Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Aslinda yazi beklemek istiyorum çünkü burda hem hastane uzak hemde araba yok ve servisle gidip gelinmiyo ve defalarca gidip gelmem gerekiyo

İltihap olmuş bileee baya sis hatta
Canım benim sen gidince dr sana antbiyotik verecek 1 ay kullanacaksın sonra gidince çekecek yani 2 sefercik gideceksin o da 1 ay arayla belki antibiyotiğe bile gerek kalmaz. Diş ihmal edilmez ben yıllarca çektim erteledikce daha kötü sonuçlar doğuruyo o yüzden diyorum. Benim gibi her gün gidip gelmek zorunda kalırsın allah korusun

Elimizden geleni yaparız önce kendini tanıt istersen
Canım 80 81 kiloyum 2,5yasında oğlum var dogumumda baya kılı aldım öğün bu gündür doğru düzgün veremedım boyum 1,67yasım 29.ole fazla yıyen bırıde degılım ama vücudum kıloları atmıyor ne yapcaaammm ben barı 70 olaydım

Istersen olabilirsin. Kilo vermek azim istiyor. Yeterli ve dengeli beslenmek önemli. Nasıl yeme düzenin çalışıyor musun yani erken mi kalkarsın

Istersen olabilirsin. Kilo vermek azim istiyor. Yeterli ve dengeli beslenmek önemli. Nasıl yeme düzenin çalışıyor musun yani erken mi kalkarsın
Mımarım ama Suan çalışmıyorum uyku düzenım yok oğlum uyutmuyor ekmek yok denecek kadar az yıyorum bır tabak yıyorum ıkıncı tabak asla bol yogurt yıyorum ole aslında beslenmemde dengesız herhangı bır lıstenız formülünüz varmı

Öğün atlamamak önemli. Yemekleri az yağla pişirmek, un şeker tüketmemek vs bilinen şeyleri yapıyoruz. Sende kendine belirli bi yol çiz onun dışına çıkma. Yani sabah kahvaltın doyurucu olsun araogunlerin olsun ya da 2 öğün beslenerek karatay yapabilirsin

Canım ne yesem bende buraya yazıcam bakalım yanlışlarımı söylersiniz maydonoz kurunun etkısı varmı yapsammı acaba

Canım ne yesem bende buraya yazıcam bakalım yanlışlarımı söylersiniz maydonoz kurunun etkısı varmı yapsammı acaba
Mutlaka vardır. Her diyetisyen detoks suyu ya da bu tarz kürlerden verir. Sen de yap bence. Sabah aç karnına maydonoz kürü ve 1 tatlı kaşığı çörekotu yağı içip kahvaltını yap. Kahvaltı en önemli öğün diyette bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…