Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Annelerin yeri bambaşka ben kendi kendime verirken gelmisti annem yaptiklarindan yedim 1 kilo almistim 10 gund3e sonra hemen toparlamistim:)

Canım nasıl yapıyosun neker yiyosub bana da yazarmısun

Bugunki menumu yazdim ya cnm o kadar yedim yarin ne yapsam die duaunuyorum simdi sanirim bi ogunumu tavuklu bi ogunu mu gene etli yapicam uxuncu gunude tavuk ve balikli yapicm sabahlari fixx ayni iki yumurta 2 3 kasik lor ve boll yesillik

Enginar tarifi isteyen arkadaşlar için:))
Malzemeler
Enginar,bi paates,bir havuç bir kase kadar bezelye(isteyen garnitür kullanabilir,ben garnitür sevmem pek o nedenle kendim küp küp doğrarım)
Soğan
Limon
Enginarları güzelce yıkayalım,sonra bir kabın içinde yarım limon sıkılmış su içinde biraz bekletelim.30dk civarında bekletirim ben.
Bi orta boy soğanı küçük küçük doprayıp az bir zeytinyağı ile dibi geniş bir tencerede soteleyelim.
Soğanlar güya pembeleştikten sonra enginarları çanak şeklinde dizelim.Enginarların içlerine küp küp doğranmış patates,havuç ve bezelyeyi dolduralım.enginarların içine az biraz zeytinyağı gezdirelim.tuzunu kendi ölçümüze göre atalım.dilerseniz yarın portakal suyunu, ve enginarları beklettiğimiz limonlu suyu tenceremize boşaltalım.su miktarı enginarların boyunu geçmesin.kaynayana kadar yüksek ateşte kaynadıktan sonra kısık ateşte pişirelim:)ben en ocağın en küçük gözünde kısık ateşte yavaş yavaş pişiririm daha güzel olur.
Yapmayı düşünenlere afiyet olsun Damak tadınıza uyar mı bilmem ama ben zeytinyağlıları çok sevdiğim için soğuk soğuk severim.

,
Enginarın garnitür denen kısmını yemedim bu arada enginarın kendisini yedim.

Afiyet olsn abla gune ragmen hafif atlatmissin diyebilirim niye arkadaslarina diyette oldugunu soylemiyorsun ki bnim cevremde herkes biliyor ve destekliyorlar annem ve anaannem haric onlarda analik icgudusunden ac kaldigimi saniyorlarr

Canım çok geçmiş olsun.
Sanada afiyet olsun canim enerjin harika
teşekkür ederim canım açken ben ben değilim,aşırı tokken de hiç fit değilim arayı bulucaz bi şekilde.çok yiyerek zayıf kalmayı başaramayan tıp,başaramayan bilim utansın
Kız sağlığın için içme
canım o kadar haklısın ki
sana da çok geçmiş olsun canım
afiyet sağlık sıhhat ve kas olsun canım
Afiyet olsun canımMenün çok güzel.
Ya kizlar evde bakici var artik hic elime telefon alamadim ne zormus evde baska biri
Alışırsın zamanla.bir de sana tavsiyem sınırlarını,kurallarını baştan çiz ve açık açık konuş.Abla-kardeş gibi bir ilişkiye girme .iş ilişkisinde samimiyet değil mesafe ve saygı gerekiyor.Bir süre gözlemleyince zaten tanırsın şayet iyi biri ve eli ayağı düzgün biri ise sıkıntı çıkmıyor.
hem kuru dolma hem çiz kek olmamış canım. Sporun şahane bu arada
Abla bende cocuk cok 2 kizim sevdi kadin sefkatli ama 16 aylik oglum var yabanciyi hic sevmez bide emiyor iyice yapisti bana alisir mi acaba
alışır canım biraz zaman tanı.

