- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Gözlemeye rağmen harikaGunaydinlar bol eksili bi hafta olsun
Gecen cuma 65.5
Pazartesi 65.2
Fark:-0.3
Aynen ben yiyince veriyorum sanirim:)Gözlemeye rağmen harika
Ayyy evet çok heyecanlıyımm100 gr arti neki canim hafta sonu kacsmaklari erimis bile cumaya gelsin 56 lar
Olur olur :)) bu akşam dans edelimHımmm gayet mantıklı bir öneri. 2 günde zumba tarzı danslı birşeyler mi yapsak ?
Yap arkadaşım yap. En kötü ter atarsın. Ki fazalası olacak eminim :)
Aristokrat aile bayıldım buna :) biz de esimin evi gelişmsaatinde yiyoruz ama ben erken yiyip onun evde oldugu saatte ancak iki kucuk cocuga yedirebilşyorum cunkş kendim önceden yemesemde onlara yedşrmekten yiyemiyorum :)Haydi ben kaçtım kızlar
biz aristokrat bi aile olduğumuziçin yemek saatimiz hep 19:00’dur.Masayı hazırlayıp yemeklere gömülme vakti geldi yaşasınnn
Çok açımmm, hem de çook
cqnım karatayla kesinlikle cok guzel verşrsin ben bu aralar ipin ucunu kacırdım evde misafir var diye ama uyuldugunda verşdiriyor hemde cok ac kalmadanHiç yalan söylemeyeceğim canım, çok çok acıktım. Karatay diyeti yapmaya çalışıyorum. O nedenle iki öğüne kendimi alıştırmaya çalışıyorurum.Tarçınlı süt açlığımı biraz bastırdı sayılır.Acıktıkça su içtim,Bol bol leptin olsun diye aç sefil dolandım yani
Canım cok guzel vermişsin karataya devam ettigin surece her hafta aynı sekilde gider gördükce verdigini insan daha da azimleniyor 2 günden sonra da cok koymuyor insana artık alısıyorsun:)Herkesin yaşam biçimi ve vücudunun vereceği tepki başka başka oluyor haklısın.sen kendi vücuduna ve yaşam şekline uygun olanı yapıyorsun bu en doğru olanı.Ben de 6 gündür iki öğünü deniyorum şimdilik çok iyi sonuçlar aldım gibi.Umarım kalıcı olur.
Geçen hafta pazar 72,5 kilodaydım cuma 71,2 çıktım ve gözlerime inanamadım.
Bu hızlı kilo vermenin sebeplerinden biri 3-4 aydır gayet rahat yiyordum ve yeme tarzım değişti.bakalım 21 gün karatay tarzı deneyip sonuçlarını gözlemleyeceğim şayet çok zorlanmıyorsam ve iyi sonuçlar alıyorsam bu şekilde devam ederim.
Canım baslangıc kilolarımız da hedef kilolarımız da aynı inş ulasırız ya guncel kilon kac canım ben de baktım oluyor 60 a cekmeyi dusunuyordum ama cesaret edemiyordum ne dersin bende cekeyimmi seninle birlilte :)Baslangic tarihi...12.12.2017
Baslangic kilosu ...77.7
Listeye giris tarihi... 29.12.2017
Hedef kilosu...65 ama bu cuma gunu 59 a cekmek istiyorum kaptanim
@Rzgrece
Süpersin bitanem tebrik ederimmm birlikte devam edip zayıflayalım aynıyız ikimizde :)Gunaydin kizlar musmutlu bi hafta olsun hepimize :)
Kilo bildirimi
Cuma : 69.1
Pazartesi : 68.6
Fark : 500 gr
Sümeyye gecmiş olsun canım nasıl oldun ne dedi doltor
Tebrik ederim canım guzel gitmiş 2 günde -300 harikaGunaydinlar bol eksili bi hafta olsun
Gecen cuma 65.5
Pazartesi 65.2
Fark:-0.3
Olur olur :)) bu akşam dans edelim
Vayyy şampiyonnnGunaydin kizlar musmutlu bi hafta olsun hepimize :)
Kilo bildirimi
Günaydın bence eksi bile görebilirsin :)Gunaydin kizlarr ben simdi kalktim +100 gordm biraz dolaniyorum kahvalti falan hazirlim da bidaha tartilicam sabit olirum insallah
Edelim :)) atalım kötü enerjileri, insan sebepsiz yere mutlu oluyor dans ederken
Bugün dans günü ilan ediyoruz. Var mı bu akşam bize katılan ?
aaa ben de cok isterim arkadasımm neyle yapıyoruz dansı ankara havası horon salsa samba zumba :))
Bugün dans günü ilan ediyoruz. Var mı bu akşam bize katılan ?
