Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Spor bari cizkeki eritmistir :)

Cok guzel özetlemişsin

Menün çok iyi 2 günde gider artılar

Tamam canim bende enson 2004 yilinda 59 lu kilolardaydim benim de kolay olmayacak ama imkansiz degil yeterki azmedelim vucudumuz da bizimle inatlasmassa olur neden olmasin
Canim ben seni hic tanimiyorum
Kac yasindasin
Evlimisin
Cocugun varmi ???
Canım ben 28 yasındayım 4.5 yıllık evliyim 2 cocugum var biri 3.5 diger 1.5 yasında

Canımm cok gecmiş olsun inş 3 ay sonrasında da ameliyat vs gerek kalmadan hayırlı sonuclar alırsın sen elinden geleni yap bak diyetin de saglıgına ekstra katkısı olacakmıs daha sıkı sarılırıız hep birlikte artık

Protein diyetiyle cumaya kadar en az -1 kilo gelirsin balim
Yaa canım ben de annem var yatılı habire bişeyler yapıyor evde kadıncagız yapınca yemememk de olmuyor azla yetinmeye calısıyorum ama ciZgimden cıktım yine bu aksam su proteini cumaya kadar ben de yapsam diyorum bi listen vs varmı senin hiç

Canım ellerine saglık cok guzel bir menü enfes gözüküyor hersey

Ya kizlar evde bakici var artik hic elime telefon alamadim ne zormus evde baska biri
Aa evet basladı dimi nasıl gidiyor canım kucugu de alısır inş bir süre berabermişssiniz zaten yavas yabas bakıcıyı da dahil etmeye calısıyorsundur zaten kucugunun işlerine alısırlar inş yakında hepsi
Abla gunu az hasarla atlarmıssın hasarlar icin de spor yapmıssın ne guzel erşyip gitmiştir inş hepsi yasam hakkı tanımamıssın :)

Abla bende cocuk cok 2 kizim sevdi kadin sefkatli ama 16 aylik oglum var yabanciyi hic sevmez bide emiyor iyice yapisti bana alisir mi acaba

Aynen ya zor gelsede sporsuz olmuyo anladım
Esra haydi gözün aydın artık daha da hızlı gidecek inş kilolar eve gelir gelmez yapamasan da spor koyafetleieni giy bi süre sonraki vazgecmeden yap sporunu o gun :)

Gencecik kizsin ya ben senin yasindayken aksam beste stada gider 6 km kosar cimlerde kitabimi okur sonrada tenisimi oynardim gece 11 de evime dönerdim hey gidi genclik
Vaaay bee sportif bayan ne guzel bşr hayatmıs oyle biz de yiyip icip gezmişiz ancak ya :/

Ne guzel annen varmis keyfini cikar

Ne guzel annen varmis keyfini cikar
Allah razı olsun valla ugrasıyor yapıyor eskiden hep beraber bi cay demler yer icerdik ya yaptıgının tadına bi bakan bile olmayınca icerlemşti gecen geldiğinde bu sefer biraz ye bari diyince dayanamayıp yiyorum ama telafi edicem inş haftaya bakalım artık napayıö nasip

Oğlum erken uyudu ben dansı bir deneyeyim :)

Limonlu suyumu hazırladım sahneye çıkıcam hazırımmmm

Gencecik kizsin ya ben senin yasindayken aksam beste stada gider 6 km kosar cimlerde kitabimi okur sonrada tenisimi oynardim gece 11 de evime dönerdim hey gidi genclik
Ay ben sadece öğrenciyken böyle oldum ya spor yapmaya zaman ayırmak bana zor geliyo valla. Bugün bu kadar zaman ayırdığım için mecburen 2 de uyucam sonra sabah 6da geri kalkcam bu beni çok yoruyo. Enerjine hayran kaldım. Benim en az 5 saat uyumam gerekiyo

Esra haydi gözün aydın artık daha da hızlı gidecek inş kilolar eve gelir gelmez yapamasan da spor koyafetleieni giy bi süre sonraki vazgecmeden yap sporunu o gun :)
Öyle yapıyorum geldigim gibi taytımı giyiyorum yemek yiyorum 5 dk da sonra kahvaltımı hazırlıyorum bulaşık falan derken yemeği sindirmiş oluyorum hemen spora

Afiyet olsun mercimek ve bulgur dışında çok güzel ( mercimek çorbasının dışarda yapıldığını varsayarak unlu diye düşündüm unsuzsa harika menü)

Sabah

• 2 adet yumurta (haşlanmış, omlet, menemen gibi olabilir.)
  • 2 dilim peynir çeşitleri
  • Roka, maydanoz, kırmızı biber
Öğle ve Akşam

• 120-150 gram kırmızı et / tavuk eti / ızgara balık / ton balığı
  • Zeytinyağlı bol salata
İkindi Ara öğünü

1. Gün: 1 bardak süt +3 ceviziçi
  2. Gün: 1 bardak kefir + 15 iç badem
  3. Gün: 2 kutu probiyotik yoğurt + 15 fındık
Bu diyette çorba, kuru bakliyat, ekmek, meyve vs bulunmamaktadır. Yanı sıra 2 litre su içilmelidir.

Bu diyet listesi 20-45 yaş arası sağlıklı bireyler içindir. Çocuklar, hamileler, böbrek hastaları tarafından uygulanmamalıdır.

Arkadaslar ben 3 gün buna uymayı dusunuyorum ne dersiniz

Afiyet olsun mercimek ve bulgur dışında çok güzel ( mercimek çorbasının dışarda yapıldığını varsayarak unlu diye düşündüm unsuzsa harika menü)

Canim hangi mercimek çorbasıni dedin bilemedim ama ikisinde de un yoktu. Öğlenki kırmızı mercimekti. Salça bile koymamislar güzeldi. ( işyerinde yapıldığı için secme şansım yoktu) akşam da tatlis anneannecim yesil mercimek yapmıştı. Öğlen bulgur pilavıni da yemezdim aslında ama taze fasulye güzel değildi. Aç kalmamak için yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…