Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Moralini bozma hiç 1 gün geç yemeden bişey olmaz. Haftaici telafi edilir sonucta diyeti bozan bisey yememişsin

Menün de çok güzel
Insallah cnm bu hafta cok asilmam lazm 1.5 gitmesi icin ugtasicm nasil yapsam die dusunuyorum diyetisyenin listelerini karstiriyorum bakalim hangisiyle ne kadar vermisim ona gore yapcam son iki haftam dugjnumuz var ve siyah elbiseme girmek istiyorum en olmadi aksam yemeklerini bes bucukta yiyip o saatten sonra hicbiaey yemeyip dayanmaya calisicm

Hic duymamistim canim afiyet olsun
Eksimikli (Çökelekli) biber yapariz ona benziyor sanki :))
Evet evet ona cokbenziyor ben bayılıyorum tadına. Cok tok tutuyor hem
Canım dun gece yine atesi cıktı kucugunun doltora da gitsen bir care yok fitil ates durucu falan bekledim sabaha kadar onun harici burınlar tıkalı keyşfler yok ama en azından atesleri yok Allahtan annem vardı sabah bir saat yattım ben de
Gunaydin kizlaaaaaarrrrrrr...aaaazzz kaloriliiiii booooll hareketli bir hafta sonu olsun
Aaaamiiiin en derinden :) bugun icimde acayip temizlik askı belirdi
Evet balım geldi annem cok sukur cocuklar hasta ta iyi oldu benim icin gelmesi Allah eksikliklerini göstermesin hiç buyuklerimizin

Esraa cok sevindim ya senin icin boyle kucuk ayrılıklardan sonraki mutlulugu cok iyi bilirim yeni asık olmus gibi ferah taze olur insan sonuc olarak sevşyorsan git konus bence )

Sabret canım iki hafta ciddi spor yap dikkat et sonra o düğünde manken gibi ol insanlar sana söööyle bi baksın amanııın napmıs bu nergis böyle diyip seni onure etsinler sonra ordan sönüşte daha da askla sarılcaksın diyetine bi daha bidaha verceksin eminim :)

Hayır bence öğün atlama. Detoks yapabilirsin ama. Ve tenin 2 beden incelten korsesini alırsın olur biter onu dert etme

Valla ben uçuyorum şimdi ya çok mutluyum

Hastalık zamanında özellikle anne desteği çok iyi oluyodur eminim. Sende biraz dinlenmiş olursun kuaförede git :)

Acaba niye ben bu neşeyle bugün bütün evi temizlerim üstüne bide spor yaparım
Ohh bu is en cok annene yaradi desene

Kahvalti 10.30
3 tam ceviz 1 kozlenmis kapya biber 1 kk peynir boll yesillik 1 yumurta haslama

Oglen 15.00
3 kasik ispanak 1 kase yogurt

Ara 17.30 1 yesil elma 10 cig badem

Aksam 21.00
150 gr kadar et ve salata

3 lt su
1 turk kahvesi
1 nescafe
Bi gun gec yemekle bise olmaz cnm hsonucda diyeti bozcak bse degilm afiyet olsun
ruzgarda gunduz bise yok gece atesleniyo aynilar annenin gelkmesi iyi olmus dinlenirsin

Valla ben uçuyorum şimdi ya çok mutluyum

Hastalık zamanında özellikle anne desteği çok iyi oluyodur eminim. Sende biraz dinlenmiş olursun kuaförede git :)
Aksamdan beri konusmalarinizi okudum sonra baristiginizi okudum cok mutlu oldum sizde cok mutlu olun esracigim

Cok gexmia olsun cnm benim kucukgunde burnu akio oksuruyor prospan verdim bakalim iyi g3licekmi suan atesi falan yok die bnde gotrmedim doktora insallah ilerlemez

Dunnarkadaslarim.inanamadı zaten iki aya yakin gorusememistik cok vermissin dedilerr cok mutlu oldm simdi dedigin gibi yapicam asildigim.kadar asilicm insallah iyi olucak eminim

Evet süper verdin bencede

Hayır bence öğün atlama. Detoks yapabilirsin ama. Ve tenin 2 beden incelten korsesini alırsın olur biter onu dert etme

Yok ogunn atlamam cnm zaten emziriyorum sadece gecen kaptanimizda paylaasmisti hani aksam en gec 16 da birseyler yersen 10 gunde 3 kilo gider diyordu ya onun dedigi gibi ama bn en fazla 5 5.30 falan yapabilirm onu elbisem zaten karin falan belli etck bisey deil gogusler kuculsee gircem icine en az 3 cm falan incelme ommasi lazm

Hı göğüs içinde çok güzel toparlayıcı sütyenler var. O kadar takma kafana böyle olunca insan kendini kasmaktan veremiyo bazen. Inşallah incelirsin ne zaman demiştin düğün

Ayyy esraa oyle gzel bisey icin usenir mii insan benim.zmanim olckk off hayatta usunmemm terapi gibiii
Kız ben çok üşengecim ya bilmiyon sen beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…