Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ilk defa duydum bu yontemi bende direkt tuz basip biraz bekletip sonra calkaliyordum. Agri tutunca her yonteme basvuruyoruz buda aklimda bulunsun.

2 Mart Menum

Sabah 10.30
5 dilim sucuklu 2 ad yumurta
Domates salatalik
3 ad. Zeytin
1 dilim tam bugday ekmegi

Ara 13.00
Duble sade turk kahvesi
10 ad cig badem

Ara 15.00
1 bardak tarcinli sut
2 tam ceviz

Aksam 17.00
4 y.k. kavrulmus kiyma
2 kepce tarhana corbasi
Brokoli salatasi

Ara 19.00
Beyaz cay

Su 2.5 litre

Spor
3 mill leslie
68 dk. Yuruyus ( 6 km )

@Rzgrece

Hunaydin kizlarr dn giremedim saolsun annem cocuklarla ilgilendi bn yattim ama bugun daha da kotuyum buralara gelip sohpetlerinize katilamazsam simdiden kuaurabakmayinn kacamaksiz gun olsnn hepimizee

Huzurun psikolojisi gitti menüyü yazsın da görün

Sabah

2 ceviz
Peynir
Domates
7 zeytin
1 bardk ıhlamur
3 hurma

Oglen
Bir kucuk dilim mozaik pasta
4 ymk kasıgı tuzlu yogurt kavurması

16.00
Bir cörek
Tüekkahvesi+ 2 hurma

Annene rağmen bence az bozmuşsun ve çok erken yemeyi bırakmışsın

Gecmis olsun yasmin dis agrisi cok kötü hemen disciye gitmen lazim

Teşekkürederim ablacım haklısın gitmem lazım ama erteliyorum işte...

Kuzum gittim antibiyotik verdi onu kullaniyorum sonra gel çekelim dedi. Çekim için gitmek sıkıntı değil yerine tekrar yaptırmak için defalarca gidip gelmek lazım o sıkıntı...

Gecmis olsun canim dis agrisi cok fena Allah Şifa versin ihmal etme biranonce disciye git ilaclarin da fazlasi vucuda zarar verir.

Amin teşekkür ederim aynen ihmale gelmez ama bakalım nasıl olucak

Kuzum gittim antibiyotik verdi onu kullaniyorum sonra gel çekelim dedi. Çekim için gitmek sıkıntı değil yerine tekrar yaptırmak için defalarca gidip gelmek lazım o sıkıntı...
Oyle kuzum ama ihmale gelmez.
Geldim ama gidiyorum kalkıp evi dip köşe temizlemeyi düşünüyorum ama bakalım nasıl yapicam hiccccc halim yok valahi
Amaann boşver ya yat dinlen pazar pazar ne temizliği

Esracım tahlillerini yaptırdınmi kuzum aklıma geldide sorayım dedim fattylamb94
Yok kuzum yaptırmadım

Canım biraz çaba ve sabırla verirsin.buranın ben çok faydasını gördüm.Takımda yer var mı bilmiyorum ama kaptan @Rzgrece gelince bu konuda sana bilgi verir.Kendine inan ve biraz dikkat ve azimle gider kilolar.
Ben şuan 67 kiloyum. Kalori hesabı yapmıyorum belli bi düzenim var o şekilde besleniyorum. Yemediğim şeylerde belli. Bu şekilde devam ediyorum. Spor fazla yapmıyodum ama yarın başlıyorum
Ben de yarın başlamaya çalışacağım spora .bakalım
Insallah verırım de ozguvenım yerıne gelır psıkolojımı aşırı bozuyo kılo
Kilo özgüveni çok fena düşürüyor haklısın.ben bir de oğlumun enerjisine yetişemiyordum kilo verince enerjim arttı ve daha rahat ettim.şimdi vermem gereken 6-7 kilom daha var ve onun için çabalıyorum.
Gunaydin arkadaslar mutlu pazarlar
Günaydın canımmm mutlu pazarlar.
Gunaydın canımmisafirin gitti mi

gunaydın sumeyyecim nasılsın doktora ne zaman gidiceksin
Günaydınnn
Günaydın canım.İyiyim sancılarım yok artık.Yarın gidiyorum inşallah.
Senin annen gelmişti,gitti mi?
sancılarının olmaması güzel,içini ferah tut canım.doktoru ve tedaviyi ihmal etme herşey daha güzel olur
Gunaydın kızlar
Günaydıınnn tünaydınnn vs vc canım
Gunaydin kizlar hayirli mutlu pazarlar herkese
Ben bugun de erkenciyim kizim dersaneye gidicek kahvaltimi yaptim bile simdi cay keyfi :)
Afiyet olsun,kızın kaç yaşında canım?
Günaydin kizlar mutlu pazarlar
Mutlu pazarlar tüyyy gibi hafif
Günaydın mutlu pazarlar
mutlu pazarlar canım.

Günaydın mı tünaydın mı desem bilemedim. Ama güzel bir pazar olsun herkes için.
Kızlar ben son bir haftadır diyet modundan iyice çıktım bazı günler ağır beslendim ama diğer gün elimden geldiğince dengelemeye çalıştım. Bu hafta -800 geldim buna rağmen. Biliyorum bundaki en büyük etki spora daha fazla asılmam. Ama dün gece dedim ki ne oluyoruz hedefe şunun sürasinda 5 buçuk kilo kalmış silkelen kendine gel Kizim. Bu gün o moda hissediyorum kendimi. 30 dakika yeni keşfettiğim hitt cardio yaptım. 10 numara bir şey benden söylemesi. Şimdi de kahvaltı ile öğlen yemeği arası bir öğün yapıp geliyorum. Hepimiz öpüldunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…