Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Haydi ben kaçtım kızlar
biz aristokrat bi aile olduğumuz için yemek saatimiz hep 19:00’dur.Masayı hazırlayıp yemeklere gömülme vakti geldi yaşasınnn
Çok açımmm, hem de çook
Aristokrat aile bayıldım buna :) biz de esimin evi gelişmsaatinde yiyoruz ama ben erken yiyip onun evde oldugu saatte ancak iki kucuk cocuga yedirebilşyorum cunkş kendim önceden yemesemde onlara yedşrmekten yiyemiyorum :)

cqnım karatayla kesinlikle cok guzel verşrsin ben bu aralar ipin ucunu kacırdım evde misafir var diye ama uyuldugunda verşdiriyor hemde cok ac kalmadan

Canım cok guzel vermişsin karataya devam ettigin surece her hafta aynı sekilde gider gördükce verdigini insan daha da azimleniyor 2 günden sonra da cok koymuyor insana artık alısıyorsun:)

Baslangic tarihi...12.12.2017
Baslangic kilosu ...77.7
Listeye giris tarihi... 29.12.2017
Hedef kilosu...65 ama bu cuma gunu 59 a cekmek istiyorum kaptanim

@Rzgrece
Canım baslangıc kilolarımız da hedef kilolarımız da aynı inş ulasırız ya guncel kilon kac canım ben de baktım oluyor 60 a cekmeyi dusunuyordum ama cesaret edemiyordum ne dersin bende cekeyimmi seninle birlilte :)

Gunaydin kizlar musmutlu bi hafta olsun hepimize :)

Kilo bildirimi
Cuma : 69.1
Pazartesi : 68.6
Fark : 500 gr
Süpersin bitanem tebrik ederimmm birlikte devam edip zayıflayalım aynıyız ikimizde :)

Kızlar günaydın hastanedeyim.Sabah çok erken çıktım.
N NGY canım geçmiş olsun.
Sümeyye gecmiş olsun canım nasıl oldun ne dedi doltor
Gunaydinlar bol eksili bi hafta olsun
Gecen cuma 65.5
Pazartesi 65.2
Fark:-0.3
Tebrik ederim canım guzel gitmiş 2 günde -300 harika

Günaydın kızlar.. :)

Haftasonu kaçamaklarıma göre çok iyi durumdayım, çünkü yaşasın spor

Cuma: 57.000
Pazartesi: 57.100
Fark:+100

Neki canım hemen veririm :))
Bence de gayet iyi durumdasın canım,yaptığın sporlar seni kurtarmış canım.
Bence haftada üç defa yaparsak tığ gibi oluruz :) iki günde daha hafif bir egzersiz seçelim .. iki günde güç toplama günü olsun
3 defa yapmak mıben bu hafta yürüyüş ve leslie ile spora başlarım artık kondüsyonum artarsa düşünürüm ama yapamam sanki
Baslangic tarihi...12.12.2017
Baslangic kilosu ...77.7
Listeye giris tarihi... 29.12.2017
Hedef kilosu...65 ama bu cuma gunu 59 a cekmek istiyorum kaptanim

@Rzgrece
maşallah canım güzel kilo vermişsin ,devamı da gelir bence
Gunaydin kizlar musmutlu bi hafta olsun hepimize :)

Kilo bildirimi
Cuma : 69.1
Pazartesi : 68.6
Fark : 500 gr
tebrikler şampiyon:)
Günaydin kizlar
günaydın canım.
2 küçük çocukla yemek masasında yiyememen normal canım.ben oğlumu alıştırdım artık %90 kendi yiyor .yemezse aç kalıyor.yemeği yemek istemezse kalk masadan sabah kahvalyıya kadar hiçbişey vermeyeceğimi biliyor o nedenle yemeğini kendi yiyor kuzu kuzı:))
Gecen cuma 68.5
Bugun 68.5
Sabit

Evvelki yedigim hurmalar yuzuunden böyle ama cumaya toplicam inş
hafta sonundan sabit çıkabilmek de büyük başarı canım.cumaya kadar gelsin eksiler gitsin kilolar.
teşekkür ederim canım

Aslinda cok basit hafta ici iki hafta sonu bir kere yap ve bence baskada spor yapmana gerek yok zaten :) yuruyusle devam edersin

Edelim :)) atalım kötü enerjileri, insan sebepsiz yere mutlu oluyor dans ederken İzmir’e bahar geldi sanki bir kıpırdadı için hiç yansıtmıyorum dimi

Aynen öyle. Bugün de neden bilmiyorum içim kıpır kıpır. Allah hiçbirimizin neşesini bozmasın :)

aaa ben de cok isterim arkadasımm neyle yapıyoruz dansı ankara havası horon salsa samba zumba :))

Vallaha hareket olsun da ne olursa olsun. Henüz karar vermedik ama aşağıdaki videoyu yapabiliriz. Önerileriniz varsa açığız. Dans edelim de... Oryantal bile olur

Aynen ya.. oysaki haftasonu acayip yorucu gecti, ama tabi cok keyifliydi o ayri :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…