Baliga limon sikinca ne oluyor ki ? Afiyet olssn ama keske arda da metebolizmaniz yavaslamasin die birsehler yeseymissin
Aynen ha :)) ben salıdan itibaren protein diyeti yapiyim :)bu hafta daha kacamak yapma bence yeter 1 aylik kacamak yaptin 2 gunde
ciko ve frambuazliydi
Şu tarçınlı sütü bir ben denemedim galiba :) ama süt yağsız mı? Yoksa fark etmiyomu?Hiç yalan söylemeyeceğim canım, çok çok acıktım. Karatay diyeti yapmaya çalışıyorum. O nedenle iki öğüne kendimi alıştırmaya çalışıyorurum.Tarçınlı süt açlığımı biraz bastırdı sayılır.Acıktıkça su içtim,Bol bol leptin olsun diye aç sefil dolandım yani
Çok geçmiş olsun canım.boğaz şişkinliği,grip vs idi değil mi? Bu sıralar müthiş bir salgın var.10 gün önceye kadar ben ve oğlum da feci hasta olmuştuk.öyle pis bir hastalıktı ki grip mi ne zıkkımsa bitti dedik ve yeniden başladı.15-20 günde zor toparladık.Saol xnm butun dengem bozulduu nasil toparlicm biomiyorumm
Ben diyecektim balığa limon sıkılmayacağı için limonsuz yemiştirCanim balığa limon sıkınca birsey olmaz. Ben Karadeniz turuna gittiğimde balık yemistim ordaki şef balığa limon sıkılmaz demişti o yüzden sıkmiyorum pek. Salatama kullandım limon hakkımı :)
Arada sade bir Türk Kahvesi içtim ama kalorisi olmadığı için yazmadım. Ben gün içinde pek içtiğim çayi ve kahveyi sekersiz tukettigim için yazmıyorum ama yazmaya çalışırım bundan sonra. İki öğün arasında spor yaptım o sırada çok su içtiğim içinde su tikadi pek canım birsey istemedi
Bennyarin kesin agliycam kesinn insallah hepiniz boll eksi gorunde ben arada kayniyayim
Saol xnm butun dengem bozulduu nasil toparlicm biomiyorumm
Hiç yalan söylemeyeceğim canım, çok çok acıktım. Karatay diyeti yapmaya çalışıyorum. O nedenle iki öğüne kendimi alıştırmaya çalışıyorurum.Tarçınlı süt açlığımı biraz bastırdı sayılır.Acıktıkça su içtim,Bol bol leptin olsun diye aç sefil dolandım yani
bende hic sevmem oyle seyleriHiç sevmemzaten reglim yaklaşıyor özellikle bu dönemde hiç sevmem.nasıl yiyorsunuz öyle vıcık vıcık
Aaa
Canım bu videodakini yaptım. Mahvoldum. Çok Afedersiniz totomdan bile ter akiyordu.
Canim ben 25 yaşındayım. Makine mühendisiyim. Çalışıyorum. Bu vesileyle sizlerinde sorayim. Siz kaç yasindasiniz ne işle meşgulsunuz?
Pasta mi gördüm sanki. Evet evet bir pasta gördüm
Hahaha bende onu merak ettim. Çikolata ve frambuazliymis. Ne kadar güzel. Keşke benim olsaaa
alisirsin zmnla cnm bende kendi capimda biraz karatay yapiyorum bira yapmiyorumHiç yalan söylemeyeceğim canım, çok çok acıktım. Karatay diyeti yapmaya çalışıyorum. O nedenle iki öğüne kendimi alıştırmaya çalışıyorurum.Tarçınlı süt açlığımı biraz bastırdı sayılır.Acıktıkça su içtim,Bol bol leptin olsun diye aç sefil dolandım yani
Yağlı yağsız çok fark etmiyor.Beb sek’in günlük sütünü kullanırım hep.Bol tarçınla gayet güzel içiliyor ve açlığı biraz frenliyor.denemeni tavsiye ederim canım.Şu tarçınlı sütü bir ben denemedim galiba :) ama süt yağsız mı? Yoksa fark etmiyomu?
Evet cnm alisana kadar 3 ogun yiyebiliniyo alistikdan snra leptin calismasi icin 2 ogun oneriyoHahaha bizden kaçmaz. Ama ben arti gelmeyecegine inanıyorum.
Yarın yeni birgün herseye 0'dan başlayabilirsin. Sakin umutsuzluga kapılma tatlım.
