Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Aynenn canımm hiç kimse burdan gitmiyo sadece mezun olarak gidilebilir ceydayida yollamayiz biz burda bi aileyiz...

Canım sana hiç sözüm Yok İnan kim oldukları belli Üzerine alınma lütfen

Gece bayaga fazla yemissin
simdidrn afiyet olsun can8m
Dünü dünde bırakalım bu güne bakalım.. cardio yaptım yoğun tempolu rahat 300kcal vermişimdir şimdide dışarı çıkıyorum oğluşla parkta kudurucaz sonrada alışverişe gidicez göbeğim bugün yine ufaldı çok şükür :)) bu arada spor esnasında ki terlemem ve paralel bir litre su içmemi gözden kaçırmamak gerek.. akşamda yoğa yapıcam 15 dakika

Bu uyarı daha önce baya önceden yapılmıştı o uyarıyı aynı şekilde yazdı

Canim ustune alinmana uzuldum acikcasi. Sen elinden geldigince aktifsin zaten. Her nekadr bu hsfta yoktum desende olanlardan daha aktiftin. Senin kasitli olarak yaptigini dusunmuyorum ama karsiliginda arkadasin polemik yaratmaya calistigi ortadaydi degil mi ? Size yardimi dokunmus olabilir ama bi geldi takimi gerdi gitti. Lutfen birdaha onu takimda etiketleme gelip ortami germesin.

Burada senin art niyetli olmadığın çok belli zaten. Yapılan konuşmaların hic birini üstüne alınma arkadaşım

Burda okuduklarımdan sonra bende açıklama yapma gereği hissettim. Öncelikle philosophergirl arkadaşımızın dediği gibi özür dilemek bir erdemdir ve bende istemeden de olsa kırdığım biri/birileri varsa özür dilerim. Hiçbir arkadaşımızın motivasyonunu düşürmek veya huzurunu kaçırmak gibi bir niyetimiz olamaz. Zira diğer takımdan gelmemizin en büyük sebebi buydu. Ben eski takımımda yeni kaptanı bile benimsemezken buraya gelir gelmez kaptanımıza kaptanım demeye başladım. Kendimizi tanıttık ve çok güzel karşılandık. Bunlar için tekrar teşekkür ederim. Evet eski arkadaşımız yazdığında cevap verildi ve bu takımda kendisi bir daha yazmadı. Geçen gün fatty arkadaşım menüme cevap olarak diyetisyenle mi çalışıyorsun diye yazınca bende arkadaşımıza teşekkür ettim. Ancak takdir edersiniz ki kendisinin buraya ne yazacağını tahmin edemezdik. Niyetim sadece teşekkür etmekti. Bu şekilde sonuçlanacağını bilemezdim.

Gruptaki aktiflik konusunda da elimden geldiğince katılım göstermeye çalışıyorum. Menülerde gözüme çarpanları belirtiyorum, menülerimi yazıyorum, kilo verenlere tebriklerimi sunuyorum ancak bazı özel konularda hem sizleri detylı tanımadığım hemde bahsettiğiniz konulara yabancı olduğum için yorum yapamıyorum. Bu konuda kusuruma bakmayın lütfen. Gerçekten size hissettirdiklerim için özür dilerim. Huzuru kaçırmak veya motivasyonunuzu düşürmek gibi bir niyetim olmadı olamaz. Bende sizlerle aynı yoldayım neticede.

Kotu niyetli etiketlemediniz arkadasinizi ama onun niyeti kotuymus cnm. Konu kapansin artik. Bidaha etiketlemeyin o arkadasi lutfen gelip takimi germesin

Menüm
09:30 Limonlu su
10:00 2 yumurtalı lorlu omlet,3 ceviz,peynir ,5 siyah zeytin,2 bardak siyah çay
12:00 Şekersiz duble türk kahvesi
15:00 Bir fincan tarçınlı süt
17:00 Limonlu yeşil çay
19:00 3 kaşık dünden kalan kıymalı kapuska, 5 kaşık kadar fırında karnabahar.üzerinde az biraz kaşar vardı.bol baharat ile epey lezzetli olmuştu,yoğurt ve salata.
20:00 Limonlu Yeşil çay
Su:2,5 litreyi geçmiştir
Spor:30dk yürüyüş ,sayılmasa da oğlumla bi saat futbol oynadım bi de:))

Kanguru_ 04 Mart Menum

Sabah-öğle: 11.20 ( Tek izin günüm olduğu için geç uyandım)

3 dilim kırmızı biber
1 dilim dil peyniri
1 kk suzme peynir
1 bardak çay
3 dilim domates
5 dilim salatalık
4 yesil zeytin
2 ceviz
1 kuru kayısı

Aksam : 19.40

1 levrek buğulama
10 tane fırında hamsi (3 tane sarimsak.balıklarla pismis)
Bol roka
( balıklara limon dökmedim)

2.7 lt su
33 dk hiit kardiyo. Birazdan tekrar spor yapacağım.

Selam kizlar disardaydim malum hafta sonu yogunlugu eve geldim oglusu yikadim uyuttum simdi kendime keyif kahvesi yaptim iciyorum bugunumde guzel gecti cok sukur yarin sabah guzel eksiler goruruz insallah tartida yuzumuzun guldugu yeni bir haftaya merhaba deriz takimca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…