- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Bu tarifi hep görüyodum ama hiç yapmadım nasıl olur acabaKanguru_ kaptanım tabiki de söyleyim.
2 hurma (yarım saat suda bekliycek)
2 ceviz
2 tk toz kakao
Blendırdan geçirilecek.Elde top şekli verilecek.4-5 tane çıkıyormuş
Evet ya çok rahatladım neler kurmuşum :)fattylamb94 canım çok sevindim senin adına. Kafanda yazdın çizdin oynadın bak durum hiç de düşündüğün gibi değilmiş canım.
İyi geçiyor canımHoşgeldiniyiyim sen nasılsın nasıl geçiyor haftasonun
Sağol bebişim biz yılda 1 kere tartışıyoruz boyle kesin
Yorma kendini boşver işleri güçleri :) sizin desteğinizle tuttum kendimi valla bu durumda ayrılık mesajı atsaydım dusunemiyorum yani neler olacağınıİyi geçiyor canım, gerçi hafta sonu daha bi yoğun geçiyor ,iş güç koştur derken ancak fırsat bulabildim.
Çok çok sevindim senin adına canım.
Valla kendimi parçaladımAman aman bidaha böyle bişey olmasın yoksa sen çok uzuzluyosun canimmm
iyiz canim kosturmaca iste :) sen nasilsnSelamlarnasılsınız güzellikler?
Keyifli,mutlu ve kaçamaksız hafta sonu diliyorum. ..
Dün okudum ama 60. Sayfada kalmistim en son durum ne. Şerefsiz adamKizlar trend konulardaki mesaji okudunuz muinstagramda gordum simdi tecavuz olayi yine. Internet haberlerine fln cikmis
Polis evini basmis kizi kurtarmis kiz sikayetci olmamisDün okudum ama 60. Sayfada kalmistim en son durum ne. Şerefsiz adam
Yaa gittimi P pembebulut5 ben onun sayesinde başladım karataya inş gitmemiştie uzulurum onun adınaPersmbe gunu girmis siteye. Neyse yapcam bise yok. Bidahada yarisamaz yarismalarda
Ay ben bunjn icine bir de portakal kabugu koyuyorum cok lezettli gercekten kahvenin yanına bşr tane hüpletebilşyorhm :))Kanguru_ kaptanım tabiki de söyleyim.
2 hurma (yarım saat suda bekliycek)
2 ceviz
2 tk toz kakao
Blendırdan geçirilecek.Elde top şekli verilecek.4-5 tane çıkıyormuş
Esra asırı guzel icine bi de portakal kabugu parcaları koy nefşs oluyorBu tarifi hep görüyodum ama hiç yapmadım nasıl olur acaba
Amanııın ortalık iyice karısırdı ozman su erkekler ne basit kolay varlıklar ya gercekten imreniyorum bazen bizim kafamızda trilyon ihtimal onlar nettYorma kendini boşver işleri güçleri :) sizin desteğinizle tuttum kendimi valla bu durumda ayrılık mesajı atsaydım dusunemiyorum yani neler olacağını
Demin hürriyette okudum polis evi basmis kizi kurtarmis ama kiz sikayetci olmamisSon durumu bilmiyorum ama herkres seferber olmus insallah kurtulur
Öfke ile kalkıp zararla oturacaktı ,neyse ki biraz frenledi kendiniAman aman bidaha böyle bişey olmasın yoksa sen çok uzuzluyosun canimmm
Çok da yormuyorum aslındaYorma kendini boşver işleri güçleri :) sizin desteğinizle tuttum kendimi valla bu durumda ayrılık mesajı atsaydım dusunemiyorum yani neler olacağını
tipik hafta sonu işte, dışarı çukacaktık yağmur yağdı, vazgeçip oğlumu yıkadım hava pırıl pırıl olduiyiz canim kosturmaca iste :) sen nasilsn
Dün okumuştum canım. Pislik serbest kalmış. Helal olsun kk’daki kadınlara ve kazen’e. Fake deyip olayı önemsememezlik etmemişler ve ismini unuttuğum bir arkadaş da olayın peşini bırakmamış.Kizlar trend konulardaki mesaji okudunuz muinstagramda gordum simdi tecavuz olayi yine. Internet haberlerine fln cikmis
Aaa niye öyle yapmış yaPolis evini basmis kizi kurtarmis kiz sikayetci olmamis
Deniyim bakayım ama ben kesin 2 3 tane yer onu kalori bombası haline getiririmYaa gittimi P pembebulut5 ben onun sayesinde başladım karataya inş gitmemiştie uzulurum onun adına
Ay ben bunjn icine bir de portakal kabugu koyuyorum cok lezettli gercekten kahvenin yanına bşr tane hüpletebilşyorhm :))
Esra asırı guzel icine bi de portakal kabugu parcaları koy nefşs oluyor
Amanııın ortalık iyice karısırdı ozman su erkekler ne basit kolay varlıklar ya gercekten imreniyorum bazen bizim kafamızda trilyon ihtimal onlar nett
Eşinle yapıyorsanız çok da sorun değil halledersiniz beraber :)Öfke ile kalkıp zararla oturacaktı ,neyse ki biraz frenledi kendini
Çok da yormuyorum aslındasağolsun eşim çok yardımcıdır bana. Hafta sonu olunca bitmeyen iş yapmışlar yapsan da bitmiyor yapmasan da:) ben de az ve öz yaptım.
tipik hafta sonu işte, dışarı çukacaktık yağmur yağdı, vazgeçip oğlumu yıkadım hava pırıl pırıl oldu
Dün okumuştum canım. Pislik serbest kalmış. Helal olsun kk’daki kadınlara ve kazen’e. Fake deyip olayı önemsememezlik etmemişler ve ismini unuttuğum bir arkadaş da olayın peşini bırakmamış.
Yok canım. Diyetisyenle çalışmıyorum. Eski takımımdan arkadaşımBengi__ cim sayesinde düzgün ve sağlıklı beslenmeyi öğrendim. Hergün menülerimizi incelerdi. Öğün dağılımlarının nasıl olması gerektiğini öğretti. Benim menüm düzgün olsa bile başkalarının menülerine yaptığı yorumlardan ders çıkarırdım. Bize canımız birşey çektiğinde alternatif gıdalar önerirdi. Hele tatlı krizlerinde önerdiği bir yulaf lapası tarifi var ki Onun dışında paketli gıda tüketeceksek etikette nelere dikkat etmemiz gerektiğini öğretti. Vallaha senin vesilenle tekrar tekrar teşekkür ederim kendisine. Çok teşekkür ederim :)
Bengi__ bende bu bahane ile teşekkür edeyim. En çokta bize diyet yapmak değilde sağlıklı beslenmenin en önemlisi de ac kalarak kilo verilemeyeceğini öğrettiğin için çok teşekkür ederim
Kızlar şaka maka bende çok şey öğrendimBengi__ ’den tamam ben başına buyduk bir öğrenciğim ama olsun ev yoğurdumu bile ofislere taşıttırdı
Kim bu bengi burayada gelsin lütfen
Ne güzel haftaya ilk 3te oluruz inşallah
Bende teşekkürlerimi sunuyorum,Bengi__ ye tatlı krizleri için yulaf lapası mükemmeel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?