Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

O ne demek simdi

Menum
Sabah 12.00
2 yymurtayla omlet
1 galeta
Az peynir
Cay

Ogle
Yok
Ara
1 susamli kraker ( ruzgar cok israe etti )

Aksam
3 yk pirasa yogurt

Su 2 lt

Afiyet olsun kaptanim da cok az deilmi yaa bn bu kadar az yiyince basim agriyor bazen bnm oglmda citoslari grtirip agzima tutuyoo anne ye bk cok gzell kndi cilegi cok sever banada cilekliymis bak diee yemem icin israr ediyorr

Afiyet olsun kaptanim da cok az deilmi yaa bn bu kadar az yiyince basim agriyor bazen bnm oglmda citoslari grtirip agzima tutuyoo anne ye bk cok gzell kndi cilegi cok sever banada cilekliymis bak diee yemem icin israr ediyorr
Acikmiyorum cnm eger oglen yersem aksam yemek istemiyorum sonrada gec saatlerde cok acikiyorum. Ruzgarda oyle bitane ye anne bnm icin ye diyinxe kiramadim

Kizalr iki gundur bogaz agrim vardi bademcikler sismisti iki saattir burnumda tikandi sesim hepten gitti dn disarda otrduk hava gzel die o fena yapti sanirim neyse menumu yazcm ama simdiden diyim herseyi zorla yedimmm

Kizalr iki gundur bogaz agrim vardi bademcikler sismisti iki saattir burnumda tikandi sesim hepten gitti dn disarda otrduk hava gzel die o fena yapti sanirim neyse menumu yazcm ama simdiden diyim herseyi zorla yedimmm
Gecmis olsun cnm hemen ihlamur fln ic portakal mandalina fln iyi gelri

Kahvalti 10.00
1 brdk ilik sut 2 kasik yulaf 2 kasik kuru uzum 3 tam ceviz

Oglen yok ne ne yazikki

Ara 15.00
3 cig kaju 7 cig antep fistigi 1 brdk ilik sut

Aksam 17.50
6 kasik taze fasulye 1 kase yogurt 1 dlm kepekli ekmk ekmegi oglnde birsey yemedim die yedim sonra geceye dogru basim agriyor

2.5 lt su
3 kupa limonlu ihlamur

Seyhanin menüsü
Sabah:yumurtali salata peynir domates paprika bir dilim ekmek cay yarim portakal
Ara:yesilcay
Ara:sütlü kahve
Ara:kakuleli cay
Aksam:iki tabak bamya yemegi kiymali bir dilim ekmek
Spor:bir saat yürüyüs
Su:1,5 litre

Şu saate kadar kahvaltı ile duruyorum :)))

Ben hiç bu kadar uzun süre aç kalmamıştım çok zorlandım ama hastalıklı bir ruh halim var işim bitmeden yiyemiyorum.. artı bana gelicek arkadaşım gecikince sarktı bu saate kadar neyse ufak sıyrıklarla atlatıcam emin olabilirsiniz

Menum
Sabah 12.00
2 yymurtayla omlet
1 galeta
Az peynir
Cay

Ogle
Yok
Ara
1 susamli kraker ( ruzgar cok israe etti )

Aksam
3 yk pirasa yogurt

Su 2 lt
Kız sen nasil bu kadar az yiyon ya acıksan yersin illaki ama ne biliyim bn olsam açlıktan ölmüştüm
Çok güzel afiyet olsun öğlen yesen iyiydi tabi
Abla akşam ekmek yemeseydin iyiydi

03 Mart Menum

Sabah: 06.25

1 dilim dil peyniri
3 siyah zeytin
4 dilim Domates
1 dilim tam bugday ekmeği
Yarım kırmızı biber
2 ceviz

Oglen: 12.20

yarim kepce Şehriye çorbası
Haşlanmış tavuk
2 yk bulgur pilavı
Ayran

Aksam: 19.40

Yarim kepce tarhana çorbası
Kıymalı kabak yemeği
1 kase yogurt

2.8 lt su
50 dk kardiyo.

İyi geceler kızlar
Menüm
09:30 Limonlu su
10:00 Sahanda iki yumurta,süzme peynir,burgu peynir,5 siyah zeytin, roka,tere,maydonoz,nane,3 ceviz,2 bardak siyah çay
14:00 Şekersiz duble türk kahvesi
17:0 Limonlu yeşil çay
19:00 1 tabak kıymalı kapuska,yoğurt ve salata
(Kapuskayı hazırlarken açlıktan az biraz çiğ lahana kemirmiş olabilirim)
Su:2,5 litreyi geçmiştir
Spor yok

Afiyet olsun menün çok güzel koskoca bir lahanayi bile yesen kalorisu 150 200dür hiç bir şey olmaz yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…