Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Iste takimizin ablasi son noktayi koydu

Inşallah hepimiz canim ıyi ki varsınız ❤⚘

Canımcım manken arkadasım fıstık arkadasım darısı basımıza arkadasım mezuniyetini kutluyorum bizi yalnız bırakma mezun oldum diye hamura cörege gömülme sakın seni seviyoruz iyiki varsın basarı hşkayeni bekliyoruz :))

Bisey anlamadim ama gitme ceyda lütfen dur hepsini okuyup geliyim

Aaaaa kim nereye gidiyo Ceydaaa kuzum seni hiçç bi yere bırakmayız, güzel azimli hatun daha senin mezuniyetini kutliycaz nereyeee plasticwoman

Genel olarak cevap yazayım kızlar misafirim var, dışardayım, ben bu kişilerin mesajlarını akabinde Bengi cevabını kasıtlı buluyorum, alışmaya çalışırken bu durum beni iyice ilite etmiş durumda, eğer bu durum düzeltilmezse (en son uyarı yapmıştı kaptanımız olursa ne olacağını) kurala uyulmadı adalet olmazsa da ona göre kararımı vereceğim, ben kaptanımı da takım arkadaşlarımı da seviyorum ama adalet yoksa rahatsız olurum yapı meselesi

Ben de takım arkadaşlarımı kutluyorum
Dediğim gibi ben pek modum da olmadığım için takipte yapamadım. O yüzden bugünden itibaren paylaşmaya başlasam olur mu.?

Canım ceyda biz seni cok seviyoruz seni tanıdıkca nekadar fedakar elinden geldikce insanlara yardımcı olmaya calısan usulunce karsısındaki kisinin beklemtisi dogrultusunda yönlendirmeler yapan bu takımın öenmli parcalarından birisin sakkın bşr yere gitme biz burda gercekten arkadasız dostuz bir takımımız kaptanımızla coluk cocugumuzla sevgililerimiz ve kocalarımızla yaptıklarımızla yapamadıklarımızla guzel bşr takımız bir kişi bile eksik olmasın hepimiz ayrı renk ayrı tadız gelenler hoşgeldi gidenler güle güle gitsin ama arkadaslık dostluk huzur eksik olmasın Kanguru_ plasticwoman

❤ ay bitanem kovsanız da gitmem
Çoğu zaman yazamaya bilirim ve kilomu koruyacağım inşallah daha önce 2 buçuk yıl korudum yani yeniden hamile kalana kadar sizde inşallah hedeflerinize ulaşın sağlıkla ⚘⚘⚘

Buraya gelip kasıtlı olarak huzur kaçırmaya çalışanlar umarım mutludur!

Bu takımda ilk defa gerginlik çıkıyor. Çok açık ve net bir şekilde anlaşılıp konuşulup yapılan şeyler. Şöyle bi mesajlara dönüp bakılırsa kimlerin gruplaşma içine girdiği belli. Sadece kendi aralarında konuşmalar, sadece laf sokmak için gelinmeler..

Daha 2 hafta önce burada saçma sapan tartışmlar yüzünden takımlar kapatılacaktı. Bu olaylardan hiç mi ders çıkarılmaz ? Burada herkesin amacı belli değil mi hepimiz kilo vermek için uğraşıyoruz.

Koskoca kadınlar gelmiş burda birbirine laf sokarak huzur kaçırıyolar. Siz sosyal hayatınızda da bir topluma girdiğinizde kendinizi tanıtmadan sadece kendi arkadaşlarınızla mı konuşuyorsunuz ?

Takımların amacı birbirine düşman olmak değil bir olup birbirimize destek olmak. Bunu başaramayanlar bence kimsenin modunu düşürmeden kendini çeki düzen versin. Çocuk değilsiniz.
plasticwoman seni kimse bi yere göndermez. Buradaki herkese yardımın dokundu senden gerçekten çok şey öğrendik. Hepsini geçiyorum o kadar işinin gücünün yoğunluğun arasında bizlere zaman ayırıp destek oldun. Şimdi bizi bırakma böyle.

Huzur kaçırmak isteyen çekip gitsin sen değil.

Seni anlıyorum ve ama bunun çözümü bırakıp gitmek değil Kanguru_ de gereken uyarıyı yaptı bence bu olay daha da kenetlenip kaynaşmamımaz vesile olur.
Aaaaa kim nereye gidiyo Ceydaaa kuzum seni hiçç bi yere bırakmayız, güzel azimli hatun daha senin mezuniyetini kutliycaz nereyeee plasticwoman
bence gitmesin :)Gitmeme işini o kadar abartalım ki,buraya kazık çakıp kök salalım.

Seyhancım sen nasıl tatlı tontiş tatlış bişeysin Yazdığın mesajlardan hep çok olumlu elektrik aldım.inşallah hepbirlikte zayıflarız tontişliğin gider tatlışlığın baki kalır
hoşbuldum

Alıntı yapmadan yazıyorum ve kendi adıma yazıyorum yaptığım şeyde hiçbir şekilde kasıt yoktu. Ama siz o şekil de algiliyorsaniz benim yapabilecek bir şeyin var mi bilmiyorum. Kanguru_ niçin 13. Takımdan gelmek istedigimi sorduğu zaman ona artık orada mutlu olmadığımı söylemiştim. Öyle bir cumle kurduktan sonra gelip burada huzur bozmak ya da insanları mutsuz etmek asla ama asla istemem. Şu an sizin birbirinizi tanıdığı kadar tanımıyorum o yüzden bazı konularda yorum yapmamayı tercih ediyorum ki zaten son bir haftadır moduna yerinde olmadığı için kk'ye bile doğru düzgün girmedim. Sanal bir ortam burası hepimizin amacı ortak bana faydası olan insanları da yok sayamam ben ama kimseyi de kırmak istemem. Geldiğim ilk zaman da burada kendimi tanıtan mesajı da yazdım. Sohbet etmek için de bir kaç kişiye cevap ya da soru tarzı şeyler yazdım. Ama demek ki umduğum karşılığı alamamisim. Amacım kesinlikle huzursuzluk değil. Şu an adapte olmaya çalışıyorum. Kimsenin gitmesine gerek yok.
Ben özür dilemenin her zaman erdem olduğuna inanıyorum. O yüzden bilmeden kirdigim herkesten özür dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…