Canim Karatay 3 öğün onermiyor muydu ? Benim bildigim Karatay ara ogunsuz bir diyet sistemi öneriyor. Ana Ogunlerinizin arasında en az 4-5 saat olsun diyor. Acikinca yiyin diye tavsiye ediyor. Yanlış biliyorsam kusuruma bakma.
Şu tarçınlı sütü bir ben denemedim galiba :) ama süt yağsız mı? Yoksa fark etmiyomu?
Ben diyecektim balığa limon sıkılmayacağı için limonsuz yemiştirlimon hem balığı sulandırıyır hem de tadını bozuyor.Limonun tadı baskın olduğu için balığın tadını gölgeliyor.
Karatay acıkılmadıysa iki öğün öneriyor. Öğlen yemeğini acıkıldıysa yiyin diyor ama yemeseniz daha iyi olur diyor.Çok acıkılırsa kavrulmamış ceviz,badem vs yeyin diyor.açlık süresi uzadıkça leptin hormonu daha fazla salgılanıyor.sıvı içecekler de leptin hormonunu kesmiyor.yeter ki çiğnemeli şeyler olmasın diyor.benim bildiğim bu kadar canım:)Hahaha bizden kaçmaz. Ama ben arti gelmeyecegine inanıyorum.
Yarın yeni birgün herseye 0'dan başlayabilirsin. Sakin umutsuzluga kapılma tatlım.
Canim Karatay 3 öğün onermiyor muydu ? Benim bildigim Karatay ara ogunsuz bir diyet sistemi öneriyor. Ana Ogunlerinizin arasında en az 4-5 saat olsun diyor. Acikinca yiyin diye tavsiye ediyor. Yanlış biliyorsam kusuruma bakma.
Aaafattylamb94 le meslektassiniz :)
Ben 26 yasinda 2 cocuk anasi kendini evine esine cocuklarina ve buraya adamis bi kadinim
Yoooo ben pasta yazmadim menume sen yanlis goruyosun
Evet cnm alisana kadar 3 ogun yiyebiliniyo alistikdan snra leptin calismasi icin 2 ogun oneriyoesperenzaa alisana kdr 3 ogun yap istersen cnm
Hiç sevmemzaten reglim yaklaşıyor özellikle bu dönemde hiç sevmem.nasıl
yiyorsunuz öyle vıcık vıcık
Aaa ne guzel. Sonunda kendi meslektasimla karsilasabildim.
Allah bagislasin canım. Yaslarimiz yakinmis.
Himm ben güne erken basladigim için 3 öğün yapıyorum. %100 Karatay yapıyorum diyemem ama Karatay usulü yapmaya çalışıyorum. Kitaplarını da okumuştum acaba ben yanlış mı biliyorum diye sordum.
Hiç yalan söylemeyeceğim canım, çok çok acıktım. Karatay diyeti yapmaya çalışıyorum. O nedenle iki öğüne kendimi alıştırmaya çalışıyorurum.Tarçınlı süt açlığımı biraz bastırdı sayılır.Acıktıkça su içtim,Bol bol leptin olsun diye aç sefil dolandım yani
Bu gülüşten anladığım kadarı ile sen de sevmiyorsun galiba
Canim balığa limon sıkınca birsey olmaz. Ben Karadeniz turuna gittiğimde balık yemistim ordaki şef balığa limon sıkılmaz demişti o yüzden sıkmiyorum pek. Salatama kullandım limon hakkımı :)
Arada sade bir Türk Kahvesi içtim ama kalorisi olmadığı için yazmadım. Ben gün içinde pek içtiğim çayi ve kahveyi sekersiz tukettigim için yazmıyorum ama yazmaya çalışırım bundan sonra. İki öğün arasında spor yaptım o sırada çok su içtiğim içinde su tikadi pek canım birsey istemedi
Canım 9 yıllık evliyim ve neredeyse evliliğimizin ilk gününden beri akşam yemek saatimiz 19:00’dur:) bu değişmez ve değiştirilmesi dahi teklif edilemez bi kuralKaratayda arada birsey yenmiyor mu keske aksam yemegini 5 gibi falan yeseydin de leptini o saatten sabaha kadar calismaya davet etseydinn cnm
Senden rica etsem bana da bi ornek menu yazabilirmisin cnm 3 gn yapabilirsem bende yapayim bugun kacamagim oldu hemde gec saatteAynen ha :)) ben salıdan itibaren protein diyeti yapiyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?