Ben öğrenciyken de sporu sevmezdim.geçen yaz diyet spora alıştım sever gibi oldum sonra izine ayrılımca spor sevgim sizlere ömür tekrar sevmeye çalışacağım el mecbur.
canım o iki kurabiyeyi yemesen iyiydi ama artık olan oldu biten bitti, hiç moralini bozma ve motüvasyon tam gaz devam.bir de o iki kurabiye için kendine uygun 30dklık bir spor cezası seç lütfen ve yarın geceye kadar O ceza bitmiş olsun
Kaçamaklar kaçtı gitti bitti kuş oldu uçtuu orada takılı kalma canım.
Menğn cok guzel arkadasım spor da var harika bir gün geciemişsin daırısı benim gibi sorumsuzun basına
Sorumsuzum diye kendini şartlandırma,kolaya kaçma canım.Kilo vermek kolay değil hepimiz biliyoruz arada tökezleyebiliriz önemli olan ucu kaçmadan ayağa kalkmamız.şimdi sakinleş ve ayağa kal .yediğin içtiğin kaçamak senin olsun sen bize yapacağın sporlardan bahset

@Rzgrece haloooooo canım sesin sedan çıkmıyor hayırdır kedi dilini yutup sonrada dilini yutmuş numarası mı çekiyorsun bi söyle canım eğri eğri otur doğru doğru konuş. Annende gördüğünü salla bize yediğini içtiğini anlat bi bişey deneyeceğim

Ben öğrenciyken de sporu sevmezdim.geçen yaz diyet spora alıştım sever gibi oldum sonra izine
Hep totoyu kaldıramadığımızdan şişmanız ben o zaman severdim valla fitnesse giderdim 2 saatten fazla spor yapardim pilates yüzme falan hic eksik kalmazdım ama şimdi zaman bulamıyorum

Hep totoyu kaldıramadığımızdan şişmanız ben o zaman severdim valla fitnesse giderdim 2 saatten fazla spor yapardim pilates yüzme falan hic eksik kalmazdım ama şimdi zaman bulamıyorum
Ben üniversite 2’den evlenene kadar zayıftım fırt fırt gezer hiç yerimde durmazdım.bir iki kilo alsam gagamı sıkıca tutar verirdim.
Kocayı kaptım,totoyu yaydım pkos,tüp bebek tedavisi,hamilelik doğum derken yarım dünya olmuşum da haberim yokmuş.bi gün soyunurken aynada haşmetli ficudumu bir gördümm anammm ben kendime ne yapmışım dedim.iyi bi silkelendim.89,5 mu neydim .öyle başladım diyete.

Güldürdün beni bir sürü şey atlatmışsın normal. Bu yaza incecik olacaksın eminim

Güldürdün beni bir sürü şey atlatmışsın normal. Bu yaza incecik olacaksın eminim
Eşim ve arkadaşlarım diyet yapmamı artık pek istemiyorlar artık.boyum biraz uzun.1.72’yim,kilon iyi diyorlar ama bana yetmiyor verdiğim kilo ve ben 63-65 civarında olmak istiyorum.Bir de izine ayrıldıktan sonra 69’u gördüm sonra yavaş yavaş aldım 72,5 olunca eteklerim tutuştı

Yani 70 ler biraz fazla senin boyuna. Seninle aynı boyda yakın bi arkadaşı var 59 kilo biz onu bile beğenmiyoruz hem şişmanım hem kendimden zayıfları beğenmiyorum ama belki etin sıkıdır daha derli toplu duruyosundur o yüzden öyle diyolardır. Her insan sadece boyuna ve kilosuna göre değerlendirilemez

Ben de aynı fikirdeyim canım.Etim sıkıdan ziyade vardır ya o klasik bahane kemiklerim iri diye hahhh işte gerçekten kemiklerim iri biraz:))
bir de çok orantılı kilo alır yada veririm.Ama 60’ın altı çok kötü duruyor bende.Beğenmiyorum kendimi o halimle.2004-2008 arası 52 kiloydum ve şimdi fotolarıma bakınca ne kadar çirkinmiş diyorum.63 olursam tadımdan yenmem

.
Inşallah olursun ki azimlisin olacağına inanıyorum sadece birazcık spor ekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…