Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Gecmis olsun canim bende karin agrisi icin dr gitmistim tahlil ve ultrason istedi tahliller temiz cikmisti 1 subat da ultrasonda 2.5 cm miyom varmis...takip edilmesi gerekiyormus ve ayaklari usutmemek gerekiyor usutunce agrim 2 gun gecmiyo simdi 2 kat yun corapla geziyorum ama uzerim kisa kol evimiz sicak oluyor cunku
Insallah ameliyat olmaya gerek kalmadan kuculurler canim benim annemde de vardi menopoza girince kendiliginden yok oldular. Bizimki de oyle olur canim insallah. Kilo larimizi da verirsek degme keyfimize. Sakin uzulme canim moralini yuksek tut butun hastaliklarin basi uzuntu hersey yoluna girer. Rabbim dermansiz hastalik vermesin.

Vallaha bana uyar. Kıpir kıpır eğlenceli birsey gibi. Ben varım :)

Çok geçmiş olsun canım. Hepimiz bu yüzden burdayiz. Güzel ve düzenli bir beslenme + sporla hem yağlarından hemde kilolarindan kurtulursun tatlım.

Teşekkür ederim.Amin cümlemize dermansız hastalık vermesin.Moralim iyi şükürler olsun.

Teşekkür ederim.Son 15 gündür diyet yapamadım ama yarın itibariyle daha sıkı olacak

Kizlar bn sabah ilk tartildigimda 74.3 ciktim biraz dolanayim sabit olurum die dusundm ama yarim saat sonra 74.4 ciktimm cuma 74.2 idim +200 yani neyse bugun super protein gunu yaptim ama insallah telafi edicem ve cumaya iyi bir eksiyle gelicem

05 Mart Menum

Sabah: 07.20

2 dilim domates
2 kucuk dilim kasar
1 kk suzme peynir
2 ceviz
2 dilim kırmızı biber
4 adet yesil zeytin
1 kucuk sut

Oglen: 12.25

1 kepce suzme mercimek çorbası
2 yk taze fasulye
2 yk bulgur pilavı
1 kepce cacık

Aksam: 19.40

1 kepce yesil mercimek çorbası
2 adet izgara köfte
1 kucuk kase ev yoğurdu
Roka
1 adet kabak Mücver (fırında yapilmis, unsuz bol yumurtali)

2.8 lt su.
45 dk tempolu yürüyüş
Aksam dans :)

@Rzgrece

Dolu dolu harika bi menu canim
Sporunda mukemmel

Afiyet olsun menu guzel bi de spor daha ne olsun

Dolu dolu harika bi menu canim
Sporunda mukemmel

Sagol canim. Az az ama Oz yemeye çalıştım.

Afiyet olsun canım. Gayet güzel bir menü. Spor var mı ?

Spora baslamissin hayirli olsun

Kizlar menümle geldim
Sabah:beyaz peynir yumurta bir kuru dolma yesillik(arkadaslarim diyettemisin neden yemiyon dediler siz gelmeden yedim dedim)
Ara:cizkek (kizim yapmis)
Aksam:iki kuru dolma yogurt
Arada kahvede icmistim sabahda icmistim
Spor:bir saat yürüyüs on dakikasini kostum
Su:2 litre
Yarin lahana kapuska yapacam insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…