Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyet olsin ablacim aman yeme bu hafta sabit geldin cuma gunu -1 le gelmen lazim :)

Ayyy nasil imrendimmmm anlatamam kendi is yerimz old icin esim hicbir yemekte bizimle olamiyorr diyette deilsem bile onunla otrup yiyemiyoruz cnki 9.30 da evde anca oluyorr masallah size3 hemm sen. Kilo verdigin surece sorun yok zaten
Canım beraber yemeğe oturmak tabi ki güzel ama ağzınızın tadı yerindeyse hayat şartları ayrı ayrı yemeyi de mecbur kılıyor.Ağzınızın tadı,sevginiz azalmasın gerisi teferruat canım.
Benim de eşimin bu ocağın ikisinden bu yana sürekli şehir dışı işleri oluyor her hafta iki gece evde olmuyor ve bu düzen minimum 1 yıl gidecek.sağlık olsun huzurumuz olsun diyorum.

Kahvaltı harika ama sadece süt yeterli gelmedi bana ara öğün olarak iki defa süt içmişsin daha çok tok tutacak şeylere yönelebilirsin.

Bizde cok önem veririz ama sadece haftasonu beraber oturabiliyoz sofraya canim herkes degisik saatte okuldan isten gelince .saglik olsunda ne yapalim

Umarım başarırız canım.ben de karatayla birlikte şeker, paketli gıda vs’yi kestim bakalım 21. Tamamlayabilirsem devamı gelirmiş gibi geliyor.
Hepbirlikte başarırız canım

Son düzenleme:
Bizde cok önem veririz ama sadece haftasonu beraber oturabiliyoz sofraya canim herkes degisik saatte okuldan isten gelince .saglik olsunda ne yapalim
Hayat şartları tabi ki.Biz bu seneye kadar hiç ayrı yememiş gibiydik.İş yoğunluğu bunu böyle gerektirdi.sağlık olsun,mutluluk olsun önemli değil.benim çocuğum daha küçük olduğu için okul telaşem yok ondan rahatım

Benin esimde 1 senedir evde yemiyodu fecen haftaya kadar Guya diyer yapiyo aksamlari gec yemiyo. Sirketin yemekhanesinde aksam 5 gibi yiyodu diyodum ki akilliya yemekhanede yemekler yagli olur yaglarda kalitesiz olur daha cok kilo alirsin beni dinlemedi simdi tartida 100 u gorunce kolestrol 480 olunca seker siniri gecince geldi lafima evde benim yaptigim ama beyimizin begenmedigi sebze yemeklerink buyuk bi istahla beraber yiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…