- 17 Kasım 2016
- 1.548
- 2.603
- 63
İnce bulgurla sarıldı canımm. Yaz bana yaaaz yaaz :) hiiiç bşy olmaz istediğn gbi yazablrsn canım. Bu arada sabah gecenin verdiğii yorgunluk uykusuzlukla tartılmıştm aynı kilo çıkmıştım ama şimdi tekrar tartıldım ve ne göreyiiiim 57.4 .
Ya oğlm için amin canım kmsenin kuzusu hasta olmasn. Burnu fln tıkandı öksürük derken acile gttk hava verdiler. Ateşide vardı. Sabaha karşı geldk eve. Geldkten snra da öyle bekledm başında. Bide ilk bebeğim çok korktm. Panik atağımda var.
İlaçlarımızı aldk iyiyiz şuan uyuyor
Bu soruyu herkese soruyorum !
Biz seni kisa surede sevdik :) hic bir adaletsizliginide gormedik, kisisel kavga veya tartismalarin daha fazla bize yansitilmamasini rica ediyorum. Bizi alakadar eden bir durum yok. Sadece buraya kilo vermeye geldik :) Benimde boyle canim SIKILIYOR motivasyonum dusuyor.Arkadaslar eger adaletsiz davrandigimi dusunen varsa soyleyin lutfen. Gerekeni yapicam
Ben geçmişi çok iyi bilmiyorum,ama okuduğum kadarı ile gayet adilane bir tutum sergiledin.Arkadaslar eger adaletsiz davrandigimi dusunen varsa soyleyin lutfen. Gerekeni yapicam
Arkadaslar son olayla ilgili eger adaletsiz davrandigimi dusunen varsa soyleyin lutfen. Gerekeni yapicam
Arkadaslar eger adaletsiz davrandigimi dusunen varsa soyleyin lutfen. Gerekeni yapicam
Arkadaslar eger adaletsiz davrandigimi dusunen varsa soyleyin lutfen. Gerekeni yapicam
Siz biraz yanlış anladınız sanırım kişisel bir kavga yok ortada. Genel hepimizi ilgilendiren bir durumdan bahsediliyoBiz seni kisa surede sevdik :) hic bir adaletsizliginide gormedik, kisisel kavga veya tartismalarin daha fazla bize yansitilmamasini rica ediyorum. Bizi alakadar eden bir durum yok. Sadece buraya kilo vermeye geldik :) Benimde boyle canim SIKILIYOR motivasyonum dusuyor.
Bana oyle gelmedi canim :)Siz biraz yanlış anladınız sanırım kişisel bir kavga yok ortada. Genel hepimizi ilgilendiren bir durumdan bahsediliyo
Sevgili kaptanim kesinlikle ve kesinlikle adaletsizlik yok hatta cok ince dusuncelisin hic kimseye ayrim gozetmeden esit sekilde davraniyorsun bu vesile ile tekrar tesekkur ederim ben ve arkadaslarimi kabul ettigin icin. Biz konuyla ilgili ozrumuzu diledik ve konunun kapanmasi icin cabalarken tekrardan basa donulmesine polemik yaratilmaya calisilmasina cok uzuldum neyi paylasamiyoruz kiBu soruyu herkese soruyorum !
Cok gecmis olsun Rabbim sifa versin evladina yaz gelsin artik hastaliklar bitsin yaaİnce bulgurla sarıldı canımm. Yaz bana yaaaz yaaz :) hiiiç bşy olmaz istediğn gbi yazablrsn canım. Bu arada sabah gecenin verdiğii yorgunluk uykusuzlukla tartılmıştm aynı kilo çıkmıştım ama şimdi tekrar tartıldım ve ne göreyiiiim 57.4 .
Ya oğlm için amin canım kmsenin kuzusu hasta olmasn. Burnu fln tıkandı öksürük derken acile gttk hava verdiler. Ateşide vardı. Sabaha karşı geldk eve. Geldkten snra da öyle bekledm başında. Bide ilk bebeğim çok korktm. Panik atağımda var.
İlaçlarımızı aldk iyiyiz şuan uyuyor
Bence de gayet iyi durumdasın canım,yaptığın sporlar seni kurtarmış canım.
