Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Menün çok güzel afiyet olsun. Diyetisyenle mi çalışıyorsun

Yok canım. Diyetisyenle çalışmıyorum. Eski takımımdan arkadaşım Bengi__ cim sayesinde düzgün ve sağlıklı beslenmeyi öğrendim. Hergün menülerimizi incelerdi. Öğün dağılımlarının nasıl olması gerektiğini öğretti. Benim menüm düzgün olsa bile başkalarının menülerine yaptığı yorumlardan ders çıkarırdım. Bize canımız birşey çektiğinde alternatif gıdalar önerirdi. Hele tatlı krizlerinde önerdiği bir yulaf lapası tarifi var ki Onun dışında paketli gıda tüketeceksek etikette nelere dikkat etmemiz gerektiğini öğretti. Vallaha senin vesilenle tekrar tekrar teşekkür ederim kendisine. Çok teşekkür ederim :)

Bengi__ bende bu bahane ile teşekkür edeyim. En çokta bize diyet yapmak değilde sağlıklı beslenmenin en önemlisi de ac kalarak kilo verilemeyeceğini öğrettiğin için çok teşekkür ederim

Iki hafta sonra cnm ama elbiseyi en son denedigime bir aydan fazla oldu belkidee olurrr deniycm

Usengecsen arkadasina falan soyle kaldirsin seni yerindenn

Sinir oluyorum soylee insanlara bi haber vermek yok sorumluluk yok. Madem vazgectin ben ayrilmak istiyorum de git. Bu yapilan resmen sorumsuzluk
Hic girmemiw olsa ciddibirsey var burayi dusuncek drumda deil dicem ama girmiste diyorsun kaptanim gercekten sorumsuzlukk yani

Ancak düştüm eve.Tee sabahın 8.30 da çıktım kaç yer gezdim cildimin bakımıda tamam.Yarında kaş bıyık ohhh misss

Selam kızlar.
Bgn ki menüm
Kahvaltı
1 dlim çavdar ekmeği
1 çarliston biber kızartması ( az zeytinyağında)
1 kk peynr
1 kupa kuşburnu çayı. (Sallama değil)

Ara
1 havuç limonlu

Öğlen
Kuru fasülye yarım tabak
Yarım kase yoğurt ( ev yapımı)
4 yk pilav

Ara
Yeşilçay+1 galete

Akşam
Yoğurtlu sarımsaklı ıspanak

Su 2 lt
Spor
1 saat tempolu yürüyüş
200 ip atlama
Bacak / kalça / göbek / basen / kol için bölgesel hareket. 500 tane toplam.
Esneme 5 dakika

Emzirdiğim için bi tık fazla karbonhidrat tüketmem grekti sütümde azalma oluştu çnkü.
Dr günlük 2 dlim mukakkak ekmek yememi söyledi. Bn ekmeği tamamen kesmeyi pilanlıyordum yalan oldu. Olsn oğluşum için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…