Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Vallaha bizde bugüne yeşil mercimek çorbası ve kabak yemeği var. Sabah ne tükettin canım? Ona göre dengelemeye çalışacak yemek yapabilirsin.

Bu konuyla ilgili son yazimdir.
Ben son olayla ilgili adaletli davrandigimi dusunuyorum. Keza soruma cevap veren arkadaslarinda oyle dusundugu bariz. Eger adaletli olmadigimi dusunen varsa soyleyip takimdan ayrilabilir.
Benim adalet anlayisim budur arkadaslar. Elimden gelen bu kadar. Fazlasina gucumde vicdanimda el vermez. Burda benim gozumde herkes artik! Esit. Yeni gelenlerde eskilerde. Kimsenin kimseden ustunlugu yok.
Takimda kimse kimseyi sevmek zorunda degil. Herkes birbirine SAYGI gostermek ZORUNDA.
Bu son sozumdur. Konu kapandi.

enginar gordum bende gecen manavda 1,5tl'ye dusmus adeti :)) almadim ama :)

Afiyet olsun canım.
Yemek yapmaya başlayıp kokuları alana kadar iyi gidiyorum.yemeğin kokusunu alınca açımmm diye ağlıyorumacımdan ölüyorum
Vallaha bizde bugüne yeşil mercimek çorbası ve kabak yemeği var. Sabah ne tükettin canım? Ona göre dengelemeye çalışacak yemek yapabilirsin.
Sabah 2 haşlanmış yumurta,peynir,5 zeytin ,bolca yeşillik,2 ceviz yedim.
Akşama da enginar,yoğurt salata yerim.Enginar bezelye,havuç ve patatesli ama sadece enginarını yiyeceğim.
Akşam için sana da şimdiden afiyet olsun canım.

Ben annemseyim bugun ve annem kedi diliyle tatli yapiyo
Menude
Ispanak barbunya hamsi buglama bide tatli var

Eşim almış, o da ben de çok severiz.
Önce eşime mevsimi olmayan sebze mi alınır diye fırça attım , şimdi de yazık alınmış nimet mevsimsiz de olsa nimet deyip yaptım akşama da yerim afiyetle
Su yasima geldin hic enginar yemedim cok merak ediyorum tadini
Barbunya marbunyq iyi hoş da tatlı ne olceeek bizimkide sıcak tarcınlı fındıklı tatlı yapıcak
valla yaa yarin yaparsin dedim cocuklar yer dedi bizi dusunen yok tabi neysr esimin yaninda istesemde yiyemem sonra susmaz sen diyette degilmiydin niye yedin boylemi diyet yapiyosun bak ben yedimmi o yuzden istesemde yiyemem

Ben annemseyim bugun ve annem kedi diliyle tatli yapiyo
Menude
Ispanak barbunya hamsi buglama bide tatli var
Annen tam bir diyet kırıcıymış Gerçi kedi dili hariç güzel menü.Dün akşam yemek saatine yakın nasıl acıktıysam dışardan hamsi kokusu aldım.ohhh miss gibi kokuyu içime çeke çeke hamsi kızartmış hayinler diye söylendimEşim diyor hadi hamsi kokusunu aldın nereden anladın kuzartıldığını.Benim burnum radar bu kilolar aç kalınarak alınmadı dedim.

Yaa bazende apartman kokuyoya uyuz oluyorum bizim apartman gecen gun kurabiye kokuyodu resmen kokusuyla doydum

Teşekkür ederiizz..
Normalde o şekilde tartılıyorum evett. Yarın tekrar tartılıcam sabah bakalmm ne olacak

Eşim almış, o da ben de çok severiz.
Önce eşime mevsimi olmayan sebze mi alınır diye fırça attım , şimdi de yazık alınmış nimet mevsimsiz de olsa nimet deyip yaptım akşama da yerim afiyetle
Afiyet olsun size, bende almadigima sonra pisman oldum.. ama manav orda duruyor heran alabilirim :))

ay bende yemedim enginar bi gün alalım kaptancım birlikte

Canım ben yüne tatlı krizlerindeyim 65 olunca yas pasta ödülü istiyorum en kötü diyet chessecake yicem yulafla vs yapılıyo

Super tespit ya

Canım ben yüne tatlı krizlerindeyim 65 olunca yas pasta ödülü istiyorum en kötü diyet chessecake yicem yulafla vs yapılıyo

Super tespit ya

Enginar yemeyen kişilere bende ekleneyim. Patatese benzer bir tadı var diyollaaa :) Birgün denemek istiyorum. Şöyle hafif, güzel bir tarifi olan varsa atarım favorilere birgün denerim

Super tespit ya
aaa alalim kiz bigun yapalim tmm bi 65 ol bi dilim pasta yersin :)

Enginar yemeyen kişilere bende ekleneyim. Patatese benzer bir tadı var diyollaaa :) Birgün denemek istiyorum. Şöyle hafif, güzel bir tarifi olan varsa atarım favorilere birgün denerim
bende esime sordum gecen gun tadi nasil diye bi tadi yok idare eder dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…