Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

amin canim sagol.

Yok cnm fattylamb94 karatay konusunda daha bilgili bende ondan pgrenmistim alisana kdr 3 ogun yapilabildigini :)

Cok saol cnm emzirdigim icin ilacta icemiyorum bitek minoset parol dedi dok onlarda daha cok ates dusurucu agri kesici pek ise yaramiyor bol ihlamurla atlatmaya calisiyorum

Cok saol cnm emzirdigim icin ilacta icemiyorum bitek minoset parol dedi dok onlarda daha cok ates dusurucu agri kesici pek ise yaramiyor bol ihlamurla atlatmaya calisiyorum
Bol ıhlamur,köy tavuğu bulabilirsen tavuk suyuna ekşili çorba çok iyi geliyor.tekrar geçmiş olsun.

Reactions: NGY

Canim bilgiler için teşekkür ederim. Benim zamanında insülin direncim vardı ve bunun iyilesmesi icin Karatay diyeti en idealiydi. Ben o zamanlar arastirip kitaplarını alıp baslamistim. 3 ogun ve tavsiye ettiği öğünlerle beslendim ve gerçekten ise yaradı. Ben güne çok erken basliyorum ve eğer öğle yemeği yemezsem aksama çok fazla saldırabilirim diye düşünüyorum. Ara öğün yapmıyorum. Dedigim gibi %100 olmasa da çoğunlukla Karatay usulü beslenmeye çalışıyorum

Himm tamm ondan evett onu biliyorum benim rahmetli kayinpederimde 3 kusaktir balikciydi oda baliga limon sikilmaz limon rokaya sikilir derdi
Afiyet olsn

Çok sagol canim :)

Herkesin yaşam biçimi ve vücudunun vereceği tepki başka başka oluyor haklısın.sen kendi vücuduna ve yaşam şekline uygun olanı yapıyorsun bu en doğru olanı.Ben de 6 gündür iki öğünü deniyorum şimdilik çok iyi sonuçlar aldım gibi.Umarım kalıcı olur.
Geçen hafta pazar 72,5 kilodaydım cuma 71,2 çıktım ve gözlerime inanamadım.
Bu hızlı kilo vermenin sebeplerinden biri 3-4 aydır gayet rahat yiyordum ve yeme tarzım değişti.bakalım 21 gün karatay tarzı deneyip sonuçlarını gözlemleyeceğim şayet çok zorlanmıyorsam ve iyi sonuçlar alıyorsam bu şekilde devam ederim.

Ayyy nasil imrendimmmm anlatamam kendi is yerimz old icin esim hicbir yemekte bizimle olamiyorr diyette deilsem bile onunla otrup yiyemiyoruz cnki 9.30 da evde anca oluyorr masallah size3 hemm sen. Kilo verdigin surece sorun yok zaten

Çok güzel kilo vermissin tatlım. Dediğin gibi herkes kendi bedeni ve yaşam tarzına göre ayarlama yapmalı. Mesela bende bugün geç uyandım 2 öğün yaptım. Açlık hissetmedim. Aslında sabah çok erken kalkıp kahvaltı yapmasam 2 öğün benim içinde zorluk çıkartmaz gibi görünüyor.

Ben bunun yanında 21 gün şeker diyetine de başladım bir süre önce arkadaşlarımla. Paketli gıda yemiyorum. Tatlı vs tuketmiyorum. İçinde yapay tatlandırıcı olan şeylerden uzak duruyorum. Başta zorluk çekiyor gibiydim ama simdi alıştım. Canım çekmiyor artık hiç öyle şeyleri. Geçenlerde bir trilece çekti canım o da regl oldugum içindi ama yemedim. Birseye alışmak ixin 21 gün geçmesi gerekiyormuş zaten. Umarım sende bende alisiriz :)

Senden rica etsem bana da bi ornek menu yazabilirmisin cnm 3 gn yapabilirsem bende yapayim bugun kacamagim oldu hemde gec saatte
Naçizane önerim sade lor almandan yana. Yarım kilo al dursun.

Kahvaltıda: iki haşlanmış yumurta birinin sadece beyazı yenicek, 50 gr sade lor yanına bol yeşillik maydonoz, marul, dereotu.. (sıfır ekmek)

Ara öğün: 6 adeti geçmeyecek şekilde çiğ kuruyemiş, ceviz yiyeceksen iki adet

Öğle: ton balığı, tavuk ızgara, hindi ızgara , et ızgara salatası..

