- 18 Mayıs 2011
- 5.816
- 18.679
- 448
Gecmis olsun yasmin dis agrisi cok kötü hemen disciye gitmen lazimAynen zeytin azda olsa hefifletiyo önerin için saol canım...♡♡
Canım benim sen gidince dr sana antbiyotik verecek 1 ay kullanacaksın sonra gidince çekecek yani 2 sefercik gideceksin o da 1 ay arayla belki antibiyotiğe bile gerek kalmaz. Diş ihmal edilmez ben yıllarca çektim erteledikce daha kötü sonuçlar doğuruyo o yüzden diyorum. Benim gibi her gün gidip gelmek zorunda kalırsın allah korusunAslinda yazi beklemek istiyorum çünkü burda hem hastane uzak hemde araba yok ve servisle gidip gelinmiyo ve defalarca gidip gelmem gerekiyo
İltihap olmuş bileee baya sis hatta
Canım 80 81 kiloyum 2,5yasında oğlum var dogumumda baya kılı aldım öğün bu gündür doğru düzgün veremedım boyum 1,67yasım 29.ole fazla yıyen bırıde degılım ama vücudum kıloları atmıyor ne yapcaaammm ben barı 70 olaydımElimizden geleni yaparız önce kendini tanıt istersen
Istersen olabilirsin. Kilo vermek azim istiyor. Yeterli ve dengeli beslenmek önemli. Nasıl yeme düzenin çalışıyor musun yani erken mi kalkarsınCanım 80 81 kiloyum 2,5yasında oğlum var dogumumda baya kılı aldım öğün bu gündür doğru düzgün veremedım boyum 1,67yasım 29.ole fazla yıyen bırıde degılım ama vücudum kıloları atmıyor ne yapcaaammm ben barı 70 olaydım
Mımarım ama Suan çalışmıyorum uyku düzenım yok oğlum uyutmuyor ekmek yok denecek kadar az yıyorum bır tabak yıyorum ıkıncı tabak asla bol yogurt yıyorum ole aslında beslenmemde dengesız herhangı bır lıstenız formülünüz varmıIstersen olabilirsin. Kilo vermek azim istiyor. Yeterli ve dengeli beslenmek önemli. Nasıl yeme düzenin çalışıyor musun yani erken mi kalkarsın
Öğün atlamamak önemli. Yemekleri az yağla pişirmek, un şeker tüketmemek vs bilinen şeyleri yapıyoruz. Sende kendine belirli bi yol çiz onun dışına çıkma. Yani sabah kahvaltın doyurucu olsun araogunlerin olsun ya da 2 öğün beslenerek karatay yapabilirsinMımarım ama Suan çalışmıyorum uyku düzenım yok oğlum uyutmuyor ekmek yok denecek kadar az yıyorum bır tabak yıyorum ıkıncı tabak asla bol yogurt yıyorum ole aslında beslenmemde dengesız herhangı bır lıstenız formülünüz varmı
Canım ne yesem bende buraya yazıcam bakalım yanlışlarımı söylersiniz maydonoz kurunun etkısı varmı yapsammı acabaÖğün atlamamak önemli. Yemekleri az yağla pişirmek, un şeker tüketmemek vs bilinen şeyleri yapıyoruz. Sende kendine belirli bi yol çiz onun dışına çıkma. Yani sabah kahvaltın doyurucu olsun araogunlerin olsun ya da 2 öğün beslenerek karatay yapabilirsin
Mutlaka vardır. Her diyetisyen detoks suyu ya da bu tarz kürlerden verir. Sen de yap bence. Sabah aç karnına maydonoz kürü ve 1 tatlı kaşığı çörekotu yağı içip kahvaltını yap. Kahvaltı en önemli öğün diyette bence.Canım ne yesem bende buraya yazıcam bakalım yanlışlarımı söylersiniz maydonoz kurunun etkısı varmı yapsammı acaba
Ben şuan 67 kiloyum. Kalori hesabı yapmıyorum belli bi düzenim var o şekilde besleniyorum. Yemediğim şeylerde belli. Bu şekilde devam ediyorum. Spor fazla yapmıyodum ama yarın başlıyorumPekı sen kaç kılosun fattylamb94??cnm pekı kalorı hesabı yapıyormusun??
Insallah verırım de ozguvenım yerıne gelır psıkolojımı aşırı bozuyo kıloBen şuan 67 kiloyum. Kalori hesabı yapmıyorum belli bi düzenim var o şekilde besleniyorum. Yemediğim şeylerde belli. Bu şekilde devam ediyorum. Spor fazla yapmıyodum ama yarın başlıyorum
Seni çok iyi anlıyorum ben de senin gibiyim. Kaç yaşındasın bu aradaInsallah verırım de ozguvenım yerıne gelır psıkolojımı aşırı bozuyo kılo
Bu ay 24 olacağım. Yaşında çok genç kilo verirsin. Şuan takımda yer var mı bilmiyorum ama varsa buyur gel @Rzgrece kaptanımız bizi bilgilendirir.29 canım ya sen
Günaydın canım.Gunaydin arkadaslar mutlu pazarlar
Gunaydin arkadaslar mutlu pazarlar
gunaydın sumeyyecim nasılsın doktora ne zaman gidiceksinGünaydın canım.
Günaydın canım.İyiyim sancılarım yok artık.Yarın gidiyorum inşallah.Gunaydın canımmisafirin gitti mi
gunaydın sumeyyecim nasılsın doktora ne zaman gidiceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?