Annelerin yeri bambaşka ben kendi kendime verirken gelmisti annem yaptiklarindan yedim 1 kilo almistim 10 gund3e sonra hemen toparlamistim:)Yaa evet ama 2 ay oldu okadar emek verdik simdi vedigimş alcakmısım gibi bir korku var icimde dedigin gibi hergun yediden baslıyoruz aslında cuma gidecek ama hiç de gitsin istemiyorhm insanıwn annesi gibisi yok yaa canım benim ben tahat edim diye canını verşyo dört dönüyo evde
Canım nasıl yapıyosun neker yiyosub bana da yazarmısun
Kız bizim hergün o kadar güzel yemekler çıkıyoki hele kısır börek ve tatlı 3lüsüne zor dayanıyorum inşallah cuma günü guzel bi sonuc gorurumSupersin esra ne guzel direnmişsin canım hepsine harikasın ya cıma senin cuman olacak
Agzin bal yesinn cnmm insallahProtein diyetiyle cumaya kadar en az -1 kilo gelirsin balim
Kizlar menümle geldim
Sabah:beyaz peynir yumurta bir kuru dolma yesillik(arkadaslarim diyettemisin neden yemiyon dediler siz gelmeden yedim dedim)
Ara:cizkek (kizim yapmis)
Aksam:iki kuru dolma yogurt
Arada kahvede icmistim sabahda icmistim
Spor:bir saat yürüyüs on dakikasini kostum
Su:2 litre
Yarin lahana kapuska yapacam insallah
20 dk yurudum bugun ama birazdan da dans edicemmSagol canim. Az az ama Oz yemeye çalıştım.
Afiyet olsun canım. Gayet güzel bir menü. Spor var mı ?
Canım kaç aylıktı.. erken uyumuyorsa erken uyutmayı deneyebilirsin işe yararDarisi benim oglana benim yerimede oyna
Canım çok geçmiş olsun.İyi akşamlar kızlar.Yarım saat oldu eve düşeli.Sabah 7.00 de çıktım evden.
Bir prof ve bir doçente gözüktüm.3 defa ultrasona girdim.Miyomum 6 cm miş.Rahim içi duvarına çok yakın dediler.İkisi de 3 ay sonra görelim büyümesine göre ameliyat yapalım dedi.Veeee östrojen hormonunun az salgılanması için yağlarından kurtulmalısın dediler
@Rzgrece kaptanım takım arkadaşlarımızı ayırt etmeden adaletli davrandığını düşünüyorum
teşekkür ederim canımSanada afiyet olsun canim enerjin harika
canım o kadar haklısın kiKız sağlığın için içme
sana da çok geçmiş olsun canımGecmis olsun canim bende karin agrisi icin dr gitmistim tahlil ve ultrason istedi tahliller temiz cikmisti 1 subat da ultrasonda 2.5 cm miyom varmis...takip edilmesi gerekiyormus ve ayaklari usutmemek gerekiyor usutunce agrim 2 gun gecmiyo simdi 2 kat yun corapla geziyorum ama uzerim kisa kolevimiz sicak oluyor cunku
Insallah ameliyat olmaya gerek kalmadan kuculurler canim benim annemde de vardi menopoza girince kendiliginden yok oldular. Bizimki de oyle olur canim insallah. Kilo larimizi da verirsek degme keyfimize. Sakin uzulme canim moralini yuksek tut butun hastaliklarin basi uzuntu hersey yoluna girer. Rabbim dermansiz hastalik vermesin.
afiyet sağlık sıhhat ve kas olsun canım05 Mart Menum
Sabah: 07.20
2 dilim domates
2 kucuk dilim kasar
1 kk suzme peynir
2 ceviz
2 dilim kırmızı biber
4 adet yesil zeytin
1 kucuk sut
Oglen: 12.25
1 kepce suzme mercimek çorbası
2 yk taze fasulye
2 yk bulgur pilavı
1 kepce cacık
Aksam: 19.40
1 kepce yesil mercimek çorbası
2 adet izgara köfte
1 kucuk kase ev yoğurdu
Roka
1 adet kabak Mücver (fırında yapilmis, unsuz bol yumurtali)
2.8 lt su.
