- 6 Ekim 2017
- 4.583
- 13.035
- 208
Seni anlıyorum ve ama bunun çözümü bırakıp gitmek değilKanguru_ de gereken uyarıyı yaptı bence bu olay daha da kenetlenip kaynaşmamımaz vesile olur.
bence gitmesin :)Gitmeme işini o kadar abartalım ki,buraya kazık çakıp kök salalım.
Seyhancım sen nasıl tatlı tontiş tatlış bişeysinYazdığın mesajlardan hep çok olumlu elektrik aldım.inşallah hepbirlikte zayıflarız tontişliğin gider tatlışlığın baki kalır
hoşbuldum
Alıntı yapmadan yazıyorum ve kendi adıma yazıyorum yaptığım şeyde hiçbir şekilde kasıt yoktu. Ama siz o şekil de algiliyorsaniz benim yapabilecek bir şeyin var mi bilmiyorum.Kanguru_ niçin 13. Takımdan gelmek istedigimi sorduğu zaman ona artık orada mutlu olmadığımı söylemiştim. Öyle bir cumle kurduktan sonra gelip burada huzur bozmak ya da insanları mutsuz etmek asla ama asla istemem. Şu an sizin birbirinizi tanıdığı kadar tanımıyorum o yüzden bazı konularda yorum yapmamayı tercih ediyorum ki zaten son bir haftadır moduna yerinde olmadığı için kk'ye bile doğru düzgün girmedim. Sanal bir ortam burası hepimizin amacı ortak bana faydası olan insanları da yok sayamam ben ama kimseyi de kırmak istemem. Geldiğim ilk zaman da burada kendimi tanıtan mesajı da yazdım. Sohbet etmek için de bir kaç kişiye cevap ya da soru tarzı şeyler yazdım. Ama demek ki umduğum karşılığı alamamisim. Amacım kesinlikle huzursuzluk değil. Şu an adapte olmaya çalışıyorum. Kimsenin gitmesine gerek yok.
Ben özür dilemenin her zaman erdem olduğuna inanıyorum. O yüzden bilmeden kirdigim herkesten özür dilerim.
Dünü dünde bırakalım bu güne bakalım.. cardio yaptım yoğun tempolu rahat 300kcal vermişimdir şimdide dışarı çıkıyorum oğluşla parkta kudurucaz sonrada alışverişe gidicez göbeğim bugün yine ufaldı çok şükür :)) bu arada spor esnasında ki terlemem ve paralel bir litre su içmemi gözden kaçırmamak gerek.. akşamda yoğa yapıcam 15 dakikaGece bayaga fazla yemissin
simdidrn afiyet olsun can8m
Seni anlıyorum ve ama bunun çözümü bırakıp gitmek değilKanguru_ de gereken uyarıyı yaptı bence bu olay daha da kenetlenip kaynaşmamımaz vesile olur.
bence gitmesin :)Gitmeme işini o kadar abartalım ki,buraya kazık çakıp kök salalım.
Seyhancım sen nasıl tatlı tontiş tatlış bişeysinYazdığın mesajlardan hep çok olumlu elektrik aldım.inşallah hepbirlikte zayıflarız tontişliğin gider tatlışlığın baki kalır
hoşbuldum
Yaaa yine biz mi birincii olduk:)1.takim
plasticwoman 1.09
@philosophergirl 1.30
Allonsy 0.75
NEHIR34 2.68
AhSen_2504 0.49
B belcimim 0.76
@NGY 0.93
DELIveCesur 0.59
1. Takim yuzdesi % 1.73
2.takim
@smygnc 0.61
@herderdedeva 0.77
@Seyhan77 sabit
RZgrece 2.63
@Huzurve rmeyolunda 1.44
@pembebulut5 bildirimde bulunmadi
@Fatyylamb94 0.59
2. Takim yuzdesi 0.862
1.takimi kutluyorum
Canim ustune alinmana uzuldum acikcasi. Sen elinden geldigince aktifsin zaten. Her nekadr bu hsfta yoktum desende olanlardan daha aktiftin. Senin kasitli olarak yaptigini dusunmuyorum ama karsiliginda arkadasin polemik yaratmaya calistigi ortadaydi degil mi ? Size yardimi dokunmus olabilir ama bi geldi takimi gerdi gitti. Lutfen birdaha onu takimda etiketlemeAlıntı yapmadan yazıyorum ve kendi adıma yazıyorum yaptığım şeyde hiçbir şekilde kasıt yoktu. Ama siz o şekil de algiliyorsaniz benim yapabilecek bir şeyin var mi bilmiyorum.Kanguru_ niçin 13. Takımdan gelmek istedigimi sorduğu zaman ona artık orada mutlu olmadığımı söylemiştim. Öyle bir cumle kurduktan sonra gelip burada huzur bozmak ya da insanları mutsuz etmek asla ama asla istemem. Şu an sizin birbirinizi tanıdığı kadar tanımıyorum o yüzden bazı konularda yorum yapmamayı tercih ediyorum ki zaten son bir haftadır moduna yerinde olmadığı için kk'ye bile doğru düzgün girmedim. Sanal bir ortam burası hepimizin amacı ortak bana faydası olan insanları da yok sayamam ben ama kimseyi de kırmak istemem. Geldiğim ilk zaman da burada kendimi tanıtan mesajı da yazdım. Sohbet etmek için de bir kaç kişiye cevap ya da soru tarzı şeyler yazdım. Ama demek ki umduğum karşılığı alamamisim. Amacım kesinlikle huzursuzluk değil. Şu an adapte olmaya çalışıyorum. Kimsenin gitmesine gerek yok.
