- 18 Mayıs 2011
- 5.816
- 18.679
- 448
Tesekkürler bi amacimiz var ulasana kadar böyle yani insallah yani umarimSahanesin abla masallah sen cok dirayetlisin nefsine hakim oluyosun kacamak yaptigin zmnlar cok az
Heeeee :))) o kadar verme ya verirsin vermeyeceğinden demiyorum ama ne gerek var :))cardio yaparim hergun olma mioncesinde sade turk kahvesiyle meta yi ateslerim sonrasinda 1 barsak sut ?
3 gunde 10 kilo verebilirsem basarili sayarim bu diyeti
Canım beraber yemeğe oturmak tabi ki güzel ama ağzınızın tadı yerindeyse hayat şartları ayrı ayrı yemeyi de mecbur kılıyor.Ağzınızın tadı,sevginiz azalmasın gerisi teferruat canım.
Benim de eşimin bu ocağın ikisinden bu yana sürekli şehir dışı işleri oluyor her hafta iki gece evde olmuyor ve bu düzen minimum 1 yıl gidecek.sağlık olsun huzurumuz olsun diyorum.
Gozleme10.30 kaynana gozleme yapti lorlu1 taneciksut
14 2 ceviz 3 gunkurusu.
15 sutlu kahve
19 karnibajat haslamasi yogurtlu ufak bi tabak
2 litre su
Spor yok cok yorgunun
ooohg ellerine saglik hamarat arkadasim :)Bnde kndim yapiyorum.lorumu bnmde mevcut
Ulastikdan snrada dikkat edelim abla sonra yolumuz buraya dusmesin yineTesekkürler bi amacimiz var ulasana kadar böyle yani insallah yani umarim
dimi 3 gunde 10 kilo veririm tabide sarkma fln olur iyi olmazHeeeee :))) o kadar verme ya verirsin vermeyeceğinden demiyorum ama ne gerek var :))
Cardio süper hatta sana link atiyim öyle geçiştirme iş olmasın diye
Aynen aynen senin iyiliğin diyorumUlastikdan snrada dikkat edelim abla sonra yolumuz buraya dusmesin yine
dimi 3 gunde 10 kilo veririm tabide sarkma fln olur iyi olmaz
Tesekkur ederim yarin bunu yaparim o halde
Bende genec gunAllonsy ile yaptık philosophergirl tavsiyesi üzerine ve tek kelimeyle sırılsıklam olduk :))
Ama hareketler çok basit.. sadece çok seri :)
Bende yapmistim firsat bulursam yarin yine yapiyimAllonsy ile yaptık philosophergirl tavsiyesi üzerine ve tek kelimeyle sırılsıklam olduk :))
Ama hareketler çok basit.. sadece çok seri :)
Ne güzel kaynanaymış keşke benim olsa10.30 kaynana gozleme yapti lorlu1 taneciksut
14 2 ceviz 3 gunkurusu.
15 sutlu kahve
19 karnibajat haslamasi yogurtlu ufak bi tabak
2 litre su
Spor yok cok yorgunun
Gozlemedunde pilav vardi dimi dengelemissin ama 2 gun ust uste cok karbonhdrat almissin
ooohg ellerine saglik hamarat arkadasim :)
İlk bi dakikası çok güzeldi adamın konuşması ninni gibi geldi,yapılır ki bu diye düşündüm sonra bu neee dedimHeeeee :))) o kadar verme ya verirsin vermeyeceğinden demiyorum ama ne gerek var :))
Cardio süper hatta sana link atiyim öyle geçiştirme iş olmasın diye
Ben de bizim niye karıncamız yok diyordumesperenzaa philosophergirl Allonsy NEHIR34 herderdedeva
Kizlar
Yarismaya hangi tarihde ay olarak
Kac kiloyla katildiginizi ve hedef kilonuzu yazarmisiniz.
Ilk sayfadaki Listeye ekleyeyim
Bide yarin kazene soyleyelim size karinxa versin
Yok yaaa görüldüğü gibi değilİlk bi dakikası çok güzeldi adamın konuşması ninni gibi geldi,yapılır ki bu diye düşündüm sonra bu neee dedimbu videolardakini yapan ya da yaptıran insan evladı olamaz
İyi geceler canımBen kactim kizlar hadi iyi geceler.
Yarin sabah tartilmayi unutmayin:)
Ben tartilamicam malesef. Annemdeyim cnku. Sali gunu tartilirim..
Son cikan etrafi toplasin
Bende karınca istiyorum yada pamuk prenses tacıda olabilir :))))esperenzaa philosophergirl Allonsy NEHIR34 herderdedeva
Kizlar
Yarismaya hangi tarihde ay olarak
Kac kiloyla katildiginizi ve hedef kilonuzu yazarmisiniz.
Ilk sayfadaki Listeye ekleyeyim
Bide yarin kazene soyleyelim size karinxa versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?