Su içtim ahahaha bol bol ... ooo bu ne ki uni dönemi sınavdada bayağı yemezdim annem zorla birşeyler tıkardı ağzıma kuruyemiş meyve ile o haftaları geçiştirirdimAfiyet olsun canım akşam yok denecek kadar az yemişsin. Bu kadar yemek ilefattylamb94 balkonda beslediği civciv bile doymaz.
Rüzgar ağzıma zorla tıkıyor dedin ya benim oğlumun ısrar huyu hiç yoktur,Benim oğlum annesini düşünür nadiren bulduğu çubuk kraker, çikolata yada gofretin tozunu bile vermez annesine.
Benim oğlum ısrarı bırak teklif bile etmiyor
Akşamki ekmek haricinde gayet güzel menün.Afiyet olsun
Akşama kadar beni aç sefil bırakacak bi iş icat edilmedi.Kız o nasıl iş aşkıdır.sana madalya takmayacaklar ama metabolizmanı mahvedeceksin ve kimse sana madalya ta
Afiyet olsun menün güzel ama sağlığın için antibiyotik ile zehire dönüştürülmüş tavuklardan mümkün mertebe yememeyi denesen canım.
7 yılda iki kez yedim, o da köy tavuğu diye aldım bildiğin plastikti .
Gecmis olsun nergisBedemciklerim sisti ustune gribede yakalandim hem.oksuruyorum hem basim agriyo hem zor nefes aliyorum bu kis hic hasta olmamistim ne gzell geldi hepsi birden geldi cok agir geciriyorm
Kacta yedin nr yedinBen hiç bu kadar uzun süre aç kalmamıştım çok zorlandım ama hastalıklı bir ruh halim var işim bitmeden yiyemiyorum.. artı bana gelicek arkadaşım gecikince sarktı bu saate kadar neyse ufak sıyrıklarla atlatıcam emin olabilirsiniz
afiyet olsun cnm guzel menu03 Mart Menum
Sabah: 06.25
1 dilim dil peyniri
3 siyah zeytin
4 dilim Domates
1 dilim tam bugday ekmeği
Yarım kırmızı biber
2 ceviz
Oglen: 12.20
yarim kepce Şehriye çorbası
Haşlanmış tavuk
2 yk bulgur pilavı
Ayran
Aksam: 19.40
Yarim kepce tarhana çorbası
Kıymalı kabak yemeği
1 kase yogurt
2.8 lt su
50 dk kardiyo.
Allahtan ki aksam internet gitti yoksa susamicaktimBazı şeyleri zorlamanın anlamı yok tahmin edebiliyorum neden modunun düştüğünü
afiyt olsun cnmİyi geceler kızlar
Menüm
09:30 Limonlu su
10:00 Sahanda iki yumurta,süzme peynir,burgu peynir,5 siyah zeytin, roka,tere,maydonoz,nane,3 ceviz,2 bardak siyah çay
14:00 Şekersiz duble türk kahvesi
17:0 Limonlu yeşil çay
19:00 1 tabak kıymalı kapuska,yoğurt ve salata
(Kapuskayı hazırlarken açlıktan az biraz çiğ lahana kemirmiş olabilirim)
Su:2,5 litreyi geçmiştir
Spor yok
Acikmiyorum yaAfiyet olsun canım akşam yok denecek kadar az yemişsin. Bu kadar yemek ilefattylamb94 balkonda beslediği civciv bile doymaz.
Rüzgar ağzıma zorla tıkıyor dedin ya benim oğlumun ısrar huyu hiç yoktur,Benim oğlum annesini düşünür nadiren bulduğu çubuk kraker, çikolata yada gofretin tozunu bile vermez annesine.
Benim oğlum ısrarı bırak teklif bile etmiyor
Akşamki ekmek haricinde gayet güzel menün.Afiyet olsun
Akşama kadar beni aç sefil bırakacak bi iş icat edilmedi.Kız o nasıl iş aşkıdır.sana madalya takmayacaklar ama metabolizmanı mahvedeceksin ve kimse sana madalya ta
Afiyet olsun menün güzel ama sağlığın için antibiyotik ile zehire dönüştürülmüş tavuklardan mümkün mertebe yememeyi denesen canım.
7 yılda iki kez yedim, o da köy tavuğu diye aldım bildiğin plastikti .
Afiyet olsun cnm misafirlikde olmana ragmen guzrl atlatmissin.Mrblar o kadar yogun geciyoki misafirlik girip yazamadim menum
11 yumurta zeytin(5) 5 dilim peynir sut bi domates
15 1 ceviz yesil cay 10 findik
19 3 yk bulgur pilavi et sote 6yk salata ayran ayip olmasin die biraz pilav yedim
Gecmis olsun canimAslinda yazi beklemek istiyorum çünkü burda hem hastane uzak hemde araba yok ve servisle gidip gelinmiyo ve defalarca gidip gelmem gerekiyo
İltihap olmuş bileee baya sis hatta
Malesef listede yer yokBu ay 24 olacağım. Yaşında çok genç kilo verirsin. Şuan takımda yer var mı bilmiyorum ama varsa buyur gelKanguru_ kaptanımız bizi bilgilendirir.
