O ne demek simdiCanım arkadaşlarım hepiniz coooook tatlısınız. Koltuklarım kabardı. Azıcık size faydam olduysa ne mutlu bana.
Diyetin aç kalmak olmadığını yeterli ve dengeli beslenerek doğru yiyecekleri tercih ederek kolaylıkla zayıflatacağını ogun atlanarak kahvaltıda meyve yenerek aç kalarak diyet yapılmayacağını kabullendiğiniz ve bana bir nebze güvendiğiniz icin teşekkürler.
Fazla takımınızı meşgul etmeyeyim.
Sevgili 6. Takımın yarışmacıları her seyi benden iyi bilirsiniz..
Seyhan bu kızları takip et onların özünde beni görürsün
Kadrosuz diyetisyen olmayan Bengi’den sevgiler...
Menum
Sabah 12.00
2 yymurtayla omlet
1 galeta
Az peynir
Cay
Ogle
Yok
Ara
1 susamli kraker ( ruzgar cok israe etti)
Aksam
3 yk pirasa yogurt
Su 2 lt
Acikmiyorum cnmAfiyet olsun kaptanim da cok az deilmi yaa bn bu kadar az yiyince basim agriyor bazen bnm oglmda citoslari grtirip agzima tutuyoo anne ye bk cok gzell kndi cilegi cok sever banada cilekliymis bak diee yemem icin israr ediyorr
Gecmis olsun cnm hemen ihlamur fln ic portakal mandalina fln iyi gelriKizalr iki gundur bogaz agrim vardi bademcikler sismisti iki saattir burnumda tikandi sesim hepten gitti dn disarda otrduk hava gzel die o fena yapti sanirim neyse menumu yazcm ama simdiden diyim herseyi zorla yedimmm
Şu saate kadar kahvaltı ile duruyorum :)))Canım arkadaşlarım hepiniz coooook tatlısınız. Koltuklarım kabardı. Azıcık size faydam olduysa ne mutlu bana.
Diyetin aç kalmak olmadığını yeterli ve dengeli beslenerek doğru yiyecekleri tercih ederek kolaylıkla zayıflanabilinecegini, ogun atlanarak, kahvaltıda sadece meyve yenerek, aç kalarak, diyet yapılmayacağını kabullendiğiniz ve bana bir nebze güvendiğiniz icin teşekkürler.
Fazla takımınızı meşgul etmeyeyim.
Sevgili 6. Takımın yarışmacıları her seyi benden iyi bilirsiniz..
Seyhan bu kızları takip et onların özünde beni görürsün
Kadrosuz diyetisyen olmayan Bengi’den sevgiler...
Kız sen nasil bu kadar az yiyon ya acıksan yersin illaki ama ne biliyim bn olsam açlıktan ölmüştümMenum
Sabah 12.00
2 yymurtayla omlet
1 galeta
Az peynir
Cay
Ogle
Yok
Ara
1 susamli kraker ( ruzgar cok israe etti)
Aksam
3 yk pirasa yogurt
Su 2 lt
Çok güzel afiyet olsun öğlen yesen iyiydi tabiKahvalti 10.00
1 brdk ilik sut 2 kasik yulaf 2 kasik kuru uzum 3 tam ceviz
Oglen yok ne ne yazikki
Ara 15.00
3 cig kaju 7 cig antep fistigi 1 brdk ilik sut
Aksam 17.50
6 kasik taze fasulye 1 kase yogurt 1 dlm kepekli ekmk ekmegi oglnde birsey yemedim die yedim sonra geceye dogru basim agriyor
2.5 lt su
3 kupa limonlu ihlamur
Abla akşam ekmek yemeseydin iyiydiSeyhanin menüsü
Sabah:yumurtali salata peynir domates paprika bir dilim ekmek cay yarim portakal
Ara:yesilcay
Ara:sütlü kahve
Ara:kakuleli cay
Aksam:iki tabak bamya yemegi kiymali bir dilim ekmek
Spor:bir saat yürüyüs
Su:1,5 litre
Modum inanilmaz dustu
Bazı şeyleri zorlamanın anlamı yok tahmin edebiliyorum neden modunun düştüğünüModum inanilmaz dustu
Nen var kuzumModum inanilmaz dustu
Afiyet olsun menün çok güzelİyi geceler kızlar
Menüm
09:30 Limonlu su
10:00 Sahanda iki yumurta,süzme peynir,burgu peynir,5 siyah zeytin, roka,tere,maydonoz,nane,3 ceviz,2 bardak siyah çay
14:00 Şekersiz duble türk kahvesi
17:0 Limonlu yeşil çay
19:00 1 tabak kıymalı kapuska,yoğurt ve salata
(Kapuskayı hazırlarken açlıktan az biraz çiğ lahana kemirmiş olabilirim)
Su:2,5 litreyi geçmiştir
Spor yok
Neyin var canım ne ağrısı çekiyosunBende iyi değilim bu aralar acayip dış agri çekiyorum içim dışım ilaç oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?