iki gunde bu kadar verdiysenn :)) .. birsey demiyorum cumayi merakla bekliyorum :)Günaydınlar
Kilo bildirimim
Cuma:71,2
Pazartesi :70,8
Fark 400 gr
Biraz geçmişe dalıp geliyorum.
Ne kadar baglantılı danslar dimi :))Huzur çok alemsin
Oo supersın arkadasım tebrikederim cumaya -1 katarak gelirsin inş :)Günaydınlar
Kilo bildirimim
Cuma:71,2
Pazartesi :70,8
Fark 400 gr
Biraz geçmişe dalıp geliyorum.
Benim biri 1.5 yasında ona mecbur yediriyrm yıksa batıyor ortalık hoş ben yedirsem de oyle de digerş kendi yiyor ama onunda yok kardesim tabagıma karıstı yok pilav etsiz olsun yok patatesi gelemsin annee su annee kasık derken yiyemiyorum vallaBence de gayet iyi durumdasın canım,yaptığın sporlar seni kurtarmış canım.
3 defa yapmak mıben bu hafta yürüyüş ve leslie ile spora başlarım artık kondüsyonum artarsa düşünürüm ama yapamam sanki
maşallah canım güzel kilo vermişsin ,devamı da gelir bence
tebrikler şampiyon:)
günaydın canım.
2 küçük çocukla yemek masasında yiyememen normal canım.ben oğlumu alıştırdım artık %90 kendi yiyor .yemezse aç kalıyor.yemeği yemek istemezse kalk masadan sabah kahvalyıya kadar hiçbişey vermeyeceğimi biliyor o nedenle yemeğini kendi yiyor kuzu kuzı:))
hafta sonundan sabit çıkabilmek de büyük başarı canım.cumaya kadar gelsin eksiler gitsin kilolar.
teşekkür ederim canım
aman allahım adam terler icinde kalmısssAynen öyle. Bugün de neden bilmiyorum içim kıpır kıpır. Allah hiçbirimizin neşesini bozmasın :)
Vallaha hareket olsun da ne olursa olsun. Henüz karar vermedik ama aşağıdaki videoyu yapabiliriz. Önerileriniz varsa açığız. Dans edelim de... Oryantal bile olur
Canım seni ve diğer takım arkadaşlarımı pek tanımıyorum.Burada geçmişten bildiğim tekSelamlar,
Ben düşündüm, “adalet” olur mu diye bekledim, ama olmadı, ben artık yokum kızlar, umarım hepiniz hedefinize ulaşırsınız.
Herkes burada haftalar önce uyarıldı, yapılmasın denildi, biz yapmadık hiç bir şey, yapmayan kişilerde oldu, ki haftalar önce ki sorun da benzer mesaj Üzerine gaz verilmişti ve biz stres olmuştuk, yine aynısı oldu, olayda en ufak bir değişiklik olmadan, ilk yapılan hatadır, hata olmadığını düşünülerek yapılabilir kabulüm, ama ikinci yapılıyorsa ve en ufak değişiklik yoksa, ve adalet sağlanamıyorsa bunun tekrarlanması çok olası ve şaşırtıcı olmaya bir durum olacaktır. Ben böyle olayların içinde olmak istemiyorum, daha önce de olmak istemediğim için ayrıldım ama burada ilk kez takım arkadaşlarımı, kaptanımı sevmiştim ama huzurun olmadığı yerde ben yokum, huzurum olmayınca diyete yoğunlaşamıyorum, neden adaletin olmadığı yerde bi şeylerin kendi kendisine olmasını bekleyere stres olayım ki, ben yapmacık olamam, hiç bir şey olmamışı oynayamam, 1 kere olabilir dedim yine de kabul ettim ama bu kez zor, stres oldukça diyeyim tehlikeye girecek ve kendime zarar vereceğim neden bunu yapayım ki, yarın aynısının veya benzerinin olmayacağının garantisini kim verebilir? Bu söz daha önce de verildi ama oldu, olmaya devam edecek, unuturmuyum dedim bekledim, belki