Açımm19;00’a iki saat var ,kahve,su,yeşil çay içip kana kana doymuş numarası yapıyorum.
Siz neler hüpleyiyorsunuz sakın demeyin
Akşama ne yemek yapıyorsunuz bi kopya verin bakalımYarın belki sizden kopya çektiğimi yaparım.
Eşim mevsimi olmamasına rağmen enginar almış onu yapıyorum.
enginar gordum bende gecen manavda 1,5tl'ye dusmus adeti :)) almadim ama :)Açımm19;00’a iki saat var ,kahve,su,yeşil çay içip kana kana doymuş numarası yapıyorum.
Siz neler hüpletiyorsunuz sakın demeyin
Akşama ne yemek yapıyorsunuz bi kopya verin bakalımYarın belki sizden kopya çektiğimi yaparım.
Afiyet olsun canım.Ooo tamam ama bak birbirimizi bırakmayalım cunki ben hiiç hatırkamıyprum en son nezmaan o kilodaydım ortaokul flan heralde :)) kendime hiç guvenmiyorum birlikte olursak cesaretlenirim belki
Bugun ben de 2 öğüne niyet ettim oladar acıktımki yedim az önce valla salata yogurtlu brokoli ve corba
Sabah 2 haşlanmış yumurta,peynir,5 zeytin ,bolca yeşillik,2 ceviz yedim.Vallaha bizde bugüne yeşil mercimek çorbası ve kabak yemeği var. Sabah ne tükettin canım? Ona göre dengelemeye çalışacak yemek yapabilirsin.
Ben annemseyim bugun ve annem kedi diliyle tatli yapiyoAçımm19;00’a iki saat var ,kahve,su,yeşil çay içip kana kana doymuş numarası yapıyorum.
Siz neler hüpletiyorsunuz sakın demeyin
Eşim almış, o da ben de çok severiz.enginar gordum bende gecen manavda 1,5tl'ye dusmus adeti :)) almadim ama :)
Barbunya marbunyq iyi hoş da tatlı ne olceeek bizimkide sıcak tarcınlı fındıklı tatlı yapıcakBen annemseyim bugun ve annem kedi diliyle tatli yapiyo
Menude
Ispanak barbunya hamsi buglama bide tatli var
Su yasima geldin hic enginar yemedim cok merak ediyorum tadiniEşim almış, o da ben de çok severiz.
Önce eşime mevsimi olmayan sebze mi alınır diye fırça attım , şimdi de yazık alınmış nimet mevsimsiz de olsa nimet deyip yaptım akşama da yerim afiyetle
valla yaa yarin yaparsin dedim cocuklar yer dedi bizi dusunen yok tabiBarbunya marbunyq iyi hoş da tatlı ne olceeek bizimkide sıcak tarcınlı fındıklı tatlı yapıcak
Annen tam bir diyet kırıcıymışBen annemseyim bugun ve annem kedi diliyle tatli yapiyo
Menude
Ispanak barbunya hamsi buglama bide tatli var
Yaa bazende apartman kokuyoya uyuz oluyorum bizim apartman gecen gun kurabiye kokuyodu resmen kokusuyla doydumAnnen tam bir diyet kırıcıymışGerçi kedi dili hariç güzel menü.Dün akşam yemek saatine yakın nasıl acıktıysam dışardan hamsi kokusu aldım.ohhh miss gibi kokuyu içime çeke çeke hamsi kızartmış hayinler diye söylendim Eşim diyor hadi hamsi kokusunu aldın nereden anladın kuzartıldığını.Benim burnum radar bu kilolar aç kalınarak alınmadı dedim.
Teşekkür ederiizz..Oyy kıyamam ben kuzuya. Nazar değmiştir belki. Korkma bebek bu bir hasta bir iyi böyle böyle büyüyüp gidecek. Annesin tabi endişelenmen normal ama herşey güzel olacak diye düşün.
Bulgurla sarılmasına sevindim. Pirinç kadar tehlikeli değil en azından. Birde tartılma konusunda tavsiyem, sabah aç karna uyanıp ilk tuvaletine çıktıktan sonra tartıl. Doğruya en yakın rakamı o şekilde görürsün.
Çok teşekkr ederiz amin canım yaa evetttCok gecmis olsun Rabbim sifa versin evladina yaz gelsin artik hastaliklar bitsin yaa
Gecmis olsun cnm salgin var butun cocuklar hastaÇok teşekkr ederiz amin canım yaa evettt
Teşekkür ederiz kaptan..Gecmis olsun cnm salgin var butun cocuklar hasta
Afiyet olsun size, bende almadigima sonra pisman oldum.. ama manav orda duruyor heran alabilirim :))Eşim almış, o da ben de çok severiz.
Önce eşime mevsimi olmayan sebze mi alınır diye fırça attım , şimdi de yazık alınmış nimet mevsimsiz de olsa nimet deyip yaptım akşama da yerim afiyetle
ay bende yemedim enginar bi gün alalım kaptancım birlikteSu yasima geldin hic enginar yemedim cok merak ediyorum tadini
valla yaa yarin yaparsin dedim cocuklar yer dedi bizi dusunen yok tabineysr esimin yaninda istesemde yiyemem sonra susmaz sen diyette degilmiydin niye yedin boylemi diyet yapiyosun bak ben yedimmi o yuzden istesemde yiyemem
Super tespit yaAnnen tam bir diyet kırıcıymışGerçi kedi dili hariç güzel menü.Dün akşam yemek saatine yakın nasıl acıktıysam dışardan hamsi kokusu aldım.ohhh miss gibi kokuyu içime çeke çeke hamsi kızartmış hayinler diye söylendim Eşim diyor hadi hamsi kokusunu aldın nereden anladın kuzartıldığını.Benim burnum radar bu kilolar aç kalınarak alınmadı dedim.
ay bende yemedim enginar bi gün alalım kaptancım birlikte
Canım ben yüne tatlı krizlerindeyim 65 olunca yas pasta ödülü istiyorum en kötü diyet chessecake yicem yulafla vs yapılıyo
Super tespit ya
aaa alalim kiz bigun yapalimay bende yemedim enginar bi gün alalım kaptancım birlikte
Canım ben yüne tatlı krizlerindeyim 65 olunca yas pasta ödülü istiyorum en kötü diyet chessecake yicem yulafla vs yapılıyo
Super tespit ya
bende esime sordum gecen gun tadi nasil diye bi tadi yok idare eder dediEnginar yemeyen kişilere bende ekleneyim. Patatese benzer bir tadı var diyollaaa :) Birgün denemek istiyorum. Şöyle hafif, güzel bir tarifi olan varsa atarım favorilere birgün denerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?