- 18 Mayıs 2011
- 5.816
- 18.679
- 448
Iste takimizin ablasi son noktayi koyduKizlar hepinizden büyük olarak gereksiz tartismalara girmeyelim diyorum birlikten kuvvet dogar derler biz bi takimiz bunu unutmayalim bengi arkadasimiz da grup arkadaslarindan tebriklerine tesekkür etsin yeterli kimseye laf sokmaya gerek yok ayrica ceyda gitme canim daha senden ögreneceklerim var benimplasticwoman
kazene soyleyelim ozaman
tesekkur ederim canim bende iyiki seni tanidim geldin takimimiza renk kattin. Ideal kilonu omur boyu korumsn dilegiyle ❤❤❤❤
Herzanab bekleriz cnm istedigin zmn gel
Ellerine sağlık kaptanıcem...♡♡♡♡♡
Güzel arkadaşım mezuniyetin hayırlı olsun darısı bana ve grup arkadaşlarıma inşallah. bebegin ve ailenle musmutlu hayatın olsun insallah
Bencede iyiki varim benInşallah hepimiz canim ıyi ki varsınız ❤⚘
Bencede kaptanicemBu konu dallanip budaklanmasin. Ben uyarimi yaptim.
O kiside gelir biseler yazarsa kesnlikle cvp verilmesini istemiyorum. Polemige girmeyin. Huzur daha fazla kacmasin. Eski huzurlu gunlerimizr donelim
Inşallah canım yaHadi bakalim. Az bir kilon kalmis zaten biraz gayret edersen 1 aya mezun olursun
Inşallah hepimiz canim ıyi ki varsınız ❤⚘
Bisey anlamadim ama gitme ceyda lütfen dur hepsini okuyup geliyim
Aaaaa kim nereye gidiyo Ceydaaa kuzum seni hiçç bi yere bırakmayız, güzel azimli hatun daha senin mezuniyetini kutliycaz nereyeeeplasticwoman
Kizlar hepinizden büyük olarak gereksiz tartismalara girmeyelim diyorum birlikten kuvvet dogar derler biz bi takimiz bunu unutmayalim bengi arkadasimiz da grup arkadaslarindan tebriklerine tesekkür etsin yeterli kimseye laf sokmaya gerek yok ayrica ceyda gitme canim daha senden ögreneceklerim var benimplasticwoman
Ben de takım arkadaşlarımı kutluyorum1.takim
plasticwoman 1.09
philosophergirl 1.30
@Allonsy 0.75
@NEHIR34 2.68
AhSen_2504 0.49
@belcimim 0.76
@NGY 0.93
DELIveCesur 0.59
1. Takim yuzdesi % 1.73
2.takim
S smygnc 0.61
@herderdedeva 0.77
Findikfaresi123 sabit
RZgrece 2.63
@Huzurve rmeyolunda 1.44
@pembebulut5 bildirimde bulunmadi
@Fatyylamb94 0.59
2. Takim yuzdesi 0.862
1.takimi kutluyorum
Dediğim gibi ben pek modum da olmadığım için takipte yapamadım. O yüzden bugünden itibaren paylaşmaya başlasam olur mu.?S smygncfattylamb94 philosophergirl Findikfaresi123 @herderdedeva plasticwoman menuleri paylastiniz mi kizlar goremedim
Canımcım manken arkadasım fıstık arkadasım darısı basımıza arkadasım mezuniyetini kutluyorum bizi yalnız bırakma mezun oldum diye hamura cörege gömülme sakınseni seviyoruz iyiki varsın basarı hşkayeni bekliyoruz :))
Olur cnm olur...Ben de takım arkadaşlarımı kutluyorum
Dediğim gibi ben pek modum da olmadığım için takipte yapamadım. O yüzden bugünden itibaren paylaşmaya başlasam olur mu.?
Seni anlıyorum ve ama bunun çözümü bırakıp gitmek değilKesinlikle katılıyorum burada çeşitli gruplarda bulundum ama en çok bu takımı benimsedim, sevdim, arkadaşlarım dostlarım olarak gördüm ama Bi anda bir sürü kişi geldi, nereden geldiklerini bile anlatmadan birbirleri ile sohbete başladılar biz şaşırdık, hatta doğru takımdamıyım diye kontrol ettim, o kadar şaşırdık ama hiç bir şey söylemedik, yine sohbet etmeye çalıştık, anlamaya çalıştık, burada herkesin bilgisi var, birbirimize faydası olan insanlarız, tilte diyetetik olmayan biri benim uzman, doktorasını yapmış çok başarılı diyetisyenime laf söylemez, bu onun uzmanlık alanı, bende bir çok konuda bilgiliyim güvenirim ama burada gelip hava atma moduna girmem asla, girmedim de, ne ne iş yaptığında hava atarım ne de bilgim ile, hal böyleyken ben bile diyetisyenime hep saygı duydum, çünkü o bunun işi bugün domates ye denir yarın aslında belli zamanlarda zararlı olduğu ortaya çıkar, her bilgi ebediyen doğru değildir, ve uzman olanlar sürekli araştırma içindeler. Herkes Herşey olmak zorunda değil. Daha ilk zamandan itibaren kim olduğunu anlamadan, herkes bizim diyetisyenimiz hocamız bu kişi yazdı, Bi hakimiyet kurma çabası içine girildi, ben kaptanımı seviyorum, ilk kez Bi kaptanımı sevdim, ilk kez bu takımı sevdim, ama bu durumlar beni yıpratmaya başladı, kafa olarak rahat olamazsam diyet yapamıyorum ben ne yazık ki, o yüzden kendime olan saygımdan ve kendimi bildiğim için de bunları yazmak zorunda hissettim kendimi
bence gitmesin :)Gitmeme işini o kadar abartalım ki,buraya kazık çakıp kök salalım.Aaaaa kim nereye gidiyo Ceydaaa kuzum seni hiçç bi yere bırakmayız, güzel azimli hatun daha senin mezuniyetini kutliycaz nereyeeeplasticwoman
Kizlar hepinizden büyük olarak gereksiz tartismalara girmeyelim diyorum birlikten kuvvet dogar derler biz bi takimiz bunu unutmayalim bengi arkadasimiz da grup arkadaslarindan tebriklerine tesekkür etsin yeterli kimseye laf sokmaya gerek yok ayrica ceyda gitme canim daha senden ögreneceklerim var benimplasticwoman
hoşbuldumCanım ceyda biz seni cok seviyoruz seni tanıdıkca nekadar fedakar elinden geldikce insanlara yardımcı olmaya calısan usulunce karsısındaki kisinin beklemtisi dogrultusunda yönlendirmeler yapan bu takımın öenmli parcalarından birisin sakkın bşr yere gitme biz burda gercekten arkadasız dostuz bir takımımız kaptanımızla coluk cocugumuzla sevgililerimiz ve kocalarımızla yaptıklarımızla yapamadıklarımızla guzel bşr takımız bir kişi bile eksik olmasınhepimiz ayrı renk ayrı tadız gelenler hoşgeldi gidenler güle güle gitsin ama arkadaslık dostluk huzur eksik olmasın Kanguru_ plasticwoman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?