- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Canım benim,olayın çok fazla iç yüzünü bilmemekle az biraz geçmişi okumuşluğum var ve ben takım arkadaşlarımdan gelebilecek kötü niyetli olmayan en sert eleştriye bile açığım, ancak dışardan gelecek ,adı menü yorumlamak bile olsa hiçbir eleştriyi kabul etmem.Bu eleştri iyi niyetli mi yoksa kötü niyetli mi sorgulamam bile.Hanimlar...@fattylamb94
Takimimiza yeni katilan arkadaslarimiz var. Ben eminim ki benim arkadaslarim kimseyi dıslamaz, kimseyi kırmaZ. Aramiza katilan arkadaslari ayni yeni uyeye davranildigi gibi davranalim. Menulere mutlaka yorum yapalim.Eminim oyle olacagina zaten.Takimda kesinlikle gruplasma istemiyorum.
Ya da..
biz baska takimdan geldik sadece benimle birlikte gelen arkadaslarla konusur onlarin menulerine yorum yaparim falan diye dusunceniz olursa bu gruplasmaya girer. Bizlere yeni uye gibi kendinizi tanitan mesajlar atin. Gruptaki arkadaslarla kaynasin. Menulere kalp kirmadan yorumlar yapin. Zaten zaman gectikce herkes birbirini taniyacak ve ozaman daha saglikli yorumlar yapilacak. Bir tek kendi icinizde konusursaniz hicbisekilde kaynasamayiz ve huzursuz bir ortam olusur
Beni bilen bilir kalp kirmayi sevmem ama damarima basilincada gozum birsey gormez.
Elimden geldigince anlayisli olmaya calisiyorum, bol bol tolerans gosteriyorum. Lutfen boyle devam etsin.
Kimse ustune alinmasin. Takimin huzuru icin boyle bir yazi yazmak durumundaydim.
Veeeee.
Takimla ilgili her hangi bir sikayet olursa ozelden bana yazin lutfen. Once beraber konusalimplasticwoman @NGY @Huzurvermeyolunda Findikfaresi123 @belcimim @pembebulut5 DELIveCesur @NEHIR34 @smygnc @Allonsy @philosophergirl @herderdedeva[
Buda uyarimdi
Kepim kupam geldi miDELIveCesur canum mezuniyetin hayirli olsun :)
Benim istegimde gruplasma olmamasi zaten cnm. Arkadaslar geldiginde zatwn uyardim herkesi gruplasma olmasin diye. Ama biseyler seziyorum eger sezdiklerim dogruysa ozaman istemedigim seyler yapmak zorunda kalicam. Huzursuzluk en son istedigim sey bile degilken biri gelip takimin huzurunu kaciriyo. Buna izin vermem.Canım benim,olayın çok fazla iç yüzünü bilmemekle az biraz geçmişi okumuşluğum var ve ben takım arkadaşlarımdan gelebilecek kötü niyetli olmayan en sert eleştriye bile açığım, ancak dışardan gelecek ,adı menü yorumlamak bile olsa hiçbir eleştriyi kabul etmem.Bu eleştri iyi niyetli mi yoksa kötü niyetli mi sorgulamam bile.
Seni en eski ben tanıyorum galiba,yaz dönemi evet bu grupta az kişi yarışırdık ama bir gruplaşma sezinlemedim, gayet de keyifli günlerdi benim için ve o nedenle tekrar burada olmayı istedim.
Hepimizin ortak amacı aynı iken bu gereksiz tartışmaları ve gereksiz kini hırsı anlayamıyorum. Buradaki hiçbir tartışma benim zayıflama motivasyonumu düşürmez ama keyfimi kaçırır buraya sırf yazmış olmak için yazar,menü ve kilo bildirimine gelirim ki bu da takım ruhuna aykırı olur.
Gereksiz gerilim yaratacak tartışma ve olaylardan kaçınıp birbimize anlayışla yaklaşırsak zamanla daha da kaynaşır tam bir takım oluruz,gruplaşma olur ve devam ederse maalesef bölünerek takımın kapanmasına sebep olabiliriz.
