Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyet olsun size, bende almadigima sonra pisman oldum.. ama manav orda duruyor heran alabilirim :))
Enginarın mevsimi mayıs ve temmuz arası diye istemedim ama yedikten sonra yorum yaparım,al çok güzeldi ya da alma suntadan halliceydi derim
ay bende yemedim enginar bi gün alalım kaptancım birlikte

Canım ben yüne tatlı krizlerindeyim 65 olunca yas pasta ödülü istiyorum en kötü diyet chessecake yicem yulafla vs yapılıyo

Super tespit ya
Enginar özellikle ege mutfağını sevenlerin tercihi.bir de karaciğere müthiş iyi geliyor.çok ama çok faydalı.ben oğluma ek gıdaya başladığımızdan itibaren yedirdim.o bile sever
Enginar yemeyen kişilere bende ekleneyim. Patatese benzer bir tadı var diyollaaa :) Birgün denemek istiyorum. Şöyle hafif, güzel bir tarifi olan varsa atarım favorilere birgün denerim
tam tadını anlatamıyorum ama patatese çok da benzemiyor aslında.tadını geçtim karaciğeri çok güzel temizliyor.
Gece tarif veririm çok da kolay pişirmesi.

Kızlar kızlaaaaaarrr..
Bgn aktardan biberiye yağı aldım.
Her sabah yürüyüşümde basen kalça bölgeme sürüp korse giyip öyle yürüyeceğim.
İnceltme sağladığı söyleniyor.
Ne kadar doğru bilmiyorum.
Daha önce hiç yapmadım.
Ölçümü aldım ve 1 ay deneyeceğim.
Haftada 3 kez bu işlemi yapacağım.
Normalde streçle sarın diyorlar ama bn korse giyeceğim. Dize kadar şort gibi olanlardan.
Sonuçlarımı sizleröe paylaşırımm umarım işe yarar gitsin şu basenim artık yaaaa

Benim kafadan biri buldum sarilacammmm :)) koca kari isi seylere bende bayiliyorum.. ben bir ara e vitamini ampullerinden alip gobegime surmustum strecleyip saatlerce oturmustum.. kim ne derse desin faydasini gordum :)

Son düzenleme:
Menüm

06.00
1 t.kaşığı çörekotu yağı

07.30
3 yaprak marul
Maydanoz
1 t.kaşığı lor
1 t.kaşığı tulum peyniri
5 6 tane kurutulmuş domates dilimi
1 yumurta
1 çay kaşığı civarı zeytinyağı

12.30
1.5 kepçe mercimek çorbası
Çok az salata
( Yemekte patates graten vardı salatada kalmamıştı aç kaldım )

16.00
Yarım ceviz

19.00
4 kaşık zeytinyağlı bamya yemeği

Su 1.5 lt, 1 lt daha içerim. Spor öğlen 35 dk yürüdüm 100 tanede bi bacak hareketi yaptım ama ismini bilmiyorum. Şimdi 40 dk eliptik yapcam

Tamam canim bende enson 2004 yilinda 59 lu kilolardaydim benim de kolay olmayacak ama imkansiz degil yeterki azmedelim vucudumuz da bizimle inatlasmassa olur neden olmasin
Canim ben seni hic tanimiyorum
Kac yasindasin
Evlimisin
Cocugun varmi ???

Sanirim gec kaldim
Saat 19.30... yemegini yemissindir afiyetle
Ama yinede yaziyim
Kozlenmis patlican biber salatasi
1 kase yogurt yedim bu aksam

Kanguru_ kaptanim benim dusuncemde yukardakiyle tipa tip aynidir disardayim yazamiyorum kusurabakmayin

Iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız? Bu gün 8 saat ders vardı. Bir de okul da denetleme vardı müfettişler falan bastı okulu. Eksik evraklar vardı onlarla ilgilendim. Öğlen arasına da müdür toplantı sıkıştırdı. Yemeği bile ayak üstü yedim. Sonra güzel bir pazar alişverisi yaptim. Daha aksam yemegi bile yemedim.
Kanguru_ adalet konusuna gelince kesinlikle bir haksızlık olduğunu düşünmüyorum ben ve arkadaşlarım art niyetimiz olmadığını da belirttik zaten o yüzden herkes istediğini düşünmekte özgürdür. Artık o konu ile ilgili bir şey yazılmasın herkesin istediği şey takım için de huzursuzluk olmaması

Biberiye cayi yag yakmaya yardimci
Yag olarak da mutlaka faydasi vardir.
Benimde denemisligim var gobusume bacaklarima suruyordum ama strec kayiyo yagli oldugu icin yuruyus yapmakda zorlanmistim. Eve geldigimde bacaklarimdaki strec dizlerden asagi dusmeye az kalmisti

Sonuçları bekliyoruz canım :)

Katılmayı çok isterdim ama kolumu bile kaldıracak gücüm yok canım. Size iyi ter atmalar.

Bir dahaki sefere seni de isteriz :)

Kizlar hangi dansi kac kisi yapicaz ?

Benim için hareket olsun da hangi dans olduğu farketmez. Seçimi size bırakıyorum

5 Mart Menum

Sabah 8.30
2 ad haslanmis yumurta
1 dilim peynir
Domates salatalik
3 ad. Zeytin

Ogle 13.00
1 kepce tarhana corbasi
4 ad kofte
Bol yesillikli salata

Ara 15.00
Sade turk kahvesi
10 ad cig badem

Aksam 18.00
1 kase yogurt

Ara 19.00
Duble turk kahvesi

Su 2.5 litre

Spor ... 33 dk.lik kardiyo videosunu yapicam yapinca yazarim

Kanguru_

İyi akşamlar kızlar.Yarım saat oldu eve düşeli.Sabah 7.00 de çıktım evden.
Bir prof ve bir doçente gözüktüm.3 defa ultrasona girdim.Miyomum 6 cm miş.Rahim içi duvarına çok yakın dediler.İkisi de 3 ay sonra görelim büyümesine göre ameliyat yapalım dedi.Veeee östrojen hormonunun az salgılanması için yağlarından kurtulmalısın dediler
@Rzgrece kaptanım takım arkadaşlarımızı ayırt etmeden adaletli davrandığını düşünüyorum

Sanirim gec kaldim
Saat 19.30... yemegini yemissindir afiyetle
Ama yinede yaziyim
1 kase yogurt yedim bu aksam
Afiyet olsun yedim yedim canım yedim de gözümün feri yerine geldi yüzüme kan can geldi
Kızlar nörüyonuz
Yemeğimi yedim tüttürüyorumbenden keyiflisi yok
Afiyet olsun canım. Menün harika

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…