- 6 Ekim 2017
- 4.583
- 13.035
- 208
Neyin var canım ne ağrısı çekiyosun
Ay allahım en kötüsü bende yıllarca çektim en son kendisi düştü çok şükür. Ne var dişinde
Afiyet olsun canım akşam yok denecek kadar az yemişsin. Bu kadar yemek ileMenum
Sabah 12.00
2 yymurtayla omlet
1 galeta
Az peynir
Cay
Ogle
Yok
Ara
1 susamli kraker ( ruzgar cok israe etti)
Aksam
3 yk pirasa yogurt
Su 2 lt
Benim oğlum ısrarı bırak teklif bile etmiyorAfiyet olsun kaptanim da cok az deilmi yaa bn bu kadar az yiyince basim agriyor bazen bnm oglmda citoslari grtirip agzima tutuyoo anne ye bk cok gzell kndi cilegi cok sever banada cilekliymis bak diee yemem icin israr ediyorr
Akşamki ekmek haricinde gayet güzel menün.Afiyet olsunSeyhanin menüsü
Sabah:yumurtali salata peynir domates paprika bir dilim ekmek cay yarim portakal
Ara:yesilcay
Ara:sütlü kahve
Ara:kakuleli cay
Aksam:iki tabak bamya yemegi kiymali bir dilim ekmek
Spor:bir saat yürüyüs
Su:1,5 litre
Akşama kadar beni aç sefil bırakacak bi iş icat edilmedi.Kız o nasıl iş aşkıdır.sana madalya takmayacaklar ama metabolizmanı mahvedeceksin ve kimse sana madalya taBen hiç bu kadar uzun süre aç kalmamıştım çok zorlandım ama hastalıklı bir ruh halim var işim bitmeden yiyemiyorum.. artı bana gelicek arkadaşım gecikince sarktı bu saate kadar neyse ufak sıyrıklarla atlatıcam emin olabilirsiniz
Afiyet olsun menün güzel ama sağlığın için antibiyotik ile zehire dönüştürülmüş tavuklardan mümkün mertebe yememeyi denesen canım.03 Mart Menum
Sabah: 06.25
1 dilim dil peyniri
3 siyah zeytin
4 dilim Domates
1 dilim tam bugday ekmeği
Yarım kırmızı biber
2 ceviz
Oglen: 12.20
yarim kepce Şehriye çorbası
Haşlanmış tavuk
2 yk bulgur pilavı
Ayran
Aksam: 19.40
Yarim kepce tarhana çorbası
Kıymalı kabak yemeği
1 kase yogurt
2.8 lt su
50 dk kardiyo.
Ay allahım en kötüsü bende yıllarca çektim en son kendisi düştü çok şükür. Ne var dişinde
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun menün çok güzelkoskoca bir lahanayi bile yesen kalorisu 150 200dür hiç bir şey olmaz yani
Gecmis olsunAğrısı çokk kötü allahım kimseye cektirmesin. Yeni çürümeye başlamış şuan bile inanılmaz zonkluyo ve şişmiş öndeki dış oldugu icin şuan çektirmek istemiyorum
Tuzlu su ile gargara,biraz karanfil varsa koyabilirsen iyi gelir. Hertürlü ağrı hastalık ne hikmetse gece çoşuyor.Tekrar çok geçmiş olsun canımAğrısı çokk kötü allahım kimseye cektirmesin. Yeni çürümeye başlamış şuan bile inanılmaz zonkluyo ve şişmiş öndeki dış oldugu icin şuan çektirmek istemiyorum
Teşekkür ederim canımAsıl komik olanı eşimin beni lahana kemirirken görüp pis pis bakarak sapına gelince meee meee diyecek misin diye alay etmesi oldu
AhSen_2504 geçmiş olsun.Diş ağrısı da çok zordur ya
Canım öyle düşünme ön dişin olmadab zaten olmaz bin tane yöntem var oraya güzel bi diş yaparlar çürük dişle yaşanmaz. Benimki gibi kurumayan iltihap olmasın bir an önce git o yüzdenAğrısı çokk kötü allahım kimseye cektirmesin. Yeni çürümeye başlamış şuan bile inanılmaz zonkluyo ve şişmiş öndeki dış oldugu icin şuan çektirmek istemiyorum
Ahahahahhjah evet melicem deseydinTeşekkür ederim canımAsıl komik olanı eşimin beni lahana kemirirken görüp pis pis bakarak sapına gelince meee meee diyecek misin diye alay etmesi oldu
AhSen_2504 geçmiş olsun.Diş ağrısı da çok zordur ya
Tuzlu su ile gargara,biraz karanfil varsa koyabilirsen iyi gelir. Hertürlü ağrı hastalık ne hikmetse gece çoşuyor.Tekrar çok geçmiş olsun canım
İstediğim kiloya ineyim, meelerim de mööölerim deCanım öyle düşünme ön dişin olmadab zaten olmaz bin tane yöntem var oraya güzel bi diş yaparlar çürük dişle yaşanmaz. Benimki gibi kurumayan iltihap olmasın bir an önce git o yüzden
Ahahahahhjah evet melicem deseydin
Gec
Gecmis olsun
Eczaneden dişinol al benim 2 yıl yanimdan ayirmadigim sey zaten karanfilden yapiliyo ama baya etkili. Kesinlikle doktora git bu arada implant yada daha uygun fiyatlı biseyler yapılabilir.Antibiyotik ve agri kesici kullanmaktan artık faydasini goremiyoRum ama tuzlu suyu deniyeyim canım
Aynen öyleİstediğim kiloya ineyim, meelerim de mööölerim de
Canım öyle düşünme ön dişin olmadab zaten olmaz bin tane yöntem var oraya güzel bi diş yaparlar çürük dişle yaşanmaz. Benimki gibi kurumayan iltihap olmasın bir an önce git o yüzden
Ahahahahhjah evet melicem deseydin
Eczaneden dişinol al benim 2 yıl yanimdan ayirmadigim sey zaten karanfilden yapiliyo ama baya etkili. Kesinlikle doktora git bu arada implant yada daha uygun fiyatlı biseyler yapılabilir.
İstediğim kiloya ineyim, meelerim de mööölerim de
Zeytini ikiye bölerek çekirdeğini çıkardıktan sonra dişin üzerine zeytini bir süre kapatınca da az bi hafifliyor ağrı.Olur olmadık zamanlarda tutan diş ağrım vardı benim de.bunları hep çaresizlikten denemiştim.En kısa zamanda birşekilde tedavi olmaya çalış canım.diş ağrısı ihmale gelmiyor başka rahatsızlıkları da tetikleyebiliyor canım.Eczaneden dişinol al benim 2 yıl yanimdan ayirmadigim sey zaten karanfilden yapiliyo ama baya etkili. Kesinlikle doktora git bu arada implant yada daha uygun fiyatlı biseyler yapılabilir.
Zeytini ikiye bölerek çekirdeğini çıkardıktan sonra dişin üzerine zeytini bir süre kapatınca da az bi hafifliyor ağrı.Olur olmadık zamanlarda tutan diş ağrım vardı benim de.bunları hep çaresizlikten denemiştim.En kısa zamanda birşekilde tedavi olmaya çalış canım.diş ağrısı ihmale gelmiyor başka rahatsızlıkları da tetikleyebiliyor canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?