Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Anaammm 2 tane waffle pankekle yapılanlardan mı yoksa waffle küçük olmaz

Canim toplamda 1 kepce yedim ve icine yag koymadim diyet pankek gibi oldu evet...
Ekmek ve meyve yemedim.
Bu hafta 1.9 kg. Verdim tartidan sonra oglen saatlerinde ödül olsun diye yedim diyetten sıkılmamak adina ayrica bu sabah eksi gordum yani önemli olan dengelemek

Menuye yorum yaparken bir bütün olarak bakip öyle yorum yaparsak daha verimli olur diye düşünüyorum...

Yazin kahvaltilara yapariz bizde cocuklarimda cok severek yerler

Afiyet olsun canım. Zaten emzirdigin için kalori yakiyorsun bir de spor da yapıyorsun. Doktorun dediyse ekmeği sakin kesme. Hem bebeğinin beslenmesi eminim kilodan daha önemlidir. Bu durum da en kötü kilo verme sürecin biraz daha uzar.

Yulaf lapasi efsane
Bengi__ canim tesekkur ederim bize verdigin emekler icin ozlendim kuzum

Biz genellikle her kaçamağımızı eleştiriyoruz. Özellikle böyle unlu şeyleri. Ama tabi isterseniz sizin menülerinize bu şekilde yorum yapmayız. Kolari hesabıyla gidiyorsanız. Herkesin motivasyonu farklı sonuçta ben eleştirilince kendime geliyorum

Bende bugün diyetisyenime gittim.Tatlı krizlerim için tarif verdi Umarım keserde krizleri kaçamak yapmam.
Bugün millet nerde bi sessiz buralar

Yorum yapin yada yapmayin diye bisey diyemem fakat menuye bir butun olarak yorum yapilirsa karsi tarafi bilinclendirmek adina daha verimli olur diye dusunuyorum

Bende bugün diyetisyenime gittim.Tatlı krizlerim için tarif verdi Umarım keserde krizleri kaçamak yapmam.
Bugün millet nerde bi sessiz buralar
Bizede soylesene tarifi

Ctesi genelde sessiz oluyo cnm. Ama cuma gunu mesajlar sayilcak isteyen hic yazmasin

Kanguru_ kaptanım tabiki de söyleyim.
2 hurma (yarım saat suda bekliycek)
2 ceviz
2 tk toz kakao
Blendırdan geçirilecek.Elde top şekli verilecek.4-5 tane çıkıyormuş

Yorum yapin yada yapmayin diye bisey diyemem fakat menuye bir butun olarak yorum yapilirsa karsi tarafi bilinclendirmek adina daha verimli olur diye dusunuyorum
Bir bütün olarak baktığımda da ekstra kısılmış bişey olmadığından kaçamaklara yorum yaptım. Neyse zaten waffleda yeseniz kilo gidiyomuş yorumun manası yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…