Ben özür dilemenin her zaman erdem olduğuna inanıyorum. O yüzden bilmeden kirdigim herkesten özür dilerim.
Burada senin art niyetli olmadığın çok belli zaten. Yapılan konuşmaların hic birini üstüne alınma arkadaşımAlıntı yapmadan yazıyorum ve kendi adıma yazıyorum yaptığım şeyde hiçbir şekilde kasıt yoktu. Ama siz o şekil de algiliyorsaniz benim yapabilecek bir şeyin var mi bilmiyorum.Kanguru_ niçin 13. Takımdan gelmek istedigimi sorduğu zaman ona artık orada mutlu olmadığımı söylemiştim. Öyle bir cumle kurduktan sonra gelip burada huzur bozmak ya da insanları mutsuz etmek asla ama asla istemem. Şu an sizin birbirinizi tanıdığı kadar tanımıyorum o yüzden bazı konularda yorum yapmamayı tercih ediyorum ki zaten son bir haftadır moduna yerinde olmadığı için kk'ye bile doğru düzgün girmedim. Sanal bir ortam burası hepimizin amacı ortak bana faydası olan insanları da yok sayamam ben ama kimseyi de kırmak istemem. Geldiğim ilk zaman da burada kendimi tanıtan mesajı da yazdım. Sohbet etmek için de bir kaç kişiye cevap ya da soru tarzı şeyler yazdım. Ama demek ki umduğum karşılığı alamamisim. Amacım kesinlikle huzursuzluk değil. Şu an adapte olmaya çalışıyorum. Kimsenin gitmesine gerek yok.
Haydi ben kaçtım kızlar
biz aristokrat bi aile olduğumuziçin yemek saatimiz hep 19:00’dur.Masayı hazırlayıp yemeklere gömülme vakti geldi yaşasınnn
Çok açımmm, hem de çook
Beni de gönderemezsiniz kız bırakmamAynenn canımm hiç kimse burdan gitmiyo sadece mezun olarak gidilebilir ceydayida yollamayiz biz burda bi aileyiz...
Beni de gönderemezsiniz kız bırakmam
Kotu niyetli etiketlemediniz arkadasinizi ama onun niyeti kotuymus cnm. Konu kapansin artik. Bidaha etiketlemeyin o arkadasi lutfen gelip takimi germesinBurda okuduklarımdan sonra bende açıklama yapma gereği hissettim. Öncelikle philosophergirl arkadaşımızın dediği gibi özür dilemek bir erdemdir ve bende istemeden de olsa kırdığım biri/birileri varsa özür dilerim. Hiçbir arkadaşımızın motivasyonunu düşürmek veya huzurunu kaçırmak gibi bir niyetimiz olamaz. Zira diğer takımdan gelmemizin en büyük sebebi buydu. Ben eski takımımda yeni kaptanı bile benimsemezken buraya gelir gelmez kaptanımıza kaptanım demeye başladım. Kendimizi tanıttık ve çok güzel karşılandık. Bunlar için tekrar teşekkür ederim. Evet eski arkadaşımız yazdığında cevap verildi ve bu takımda kendisi bir daha yazmadı. Geçen gün fatty arkadaşım menüme cevap olarak diyetisyenle mi çalışıyorsun diye yazınca bende arkadaşımıza teşekkür ettim. Ancak takdir edersiniz ki kendisinin buraya ne yazacağını tahmin edemezdik. Niyetim sadece teşekkür etmekti. Bu şekilde sonuçlanacağını bilemezdim.
Gruptaki aktiflik konusunda da elimden geldiğince katılım göstermeye çalışıyorum. Menülerde gözüme çarpanları belirtiyorum, menülerimi yazıyorum, kilo verenlere tebriklerimi sunuyorum ancak bazı özel konularda hem sizleri detylı tanımadığım hemde bahsettiğiniz konulara yabancı olduğum için yorum yapamıyorum. Bu konuda kusuruma bakmayın lütfen. Gerçekten size hissettirdiklerim için özür dilerim. Huzuru kaçırmak veya motivasyonunuzu düşürmek gibi bir niyetim olmadı olamaz. Bende sizlerle aynı yoldayım neticede.
Canim benimKuzum bizde seni bırakmayız ille mezun olupta ugramamak olmaz zaten..seni hep görmek isterim
Teşekkür ederim canım.Afiyetler olsun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?