Afiyet olsin ablacim aman yeme bu hafta sabit geldin cuma gunu -1 le gelmen lazim :)Menüm
Sabah:mantarli omlet bir dilim ekmek cay
Ögle:bir bardak süt (portakal yiyecektim unuttum yeni aklima geldi)
Ara:sütlü kahve
Aksam:bir tabak pancar salatasi dört kasik patates oturtma
Su:1,5 litre
Spor:20 dakika bisiklet bir saat yürüyüs
Yarin günüm var allahim zararli seyler yemeyim amin
Yağlı peyniri aklından çıkarSabah normal peynir fln yenmez mi ben loru bitek tereyagiyla seviyorumsadece yuurta lor yesillikmi yeniyo
Yersin işte ne güzel oh misHalbuki evde lorda var buzlukda hemde ev yapimi
Canım beraber yemeğe oturmak tabi ki güzel ama ağzınızın tadı yerindeyse hayat şartları ayrı ayrı yemeyi de mecbur kılıyor.Ağzınızın tadı,sevginiz azalmasın gerisi teferruat canım.Ayyy nasil imrendimmmm anlatamam kendi is yerimz old icin esim hicbir yemekte bizimle olamiyorr diyette deilsem bile onunla otrup yiyemiyoruz cnki 9.30 da evde anca oluyorr masallah size3 hemm sen. Kilo verdigin surece sorun yok zaten
Hadi insallah gün bende oldugu icin ayakta olurum kimse farketmez zaten yesillik yumurta zeytin filan yerim sporum iyi ama demi kaptanimAfiyet olsin ablacim aman yeme bu hafta sabit geldin cuma gunu -1 le gelmen lazim :)
Kahvaltı harika ama sadece süt yeterli gelmedi bana ara öğün olarak iki defa süt içmişsin daha çok tok tutacak şeylere yönelebilirsin.Menüm
Sabah:mantarli omlet bir dilim ekmek cay
Ögle:bir bardak süt (portakal yiyecektim unuttum yeni aklima geldi)
Ara:sütlü kahve
Aksam:bir tabak pancar salatasi dört kasik patates oturtma
Su:1,5 litre
Spor:20 dakika bisiklet bir saat yürüyüs
Yarin günüm var allahim zararli seyler yemeyim amin
Yağlı peyniri aklından çıkarüç gün içerisinde inanılmaz kilo vericeksin yağı minimum tutmak zorundayız.. sonra normale geçebilirsin
3 gun yicez artik kilo veremezdrm yapisirim yakanaYersin işte ne güzel oh mis
Bizde cok önem veririz ama sadece haftasonu beraber oturabiliyoz sofraya canim herkes degisik saatte okuldan isten gelince .saglik olsunda ne yapalimCanım beraber yemeğe oturmak tabi ki güzel ama ağzınızın tadı yerindeyse hayat şartları ayrı ayrı yemeyi de mecbur kılıyor.Ağzınızın tadı,sevginiz azalmasın gerisi teferruat canım.
Benim de eşimin bu ocağın ikisinden bu yana sürekli şehir dışı işleri oluyor her hafta iki gece evde olmuyor ve bu düzen minimum 1 yıl gidecek.sağlık olsun huzurumuz olsun diyorum.
Gec kahvaltiydi canim acikmadim pekKahvaltı harika ama sadece süt yeterli gelmedi bana ara öğün olarak iki defa süt içmişsin daha çok tok tutacak şeylere yönelebilirsin.
Ahahaha spor olarak ne yapıcaksın?? Ben vericeğine eminim :)3 gun yicez artik kilo veremezdrm yapisirim yakana
Sahanesin abla masallah sen cok dirayetlisin nefsine hakim oluyosun kacamak yaptigin zmnlar cok azHadi insallah gün bende oldugu icin ayakta olurum kimse farketmez zaten yesillik yumurta zeytin filan yerim sporum iyi ama demi kaptanim
Umarım başarırız canım.ben de karatayla birlikte şeker, paketli gıda vs’yi kestim bakalım 21. Tamamlayabilirsem devamı gelirmiş gibi geliyor.Çok güzel kilo vermissin tatlım. Dediğin gibi herkes kendi bedeni ve yaşam tarzına göre ayarlama yapmalı. Mesela bende bugün geç uyandım 2 öğün yaptım. Açlık hissetmedim. Aslında sabah çok erken kalkıp kahvaltı yapmasam 2 öğün benim içinde zorluk çıkartmaz gibi görünüyor.
Ben bunun yanında 21 gün şeker diyetine de başladım bir süre önce arkadaşlarımla. Paketli gıda yemiyorum. Tatlı vs tuketmiyorum. İçinde yapay tatlandırıcı olan şeylerden uzak duruyorum. Başta zorluk çekiyor gibiydim ama simdi alıştım. Canım çekmiyor artık hiç öyle şeyleri. Geçenlerde bir trilece çekti canım o da regl oldugum içindi ama yemedim. Birseye alışmak ixin 21 gün geçmesi gerekiyormuş zaten. Umarım sende bende alisiriz :)
Anladım canımGec kahvaltiydi canim acikmadim pek
cardio yaparim hergun olma miAhahaha spor olarak ne yapıcaksın?? Ben vericeğine eminim :)
Hayat şartları tabi ki.Biz bu seneye kadar hiç ayrı yememiş gibiydik.İş yoğunluğu bunu böyle gerektirdi.sağlık olsun,mutluluk olsun önemli değil.benim çocuğum daha küçük olduğu için okul telaşem yok ondan rahatımBizde cok önem veririz ama sadece haftasonu beraber oturabiliyoz sofraya canim herkes degisik saatte okuldan isten gelince .saglik olsunda ne yapalim
Bnde kndim yapiyorum.lorumu bnmde mevcutHalbuki evde lorda var buzlukda hemde ev yapimi
Afiyet olsun canim güzel bence menün10.30 kaynana gozleme yapti lorlu1 taneciksut
14 2 ceviz 3 gunkurusu.
15 sutlu kahve
19 karnibajat haslamasi yogurtlu ufak bi tabak
2 litre su
Spor yok cok yorgunun
Benin esimde 1 senedir evde yemiyodu fecen haftaya kadarHayat şartları tabi ki.Biz bu seneye kadar hiç ayrı yememiş gibiydik.İş yoğunluğu bunu böyle gerektirdi.sağlık olsun,mutluluk olsun önemli değil.benim çocuğum daha küçük olduğu için okul telaşem yok ondan rahatım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?