Gecmis olsun canim neyin var ?Günaydın canım.İyiyim sancılarım yok artık.Yarın gidiyorum inşallah.
Senin annen gelmişti,gitti mi?
Gecmis olsun canim dis agrisi cok fena Allah Şifa versin ihmal etme biranonce disciye git ilaclarin da fazlasi vucuda zarar verir.Antibiyotik ve agri kesici kullanmaktan artık faydasini goremiyoRum ama tuzlu suyu deniyeyim canım
Ilk defa duydum bu yontemi bende direkt tuz basip biraz bekletip sonra calkaliyordum. Agri tutunca her yonteme basvuruyoruz buda aklimda bulunsun.Zeytini ikiye bölerek çekirdeğini çıkardıktan sonra dişin üzerine zeytini bir süre kapatınca da az bi hafifliyor ağrı.Olur olmadık zamanlarda tutan diş ağrım vardı benim de.bunları hep çaresizlikten denemiştim.En kısa zamanda birşekilde tedavi olmaya çalış canım.diş ağrısı ihmale gelmiyor başka rahatsızlıkları da tetikleyebiliyor canım.
Günaydın canım neyin var neden kötüsünHunaydin kizlarr dn giremedim saolsun annem cocuklarla ilgilendi bn yattim ama bugun daha da kotuyum buralara gelip sohpetlerinize katilamazsam simdiden kuaurabakmayinn kacamaksiz gun olsnn hepimizee
Annene rağmen bence az bozmuşsun ve çok erken yemeyi bırakmışsınHuzurun psikolojisi gitti menüyü yazsın da görün
Sabah
2 ceviz
Peynir
Domates
7 zeytin
1 bardk ıhlamur
3 hurma
Oglen
Bir kucuk dilim mozaik pasta
4 ymk kasıgı tuzlu yogurt kavurması
16.00
Bir cörek
Tüekkahvesi+ 2 hurma
Gecmis olsun yasmin dis agrisi cok kötü hemen disciye gitmen lazim
Canım benim sen gidince dr sana antbiyotik verecek 1 ay kullanacaksın sonra gidince çekecek yani 2 sefercik gideceksin o da 1 ay arayla belki antibiyotiğe bile gerek kalmaz. Diş ihmal edilmez ben yıllarca çektim erteledikce daha kötü sonuçlar doğuruyo o yüzden diyorum. Benim gibi her gün gidip gelmek zorunda kalırsın allah korusun
Gecmis olsun canim dis agrisi cok fena Allah Şifa versin ihmal etme biranonce disciye git ilaclarin da fazlasi vucuda zarar verir.
Kızlar nerelerdesiniz
Nerelerdesin sen iyimisinGünaydın mutlu pazarlar
Oyle kuzum ama ihmale gelmez.Kuzum gittim antibiyotik verdi onu kullaniyorum sonra gel çekelim dedi. Çekim için gitmek sıkıntı değil yerine tekrar yaptırmak için defalarca gidip gelmek lazım o sıkıntı...
Amaann boşver ya yat dinlen pazar pazar ne temizliğiGeldim ama gidiyorumkalkıp evi dip köşe temizlemeyi düşünüyorum ama bakalım nasıl yapicam hiccccc halim yok valahi
Yok kuzum yaptırmadımEsracım tahlillerini yaptırdınmi kuzum aklıma geldide sorayım dedimfattylamb94
Canım biraz çaba ve sabırla verirsin.buranın ben çok faydasını gördüm.Takımda yer var mı bilmiyorum ama kaptan @Rzgrece gelince bu konuda sana bilgi verir.Kendine inan ve biraz dikkat ve azimle gider kilolar.Canım 80 81 kiloyum 2,5yasında oğlum var dogumumda baya kılı aldım öğün bu gündür doğru düzgün veremedım boyum 1,67yasım 29.ole fazla yıyen bırıde degılım ama vücudum kıloları atmıyor ne yapcaaammm ben barı 70 olaydım
Ben de yarın başlamaya çalışacağım spora .bakalımBen şuan 67 kiloyum. Kalori hesabı yapmıyorum belli bi düzenim var o şekilde besleniyorum. Yemediğim şeylerde belli. Bu şekilde devam ediyorum. Spor fazla yapmıyodum ama yarın başlıyorum
Kilo özgüveni çok fena düşürüyor haklısın.ben bir de oğlumun enerjisine yetişemiyordum kilo verince enerjim arttı ve daha rahat ettim.şimdi vermem gereken 6-7 kilom daha var ve onun için çabalıyorum.Insallah verırım de ozguvenım yerıne gelır psıkolojımı aşırı bozuyo kılo
Günaydın canımmmGunaydin arkadaslar mutlu pazarlar
GünaydınnnGunaydın canımmisafirin gitti mi
gunaydın sumeyyecim nasılsın doktora ne zaman gidiceksin
sancılarının olmaması güzel,içini ferah tut canım.doktoru ve tedaviyi ihmal etme herşey daha güzel olurGünaydın canım.İyiyim sancılarım yok artık.Yarın gidiyorum inşallah.
Senin annen gelmişti,gitti mi?
Günaydıınnn tünaydınnn vs vc canımGunaydın kızlar
Gunaydin kizlar hayirli mutlu pazarlar herkese
Afiyet olsun,kızın kaç yaşında canım?Ben bugun de erkenciyim kizim dersaneye gidicek kahvaltimi yaptim bile simdi cay keyfi :)
Mutlu pazarlar tüyyy gibi hafifGünaydin kizlar mutlu pazarlar
mutlu pazarlar canım.Günaydın mutlu pazarlar
Bedemciklerim sisti ustune gribede yakalandim hem.oksuruyorum hem basim agriyo hem zor nefes aliyorum bu kis hic hasta olmamistim ne gzell geldi hepsi birden geldi cok agir geciriyormGünaydın canım neyin var neden kötüsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?