45 dk tempolu yürüyüş
Aksam dans :)
@Rzgrece
Afiyet olsun canımKahvalti 10.00
2 haslanmis yumurtali 2 yk lorlu yesil.salata
Ara 12.00
3 cig kaju 4 cig antep fistigi
Oglen14.00
Tonbalikli salata
Aksam 16.50
100 gr firinda pismis yagsiz et 1 kabak karniyarik ici lorlu 3 kasik yogurt
3 lt su
Bol limonlu cay ihlamur
Alışırsın zamanla.bir de sana tavsiyem sınırlarını,kurallarını baştan çiz ve açık açık konuş.Abla-kardeş gibi bir ilişkiye girme .iş ilişkisinde samimiyet değil mesafe ve saygı gerekiyor.Bir süre gözlemleyince zaten tanırsın şayet iyi biri ve eli ayağı düzgün biri ise sıkıntı çıkmıyor.Ya kizlar evde bakici var artik hic elime telefon alamadim ne zormus evde baska biri
hem kuru dolma hem çiz kek olmamış canım. Sporun şahane bu aradaKizlar menümle geldim
Sabah:beyaz peynir yumurta bir kuru dolma yesillik(arkadaslarim diyettemisin neden yemiyon dediler siz gelmeden yedim dedim)
Ara:cizkek (kizim yapmis)
Aksam:iki kuru dolma yogurt
Arada kahvede icmistim sabahda icmistim
Spor:bir saat yürüyüs on dakikasini kostum
Su:2 litre
Yarin lahana kapuska yapacam insallah
alışır canım biraz zaman tanı.Abla bende cocuk cok 2 kizim sevdi kadin sefkatli ama 16 aylik oglum var yabanciyi hic sevmez bide emiyor iyice yapisti bana alisir mi acaba
Senmi benmi canim yarin toparlariz insallahMenğn cok guzel arkadasım spor da var harika bir gün geciemişsin daırısı benim gibi sorumsuzun basına
Ben öğrenciyken de sporu sevmezdim.geçen yaz diyet spora alıştım sever gibi oldum sonra izine ayrılımca spor sevgim sizlere ömürAy ben sadece öğrenciyken böyle oldum yaspor yapmaya zaman ayırmak bana zor geliyo valla. Bugün bu kadar zaman ayırdığım için mecburen 2 de uyucam sonra sabah 6da geri kalkcam bu beni çok yoruyo. Enerjine hayran kaldım. Benim en az 5 saat uyumam gerekiyo
canım o iki kurabiyeyi yemesen iyiydi ama artık olan oldu biten bitti, hiç moralini bozma ve motüvasyon tam gaz devam.bir de o iki kurabiye için kendine uygun 30dklık bir spor cezası seç lütfenSabah
5-6 zeytin
2 haslanmıs yunurta
1 süt
3 hurma
Ara 1 sekersiz kahve
16.30 aksam ogle
1 kepce corba
Salata
Brokloli yogurt
Aksam 7 de 2 kurabiye sekersiz cay ben napıcam ya bütün emeklerim gidiyor arkadaslar ve isin en acısı o ben obezliği denen menem dey hiç de gştmemiş hala duruyor o saldırgan tavrım cok üzgünüm kızgınım kendime(
Kaçamaklar kaçtı gitti bitti kuş oldu uçtuuYapmıyorum ki kuzum ip bile atkamadım valla bu hafta asırı kötüyüm ben niye böyle oldum anlamafım kacamaklar canımı sıkıyor sıkıldıkca daha da saldıryoeum galiba
Uzun zamandır seker hamur işi ekmek yoktu simdi bu hafta duzen bi bozuldu vucuduma agırda geliyor sanırımmo agırlıktan sporda yapamıyoeum hiç
