Umarım başarırız canım.ben de karatayla birlikte şeker, paketli gıda vs’yi kestim bakalım 21. Tamamlayabilirsem devamı gelirmiş gibi geliyor.
Hepbirlikte başarırız canım
Allonsy ile yaptık philosophergirl tavsiyesi üzerine ve tek kelimeyle sırılsıklam olduk :))
Ama hareketler çok basit.. sadece çok seri :)
Bende yapmistim firsat bulursam yarin yine yapiyim
@esperenzaaphilosophergirl Allonsy NEHIR34 @herderdedeva
Kizlar
Yarismaya hangi tarihde ay olarak
Kac kiloyla katildiginizi ve hedef kilonuzu yazarmisiniz.
Ilk sayfadaki Listeye ekleyeyim
Bide yarin kazene soyleyelim size karinxa versin
Allonsy ile yaptık philosophergirl tavsiyesi üzerine ve tek kelimeyle sırılsıklam olduk :))
Ama hareketler çok basit.. sadece çok seri :)
Bende genec gunphilosophergirl paylastiklarindan birini yaptim 15 dkk terledim bayaga. Yarin aksam cocuklar uyudukdan sonra yaparim bunu yoksa cocuklar rahat vermiyo yarida birakiyoeun
Ben bu adamı çok sevdim neyi var yok yapıcam .. haftasonunu iyi kurtardım sayende ahahaha. Teşekkür mektubu kabul edilir. Takipte kalın beni
Başlangıç tarihi: 01/12/2017@esperenzaaphilosophergirl Allonsy NEHIR34 @herderdedeva
Kizlar
Bence haftada üç defa yaparsak tığ gibi oluruz :) iki günde daha hafif bir egzersiz seçelim .. iki günde güç toplama günü olsunİnşallah canim
He vallaha öldüm bittim.
Yap bencede tatlım. Çok güzel oluyor
Başlangıç tarihi: 02.01.2018
Başlangıç kilosu:89.2
Hedef kilo:55
@Rzgrece
Tamam canim bende bakiyim bende ki etkileri ne olacak
Canım bu videodakini yaptım. Mahvoldum. Çok Afedersiniz totomdan bile ter akiyordu.
Canim ben 25 yaşındayım. Makine mühendisiyim. Çalışıyorum. Bu vesileyle sizlerinde sorayim. Siz kaç yasindasiniz ne işle meşgulsunuz?
Pasta mi gördüm sanki. Evet evet bir pasta gördüm
Hahaha bende onu merak ettim. Çikolata ve frambuazliymis. Ne kadar güzel. Keşke benim olsaaa
Olsun canim cumaya kadar toparlarsin insallahBennyarin kesin agliycam kesinn insallah hepiniz boll eksi gorunde ben arada kayniyayim
@esperenzaaphilosophergirl Allonsy NEHIR34 @herderdedeva
Kizlar
100 gr arti neki canim hafta sonu kacsmaklari erimis bile cumaya gelsin 56 larGünaydın kızlar.. :)
Haftasonu kaçamaklarıma göre çok iyi durumdayım, çünkü yaşasın spor
Cuma: 57.000
Pazartesi: 57.100
Fark:+100
Neki canım hemen veririm :))
Bence haftada üç defa yaparsak tığ gibi oluruz :) iki günde daha hafif bir egzersiz seçelim .. iki günde güç toplama günü olsun
Tamam canim bende bakiyim bende ki etkileri ne olacak
Insallah sonu getirebilirim gozum korktu bak :)Hımmm gayet mantıklı bir öneri. 2 günde zumba tarzı danslı birşeyler mi yapsak ?
Yap arkadaşım yap. En kötü ter atarsın. Ki fazalası olacak eminim :)
Günaydın, ne dedi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?