Gelir merak etmeKepim kupam geldi mi
Tebrik ederim,mezuniyetin hayırlı olsun canım.Kepim kupam geldi mi
Canım benim,olayın çok fazla iç yüzünü bilmemekle az biraz geçmişi okumuşluğum var ve ben takım arkadaşlarımdan gelebilecek kötü niyetli olmayan en sert eleştriye bile açığım, ancak dışardan gelecek ,adı menü yorumlamak bile olsa hiçbir eleştriyi kabul etmem.Bu eleştri iyi niyetli mi yoksa kötü niyetli mi sorgulamam bile.
Seni en eski ben tanıyorum galiba,yaz dönemi evet bu grupta az kişi yarışırdık ama bir gruplaşma sezinlemedim, gayet de keyifli günlerdi benim için ve o nedenle tekrar burada olmayı istedim.
Hepimizin ortak amacı aynı iken bu gereksiz tartışmaları ve gereksiz kini hırsı anlayamıyorum. Buradaki hiçbir tartışma benim zayıflama motivasyonumu düşürmez ama keyfimi kaçırır buraya sırf yazmış olmak için yazar,menü ve kilo bildirimine gelirim ki bu da takım ruhuna aykırı olur.
Gereksiz gerilim yaratacak tartışma ve olaylardan kaçınıp birbimize anlayışla yaklaşırsak zamanla daha da kaynaşır tam bir takım oluruz,gruplaşma olur ve devam ederse maalesef bölünerek takımın kapanmasına sebep olabiliriz.
Teşekkür ederim canim ❤Tebrik ederim,mezuniyetin hayırlı olsun canım.
banane işte şimdi istiyorum
tesekkur ederim canim bende iyiki seni tanidim geldin takimimiza renk kattin. Ideal kilonu omur boyu korumsn dilegiyle ❤❤❤❤Canlarım
En baştaKanguru_ kaptanım seni tanıdığım için çok mutluyum çok naif kibar ve saygılı bir insansın ıyi ki varsın❤
Ve tüm takım arkadaşlarım
Hepinizi tanıdığım için çok mutluyum
Hepiniz koca yürekli tertemiz insanlarsınız..
Hayatınızda hep mutluluk huzur sağlık ve fit olmanız dileği ile sizi seviyorum
Hakkim varsa helal olsun
Tabi sizi tamamen rahat birakmicam arada yokayacagim
Canim bende seni sevdim o yuzden gitme diyorum sana gitmeni istemiyorum eminim takimda kimse gitmeni istemezKesinlikle katılıyorum burada çeşitli gruplarda bulundum ama en çok bu takımı benimsedim, sevdim, arkadaşlarım dostlarım olarak gördüm ama Bi anda bir sürü kişi geldi, nereden geldiklerini bile anlatmadan birbirleri ile sohbete başladılar biz şaşırdık, hatta doğru takımdamıyım diye kontrol ettim, o kadar şaşırdık ama hiç bir şey söylemedik, yine sohbet etmeye çalıştık, anlamaya çalıştık, burada herkesin bilgisi var, birbirimize faydası olan insanlarız, tilte diyetetik olmayan biri benim uzman, doktorasını yapmış çok başarılı diyetisyenime laf söylemez, bu onun uzmanlık alanı, bende bir çok konuda bilgiliyim güvenirim ama burada gelip hava atma moduna girmem asla, girmedim de, ne ne iş yaptığında hava atarım ne de bilgim ile, hal böyleyken ben bile diyetisyenime hep saygı duydum, çünkü o bunun işi bugün domates ye denir yarın aslında belli zamanlarda zararlı olduğu ortaya çıkar, her bilgi ebediyen doğru değildir, ve uzman olanlar sürekli araştırma içindeler. Herkes Herşey olmak zorunda değil. Daha ilk zamandan itibaren kim olduğunu anlamadan, herkes bizim diyetisyenimiz hocamız bu kişi yazdı, Bi hakimiyet kurma çabası içine girildi, ben kaptanımı seviyorum, ilk kez Bi kaptanımı sevdim, ilk kez bu takımı sevdim, ama bu durumlar beni yıpratmaya başladı, kafa olarak rahat olamazsam diyet yapamıyorum ben ne yazık ki, o yüzden kendime olan saygımdan ve kendimi bildiğim için de bunları yazmak zorunda hissettim kendimi
