Anaammm 2 tane wafflepankekle yapılanlardan mı yoksa waffle küçük olmaz
Yazin kahvaltilara yapariz bizde cocuklarimda cok severek yerlerEvet evet ona cokbenziyor ben bayılıyorum tadına. Cok tok tutuyor hem
Canım dun gece yine atesi cıktı kucugunun doltora da gitsen bir care yok fitil ates durucu falan bekledim sabaha kadar onun harici burınlar tıkalı keyşfler yok ama en azından atesleri yok Allahtan annem vardı sabah bir saat yattım ben de
Aaaamiiiin en derinden :) bugun icimde acayip temizlik askı belirdi
Evet balım geldi annem cok sukur cocuklar hasta ta iyi oldu benim icin gelmesi Allah eksikliklerini göstermesin hiç buyuklerimizin
Esraa cok sevindim ya senin icin boyle kucuk ayrılıklardan sonraki mutlulugu cok iyi bilirim yeni asık olmus gibi ferah taze olur insan sonuc olarak sevşyorsan git konus bence)
Sabret canım iki hafta ciddi spor yap dikkat et sonra o düğünde manken gibi ol insanlar sana söööyle bi baksın amanııın napmıs bu nergis böyle diyip seni onure etsinler sonra ordan sönüşte daha da askla sarılcaksın diyetine bi daha bidaha verceksin eminim :)
Kizlar dun 4.olmusuz
Hepinizi tebrik ederim
Kizlar dun 4.olmusuz
Hepinizi tebrik ederim
Afiyet olsun canım. Zaten emzirdigin için kalori yakiyorsun bir de spor da yapıyorsun. Doktorun dediyse ekmeği sakin kesme. Hem bebeğinin beslenmesi eminim kilodan daha önemlidir. Bu durum da en kötü kilo verme sürecin biraz daha uzar.Selam kızlar.
Bgn ki menüm
Kahvaltı
1 dlim çavdar ekmeği
1 çarliston biber kızartması ( az zeytinyağında)
1 kk peynr
1 kupa kuşburnu çayı. (Sallama değil)
Ara
1 havuç limonlu
Öğlen
Kuru fasülye yarım tabak
Yarım kase yoğurt ( ev yapımı)
4 yk pilav
Ara
Yeşilçay+1 galete
Akşam
Yoğurtlu sarımsaklı ıspanak
Su 2 lt
Spor
1 saat tempolu yürüyüş
200 ip atlama
Bacak / kalça / göbek / basen / kol için bölgesel hareket. 500 tane toplam.
Esneme 5 dakika
Emzirdiğim için bi tık fazla karbonhidrat tüketmem grekti sütümde azalma oluştu çnkü.
Dr günlük 2 dlim mukakkak ekmek yememi söyledi. Bn ekmeği tamamen kesmeyi pilanlıyordum yalan oldu. Olsn oğluşum için..
Yulaf lapasi efsaneYok canım. Diyetisyenle çalışmıyorum. Eski takımımdan arkadaşımBengi__ cim sayesinde düzgün ve sağlıklı beslenmeyi öğrendim. Hergün menülerimizi incelerdi. Öğün dağılımlarının nasıl olması gerektiğini öğretti. Benim menüm düzgün olsa bile başkalarının menülerine yaptığı yorumlardan ders çıkarırdım. Bize canımız birşey çektiğinde alternatif gıdalar önerirdi. Hele tatlı krizlerinde önerdiği bir yulaf lapası tarifi var ki Onun dışında paketli gıda tüketeceksek etikette nelere dikkat etmemiz gerektiğini öğretti. Vallaha senin vesilenle tekrar tekrar teşekkür ederim kendisine. Çok teşekkür ederim :)
Biz genellikle her kaçamağımızı eleştiriyoruz. Özellikle böyle unlu şeyleri. Ama tabi isterseniz sizin menülerinize bu şekilde yorum yapmayız. Kolari hesabıyla gidiyorsanız. Herkesin motivasyonu farklı sonuçta ben eleştirilince kendime geliyorumCanim toplamda 1 kepce yedim ve icine yag koymadim diyet pankek gibi oldu evet...
Ekmek ve meyve yemedim.
Bu hafta 1.9 kg. Verdim tartidan sonra oglen saatlerinde ödül olsun diye yedim diyetten sıkılmamak adina ayrica bu sabah eksi gordum yani önemli olan dengelemek
Menuye yorum yaparken bir bütün olarak bakip öyle yorum yaparsak daha verimli olur diye düşünüyorum...
Sağol bebişim biz yılda 1 kere tartışıyoruz boyle kesinEsracım aranızin düzelmesine çok çok sevindim kuzummfattylamb94
Kiz sabirli ol oda olur insallah :))Ben mezun değil miyim
Hani benim kep im
Nerde benim mezuniyet kupam
Yorum yapin yada yapmayin diye bisey diyemem fakat menuye bir butun olarak yorum yapilirsa karsi tarafi bilinclendirmek adina daha verimli olur diye dusunuyorumBiz genellikle her kaçamağımızı eleştiriyoruz. Özellikle böyle unlu şeyleri. Ama tabi isterseniz sizin menülerinize bu şekilde yorum yapmayız. Kolari hesabıyla gidiyorsanız. Herkesin motivasyonu farklı sonuçta ben eleştirilince kendime geliyorum
Bizede soylesene tarifiBende bugün diyetisyenime gittim.Tatlı krizlerim için tarif verdiUmarım keserde krizleri kaçamak yapmam.
Bugün millet nerde bi sessiz buralar
Hee bunu buliyorum :) hic yemedm tarli kriznde denemek lazim :)Kanguru_ kaptanım tabiki de söyleyim.
2 hurma (yarım saat suda bekliycek)
2 ceviz
2 tk toz kakao
Blendırdan geçirilecek.Elde top şekli verilecek.4-5 tane çıkıyormuş
Ben bilmiyordum diğer diyetisyenim böyle şeyler vermezdi.Hee bunu buliyorum :) hic yemedm tarli kriznde denemek lazim :)
Bu diyetisyeninden memnunmusunBen bilmiyordum diğer diyetisyenim böyle şeyler vermezdi.
Bir bütün olarak baktığımda da ekstra kısılmış bişey olmadığından kaçamaklara yorum yaptım. Neyse zaten waffleda yeseniz kilo gidiyomuş yorumun manası yok :)Yorum yapin yada yapmayin diye bisey diyemem fakat menuye bir butun olarak yorum yapilirsa karsi tarafi bilinclendirmek adina daha verimli olur diye dusunuyorum
HoşgeldinSelamlarnasılsınız güzellikler?
Keyifli,mutlu ve kaçamaksız hafta sonu diliyorum. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?