- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.218
- 478
Afiyet olsun yedim yedim canımyedim de gözümün feri yerine geldi yüzüme kan can geldi
Yemeğimi yedim tüttürüyorumbenden keyiflisi yok
Afiyet olsun canım. Menün harika
Gecmis olsun canim bende karin agrisi icin dr gitmistim tahlil ve ultrason istedi tahliller temiz cikmisti 1 subat da ultrasonda 2.5 cm miyom varmis...takip edilmesi gerekiyormus ve ayaklari usutmemek gerekiyor usutunce agrim 2 gun gecmiyo simdi 2 kat yun corapla geziyorum ama uzerim kisa kolİyi akşamlar kızlar.Yarım saat oldu eve düşeli.Sabah 7.00 de çıktım evden.
Bir prof ve bir doçente gözüktüm.3 defa ultrasona girdim.Miyomum 6 cm miş.Rahim içi duvarına çok yakın dediler.İkisi de 3 ay sonra görelim büyümesine göre ameliyat yapalım dedi.Veeee östrojen hormonunun az salgılanması için yağlarından kurtulmalısın dediler
@Rzgrece kaptanım takım arkadaşlarımızı ayırt etmeden adaletli davrandığını düşünüyorum
Bu nasıl ??
İyi akşamlar kızlar.Yarım saat oldu eve düşeli.Sabah 7.00 de çıktım evden.
Bir prof ve bir doçente gözüktüm.3 defa ultrasona girdim.Miyomum 6 cm miş.Rahim içi duvarına çok yakın dediler.İkisi de 3 ay sonra görelim büyümesine göre ameliyat yapalım dedi.Veeee östrojen hormonunun az salgılanması için yağlarından kurtulmalısın dediler
@Rzgrece kaptanım takım arkadaşlarımızı ayırt etmeden adaletli davrandığını düşünüyorum
Teşekkür ederim.Amin cümlemize dermansız hastalık vermesin.Moralim iyi şükürler olsun.Gecmis olsun canim bende karin agrisi icin dr gitmistim tahlil ve ultrason istedi tahliller temiz cikmisti 1 subat da ultrasonda 2.5 cm miyom varmis...takip edilmesi gerekiyormus ve ayaklari usutmemek gerekiyor usutunce agrim 2 gun gecmiyo simdi 2 kat yun corapla geziyorum ama uzerim kisa kolevimiz sicak oluyor cunku
Insallah ameliyat olmaya gerek kalmadan kuculurler canim benim annemde de vardi menopoza girince kendiliginden yok oldular. Bizimki de oyle olur canim insallah. Kilo larimizi da verirsek degme keyfimize. Sakin uzulme canim moralini yuksek tut butun hastaliklarin basi uzuntu hersey yoluna girer. Rabbim dermansiz hastalik vermesin.
Teşekkür ederim.Son 15 gündür diyet yapamadım ama yarın itibariyle daha sıkı olacakVallaha bana uyar. Kıpir kıpır eğlenceli birsey gibi. Ben varım :)
Çok geçmiş olsun canım. Hepimiz bu yüzden burdayiz. Güzel ve düzenli bir beslenme + sporla hem yağlarından hemde kilolarindan kurtulursun tatlım.
Protein diyetiyle cumaya kadar en az -1 kilo gelirsin balimKizlar bn sabah ilk tartildigimda 74.3 ciktim biraz dolanayim sabit olurum die dusundm ama yarim saat sonra 74.4 ciktimm cuma 74.2 idim +200 yani neyse bugun super protein gunu yaptim ama insallah telafi edicem ve cumaya iyi bir eksiyle gelicem
Dolu dolu harika bi menu canim05 Mart Menum
Sabah: 07.20
2 dilim domates
2 kucuk dilim kasar
1 kk suzme peynir
2 ceviz
2 dilim kırmızı biber
4 adet yesil zeytin
1 kucuk sut
Oglen: 12.25
1 kepce suzme mercimek çorbası
2 yk taze fasulye
2 yk bulgur pilavı
1 kepce cacık
Aksam: 19.40
1 kepce yesil mercimek çorbası
2 adet izgara köfte
1 kucuk kase ev yoğurdu
Roka
1 adet kabak Mücver (fırında yapilmis, unsuz bol yumurtali)
2.8 lt su.
45 dk tempolu yürüyüş
Aksam dans :)
@Rzgrece
Afiyet olsun canim gayet guzel olmus bol proteinliKahvalti 10.00
2 haslanmis yumurtali 2 yk lorlu yesil.salata
Ara 12.00
3 cig kaju 4 cig antep fistigi
Oglen14.00
Tonbalikli salata
Aksam 16.50
100 gr firinda pismis yagsiz et 1 kabak karniyarik ici lorlu 3 kasik yogurt
3 lt su
Bol limonlu cay ihlamur
Afiyet olsun menu guzel bi de spor daha ne olsun5 Mart Menum
Sabah 8.30
2 ad haslanmis yumurta
1 dilim peynir
Domates salatalik
3 ad. Zeytin
Ogle 13.00
1 kepce tarhana corbasi
4 ad kofte
Bol yesillikli salata
Ara 15.00
Sade turk kahvesi
10 ad cig badem
Aksam 18.00
Kozlenmis patlican biber salatasi
1 kase yogurt
Ara 19.00
Duble turk kahvesi
Su 2.5 litre
Spor ... 33 dk.lik kardiyo videosunu yapicam yapinca yazarim
@Rzgrece
Afiyet olsun gayet sağlıklıKahvalti 10.00
Ara 12.00
Oglen14.00
Tonbalikli salata
Aksam 16.50
3 lt su
Bol limonlu cay ihlamur
Dolu dolu harika bi menu canim
Sporunda mukemmel
Kahvalti 10.00
Ara 12.00
Oglen14.00
Tonbalikli salata
Aksam 16.50
3 lt su
Bol limonlu cay ihlamur
Spora baslamissin hayirli olsunMenüm
06.00
1 t.kaşığı çörekotu yağı
07.30
3 yaprak marul
Maydanoz
1 t.kaşığı lor
1 t.kaşığı tulum peyniri
5 6 tane kurutulmuş domates dilimi
1 yumurta
1 çay kaşığı civarı zeytinyağı
12.30
1.5 kepçe mercimek çorbası
Çok az salata
( Yemekte patates graten vardı salatada kalmamıştı aç kaldım)
16.00
Yarım ceviz
19.00
4 kaşık zeytinyağlı bamya yemeği
Su 1.5 lt, 1 lt daha içerim. Spor öğlen 35 dk yürüdüm 100 tanede bi bacak hareketi yaptım ama ismini bilmiyorum. Şimdi 40 dk eliptik yapcam
Cocuguna iyi baksinda canim önemlisi oYa kizlar evde bakici var artik hic elime telefon alamadim ne zormus evde baska biri
İnşallah abla ben de ona önem veriyorum zaten hic tv acmam normalde ama telf bakardım simdi onada bakamıyorumCocuguna iyi baksinda canim önemlisi o
Idare edersin bi müddet cocuk sevdimi bakiciyi iliskileri nasil gözlem yaptinmiİnşallah abla ben de ona önem veriyorum zaten hic tv acmam normalde ama telf bakardım simdi onada bakamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?