- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Bende bugün senin gibi işyerinde mercimek çorbası yemek zorunda kaldım. Fasülyenin nasıl olduğunu tahmin edebiliyorum en iyi yemekhane bile kötü yapıyorCanim hangi mercimek çorbasıni dedin bilemedimama ikisinde de un yoktu. Öğlenki kırmızı mercimekti. Salça bile koymamislar güzeldi. ( işyerinde yapıldığı için secme şansım yoktu) akşam da tatlis anneannecim yesil mercimek yapmıştı. Öğlen bulgur pilavıni da yemezdim aslında ama taze fasulye güzel değildi. Aç kalmamak için yedim
Oo o zaman cuma günü çok güzel bi eksiyle gelirsin sen@karin
Gitcek gibi cnm dayanamayip az once tartildim sabahkiyle ayni ciktim kesin sabaha daha dusuk cikarr sevdim ben bu sp isini
Canım nasıl yapıyosun neker yiyosub bana da yazarmısunGitcek gibi cnm dayanamayip az once tartildim sabahkiyle ayni ciktim kesin sabaha daha dusuk cikarr sevdim ben bu sp isini
Ya zaten en fazla sabit kalirsin o kadar ip atlamaya gramlar dayanamaz:)Allah razı olsun valla ugrasıyor yapıyor eskiden hep beraber bi cay demler yer icerdik ya yaptıgının tadına bi bakan bile olmayınca icerlemşti gecen geldiğinde bu sefer biraz ye bari diyince dayanamayıp yiyorum ama telafi edicem inş haftaya bakalım artık napayıö nasip
Bende bugün senin gibi işyerinde mercimek çorbası yemek zorunda kaldım. Fasülyenin nasıl olduğunu tahmin edebiliyorum en iyi yemekhane bile kötü yapıyor
Darisi benim oglana benim yerimede oynaOğlum erken uyudu ben dansı bir deneyeyim :)
Limonlu suyumu hazırladım sahneye çıkıcam hazırımmmm
Hem kacamak yok hem spor var daha ne olsunİyi geceler kızlar
Menüm
09:30 limonlu su
10:00 2 haşlanmış yumurta,süzme peynir,2 ceviz,5 zeytin,bol yeşillik( roka,tere,maydonoz nane),1/2 küçük muz ,1 kupa limonlu yeşil çay
12:00 Şekersiz duble türk kahvesi
15:00 Limonlu Yeşil çay
19:00 1 adet enginar,1küçük kepçe tarhana çorbası,salata,yoğurt
20:00 Limonlu Yeşil çay
21:00 Şekersiz Türk kahvesi ( küçük fincan)
Su:2,5 ltyi geçmiştir
Sporcuk:)) 30dk tempolu yürüyüş
Yapmıyorum ki kuzum ip bile atkamadım valla bu hafta asırı kötüyüm ben niye böyle oldum anlamafım kacamaklar canımı sıkıyor sıkıldıkca daha da saldıryoeum galibaYa zaten en fazla sabit kalirsin o kadar ip atlamaya gramlar dayanamaz:)
Her gun yeniden basla bisi olmaz ben yerken gunde bi tepsi kurabiye yiyodum simdi sen sadece annene ayip olmasin die 2 tane yiyosun bu arada ne zaman gitcek:)Sabah
5-6 zeytin
2 haslanmıs yunurta
1 süt
3 hurma
Ara 1 sekersiz kahve
16.30 aksam ogle
1 kepce corba
Salata
Brokloli yogurt
Aksam 7 de 2 kurabiye sekersiz cay ben napıcam ya bütün emeklerim gidiyor arkadaslar ve isin en acısı o ben obezliği denen menem dey hiç de gştmemiş hala duruyor o saldırgan tavrım cok üzgünüm kızgınım kendime(
Menğn cok guzel arkadasım spor da var harika bir gün geciemişsin daırısı benim gibi sorumsuzun basınaİyi geceler kızlar
Menüm
09:30 limonlu su
10:00 2 haşlanmış yumurta,süzme peynir,2 ceviz,5 zeytin,bol yeşillik( roka,tere,maydonoz nane),1/2 küçük muz ,1 kupa limonlu yeşil çay
12:00 Şekersiz duble türk kahvesi
15:00 Limonlu Yeşil çay
19:00 1 adet enginar,1küçük kepçe tarhana çorbası,salata,yoğurt
20:00 Limonlu Yeşil çay
21:00 Şekersiz Türk kahvesi ( küçük fincan)
Su:2,5 ltyi geçmiştir
Sporcuk:)) 30dk tempolu yürüyüş
Sen hangi gruptun:)Yapmıyorum ki kuzum ip bile atkamadım valla bu hafta asırı kötüyüm ben niye böyle oldum anlamafım kacamaklar canımı sıkıyor sıkıldıkca daha da saldıryoeum galiba
Uzun zamandır seker hamur işi ekmek yoktu simdi bu hafta duzen bi bozuldu vucuduma agırda geliyor sanırımmo agırlıktan sporda yapamıyoeum hiç
Bak baaaaak hangş grupmusum kız ben gidiyorum eldeeen boşver grubuSen hangi gruptun:)
Saka bi yana bi gun ye bi gu yeme o zman vucutta sasirir ve ben inaniom cuma ya eksi ya sabitsinYapmıyorum ki kuzum ip bile atkamadım valla bu hafta asırı kötüyüm ben niye böyle oldum anlamafım kacamaklar canımı sıkıyor sıkıldıkca daha da saldıryoeum galiba
Uzun zamandır seker hamur işi ekmek yoktu simdi bu hafta duzen bi bozuldu vucuduma agırda geliyor sanırımmo agırlıktan sporda yapamıyoeum hiç
Yok sakin vazgecme ne guzel 68lerdesinnnn yazi düşünBak baaaaak hangş grupmusum kız ben gidiyorum eldeeen boşver grubu
Yaa evet ama 2 ay oldu okadar emek verdik simdi vedigimş alcakmısım gibi bir korku var icimde dedigin gibi hergun yediden baslıyoruz aslında cuma gidecek ama hiç de gitsin istemiyorhm insanıwn annesi gibisi yok yaa canım benim ben tahat edim diye canını verşyo dört dönüyo evdeHer gun yeniden basla bisi olmaz ben yerken gunde bi tepsi kurabiye yiyodum simdi sen sadece annene ayip olmasin die 2 tane yiyosun bu arada ne zaman gitcek:)
Bende sadece mercimek çorbası içtimAy evet. Gerçi mercimegi güzel yapmislardi. O tok tuttu en azından
Supersin esra ne guzel direnmişsin canım hepsine harikasın ya cıma senin cuman olacakBende sadece mercimek çorbası içtimkısır börek patatesli karnabaharlı graten ve tatlı vardı hiç biri bana uygun değil. Bu yemekhaneler yolumuza taş koyuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?