Huzur çok alemsinaaa ben de cok isterim arkadasımm neyle yapıyoruz dansı ankara havası horon salsa samba zumba :))
Bence çok iyi artı gelebilirdinGecen cuma 68.5
Bugun 68.5
Sabit
Evvelki yedigim hurmalar yuzuunden böyleama cumaya toplicam inş
Tebrik ederimGünaydınlar
Kilo bildirimim
Cuma:71,2
Pazartesi :70,8
Fark 400 gr
Biraz geçmişe dalıp geliyorum.
Bence de gayet iyi durumdasın canım,yaptığın sporlar seni kurtarmış canım.Günaydın kızlar.. :)
Haftasonu kaçamaklarıma göre çok iyi durumdayım, çünkü yaşasın spor
Cuma: 57.000
Pazartesi: 57.100
Fark:+100
Neki canım hemen veririm :))
3 defa yapmak mıBence haftada üç defa yaparsak tığ gibi oluruz :) iki günde daha hafif bir egzersiz seçelim .. iki günde güç toplama günü olsun
maşallah canım güzel kilo vermişsin ,devamı da gelir benceBaslangic tarihi...12.12.2017
Baslangic kilosu ...77.7
Listeye giris tarihi... 29.12.2017
Hedef kilosu...65 ama bu cuma gunu 59 a cekmek istiyorum kaptanim
@Rzgrece
tebrikler şampiyon:)Gunaydin kizlar musmutlu bi hafta olsun hepimize :)
Kilo bildirimi
günaydın canım.Günaydin kizlar
2 küçük çocukla yemek masasında yiyememen normal canım.ben oğlumu alıştırdım artık %90 kendi yiyor .yemezse aç kalıyor.Aristokrat aile bayıldım buna :) biz de esimin evi gelişmsaatinde yiyoruz ama ben erken yiyip onun evde oldugu saatte ancak iki kucuk cocuga yedirebilşyorum cunkş kendim önceden yemesemde onlara yedşrmekten yiyemiyorum :)
cqnım karatayla kesinlikle cok guzel verşrsin ben bu aralar ipin ucunu kacırdım evde misafir var diye ama uyuldugunda verşdiriyor hemde cok ac kalmadan
Canım cok guzel vermişsin karataya devam ettigin surece her hafta aynı sekilde gider gördükce verdigini insan daha da azimleniyor 2 günden sonra da cok koymuyor insana artık alısıyorsun:)
Canım baslangıc kilolarımız da hedef kilolarımız da aynı inş ulasırız ya guncel kilon kac canım ben de baktım oluyor 60 a cekmeyi dusunuyordum ama cesaret edemiyordum ne dersin bende cekeyimmi seninle birlilte :)
Süpersin bitanem tebrik ederimmm birlikte devam edip zayıflayalım aynıyız ikimizde :)
Sümeyye gecmiş olsun canım nasıl oldun ne dedi doltor
Tebrik ederim canım guzel gitmiş 2 günde -300 harika
hafta sonundan sabit çıkabilmek de büyük başarı canım.cumaya kadar gelsin eksiler gitsin kilolar.Gecen cuma 68.5
Bugun 68.5
Sabit
Evvelki yedigim hurmalar yuzuunden böyleama cumaya toplicam inş
teşekkür ederim canımTebrik ederim
Aslinda cok basit hafta ici iki hafta sonu bir kere yap ve bence baskada spor yapmana gerek yok zaten :) yuruyusle devam edersinBence de gayet iyi durumdasın canım,yaptığın sporlar seni kurtarmış canım.
3 defa yapmak mıben bu hafta yürüyüş ve leslie ile spora başlarım artık kondüsyonum artarsa düşünürüm ama yapamam sanki
maşallah canım güzel kilo vermişsin ,devamı da gelir bence
tebrikler şampiyon:)
günaydın canım.
2 küçük çocukla yemek masasında yiyememen normal canım.ben oğlumu alıştırdım artık %90 kendi yiyor .yemezse aç kalıyor.yemeği yemek istemezse kalk masadan sabah kahvalyıya kadar hiçbişey vermeyeceğimi biliyor o nedenle yemeğini kendi yiyor kuzu kuzı:))
hafta sonundan sabit çıkabilmek de büyük başarı canım.cumaya kadar gelsin eksiler gitsin kilolar.
teşekkür ederim canım
Edelim :)) atalım kötü enerjileri, insan sebepsiz yere mutlu oluyor dans ederkenİzmir’e bahar geldi sanki bir kıpırdadı için hiç yansıtmıyorum dimi
aaa ben de cok isterim arkadasımm neyle yapıyoruz dansı ankara havası horon salsa samba zumba :))
Aynen öyle. Bugün de neden bilmiyorum içim kıpır kıpır. Allah hiçbirimizin neşesini bozmasın :)
Vallaha hareket olsun da ne olursa olsun. Henüz karar vermedik ama aşağıdaki videoyu yapabiliriz. Önerileriniz varsa açığız. Dans edelim de... Oryantal bile olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?