Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Arkadaşlar tekrar tartıldım.
Cuma 58.0
Pazartesi 57.4
Fark -600 gr

Eklentiler

• BeautyPlus_20180302124932_save.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 27
  • BeautyPlus_20180305151245_save.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 24

Oyy kıyamam ben kuzuya. Nazar değmiştir belki. Korkma bebek bu bir hasta bir iyi böyle böyle büyüyüp gidecek. Annesin tabi endişelenmen normal ama herşey güzel olacak diye düşün.

Bulgurla sarılmasına sevindim. Pirinç kadar tehlikeli değil en azından. Birde tartılma konusunda tavsiyem, sabah aç karna uyanıp ilk tuvaletine çıktıktan sonra tartıl. Doğruya en yakın rakamı o şekilde görürsün.

Bu soruyu herkese soruyorum !
Arkadaslar eger adaletsiz davrandigimi dusunen varsa soyleyin lutfen. Gerekeni yapicam
Biz seni kisa surede sevdik :) hic bir adaletsizliginide gormedik, kisisel kavga veya tartismalarin daha fazla bize yansitilmamasini rica ediyorum. Bizi alakadar eden bir durum yok. Sadece buraya kilo vermeye geldik :) Benimde boyle canim SIKILIYOR motivasyonum dusuyor.

Arkadaslar eger adaletsiz davrandigimi dusunen varsa soyleyin lutfen. Gerekeni yapicam
Ben geçmişi çok iyi bilmiyorum,ama okuduğum kadarı ile gayet adilane bir tutum sergiledin.
Yapman gereken uyarıyı yaptın ve cevap hakkı doğanlar da cevap verdiler.
Sen samimiyetlerine inanarak yola devam kararı aldın.
Benim de gözlemlediğim dışardan gelip yorum yapan kişinin,art niyetli oluşu ve laf sokma amacıyla geldiğidir.takım arkadaşlarımın bu durumu öngöremeyip teşekkür babında o kişiyi etiketlediklerini düşünüyorum.
Gereksiz tartışmalar yüzünden takımlar kapandı hatta cuma yarışmaları bitirilebilir uyarısı yapıldı.bence takım olarak saygı çerçevesinde seviyeli eleştirilerle,zamanla daha da kaynaşıp tam takım bilincine sahip olabiliriz.

Sevgili kaptan, bende her hangi bir konuda adaletsizlik yaptığınızı görmedim ve düşünmüyorum da.
Kişilerin olayları fazla büyüttüğünü ve abarttığını düşünüyorum.
Bence adaletsizce davranan başkaları var, siz değilsiniz...

Ben ekimden buyana 6.takimdayim ve bu süre içerisinde herhangi bir haksızlık ve adaletsizlik davranisinizi kesinlikle görmedim herzaman yapici ve toparlayici davranislariniz oldu Hele ki diğer takımlar kötü durumdalarken onlar içinde elinizden gelini yaptınız .. bu konuyla ilgili uyarıyı yaptıniz ve herzamanda adaletli birisiniz davranislarinizdan kesinlikle yanlış bişey görmedim lütfen için rahat olsun..

siz çok seviyorum iyikide varsınız..♡♡

Siz biraz yanlış anladınız sanırım kişisel bir kavga yok ortada. Genel hepimizi ilgilendiren bir durumdan bahsediliyo

Bu soruyu herkese soruyorum !
Sevgili kaptanim kesinlikle ve kesinlikle adaletsizlik yok hatta cok ince dusuncelisin hic kimseye ayrim gozetmeden esit sekilde davraniyorsun bu vesile ile tekrar tesekkur ederim ben ve arkadaslarimi kabul ettigin icin. Biz konuyla ilgili ozrumuzu diledik ve konunun kapanmasi icin cabalarken tekrardan basa donulmesine polemik yaratilmaya calisilmasina cok uzuldum neyi paylasamiyoruz ki

Cok gecmis olsun Rabbim sifa versin evladina yaz gelsin artik hastaliklar bitsin yaa

Tesekkur ederim canim insallah yaza kadar hedef kilomuza ulasiriz hepimiz

Kilolarimiz da hedeflerimuzde ayniymis canim ben cuma gunu 59 a cekmeyi dusunuyorum hedef kilomu sen de cek kapisalim bu hafta ne dersin :))

Hanımlar,
kusura bakmayın topiğinize giriyorum ama haftalardır yaşanan tatsızlıkların üstüne yenileri eklenmesin lütfen.
Sonrasında banlamalar ve üzücü olaylar yaşanıyor, rica ediyorum topiğinizi kavgalar çıkan bir yer haline getirmeyiniz.

Kimse kimseye imalı davranışlarda bulunmasın, hepinizin maksadı kilo vermek, metodlarınız kendinizi ilgilendindirir, başkalarının eleştirme hakkı yoktur.

Kusurumu olur mune buralar senin :)
Merak etmeyin olay buyuyup tatsizlik cikmaz. Uyariniz icin tesekkur ederim ❤

Sevgili kaptanım ben de burda oldugun sureden beri bir adaletsizlik görmedim konuyu algılayıs bicimimiz yahut hassasiyetimiz farklı olabilir elbetteki arkadaslardan.. ama ben buranın artılarını bunyeme alıyorum eksileri var ise burası sanal bir yer sonucta bunlar olabilir diyerek yoluma devam ediyorum.. 13. Takımdan gelen arkadaslarda bir art niyet huzurbozma gayesi görmedim bir kişi vardı o da gerginliğini yarattı gitti kaptanın burada yapacagı ekstra bir sey ben göremedim grup gecmişim bu kadar yada.. bence biz de artık bu meseleyi bukadar uzatmayalım guzel guzel zayıflamamıza diyet sporumuza bakalım birbirimize takım ruhuyla destek olalım derşm nacizane.. Kanguru_

Açımm19;00’a iki saat var ,kahve,su,yeşil çay içip kana kana doymuş numarası yapıyorum.
Siz neler hüpletiyorsunuz sakın demeyin
Akşama ne yemek yapıyorsunuz bi kopya verin bakalım Yarın belki sizden kopya çektiğimi yaparım.
Eşim mevsimi olmamasına rağmen enginar almış onu yapıyorum.

Son düzenleme:
Kilolarimiz da hedeflerimuzde ayniymis canim ben cuma gunu 59 a cekmeyi dusunuyorum hedef kilomu sen de cek kapisalim bu hafta ne dersin :))
Ooo tamam ama bak birbirimizi bırakmayalım cunki ben hiiç hatırkamıyprum en son nezmaan o kilodaydım ortaokul flan heralde :)) kendime hiç guvenmiyorum birlikte olursak cesaretlenirim belki

Bugun ben de 2 öğüne niyet ettim oladar acıktımki yedim az önce valla salata yogurtlu brokoli ve corba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…