Menün çok güzel afiyet olsun. Diyetisyenle mi çalışıyorsun
Yok canım. Diyetisyenle çalışmıyorum. Eski takımımdan arkadaşımBengi__ cim sayesinde düzgün ve sağlıklı beslenmeyi öğrendim. Hergün menülerimizi incelerdi. Öğün dağılımlarının nasıl olması gerektiğini öğretti. Benim menüm düzgün olsa bile başkalarının menülerine yaptığı yorumlardan ders çıkarırdım. Bize canımız birşey çektiğinde alternatif gıdalar önerirdi. Hele tatlı krizlerinde önerdiği bir yulaf lapası tarifi var ki Onun dışında paketli gıda tüketeceksek etikette nelere dikkat etmemiz gerektiğini öğretti. Vallaha senin vesilenle tekrar tekrar teşekkür ederim kendisine. Çok teşekkür ederim :)
Iki hafta sonra cnm ama elbiseyi en son denedigime bir aydan fazla oldu belkidee olurrr deniycmHı göğüs içinde çok güzel toparlayıcı sütyenler var. O kadar takma kafana böyle olunca insan kendini kasmaktan veremiyo bazen. Inşallah incelirsin ne zaman demiştin düğün
Kız ben çok üşengecim ya bilmiyon sen beni
Kizlar dun 4.olmusuz
Hepinizi tebrik ederim
eger pembebulut gelseydi daha guzel bi yuzdemiz olurdu vr dereceye girerdik diye dusunuyorum.Demekki gecen hafta herkes cok asilmis bizim grupta sabit 1 kisi vardi arti yoktu hic ve coguda baya vermisti diger griplarda da eksiler gzelmiss masallahh
Iki hafta sonra cnm ama elbiseyi en son denedigime bir aydan fazla oldu belkidee olurrr deniycm
Usengecsen arkadasina falan soyle kaldirsin seni yerindenn
Bende onu dicektim o vazgecti sanırımeger pembebulut gelseydi daha guzel bi yuzdemiz olurdu vr dereceye girerdik diye dusunuyorum.
Sinir oluyorum soylee insanlara bi haber vermek yok sorumluluk yok. Madem vazgectin ben ayrilmak istiyorum de git. Bu yapilan resmen sorumsuzlukBende onu dicektim o vazgecti sanırım
Evet biraz öyle oldu ama yapacak bişey yok...Sinir oluyorum soylee insanlara bi haber vermek yok sorumluluk yok. Madem vazgectin ben ayrilmak istiyorum de git. Bu yapilan resmen sorumsuzluk
Hic girmemiw olsa ciddibirsey var burayi dusuncek drumda deil dicem ama girmiste diyorsun kaptanim gercekten sorumsuzlukk yaniSinir oluyorum soylee insanlara bi haber vermek yok sorumluluk yok. Madem vazgectin ben ayrilmak istiyorum de git. Bu yapilan resmen sorumsuzluk
Persmbe gunu girmis siteye. Neyse yapcam bise yok. Bidahada yarisamaz yarismalardaHic girmemiw olsa ciddibirsey var burayi dusuncek drumda deil dicem ama girmiste diyorsun kaptanim gercekten sorumsuzlukk yani
Dur bahar haftalik analizlerde soyler mezun oldugunu kepinide verirler merak etmeBen mezun değil miyim
Hani benim kep im
Nerde benim mezuniyet kupam
Kim bu bengi burayada gelsin lütfenKızlar şaka maka bende çok şey öğrendimBengi__ ’den tamam ben başına buyduk bir öğrenciğim ama olsun ev yoğurdumu bile ofislere taşıttırdı
Bi an çok korktumDur bahar haftalik analizlerde soyler mezun oldugunu kepinide verirler merak etme
Korkma kiz mezunsun insallahBi an çok korktum
Kizlar dun 4.olmusuz
Hepinizi tebrik ederim
Bengi__ bende bu bahane ile teşekkür edeyim. En çokta bize diyet yapmak değilde sağlıklı beslenmenin en önemlisi de ac kalarak kilo verilemeyeceğini öğrettiğin için çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?