Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sevgili kaptanim Kanguru_ ve takim arkadaslarim ben buraya huzursuz bi ortamdan geldim ve buranin huzurunu bozmak gibi bi niyetim asla olmadi olmayacak da eger bi sucum bi kabahatim olduysa ozur dilemek erdemliktir tum takim arkadaslarimdan ve kaptanim Kanguru_ den ozur dilerim
Ben elimden geldigince hergun takima girip menu yazip sohbete katiliyorum lakin birbirimizi daha taniyamadigimiz icin kaynasamadik insallah oda olur en kisa zamanda. Burada bulunan herkesin amaci ortak kilo vermek istiyoruz hepimiz
Herkes keyifle ve huzurla fazla kilolarindan kurtulur insallah hepinizi opuyorum

14 yasinda canim 8. Sinifa gidiyor bu sene teog sinavina girecek o yuzden dersaneye verdik. Bakalim hayirlisi insallah

04.03.2018
Menum
13.00
1 tam 1 yumurta beyazı ile yapılmış pofidik omlet ( 1yk yulaf kepegi koydum)
40 gr salatalık
10 gr sucuk
30 gr beyaz peynir
18.00
1 kase tavuk suyuna çorba
4 Yk portakallı kereviz
23 gr tam buğday ekmeği
23.00
Yeşil çay
Genel
1.5 litre su
Spor
30 dakika hitt cardio
hem regl oldum hem de acaip grip oldum. O yüzden fazla spor yapamadım.

Afiyet olsun canim az yemissin ama sanirim dunun telafi menusu cok iyi yapmissin
Suyun guzel sporda yapar mukemmel olur

Afiyet olsun canim gr lara gecilmis sanirim mutfak tartisi aldin hayirli olsun
Gecmis olsun canim geldimi hepsi ustuste geliyor

Guzel menu canim afiyet olsun

Afiyet olsun canim guzel menun
Sporunda harika hangi videoyu yaptin ben bugun spor yapamadim daha utu yapacagim kendimi enerjik hissedersem yaparim :))

3 Mart Menum

Sabah 9.30
1 ad haslanmis yumurta
1 dilim peynir
Domates salatalik
7 ad. Zeytin
1 dilim tam bugday ekmegi

Ogle 13.00
2 kepce tarnaga corbasi
Kivircik ve maydanoz bol limonlu
3 kasik yogurt

Ara 15.00
Sade turk kahvesi
10 ad cig badem

Aksam 17.00
1 porsiyon izgara kofte
Karisik salata
Ayran

Ara 19.00
Duble turk kahvesi

Su 1.5 litre
Disarda oldugum icin fazla icemedim

Spor daha yapmadim yaparsam yazarim ama disarda baya yoruldum

Kanguru_

Bugünkü menüm

Kahvaltı: bir adet haşlanmış yumurta, bir dilim gravyer, 3 adet zeytin, bir adet çok tahıllı ekmek, latte

Ara öğün: karışık çiğ kuruyemiş bir avuç

Öğle: döner

Akşam: bulgur pilavı 3 kaşık, patates graten üç küçük dilim, mantar sote maydonozlu acılı

Türk kahvesi yarım porsiyon kazandibi

Spor: 30 saat tempolu cardio
15 dakika Tibet’in yaşam pınarı yoga

Su: 3 litreyi geçmiştir, spor yaparken bir litre içtim zaten

Dün ki menümü örnek almasın kimse ama yalanda yazamazdım. Uzun zamandır görmediğim bir dostum geldi İstanbul’dan bizde kız kıza keyif yaptık biraz

Kanguru_

Son düzenleme:
14 yasinda canim 8. Sinifa gidiyor bu sene teog sinavina girecek o yuzden dersaneye verdik. Bakalim hayirlisi insallah
Maşallah bir genç kız olmuş Sınav sistemi de bu sene yine değişti inşallah istediği iyi bi okulu kazanır ve emeklerinin karşılığını alır.Nehir kızının adı mı, çok severim Nehir ismini ve yeğenimin adı da Nehir
Guzel menu canim afiyet olsun
teşekkür ederim canım.
Afiyet sağlık sıhhat bol enerji olsun.Çok güzel menün.

Son düzenleme:
Afiyet olsun canım kazandibi haricinde iyi.dünkü menün çok kötüydü ,hem yediklerin diyete uygun değildi hem de saat çok geçti. ama gerekçen iyi sağlık sıhhat afiyet olsun diyelim.

Sagolasin canim evet sansimiza degisti yine not ortalamamiz yuksek buradaki en iyi anadolu lisesine yetiyor ama yinede sinava girip fen liselerine girmek icin sansimizi deniycez bize yakin fen lisesini kazanirsa bizi ve kendi de mutlu olur insallah :))
Evet dogru tespit kizimin adi Nehir
Birde oglum var oda martin 21 inde 5 yas olucak :)))

Afiyet olsun canım kazandibi haricinde iyi.dünkü menün çok kötüydü ,hem yediklerin diyete uygun değildi hem de saat çok geçti. ama gerekçen iyi sağlık sıhhat afiyet olsun diyelim.
Ya bugün çok hareketli geçti üstüne spor eklenince bayağı kalori harcadım.. biraz kendimi şımartayım dedim azıcık yedim :)) ama siz onu görmeğin.. hafta içi yulaf lapası yiyorum hafta sonu esnek davranıyorum biraz, oda mezuniyetin verdiği bir şımarıklık :))

Maşallah Allah bağışlasın evlatlarınızı.İnşallah gönlünüzden geçen olur.Önce kendini sonra sizi mutlu eder
Oğlunu da tam bahar bayramında doğurmuşsun:) Benim de 3 yaşında oğlum var.

Afiyet olsun canim
Afiyet oolsun cnm sen kac yasindasin ne is yapiyosun hic bilmiyorum
birbirimizi tanimamaz icin sohbetin cok olmasi lazim cnm :) insallah bundan sonra daha cok muhabbetle taniriz birbirimizi.❤❤❤

Afiyet olsun cnm
afiyet olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…