Ara öğün: bir kase yoğurt veya haşlanmış yumurta veya sade lor

Akşam:
  • enginar
  • kuşkonmaz
  • fasulye
  • fasulye filizi
  • pancar
  • brokoli
  • brüksel lahanası
  • lahana
  • havuç
  • karnabahar
  • kereviz
  • salatalık
  • pırasa
  • mantar
  • bamya
  • soğan (beyaz, sarı, yeşil)
  • bezelye
  • biber (her türlü)
  • turp
  • hindiba
  • marul
  • ıspanak
  • kabak
  • patlıcan
  • domates
Bunlar az kalorili sebzeler bunlarin haricinde pilav veya makarna türevi şeyler kesinlikle yememelisin.. yanına tavuk, et, balık..

Geç saatte spor yaptıysan üzerine süt, yoğurt veya lor yiyebilirsin.. aşırı kas çalıştıran bir egzersizden sonra protein takviyesi yada et küçük porsiyon yenebilir.

Aklıma geldikçe yazarım

Simdi gelelim gzel baslayan kotu biten menumeee

Kahvalti 10.30
2 yumurtadan omlet 1kk peynir yarim kapya biber kozlenmis 5 zeytin

Ara 14.30
1 yesil elma 2 tam ceviz

Aksam 17.15
2 kasap kofte 1 kepce yogurt corbasi pirincli deil ince sehriyeliydi

19.30
2 hashasli ekmk anaannemle annemin gaziyla 1 tane yedimmm sonraakini nasil yedm hic bilmiommm

3 lt suyu gecti saymadm sonrasini
Bol limonlu ihlamur ve cay
Spor olmadigi gibi bide hast oldugum.icim butun gun el ensee

Tamam cnm cok saol yarindan itibaren basliyayim bnde peki izgara şartmi mesela et grubunu firinda yapsam olmaz miki yagsiz firin torbasinda falan cnki izgarayla ugrasick pek vaktim olmuyor

Ha aklıma gelmişken hergün farklı yenirse daha faydalı olucağını düşünüyorum

Ben mesela şöyle yapıyodum

Sabah uyanır uyanmaz limonlu su

Kahvaltı: ıspanaklı mantarlı omlet çok az zeytin yağı ile (sıfır ekmek)

Ara öğün: sade lor

Öğle: ton balıklı salata bol kıvırcık ile

Ara: çiğ kuruyemiş 6 adet + bir adet elma

Akşam herhangi bir ızgara yanına sotelenmiş az pişmiş sebze garnitürü (sıfır ekmek)

Tamam cnm cok saol yarindan itibaren basliyayim bnde peki izgara şartmi mesela et grubunu firinda yapsam olmaz miki yagsiz firin torbasinda falan cnki izgarayla ugrasick pek vaktim olmuyor
Olur tabiki canım yağda kızarmamış olsunda :))

Kac gun yapiliyo xnm bu bende mi yapsam acaba.
bi kere yiyince devami geliyo ztn cnm neyse hastasin sifa olsun diyelim bari

N NGY canım üç günden fazla yapmıyoruz.. karbonhidrat almak lazım çünkü :) toilete az çıkabilirsin, kuru kayısı evde bulundurmanı öneririm

Kac gun yapiliyo xnm bu bende mi yapsam acaba.
bi kere yiyince devami geliyo ztn cnm neyse hastasin sifa olsun diyelim bari
Üç gün canım.. :) dene istersen ben yılbaşı haftası yapıp 900 gram vermiştim :))

salı başlıcam ben, cuma öncesine kadar toparlarım

Üç gün canım.. :) dene istersen ben yılbaşı haftası yapıp 900 gram vermiştim :))

salı başlıcam ben, cuma öncesine kadar toparlarım
Sabah normal peynir fln yenmez mi ben loru bitek tereyagiyla seviyorum sadece yuurta lor yesillikmi yeniyo

Menüm
Sabah:mantarli omlet bir dilim ekmek cay
Ögle:bir bardak süt (portakal yiyecektim unuttum yeni aklima geldi)
Ara:sütlü kahve
Aksam:bir tabak pancar salatasi dört kasik patates oturtma
Su:1,5 litre
Spor:20 dakika bisiklet bir saat yürüyüs
Yarin günüm var allahim zararli seyler yemeyim amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…