutlulugu cok iyi bilirim yeni asık olmus gibi ferah taze olur insan sonuc olarak sevşyorsan git konus bence)
Sabret canım iki hafta ciddi spor yap dikkat et sonra o düğünde manken gibi ol insanlar sana söööyle bi baksın amanııın napmıs bu nergis böyle diyip seni onure etsinler sonra ordan sönüşte daha da askla sarılcaksın diyetine bi daha bidaha verceksin eminim :)
Evet süper verdin bencedeCok gexmia olsun cnm benim kucukgunde burnu akio oksuruyor prospan verdim bakalim iyi g3licekmi suan atesi falan yok die bnde gotrmedim doktora insallah ilerlemez
Dunnarkadaslarim.inanamadı zaten iki aya yakin gorusememistik cok vermissin dedilerr cok mutlu oldm simdi dedigin gibi yapicam asildigim.kadar asilicm insallah iyi olucak eminim
Temizlikden sonra dogru kuaföre canimKendine zaman ayırmak ne kadar güzel ya benimde manikür pedikür yaptırmam gerek çok üşeniyorum
Hayır bence öğün atlama. Detoks yapabilirsin ama. Ve tenin 2 beden incelten korsesini alırsın olur biter onu dert etme
Ayyy esraa oyle gzel bisey icin usenir mii insan benim.zmanim olckk off hayatta usunmemm terapi gibiiiKendine zaman ayırmak ne kadar güzel ya benimde manikür pedikür yaptırmam gerek çok üşeniyorum
Teşekkür ederim abla insallah mutlu oluruzAksamdan beri konusmalarinizi okudum sonra baristiginizi okudum cok mutlu oldum sizde cok mutlu olun esracigim
Valla gideyim dimi ablaTemizlikden sonra dogru kuaföre canim
Hı göğüs içinde çok güzel toparlayıcı sütyenler var. O kadar takma kafana böyle olunca insan kendini kasmaktan veremiyo bazen. Inşallah incelirsin ne zaman demiştin düğünYok ogunn atlamam cnm zaten emziriyorum sadece gecen kaptanimizda paylaasmisti hani aksam en gec 16 da birseyler yersen 10 gunde 3 kilo gider diyordu ya onun dedigi gibi ama bn en fazla 5 5.30 falan yapabilirm onu elbisem zaten karin falan belli etck bisey deil gogusler kuculsee gircem icine en az 3 cm falan incelme ommasi lazm
Kız ben çok üşengecim ya bilmiyon sen beniAyyy esraa oyle gzel bisey icin usenir mii insan benim.zmanim olckk off hayatta usunmemm terapi gibiii
Hicbi kar haberine sevinemiyorum bn abla ya hic sevmiyorum cunki siz keyfini cikarin insallahGünaydin kizlar kar yagdi almanyaya cok mutluyum bembeyaz heryer
Herkesi cok tebrik ederim arkadaşlar. Hedeflere adım adım diyelimKizlar dun 4.olmusuz
Hepinizi tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?