Afiyet olsun canim guzrl menu2 Mart Menum
Sabah 10.30
5 dilim sucuklu 2 ad yumurta
Domates salatalik
3 ad. Zeytin
1 dilim tam bugday ekmegi
Ara 13.00
Duble sade turk kahvesi
10 ad cig badem
Ara 15.00
1 bardak tarcinli sut
2 tam ceviz
Aksam 17.00
4 y.k. kavrulmus kiyma
2 kepce tarhana corbasi
Brokoli salatasi
Ara 19.00
Beyaz cay
Su 2.5 litre
Spor
3 mill leslie
68 dk. Yuruyus ( 6 km )
Kanguru_
Gecmis olsun canim yat dinlen sen burayi dusunmeHunaydin kizlarr dn giremedim saolsun annem cocuklarla ilgilendi bn yattim ama bugun daha da kotuyum buralara gelip sohpetlerinize katilamazsam simdiden kuaurabakmayinn kacamaksiz gun olsnn hepimizee
Abbooooowwwww corek pastaHuzurun psikolojisi gitti menüyü yazsın da görün
Sabah
2 ceviz
Peynir
Domates
7 zeytin
1 bardk ıhlamur
3 hurma
Oglen
Bir kucuk dilim mozaik pasta
4 ymk kasıgı tuzlu yogurt kavurması
16.00
Bir cörek
Tüekkahvesi+ 2 hurma
Maselef tlistede yer yok ama listeye girmden zayiflamak isterse takimda seve seve yardimci olurizCanım biraz çaba ve sabırla verirsin.buranın ben çok faydasını gördüm.Takımda yer var mı bilmiyorum ama kaptanKanguru_ gelince bu konuda sana bilgi verir.Kendine inan ve biraz dikkat ve azimle gider kilolar.
Ben de yarın başlamaya çalışacağım spora .bakalım
Kilo özgüveni çok fena düşürüyor haklısın.ben bir de oğlumun enerjisine yetişemiyordum kilo verince enerjim arttı ve daha rahat ettim.şimdi vermem gereken 6-7 kilom daha var ve onun için çabalıyorum.
Günaydın canımmmmutlu pazarlar.
Günaydınnn
sancılarının olmaması güzel,içini ferah tut canım.doktoru ve tedaviyi ihmal etme herşey daha güzel olur
Günaydıınnn tünaydınnn vs vc canım
Afiyet olsun,kızın kaç yaşında canım?
Mutlu pazarlar tüyyy gibi hafif
mutlu pazarlar canım.
niye boyle oldu kiGünaydın mı tünaydın mı desem bilemedim. Ama güzel bir pazar olsun herkes için.
Kızlar ben son bir haftadır diyet modundan iyice çıktım bazı günler ağır beslendim ama diğer gün elimden geldiğince dengelemeye çalıştım. Bu hafta -800 geldim buna rağmen. Biliyorum bundaki en büyük etki spora daha fazla asılmam. Ama dün gece dedim ki ne oluyoruz hedefe şunun sürasinda 5 buçuk kilo kalmış silkelen kendine gel Kizim. Bu gün o moda hissediyorum kendimi. 30 dakika yeni keşfettiğim hitt cardio yaptım. 10 numara bir şey benden söylemesi. Şimdi de kahvaltı ile öğlen yemeği arası bir öğün yapıp geliyorum. Hepimiz öpüldunuz
Gece bayaga fazla yemissinDün ki menüm..
Kahvaltı: bir yumurta, iki hindi füme, bir adet çok tahıllı ekmek
Akşam: iki fırında tavuk baget, bir kepçeden az bulgur bilavı, 4 elma dilim fırında kızarmış patates..
Gece: (4’e kadar uyumadık.. midye, gravyer, kornişon turşu, zeytin, kuruyemiş, turp.. şarap + en son olarak türk kahvesi.. hepsinden az miktar ama midye yedim bayağı :))
Bol temizlik yaptım
Bol su içtim 2,5 - 3 litre kadar
simdidrn afiyet olsun can8mSabah 11.0
1 yumırtadan onlet
5 zEytin
3 yök kasıgı tuzlu yogurt
1 bardak tarcınlı süt
3 hurma
Aksam 18 gibi yiyecegim
Ypgurtlu brokoli haslaması
1 kepce salgam corbası
2 litre su icicem
Havalardan sanırım hiç spor isteği yok icimde cocuklar erken uyursa spor yapıcam inş
Ben de bilmiyorum ki sanırım biraz bunaldım bu durumdan. Geçtiğimiz haftayı izin olarak değerlendirin tekrar başlayacağımKacta yedin nr yedin
afiyet olsun cnm guzel menu
Allahtan ki aksam internet gitti yoksa susamicaktimkimse gelipde takimin huzurunu kacirmaya calismasin
afiyt olsun cnm
Acikmiyorum yazorlada yemek istemiyorum
Afiyet olsun cnm misafirlikde olmana ragmen guzrl atlatmissin.
