Aaayyy mayinli bolgeeeeSuanda yemektarifleri sitelerinden geliyorum gözlerim döndü buraya zor attım kendimi
Enginarın mevsimi mayıs ve temmuz arası diye istemedim ama yedikten sonra yorum yaparım,al çok güzeldi ya da alma suntadan halliceydi derimAfiyet olsun size, bende almadigima sonra pisman oldum.. ama manav orda duruyor heran alabilirim :))
Enginar özellikle ege mutfağını sevenlerin tercihi.bir de karaciğere müthiş iyi geliyor.çok ama çok faydalı.ben oğluma ek gıdaya başladığımızdan itibaren yedirdim.o bile severay bende yemedim enginar bi gün alalım kaptancım birlikte
Canım ben yüne tatlı krizlerindeyim 65 olunca yas pasta ödülü istiyorum en kötü diyet chessecake yicem yulafla vs yapılıyo
Super tespit ya
tam tadını anlatamıyorum ama patatese çok da benzemiyor aslında.tadını geçtim karaciğeri çok güzel temizliyor.Enginar yemeyen kişilere bende ekleneyim. Patatese benzer bir tadı var diyollaaa :) Birgün denemek istiyorum. Şöyle hafif, güzel bir tarifi olan varsa atarım favorilere birgün denerim
Benim kafadan biri buldum sarilacammmm :)) koca kari isi seylere bende bayiliyorum.. ben bir ara e vitamini ampullerinden alip gobegime surmustum strecleyip saatlerce oturmustum.. kim ne derse desin faydasini gordum :)Kızlar kızlaaaaaarrr..
Bgn aktardan biberiye yağı aldım.
Her sabah yürüyüşümde basen kalça bölgeme sürüp korse giyip öyle yürüyeceğim.
İnceltme sağladığı söyleniyor.
Ne kadar doğru bilmiyorum.
Daha önce hiç yapmadım.
Ölçümü aldım ve 1 ay deneyeceğim.
Haftada 3 kez bu işlemi yapacağım.
Normalde streçle sarın diyorlar ama bn korse giyeceğim. Dize kadar şort gibi olanlardan.
Sonuçlarımı sizleröe paylaşırımm umarım işe yarargitsin şu basenim artık yaaaa
Katılmayı çok isterdim ama kolumu bile kaldıracak gücüm yok canım. Size iyi ter atmalar.
Bugün dans günü ilan ediyoruz. Var mı bu akşam bize katılan ?
Tamam canim bende enson 2004 yilinda 59 lu kilolardaydim benim de kolay olmayacak ama imkansiz degil yeterki azmedelim vucudumuz da bizimle inatlasmassa olur neden olmasinOoo tamam ama bak birbirimizi bırakmayalım cunki ben hiiç hatırkamıyprum en son nezmaan o kilodaydım ortaokul flan heralde :)) kendime hiç guvenmiyorum birlikte olursak cesaretlenirim belki
Bugun ben de 2 öğüne niyet ettim oladar acıktımki yedim az önce valla salata yogurtlu brokoli ve corba
Sanirim gec kaldimAçımm19;00’a iki saat var ,kahve,su,yeşil çay içip kana kana doymuş numarası yapıyorum.
Siz neler hüpletiyorsunuz sakın demeyin
Akşama ne yemek yapıyorsunuz bi kopya verin bakalımYarın belki sizden kopya çektiğimi yaparım.
Eşim mevsimi olmamasına rağmen enginar almış onu yapıyorum.
Sevgili kaptan, bende her hangi bir konuda adaletsizlik yaptığınızı görmedim ve düşünmüyorum da.
Kişilerin olayları fazla büyüttüğünü ve abarttığını düşünüyorum.
Bence adaletsizce davranan başkaları var, siz değilsiniz...
Biberiye cayi yag yakmaya yardimciKızlar kızlaaaaaarrr..
Daha önce hiç yapmadım.
Normalde streçle sarın diyorlar ama bn korse giyeceğim. Dize kadar şort gibi olanlardan.
Kızlar kızlaaaaaarrr..
Daha önce hiç yapmadım.
Katılmayı çok isterdim ama kolumu bile kaldıracak gücüm yok canım. Size iyi ter atmalar.
Kizlar hangi dansi kac kisi yapicaz ?
Bu nasıl ??Sonuçları bekliyoruz canım :)
Bir dahaki sefere seni de isteriz :)
Benim için hareket olsun da hangi dans olduğu farketmez. Seçimi size bırakıyorum
Afiyet olsun yedim yedim canımSanirim gec kaldim
Saat 19.30... yemegini yemissindir afiyetle
Ama yinede yaziyim
Kozlenmis patlican biber salatasi
1 kase yogurt yedim bu aksam
Yemeğimi yedim tüttürüyorumKızlar nörüyonuz
Afiyet olsun canım. Menün harika5 Mart Menum
Sabah 8.30
2 ad haslanmis yumurta
1 dilim peynir
Domates salatalik
3 ad. Zeytin
Ogle 13.00
1 kepce tarhana corbasi
4 ad kofte
Bol yesillikli salata
Ara 15.00
Sade turk kahvesi
10 ad cig badem
Aksam 18.00
Kozlenmis patlican biber salatasi
1 kase yogurt
Ara 19.00
Duble turk kahvesi
Su 2.5 litre
Spor ... 33 dk.lik kardiyo videosunu yapicam yapinca yazarim
Kanguru_
Sanada afiyet olsun canim enerjin harikaAfiyet olsun yedim yedim canımyedim de gözümün feri yerine geldi yüzüme kan can geldi
Yemeğimi yedim tüttürüyorumbenden keyiflisi yok
Afiyet olsun canım. Menün harika
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?