Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Su içtim ahahaha bol bol ... ooo bu ne ki uni dönemi sınavdada bayağı yemezdim annem zorla birşeyler tıkardı ağzıma kuruyemiş meyve ile o haftaları geçiştirirdim

Dün ki menüm..

Kahvaltı: bir yumurta, iki hindi füme, bir adet çok tahıllı ekmek

Akşam: iki fırında tavuk baget, bir kepçeden az bulgur bilavı, 4 elma dilim fırında kızarmış patates..

Gece: (4’e kadar uyumadık.. midye, gravyer, kornişon turşu, zeytin, kuruyemiş, turp.. şarap + en son olarak türk kahvesi.. hepsinden az miktar ama midye yedim bayağı :))

Bol temizlik yaptım
Bol su içtim 2,5 - 3 litre kadar

Sabah 11.0
1 yumırtadan onlet
5 zEytin
3 yök kasıgı tuzlu yogurt
1 bardak tarcınlı süt
3 hurma

Aksam 18 gibi yiyecegim
Ypgurtlu brokoli haslaması
1 kepce salgam corbası

2 litre su icicem
Havalardan sanırım hiç spor isteği yok icimde cocuklar erken uyursa spor yapıcam inş

Kacta yedin nr yedin
afiyet olsun cnm guzel menu

Bazı şeyleri zorlamanın anlamı yok tahmin edebiliyorum neden modunun düştüğünü
Allahtan ki aksam internet gitti yoksa susamicaktim kimse gelipde takimin huzurunu kacirmaya calismasin

afiyt olsun cnm

Acikmiyorum ya zorlada yemek istemiyorum
Mrblar o kadar yogun geciyoki misafirlik girip yazamadim menum
11 yumurta zeytin(5) 5 dilim peynir sut bi domates
15 1 ceviz yesil cay 10 findik
19 3 yk bulgur pilavi et sote 6yk salata ayran ayip olmasin die biraz pilav yedim
Afiyet olsun cnm misafirlikde olmana ragmen guzrl atlatmissin.
Aslinda yazi beklemek istiyorum çünkü burda hem hastane uzak hemde araba yok ve servisle gidip gelinmiyo ve defalarca gidip gelmem gerekiyo

İltihap olmuş bileee baya sis hatta
Gecmis olsun canim
Bu ay 24 olacağım. Yaşında çok genç kilo verirsin. Şuan takımda yer var mı bilmiyorum ama varsa buyur gel Kanguru_ kaptanımız bizi bilgilendirir.
Malesef listede yer yok ama listeye girmeden zayiflamak isterse seve seve takimda yerimiz var :)
Afiyet olsun canim guzrl menu
Hunaydin kizlarr dn giremedim saolsun annem cocuklarla ilgilendi bn yattim ama bugun daha da kotuyum buralara gelip sohpetlerinize katilamazsam simdiden kuaurabakmayinn kacamaksiz gun olsnn hepimizee
Gecmis olsun canim yat dinlen sen burayi dusunme
Abbooooowwwww corek pasta
Maselef tlistede yer yok ama listeye girmden zayiflamak isterse takimda seve seve yardimci oluriz
niye boyle oldu ki

Gece bayaga fazla yemissin
simdidrn afiyet olsun can8m

Ben de bilmiyorum ki sanırım biraz bunaldım bu durumdan. Geçtiğimiz haftayı izin olarak değerlendirin tekrar başlayacağım

Hesaplamata basliyorum ]
Eveeeeett hanimlaarrr

Bugunden itibaren iki grup olarak yarisiyoruz.

Gruplari belirledim. Herhangi bir itiraziniz olursa konusurz hallederiz

Cekismeli bir hafta olsun.

Yuzdesi yuksek olan grup diger gruba ceza verir

Ohooommm gruplari yaziyorum

1.takim
plasticwoman
philosophergirl
Allonsy
NEHIR34

@AhSen_yarim
B belcimim
N NGY

@Deli ve Cesur

2.takim
S smygnc
herderdedeva
Findikfaresi123
RZgrece
Huzurvermeyolunda
P pembebulut
@Fatyylamb94

Sizlerden bir istegim var. Isimlerinizin altina hangi grupdan oldugunuzu yazarsaniz rakiplerimizi tanir ona gore yorum yapariz

Hadi bakalimmmmm

Yarissss baslasiiiinnnnnm
[/QUOTE]

Neyin lafı bu anlam veremedim, eski arkadaşların seni seviyor veya Bi şeyler öğreniyor olabilir bunu bizde mi yapmak zorundayız? EGO’nu tatmin etmediğimiz için mi bu laflar, seninle burada konu olunca kaptan herkesi çok net uyardı, bu tartışma yaratma çabası nedir? Senin branşın ne Benim doktorasını yapmış, uzman olmuş kişiye atıp tutabiliyorsun, nedir bu hadsizlik, benim menüme sırf yorum yapmak İçin yazıp saçmaladığın halde seviyeyi koruyarak yazdım uyardım, ben İSTEMİYORUM, bu takımdakiler İSTEMİYOR nedir bu dayatma, senden 13. Takımdan gelenler faydalanmak isteyebilir, Bi şeyler sorabilir sen cevap verebilirsin, kimse de burada Bi şey demezdi bu en tabi hak, kim ne diyecek, biz istemediğimizi belirttik, karın ağrın geçmemiş Hale’n, burada bunların gruplaşmaya yol açacağını @Rzgrece kaptanımız uyardığı halde kasıtlı yapılan bu olay nedir? Bu tartışmalar yüzünden takımlar kapanma noktasına geldi, biz burada tartışma istemediğimizi belirterek nazikçe senin menümüze yorum yapmanı istemedik. Bu kadar net istemiyorum, şu küstahlık ile asla istemiyorum.