Gecmis olsun canim
Malesef listede yer yokama listeye girmeden zayiflamak isterse seve seve takimda yerimiz var :)
Afiyet olsun canim guzrl menu
Gecmis olsun canim yat dinlen sen burayi dusunme
Abbooooowwwww corek pasta
Maselef tlistede yer yok ama listeye girmden zayiflamak isterse takimda seve seve yardimci oluriz
niye boyle oldu ki
Hadi bakalim. Az bir kilon kalmis zaten biraz gayret edersen 1 aya mezun olursunBen de bilmiyorum ki sanırım biraz bunaldım bu durumdan. Geçtiğimiz haftayı izin olarak değerlendirin tekrar başlayacağım
Xok saol ama gecsin bian once insallah bol limonlu ihlamur cay iciyorumGecmis olsun nergis
Canım arkadaşlarım hepiniz coooook tatlısınız. Koltuklarım kabardı. Azıcık size faydam olduysa ne mutlu bana.
Diyetin aç kalmak olmadığını yeterli ve dengeli beslenerek doğru yiyecekleri tercih ederek kolaylıkla zayıflanabilinecegini, ogun atlanarak, kahvaltıda sadece meyve yenerek, aç kalarak, diyet yapılmayacağını kabullendiğiniz ve bana bir nebze güvendiğiniz icin teşekkürler.
Fazla takımınızı meşgul etmeyeyim.
Sevgili 6. Takımın yarışmacıları her seyi benden iyi bilirsiniz..
Seyhan bu kızları takip et onların özünde beni görürsün
Kadrosuz diyetisyen olmayan Bengi’den sevgiler...
Tebrikler 1. Takım darısı basımızaaa :))1.takim
plasticwoman 1.09
philosophergirl 1.30
Allonsy 0.75
NEHIR34 2.68
@AhSen_yarim 0.49
B belcimim 0.76
N NGY 0.93
@Deli ve Cesur 0.59
1. Takim yuzdesi % 1.73
2.takim
S smygnc 0.61
herderdedeva 0.77
Findikfaresi123 sabit
RZgrece 2.63
@Huzurve rmeyolunda 1.44
P pembebulut5 bildirimde bulunmadi
@Fatyylamb94 0.59
2. Takim yuzdesi 0.862
1.takimi kutluyorum
Kasitli olarak gelip burda insanlarin motivasyonunu dusurmeye calistiginin farkindayim canim. Aksam inanilmaz derecede morelim bozuldu. BenNeyin lafı bu anlam veremedim, eski arkadaşların seni seviyor veya Bi şeyler öğreniyor olabilir bunu bizde mi yapmak zorundayız? EGO’nu tatmin etmediğimiz için mi bu laflar, seninle burada konu olunca kaptan herkesi çok net uyardı, bu tartışma yaratma çabası nedir? Senin branşın ne Benim doktorasını yapmış, uzman olmuş kişiye atıp tutabiliyorsun, nedir bu hadsizlik, benim menüme sırf yorum yapmak İçin yazıp saçmaladığın halde seviyeyi koruyarak yazdım uyardım, ben İSTEMİYORUM, bu takımdakiler İSTEMİYOR nedir bu dayatma, senden 13. Takımdan gelenler faydalanmak isteyebilir, Bi şeyler sorabilir sen cevap verebilirsin, kimse de burada Bi şey demezdi bu en tabi hak, kim ne diyecek, biz istemediğimizi belirttik, karın ağrın geçmemiş Hale’n, burada bunların gruplaşmaya yol açacağını @Rzgrece kaptanımız uyardığı halde kasıtlı yapılan bu olay nedir? Bu tartışmalar yüzünden takımlar kapanma noktasına geldi, biz burada tartışma istemediğimizi belirterek nazikçe senin menümüze yorum yapmanı istemedik. Bu kadar net istemiyorum, şu küstahlık ile asla istemiyorum.
İlk bu konuşmalardan sonraKanguru_ senin uyardığını, mesajını, içeriğini çok net hatırlıyorum ama bazıları unutmuş sanırım, bunu tekrar gündeme getirenlere ceza verilmez ise ben yokum, böyle konular içerisinde olmak istemiyorum, ben buraya destek olmaya, destek bulmaya geliyordum ama takım içinde takım olmaya başladı, orada Bi tek kasıtlı olmayan Seyhan abla, diğerleri konuyu gayet iyi biliyor. Sen uyarını yapmıştın biz konuyu açmadık ama Hale’n açılıyorsa o zaman ceza almaları gerekmekte, sen gayet net Bi şekilde bizi de, yeni gelenleri de uyarmıştın. Ben ona göre varım ya da yokum, söyleniyorsa yapılmalı, herkes uymalıydı, sadece bilgi, yardım isteseler , soru sorsalar cevap verse bizi tanıyorsun kesinlikle ne laf atardık ne cevap verirdik ama bu resmen laf söylemek için kasıtlı yapılmış bir şey...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?