Paylastim sekerim dur bulayim geleyim@smygnc @fattylamb94 @philosophergirlFindikfaresi123 @herderdedeva plasticwoman menuleri paylastiniz mi kizlar goremedim
Seyhanin menüsü
Sabah:yumurtali salata peynir domates paprika bir dilim ekmek cay yarim portakal
Ara:yesilcay
Ara:sütlü kahve
Ara:kakuleli cay
Aksam:iki tabak bamya yemegi kiymali bir dilim ekmek
Spor:bir saat yürüyüs
Su:1,5 litre
Gormedim abla k.bakma afiyet olsin
Bisey anlamadim ama gitme ceyda lütfen dur hepsini okuyup geliyimNeyin lafı bu anlam veremedim, eski arkadaşların seni seviyor veya Bi şeyler öğreniyor olabilir bunu bizde mi yapmak zorundayız? EGO’nu tatmin etmediğimiz için mi bu laflar, seninle burada konu olunca kaptan herkesi çok net uyardı, bu tartışma yaratma çabası nedir? Senin branşın ne Benim doktorasını yapmış, uzman olmuş kişiye atıp tutabiliyorsun, nedir bu hadsizlik, benim menüme sırf yorum yapmak İçin yazıp saçmaladığın halde seviyeyi koruyarak yazdım uyardım, ben İSTEMİYORUM, bu takımdakiler İSTEMİYOR nedir bu dayatma, senden 13. Takımdan gelenler faydalanmak isteyebilir, Bi şeyler sorabilir sen cevap verebilirsin, kimse de burada Bi şey demezdi bu en tabi hak, kim ne diyecek, biz istemediğimizi belirttik, karın ağrın geçmemiş Hale’n, burada bunların gruplaşmaya yol açacağını @Rzgrece kaptanımız uyardığı halde kasıtlı yapılan bu olay nedir? Bu tartışmalar yüzünden takımlar kapanma noktasına geldi, biz burada tartışma istemediğimizi belirterek nazikçe senin menümüze yorum yapmanı istemedik. Bu kadar net istemiyorum, şu küstahlık ile asla istemiyorum.
İlk bu konuşmalardan sonraKanguru_ senin uyardığını, mesajını, içeriğini çok net hatırlıyorum ama bazıları unutmuş sanırım, bunu tekrar gündeme getirenlere ceza verilmez ise ben yokum, böyle konular içerisinde olmak istemiyorum, ben buraya destek olmaya, destek bulmaya geliyordum ama takım içinde takım olmaya başladı, orada Bi tek kasıtlı olmayan Seyhan abla, diğerleri konuyu gayet iyi biliyor. Sen uyarını yapmıştın biz konuyu açmadık ama Hale’n açılıyorsa o zaman ceza almaları gerekmekte, sen gayet net Bi şekilde bizi de, yeni gelenleri de uyarmıştın. Ben ona göre varım ya da yokum, söyleniyorsa yapılmalı, herkes uymalıydı, sadece bilgi, yardım isteseler , soru sorsalar cevap verse bizi tanıyorsun kesinlikle ne laf atardık ne cevap verirdik ama bu resmen laf söylemek için kasıtlı yapılmış bir şey...
Ne demek sekerim sen kusura bakma seni etiketlemeyi unuttumGormedim abla k.bakma afiyet olsin
1.takim
plasticwoman 1.09
@philosophergirl 1.30
@Allonsy 0.75
@NEHIR34 2.68
AhSen_2504 0.49
@belcimim 0.76
@NGY 0.93
DELIveCesur 0.59
1. Takim yuzdesi % 1.73
2.takim
@smygnc 0.61
@herderdedeva 0.77
Findikfaresi123 sabit
RZgrece 2.63
@Huzurve rmeyolunda 1.44
@pembebulut5 bildirimde bulunmadi
@Fatyylamb94 0.59
2. Takim yuzdesi 0.862
1.takimi kutluyorum
Canlarım
En baştaKanguru_ kaptanım seni tanıdığım için çok mutluyum çok naif kibar ve saygılı bir insansın ıyi ki varsın❤
Ve tüm takım arkadaşlarım
Hepinizi tanıdığım için çok mutluyum
Hepiniz koca yürekli tertemiz insanlarsınız..
Hayatınızda hep mutluluk huzur sağlık ve fit olmanız dileği ile sizi seviyorum
Hakkim varsa helal olsun
Tabi sizi tamamen rahat birakmicam arada yokayacagim
Ne demek sekerim sen kusura bakma seni etiketlemeyi unuttum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?