İlk bu konuşmalardan sonra Kanguru_ senin uyardığını, mesajını, içeriğini çok net hatırlıyorum ama bazıları unutmuş sanırım, bunu tekrar gündeme getirenlere ceza verilmez ise ben yokum, böyle konular içerisinde olmak istemiyorum, ben buraya destek olmaya, destek bulmaya geliyordum ama takım içinde takım olmaya başladı, orada Bi tek kasıtlı olmayan Seyhan abla, diğerleri konuyu gayet iyi biliyor. Sen uyarını yapmıştın biz konuyu açmadık ama Hale’n açılıyorsa o zaman ceza almaları gerekmekte, sen gayet net Bi şekilde bizi de, yeni gelenleri de uyarmıştın. Ben ona göre varım ya da yokum, söyleniyorsa yapılmalı, herkes uymalıydı, sadece bilgi, yardım isteseler , soru sorsalar cevap verse bizi tanıyorsun kesinlikle ne laf atardık ne cevap verirdik ama bu resmen laf söylemek için kasıtlı yapılmış bir şey...

Kasitli olarak gelip burda insanlarin motivasyonunu dusurmeye calistiginin farkindayim canim. Aksam inanilmaz derecede morelim bozuldu. Ben berilceee ablanin ricasi uzerine kabul ettim 13. Takimdan gelen arkadaslari.
Kimsenin kalbini kirmadim bu zamana kadar. Kirmakda istemiyorum. Hele takimda huzursuzluk hic istemiyorum. Mayisdan beri burdayim hic boyle bisey olmadi bu zamana kadar.

Disardan birinin gelipde benim takimimdaki arkadaslarimin menulerini elestirmeye hakki yok!
Motivasyonu dusurmeye hakki yok!
Onun yuzunden ben takimdaki arkadaslarimdan onun yuzunden ayrilmak istiyorum mesaji almak istemiyorum!
TAKIM ICINDR GRUPLASMA ISTEMIYORUM!
Yeni gelen arkadaslarin bazilari sadece menu paylasip gidiyo
Bazilari sadece kendi arkadaslarina (13.tk gelenlere) yorum yapiyo
Sonra bana takim ruhu yok falan deniyo. Takim ruhu nasil olsun menu paylasip gidersen?
Ben elimden geldigince herkese esit davranmaya, herkesin mesajina cvp vermeye , kimseyi cevapsiz birakmamaya calistim. Ama huzursuzluk cikacaksa boyle olmaz bu is.
Takimdaki hemen hemen herkesden gruplasma var diye mesajlar aliyorum.
Herkesin artik takima yazmak istemiyorum izine ayrilmak istiyorum dedii mesajlar aliyorum. Bunun olmasini istemiyorum.

Son kez soyluyorum gruplasma istemiyorum takimda. Takim icinde takim olmaz! Son uyarimdir.

O kisininde takimda etiketlenmesini istemiyorum. Tesekkur vs etmek isteyen olursa ozel mesaj yoluyla iletsin arkadasa. Gelipde benim takimimda kimseyi elestiremez.
Kimse ona takimdan git demedi. Isteseydi gelir seviyeli bi sekilde arkadaslarin menulerine yorun yapardi. Insanlari elestiren kisilerin elestiriyede acik olmasi lazim. 1 2 kisi elestirdi diye dis bileyip onca zanan gectikden sonra gelip huzur kaciramaz kimse !

Son düzenleme:
Hanimlar...
Takimimiza yeni katilan arkadaslarimiz var. Ben eminim ki benim arkadaslarim kimseyi dıslamaz, kimseyi kırmaZ. Aramiza katilan arkadaslari ayni yeni uyeye davranildigi gibi davranalim. Menulere mutlaka yorum yapalim.Eminim oyle olacagina zaten.Takimda kesinlikle gruplasma istemiyorum.

Ya da..

biz baska takimdan geldik sadece benimle birlikte gelen arkadaslarla konusur onlarin menulerine yorum yaparim falan diye dusunceniz olursa bu gruplasmaya girer. Bizlere yeni uye gibi kendinizi tanitan mesajlar atin. Gruptaki arkadaslarla kaynasin. Menulere kalp kirmadan yorumlar yapin. Zaten zaman gectikce herkes birbirini taniyacak ve ozaman daha saglikli yorumlar yapilacak. Bir tek kendi icinizde konusursaniz hicbisekilde kaynasamayiz ve huzursuz bir ortam olusur

Beni bilen bilir kalp kirmayi sevmem ama damarima basilincada gozum birsey gormez.
Elimden geldigince anlayisli olmaya calisiyorum, bol bol tolerans gosteriyorum. Lutfen boyle devam etsin.

Kimse ustune alinmasin. Takimin huzuru icin boyle bir yazi yazmak durumundaydim.

Veeeee.
Takimla ilgili her hangi bir sikayet olursa ozelden bana yazin lutfen. Once beraber konusalim
fattylamb94 plasticwoman N NGY Huzurvermeyolunda Findikfaresi123 B belcimim P pembebulut5 @Deli ve Cesur NEHIR34 S smygnc Allonsy philosophergirl herderdedeva [

Buda uyarimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…