3 defa yapmak mıben bu hafta yürüyüş ve leslie ile spora başlarım artık kondüsyonum artarsa düşünürüm ama yapamam sanki
maşallah canım güzel kilo vermişsin ,devamı da gelir bence
tebrikler şampiyon:)
günaydın canım.
2 küçük çocukla yemek masasında yiyememen normal canım.ben oğlumu alıştırdım artık %90 kendi yiyor .yemezse aç kalıyor.yemeği yemek istemezse kalk masadan sabah kahvalyıya kadar hiçbişey vermeyeceğimi biliyor o nedenle yemeğini kendi yiyor kuzu kuzı:))
hafta sonundan sabit çıkabilmek de büyük başarı canım.cumaya kadar gelsin eksiler gitsin kilolar.
teşekkür ederim canım
Kilolarimiz da hedeflerimuzde ayniymis canim ben cuma gunu 59 a cekmeyi dusunuyorum hedef kilomu sen de cek kapisalim bu hafta ne dersin :))Aristokrat aile bayıldım buna :) biz de esimin evi gelişmsaatinde yiyoruz ama ben erken yiyip onun evde oldugu saatte ancak iki kucuk cocuga yedirebilşyorum cunkş kendim önceden yemesemde onlara yedşrmekten yiyemiyorum :)
cqnım karatayla kesinlikle cok guzel verşrsin ben bu aralar ipin ucunu kacırdım evde misafir var diye ama uyuldugunda verşdiriyor hemde cok ac kalmadan
Canım cok guzel vermişsin karataya devam ettigin surece her hafta aynı sekilde gider gördükce verdigini insan daha da azimleniyor 2 günden sonra da cok koymuyor insana artık alısıyorsun:)
Canım baslangıc kilolarımız da hedef kilolarımız da aynı inş ulasırız ya guncel kilon kac canım ben de baktım oluyor 60 a cekmeyi dusunuyordum ama cesaret edemiyordum ne dersin bende cekeyimmi seninle birlilte :)
Süpersin bitanem tebrik ederimmm birlikte devam edip zayıflayalım aynıyız ikimizde :)
Sümeyye gecmiş olsun canım nasıl oldun ne dedi doltor
Tebrik ederim canım guzel gitmiş 2 günde -300 harika
Hangi iki insan arasında kavga var ?Bana oyle gelmedi canim :)
Daha fazla uzatmaya gerek yok bu konu hakkinda hic konusasim yok cunku.Hangi iki insan arasında kavga var ?
Kusurumu olur mune buralar senin :)Hanımlar,
kusura bakmayın topiğinize giriyorum ama haftalardır yaşanan tatsızlıkların üstüne yenileri eklenmesin lütfen.
Sonrasında banlamalar ve üzücü olaylar yaşanıyor, rica ediyorum topiğinizi kavgalar çıkan bir yer haline getirmeyiniz.
Kimse kimseye imalı davranışlarda bulunmasın, hepinizin maksadı kilo vermek, metodlarınız kendinizi ilgilendindirir, başkalarının eleştirme hakkı yoktur.
Ooo tamam ama bak birbirimizi bırakmayalım cunki ben hiiç hatırkamıyprum en son nezmaan o kilodaydım ortaokul flan heralde :)) kendime hiç guvenmiyorum birlikte olursak cesaretlenirim belkiKilolarimiz da hedeflerimuzde ayniymis canim ben cuma gunu 59 a cekmeyi dusunuyorum hedef kilomu sen de cek kapisalim bu hafta ne dersin :))
Bugun ben de 2 öğüne niyet ettim oladar acıktımki yedim az önce valla salata yogurtlu brokoli ve corbaAçımm19;00’a iki saat var ,kahve,su,yeşil çay içip kana kana doymuş numarası yapıyorum.
Siz neler hüpleyiyorsunuz sakın demeyin
Akşama ne yemek yapıyorsunuz bi kopya verin bakalımYarın belki sizden kopya çektiğimi yaparım.
Eşim mevsimi olmamasına rağmen enginar almış onu yapıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?