Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Amanın da amanın kim gelmiş Kanguru_ gelmiş.önce beğenileri geldi sonra yorumları gelecek.
Canımız ciğerimis kıymetlimis kaptanımısss
Sen yokken arkandan,kaptanımız şöyle yemiş böyle kedi dillerini yutmuş diye dedikodu yaptı bu kızlar ben kaptanımız yapmaz öyle şeyler dedimHepsine cevap verdim sen zahmet edip de geçmişi okuyup da gözlerini yorma cınımmm

Oyy ne gzell boyun var seninn masallahh 69 da cok gzel ama 65 bence nokta atisi dinleme onlari eni kiskaniyolarrr sen yoluna bakk

yorumlarini okuyup guluyorum esimde ne okuyon oglede guluyon dioo masallah cnm nesene

Oyy ne gzell boyun var seninn masallahh 69 da cok gzel ama 65 bence nokta atisi dinleme onlari eni kiskaniyolarrr sen yoluna bakk
Şu an 71’im canım.Teşekkür ederim.

Herkes bizi kıskanıyor herkes yolumuza taş koymaya çalışıyor biz bunları yer miyiz?? Eski bizler olsak kaymaklı ekmek kadayıflarını yerken kocişim,pampişim,annişim o kadar haklı ki der yerdikbiz zaten zayıfız, böyle çok da diriyiz derdik.çok değiştik artık yemiyoruz o gıskançların laflarını

Koruyamamis olabilirim mesafeyi ama benim canlarima dokunacak is gibi degilki

Menu cok guzel cnm afoyetcoksun sporda yapmissin. Cuma gunu karsiligini alirsin :)
Benim kep im neden hala yok

@Kazen abi ben mezunum hani benim kep im beni niye disliyorsunuz

Kanguru_ kaptanim benim dusuncemde yukardakiyle tipa tip aynidir disardayim yazamiyorum kusurabakmayin
Nasil oldun cnm iyilesemedin mi hala
Afiyet olsun cnm guzel menu
Insallah kuculurler cnm.3 ayda biraz gayretle kilo verirsin hem bak sagliginida etkiliyo
Mercimekleri sorcaktim ama un yok galiba iclerindem afiyet olsun :)
Afiyet olsun cnm sifa olsun insallah
Dolmalarrrr ve cizkek olmamis ablacim hiiic olmamis bugun
Zaten hemen hemen yediklerinle aynilar. Su listeye uyma isi hic benlik degil ya "KK53:
Kurabiye olmasaymis iyiymis. Neden bunu kendine yapyosun okdr emek verdin ter doktun yazik degilmi emeklerine. Yarin menunde kacamak gormim
Canim enginar cekti sayende afiyet olsun
Kaptanııım kaptanım nerkerdesin benim su menğme bi bakıp beni kendime getirirmisin Kanguru_
Bana bak kiz seni elime bi alirsam yatirirm dizime popona vuraaa vuraaa kendine getiririm aaaaaaa yetti be anam geldi kacamak yapiyorum diyosun ben anana benzemem alirim seni elime. Cok simartti seni annen geldiginden beri. Yok sana kacamak. Yine kilo alip gelceksin basimiza aglicaksin sonra yedim de kilo aldimda aman yemeseymisimde bizdeki de kafa arkadas senin aglamalarinimi dinlicez sonra o yizden bidaha kacamak gormim menunde...

Oldumu
eneee ben buna yorum yapmistim
kedi dili yedik valla 2 catal

e ben gecmisi okudum oyle bise goremedim gozumdrn kacti heralde

Koruyamamis olabilirim mesafeyi ama benim canlarima dokunacak is gibi degilki
Canımcım yanlış anlama işine karışmak gibi olsun istemen oğlum 3 yaşında 2,5 yıl kadar bakıcısı vardı hep çok saygılı ve mesafeli bir ilişkimiz oldu.sınırı hiç geçmedik oğlumu çok çok severdi ,oğlum da ona bayılırdı ki hala görürüz bakıcımızı.
Arkadaşlarımın,kardeşimin bakıcılarından görüp duyduğum kadarı ile mesafe aşılırsa hep sorun çıktı ve suistimaller oldu.

Deneyimlerden faydalanmak lazim haklisin

Menumude yazayim azarimi isiteyimmm

Sabah11.30
2 yumurta
2 yk mihlama
Peynie
Zeytin 2 tane
Cay

Ogle
Yok

Ara 15.00
1 turk kahvesi
1 acuk kuruyemis

Aksam 20.00
1 tabak ispanak
2 yk hamsi buglama
Boraz salata
2 catal kedi dilli pasta

Su 2 lt

Yarin protein diyet seysini yapcam ahanda kilo vermezsem bu hafta alnimin catindan vurun beni

Yazarken cok yanlis yaziyorun kizlar affedin sisko parmaklarim kucuk klavyeye sigmiyo

Keşke okuyup da gözlerini hiç yormasaydın canım,bak oku oku gözünün önündekini göremez olmuşsun

İki çatal dediğin çatal nasıl bi çatal ?
bi ölçü ver bakalım tatlı çatalı da çatal diye geçiyor kepçe takımının çatalına da çatal deniyor

Şimdi canım sen kendine o yediğin kedi dili için bir spor cezası veriyorsun ve dilin bi karış dışarı çıkana kadar da cezan bitmiyor

Internetten edindigim bilgilere gore yarin ki menum su sekilde ;
Sabah 10.00
4 yk yogurt
1 tk corek otu
1 ck tarcin
1 ck turk kahvesi

Ara 12.00
1 bardak sut

Ogle 14.00
4 yk ispanak
1 yk yogurt yada 1 haslanmis ymurta

18.00
3 yk tavuklu mantar sote
Salata

Su 2.5 lt
25 dk cardio

Nasilim

Hahaj sesli guldum ya
Tatli catali kiz

Tarin cardio yapcam 25 dkk dilim disari cikar merak etme

@AhSen_yarim nerelerdesin menun nerde. Seni ski takibe aldim artik gunluk en az 7 mesaj limitin var. Her aksam ozellikle saycam. Beni oraya getirme kiz yolarim saclarini

Aslinda getirtsen fena olmaz biraZ tatil yaparim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…