adalet sağlanır dedim bekledim ama inanılmaz sinirlerimi bozuyor bu olaylar, ve unutmuyorum sürekli de aklımda, Bi tek bunu böyle kafaya takan da benim belli ki, artık kendi aranızda Bi sorun çıkar, Bi çıkmaz, sonra “erdemdir bunu yapmak” mesajları ile eskiye dönersiniz ama ben yapamıyorum, kusura bakmayın arkadaşlar, hepinize teşekkürler sizi tanımak Benim için bir keyifti, daha Farklı olabilirdi, keşke olsaydı, kendinize iyi bakın, kırdığım olduysa “erdemdir özür dilemek” diyerek değil, içten samimi, bağışlarcasına değil, özür dilerim, bende emekleriniz için teşekkür ederim, 6. Takım, 6, takımken olan bütün arkadaşlarıma da sevgiler, saygılar
Kanguru_ fattylamb94
Canım seni ve diğer takım arkadaşlarımı pek tanımıyorum.Burada geçmişten bildiğim tekKanguru_ var.yeni yeni sizlere alışırken ve birbirimizden öğreneceğimiz birçok şey varken,birbirimize kenetlenerek motivasyonumuzu arttırabilecekken inan gitmeni hiç ama hiç istemem.Belli ki geçmeyen kırgınlıkların olmuş,belli ki senin karakterine ters olaylar gelişmiş bu sıkıntılarla kalıp savaşmak yerine lütfen bırakıp gitmeyi tercih etme. Sana sıkıntı verenleri bir dönem göz ardı etmeyi denesen olmaz mı?
Motivasyonum düşüyor diyorsun ya ,kendini şartlandırıp kendine gaz vermeyi denesen inan motivasyonun artabilir de.Bazen en iyi cevap,en iyi intikam görmezden gelip başarıya kilitlenmektir.
Herşeye rağmen gitmeyi istersen de yapacak birşey yok ne yazık ki. Gidenin önünde dağ olsa duramazmış. Seni tanımıyorum pek ama naif,kırılgan ,ve yanlış olduğu düşündüğü şeylere toleransı olmayan biri olduğunu sezinliyorum. Hayat siyah ve beyazlardan ibaret değil canım griler de var başka başka renkler de.
Sakın dediklerimi yanlış anlama.
Çok çok teşekkür ederim canım.Cumaya yapabileceğimin en iyisini yapmayı hedefledim ama reglim yaklaşıyor.Ne kadar baglantılı danslar dimi :))
Oo supersın arkadasım tebrikederim cumaya -1 katarak gelirsin inş :)
Benim biri 1.5 yasında ona mecbur yediriyrm yıksa batıyor ortalık hoş ben yedirsem de oyle de digerş kendi yiyor ama onunda yok kardesim tabagıma karıstı yok pilav etsiz olsun yok patatesi gelemsin annee su annee kasık derken yiyemiyorum valla
aman allahım adam terler icinde kalmısss
Stres seni kötü etkileyip kilo almana sebep oluyorsa tabi ki bu kötülüğü kendine yapma.Dediğim gibi belki bencilce düşünüyor olabilirim ama gönlüm gitmenden yana değil.Hayır yanlış anlamadım tabi ki ama ben senin dediklerini yaptım. Tekrarlanırsa ceza alınacak dendi ve tekrarlandı yani şunu gördük tekrarlanınca hiç bir şey olmuyor, ben adaletli olunmasını isteyen biriyim sadece ve eğer adalet yoksa, tekrarlanıyorsa aynı şeyler tekrar yaşanacak demektir neden sürekli strese gireyim ki, stres benim kilo vermemi etkiliyor neden bu kötülüğü kendime yapayım hiç bir şey değişmiyorsa ben için mücadele edeyim
Stres seni kötü etkileyip kilo almana sebep oluyorsa tabi ki bu kötülüğü kendine yapma.Dediğim gibi belki bencilce düşünüyor olabilirim ama gönlüm gitmenden yana değil.