Sorumsuzum diye kendini şartlandırma,kolaya kaçma canım.Kilo vermek kolay değil hepimiz biliyoruz arada tökezleyebiliriz önemli olan ucu kaçmadan ayağa kalkmamız.şimdi sakinleş ve ayağa kal .yediğin içtiğin kaçamak senin olsun sen bize yapacağın sporlardan bahsetMenğn cok guzel arkadasım spor da var harika bir gün geciemişsin daırısı benim gibi sorumsuzun basına
Hep totoyu kaldıramadığımızdan şişmanızBen öğrenciyken de sporu sevmezdim.geçen yaz diyet spora alıştım sever gibi oldum sonra izine
Ben üniversite 2’den evlenene kadar zayıftımHep totoyu kaldıramadığımızdan şişmanızben o zaman severdim valla fitnesse giderdim 2 saatten fazla spor yapardim pilates yüzme falan hic eksik kalmazdım ama şimdi zaman bulamıyorum
Güldürdün beniBen üniversite 2’den evlenene kadar zayıftımfırt fırt gezer hiç yerimde durmazdım.bir iki kilo alsam gagamı sıkıca tutar verirdim.
Kocayı kaptım,totoyu yaydımpkos,tüp bebek tedavisi,hamilelik doğum derken yarım dünya olmuşum da haberim yokmuş.bi gün soyunurken aynada haşmetli ficudumu bir gördümm anammm ben kendime ne yapmışım dedim.iyi bi silkelendim.89,5 mu neydim .öyle başladım diyete.
Eşim ve arkadaşlarım diyet yapmamı artık pek istemiyorlar artık.boyum biraz uzun.1.72’yim,kilon iyi diyorlar ama bana yetmiyor verdiğim kilo ve ben 63-65 civarında olmak istiyorum.Bir de izine ayrıldıktan sonra 69’u gördüm sonra yavaş yavaş aldım 72,5 olunca eteklerim tutuştıGüldürdün benibir sürü şey atlatmışsın normal. Bu yaza incecik olacaksın eminim
Yani 70 ler biraz fazla senin boyuna. Seninle aynı boyda yakın bi arkadaşı var 59 kilo biz onu bile beğenmiyoruzEşim ve arkadaşlarım diyet yapmamı artık pek istemiyorlar artık.boyum biraz uzun.1.72’yim,kilon iyi diyorlar ama bana yetmiyor verdiğim kilo ve ben 63-65 civarında olmak istiyorum.Bir de izine ayrıldıktan sonra 69’u gördüm sonra yavaş yavaş aldım 72,5 olunca eteklerim tutuştı
Ben de aynı fikirdeyim canım.Etim sıkıdan ziyade vardır ya o klasik bahane kemiklerim iri diye hahhh işte gerçekten kemiklerim iri biraz:))Yani 70 ler biraz fazla senin boyuna. Seninle aynı boyda yakın bi arkadaşı var 59 kilo biz onu bile beğenmiyoruzhem şişmanım hem kendimden zayıfları beğenmiyorum ama belki etin sıkıdır daha derli toplu duruyosundur o yüzden öyle diyolardır. Her insan sadece boyuna ve kilosuna göre değerlendirilemez
.Ben de aynı fikirdeyim canım.Etim sıkıdan ziyade vardır ya o klasik bahane kemiklerim iri diye hahhh işte gerçekten kemiklerim iri biraz:))
bir de çok orantılı kilo alır yada veririm.Ama 60’ın altı çok kötü duruyor bende.Beğenmiyorum kendimi o halimle.2004-2008 arası 52 kiloydum ve şimdi fotolarıma bakınca ne kadar çirkinmiş diyorum.63 olursam tadımdan yenmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?