Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canım benim,olayın çok fazla iç yüzünü bilmemekle az biraz geçmişi okumuşluğum var ve ben takım arkadaşlarımdan gelebilecek kötü niyetli olmayan en sert eleştriye bile açığım, ancak dışardan gelecek ,adı menü yorumlamak bile olsa hiçbir eleştriyi kabul etmem.Bu eleştri iyi niyetli mi yoksa kötü niyetli mi sorgulamam bile.
Seni en eski ben tanıyorum galiba,yaz dönemi evet bu grupta az kişi yarışırdık ama bir gruplaşma sezinlemedim, gayet de keyifli günlerdi benim için ve o nedenle tekrar burada olmayı istedim.
Hepimizin ortak amacı aynı iken bu gereksiz tartışmaları ve gereksiz kini hırsı anlayamıyorum. Buradaki hiçbir tartışma benim zayıflama motivasyonumu düşürmez ama keyfimi kaçırır buraya sırf yazmış olmak için yazar,menü ve kilo bildirimine gelirim ki bu da takım ruhuna aykırı olur.
Gereksiz gerilim yaratacak tartışma ve olaylardan kaçınıp birbimize anlayışla yaklaşırsak zamanla daha da kaynaşır tam bir takım oluruz,gruplaşma olur ve devam ederse maalesef bölünerek takımın kapanmasına sebep olabiliriz.

Benim istegimde gruplasma olmamasi zaten cnm. Arkadaslar geldiginde zatwn uyardim herkesi gruplasma olmasin diye. Ama biseyler seziyorum eger sezdiklerim dogruysa ozaman istemedigim seyler yapmak zorunda kalicam. Huzursuzluk en son istedigim sey bile degilken biri gelip takimin huzurunu kaciriyo. Buna izin vermem.

Canlarım
En başta Kanguru_ kaptanım seni tanıdığım için çok mutluyum çok naif kibar ve saygılı bir insansın ıyi ki varsın❤
Ve tüm takım arkadaşlarım
Hepinizi tanıdığım için çok mutluyum
Hepiniz koca yürekli tertemiz insanlarsınız..
Hayatınızda hep mutluluk huzur sağlık ve fit olmanız dileği ile sizi seviyorum
Hakkim varsa helal olsun

Tabi sizi tamamen rahat birakmicam arada yokayacagim

Kesinlikle katılıyorum burada çeşitli gruplarda bulundum ama en çok bu takımı benimsedim, sevdim, arkadaşlarım dostlarım olarak gördüm ama Bi anda bir sürü kişi geldi, nereden geldiklerini bile anlatmadan birbirleri ile sohbete başladılar biz şaşırdık, hatta doğru takımdamıyım diye kontrol ettim, o kadar şaşırdık ama hiç bir şey söylemedik, yine sohbet etmeye çalıştık, anlamaya çalıştık, burada herkesin bilgisi var, birbirimize faydası olan insanlarız, tilte diyetetik olmayan biri benim uzman, doktorasını yapmış çok başarılı diyetisyenime laf söylemez, bu onun uzmanlık alanı, bende bir çok konuda bilgiliyim güvenirim ama burada gelip hava atma moduna girmem asla, girmedim de, ne ne iş yaptığında hava atarım ne de bilgim ile, hal böyleyken ben bile diyetisyenime hep saygı duydum, çünkü o bunun işi bugün domates ye denir yarın aslında belli zamanlarda zararlı olduğu ortaya çıkar, her bilgi ebediyen doğru değildir, ve uzman olanlar sürekli araştırma içindeler. Herkes Herşey olmak zorunda değil. Daha ilk zamandan itibaren kim olduğunu anlamadan, herkes bizim diyetisyenimiz hocamız bu kişi yazdı, Bi hakimiyet kurma çabası içine girildi, ben kaptanımı seviyorum, ilk kez Bi kaptanımı sevdim, ilk kez bu takımı sevdim, ama bu durumlar beni yıpratmaya başladı, kafa olarak rahat olamazsam diyet yapamıyorum ben ne yazık ki, o yüzden kendime olan saygımdan ve kendimi bildiğim için de bunları yazmak zorunda hissettim kendimi

banane işte şimdi istiyorum
kazene soyleyelim ozaman
tesekkur ederim canim bende iyiki seni tanidim geldin takimimiza renk kattin. Ideal kilonu omur boyu korumsn dilegiyle ❤❤❤❤
Herzanab bekleriz cnm istedigin zmn gel

Canim bende seni sevdim o yuzden gitme diyorum sana gitmeni istemiyorum eminim takimda kimse gitmeni istemez

Bisey anlamadim ama gitme ceyda lütfen dur hepsini okuyup geliyim

Ellerine sağlık kaptanıcem...♡♡♡♡♡

Güzel arkadaşım mezuniyetin hayırlı olsun darısı bana ve grup arkadaşlarıma inşallah. bebegin ve ailenle musmutlu hayatın olsun insallah

Kizlar hepinizden büyük olarak gereksiz tartismalara girmeyelim diyorum birlikten kuvvet dogar derler biz bi takimiz bunu unutmayalim bengi arkadasimiz da grup arkadaslarindan tebriklerine tesekkür etsin yeterli kimseye laf sokmaya gerek yok ayrica ceyda gitme canim daha senden ögreneceklerim var benim plasticwoman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…