Her ne karar verirsen ver senin için en iyisi olsun.
daha once boyle bi olay olduda benim mi haberim yok plastigim❤ ozaman ozelden konustuk ben sizi desteklemedim mi ? Rahatsiz olduk ondan dediniz tamam dedim hallederiz. Hallettikde gitti. Bi sorun olmadi. Ben herkesi uyardim gruplasma olursa diye. Gruplasma olmadigini dun anlamadik mi ? Arkadaslar bizim oyle bisey yazacagindan haberimiz yoktu dedi. Gecmise donersen zateo sahsin etiketlenmesi bi soru uzerine olmus digerleride tesekkur etmis. Art niyetli bir davranis gorsem sence musade eder miyim?Selamlar,
Ben düşündüm, “adalet” olur mu diye bekledim, ama olmadı, ben artık yokum kızlar, umarım hepiniz hedefinize ulaşırsınız.
Herkes burada haftalar önce uyarıldı, yapılmasın denildi, biz yapmadık hiç bir şey, yapmayan kişilerde oldu, ki haftalar önce ki sorun da benzer mesaj Üzerine gaz verilmişti ve biz stres olmuştuk, yine aynısı oldu, olayda en ufak bir değişiklik olmadan, ilk yapılan hatadır, hata olmadığını düşünülerek yapılabilir kabulüm, ama ikinci yapılıyorsa ve en ufak değişiklik yoksa, ve adalet sağlanamıyorsa bunun tekrarlanması çok olası ve şaşırtıcı olmaya bir durum olacaktır. Ben böyle olayların içinde olmak istemiyorum, daha önce de olmak istemediğim için ayrıldım ama burada ilk kez takım arkadaşlarımı, kaptanımı sevmiştim ama huzurun olmadığı yerde ben yokum, huzurum olmayınca diyete yoğunlaşamıyorum, neden adaletin olmadığı yerde bi şeylerin kendi kendisine olmasını bekleyere stres olayım ki, ben yapmacık olamam, hiç bir şey olmamışı oynayamam, 1 kere olabilir dedim yine de kabul ettim ama bu kez zor, stres oldukça diyeyim tehlikeye girecek ve kendime zarar vereceğim neden bunu yapayım ki, yarın aynısının veya benzerinin olmayacağının garantisini kim verebilir? Bu söz daha önce de verildi ama oldu, olmaya devam edecek, unuturmuyum dedim bekledim, belki adalet sağlanır dedim bekledim ama inanılmaz sinirlerimi bozuyor bu olaylar, ve unutmuyorum sürekli de aklımda, Bi tek bunu böyle kafaya takan da benim belli ki, artık kendi aranızda Bi sorun çıkar, Bi çıkmaz, sonra “erdemdir bunu yapmak” mesajları ile eskiye dönersiniz ama ben yapamıyorum, kusura bakmayın arkadaşlar, hepinize teşekkürler sizi tanımak Benim için bir keyifti, daha Farklı olabilirdi, keşke olsaydı, kendinize iyi bakın, kırdığım olduysa “erdemdir özür dilemek” diyerek değil, içten samimi, bağışlarcasına değil, özür dilerim, bende emekleriniz için teşekkür ederim, 6. Takım, 6, takımken olan bütün arkadaşlarıma da sevgiler, saygılar
Kanguru_ fattylamb94
daha once boyle bi olay olduda benim mi haberim yok plastigim❤ ozaman ozelden konustuk ben sizi desteklemedim mi ? Rahatsiz olduk ondan dediniz tamam dedim hallederiz. Hallettikde gitti. Bi sorun olmadi. Ben herkesi uyardim gruplasma olursa diye. Gruplasma olmadigini dun anlamadik mi ? Arkadaslar bizim oyle bisey yazacagindan haberimiz yoktu dedi. Gecmise donersen zateo sahsin etiketlenmesi bi soru uzerine olmus digerleride tesekkur etmis. Art niyetli bir davranis gorsem sence musade eder miyim?
Burda az cok birbirimizi tanidik. Adaletsizlik yapmayacagimi bilmen lazim. Adaletsizlik var demen beni uzdu acikcasi. Arkadaslari uyardim birdaha etiketlmeyin onu diye. Ha eger bi daha etiketlenirse ozaman art niyet ararim ve gerekeni yaparim. Benim adaletli olmadigima inaniyosan birsey diyemicem. Elimden geldigincr adaletli davrandigimi dusunuyorum. Onceligin kimde oldugunuda sana ve esraya defalarca soyledim zaten ama yinede sen bilirsin
Tekrarlanan ne anlamadim suan.Hayır yanlış anlamadım tabi ki ama ben senin dediklerini yaptım. Tekrarlanırsa ceza alınacak dendi ve tekrarlandı yani şunu gördük tekrarlanınca hiç bir şey olmuyor, ben adaletli olunmasını isteyen biriyim sadece ve eğer adalet yoksa, tekrarlanıyorsa aynı şeyler tekrar yaşanacak demektir neden sürekli strese gireyim ki, stres benim kilo vermemi etkiliyor neden bu kötülüğü kendime yapayım hiç bir şey değişmiyorsa ben için mücadele edeyim
Ben o uyariyi hatirlatma olarak tekrar yazdim canim. Kizlar art niyetimiz yoktu diyo. Uyardim burdanda ozeldende konustum bazilariyla. Hallettigimi dusunmustum demekki basaramamisimOlmadı diyorsan olmamıştır, geçen yazdığın uyarıyı neden tekrar yazdın demek ki olmuş ama şu mesajdan sonra boş konuştuğumu anladım, keza özelden de yazdım halledeceğini bu hafta dedin ama şimdi herkes herşeyi unutmuş boşver yani
Evet canım aynen öyleAfiyet olsun canım. Zaten emzirdigin için kalori yakiyorsun bir de spor da yapıyorsun. Doktorun dediyse ekmeği sakin kesme. Hem bebeğinin beslenmesi eminim kilodan daha önemlidir. Bu durum da en kötü kilo verme sürecin biraz daha uzar.
Arkadaslar eger adaletsiz davrandigimi dusunen varsa soyleyin lutfen. Gerekeni yapicam
Menüm
Sabah
1 haşlama yumurta
5 cerry domates
1 kk beyaz peynir
1 dlim çavdar ekmeği
1 bardak süt
Ara yapmadım.
Öğle
Lahana sarması 6 adet
Yarım kase yoğurt
Ara
Sütlü türk kahvesi
Akşam
Haşlanmış karnıbahar
Yarım kase sarımsaklı yoğurt
Spor
1 saat tempolu yürüyüş
Ntc prğ. ile 20 dk yoga
Kilo
Cuma 58.0
Pzrtesi 58.0
Fark 0
Arkadaşlar oğlum hastalandı gece hastanedeydk pek giremedm k bakmayın. Yinese girmeye çalışıyorum.Kanguru_
Bu soruyu herkese soruyorum !Arkadaslar eger adaletsiz davrandigimi dusunen varsa soyleyin lutfen. Gerekeni yapicam
İnce bulgurla sarıldı canımm. Yaz bana yaaaz yaaz :) hiiiç bşy olmaz istediğn gbi yazablrsn canım. Bu arada sabah gecenin verdiğii yorgunluk uykusuzlukla tartılmıştm aynı kilo çıkmıştım ama şimdi tekrar tartıldım ve ne göreyiiiim 57.4 .Canım öncelikle bebeğin için çok geçmiş olsun. Hayırdır neden hastalandı? Allah'ım en kısa sürede şifasını versin.
Menün de sporun da gayet güzel. Sadece lahana pirinçle mi bulgurla mı sarıldı merak ettim. Sen emzirdiğin için çok yorum da yapamıyorum ama kusuruma bakma. Eğer aşırılık görürsem yazıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?