- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Oyy ne gzell boyun var seninn masallahh 69 da cok gzel ama 65 bence nokta atisi dinleme onlari eni kiskaniyolarrrEşim ve arkadaşlarım diyet yapmamı artık pek istemiyorlar artık.boyum biraz uzun.1.72’yim,kilon iyi diyorlar ama bana yetmiyor verdiğim kilo ve ben 63-65 civarında olmak istiyorum.Bir de izine ayrıldıktan sonra 69’u gördüm sonra yavaş yavaş aldım 72,5 olunca eteklerim tutuştı
Amanın da amanın kim gelmişKanguru_ gelmiş.önce beğenileri geldi sonra yorumları gelecek.
Canımız ciğerimis kıymetlimis kaptanımısss
Sen yokken arkandan,kaptanımız şöyle yemiş böyle kedi dillerini yutmuş diye dedikodu yaptı bu kızlar ben kaptanımız yapmaz öyle şeyler dedimHepsine cevap verdim sen zahmet edip de geçmişi okuyup da gözlerini yorma cınımmm
Şu an 71’im canım.Teşekkür ederim.Oyy ne gzell boyun var seninn masallahh 69 da cok gzel ama 65 bence nokta atisi dinleme onlari eni kiskaniyolarrrsen yoluna bakk
16 aylik ablasi seninki kac aylik yeni uyuduCanım kaç aylıktı.. erken uyumuyorsa erken uyutmayı deneyebilirsin işe yarar
Amin canım hepimizin neşesi bol olsunyorumlarini okuyup guluyorum esimde ne okuyon oglede guluyon dioo masallah cnm nesene
Maşallah sağlıkla sıhhatle büyüsün inşallah16 aylik ablasi seninki kac aylik yeni uyudu
Koruyamamis olabilirim mesafeyi ama benim canlarima dokunacak is gibi degilkiCanım çok geçmiş olsun.
teşekkür ederim canımaçken ben ben değilim,aşırı tokken de hiç fit değilim arayı bulucaz bi şekilde.çok yiyerek zayıf kalmayı başaramayan tıp,başaramayan bilim utansın
canım o kadar haklısın ki
sana da çok geçmiş olsun canım
afiyet sağlık sıhhat ve kas olsun canım
Afiyet olsun canımMenün çok güzel.
Alışırsın zamanla.bir de sana tavsiyem sınırlarını,kurallarını baştan çiz ve açık açık konuş.Abla-kardeş gibi bir ilişkiye girme .iş ilişkisinde samimiyet değil mesafe ve saygı gerekiyor.Bir süre gözlemleyince zaten tanırsın şayet iyi biri ve eli ayağı düzgün biri ise sıkıntı çıkmıyor.
hem kuru dolma hem çiz kek olmamış canım. Sporun şahane bu arada
alışır canım biraz zaman tanı.
Saol ablasi seninkide ins sen hangi şehir deyinMaşallah sağlıkla sıhhatle büyüsün inşallah
Bend3 kisira bayılıyorumKız bizim hergün o kadar güzel yemekler çıkıyoki hele kısır börek ve tatlı 3lüsüne zor dayanıyorum inşallah cuma günü guzel bi sonuc gorurum
Menu cok guzel cnm afoyetcoksun sporda yapmissin. Cuma gunu karsiligini alirsin :)Menüm
06.00
1 t.kaşığı çörekotu yağı
07.30
3 yaprak marul
Maydanoz
1 t.kaşığı lor
1 t.kaşığı tulum peyniri
5 6 tane kurutulmuş domates dilimi
1 yumurta
1 çay kaşığı civarı zeytinyağı
12.30
1.5 kepçe mercimek çorbası
Çok az salata
( Yemekte patates graten vardı salatada kalmamıştı aç kaldım)
16.00
Yarım ceviz
19.00
4 kaşık zeytinyağlı bamya yemeği
Su 1.5 lt, 1 lt daha içerim. Spor öğlen 35 dk yürüdüm 100 tanede bi bacak hareketi yaptım ama ismini bilmiyorum. Şimdi 40 dk eliptik yapcam
Nasil oldun cnm iyilesemedin mi halaKanguru_ kaptanim benim dusuncemde yukardakiyle tipa tip aynidir disardayim yazamiyorum kusurabakmayin
Afiyet olsun cnm guzel menu5 Mart Menum
Sabah 8.30
2 ad haslanmis yumurta
1 dilim peynir
Domates salatalik
3 ad. Zeytin
Ogle 13.00
1 kepce tarhana corbasi
4 ad kofte
Bol yesillikli salata
Ara 15.00
Sade turk kahvesi
10 ad cig badem
Aksam 18.00
Kozlenmis patlican biber salatasi
1 kase yogurt
Ara 19.00
Duble turk kahvesi
Su 2.5 litre
Spor ... 33 dk.lik kardiyo videosunu yapicam yapinca yazarim
Kanguru_
Insallah kuculurler cnm.3 ayda biraz gayretle kilo verirsin hem bak sagliginida etkiliyoİyi akşamlar kızlar.Yarım saat oldu eve düşeli.Sabah 7.00 de çıktım evden.
Bir prof ve bir doçente gözüktüm.3 defa ultrasona girdim.Miyomum 6 cm miş.Rahim içi duvarına çok yakın dediler.İkisi de 3 ay sonra görelim büyümesine göre ameliyat yapalım dedi.Veeee östrojen hormonunun az salgılanması için yağlarından kurtulmalısın dediler
@Rzgrece kaptanım takım arkadaşlarımızı ayırt etmeden adaletli davrandığını düşünüyorum
Mercimekleri sorcaktim ama un yok galiba iclerindem afiyet olsun :)05 Mart Menum
Sabah: 07.20
2 dilim domates
2 kucuk dilim kasar
1 kk suzme peynir
2 ceviz
2 dilim kırmızı biber
4 adet yesil zeytin
1 kucuk sut
Oglen: 12.25
1 kepce suzme mercimek çorbası
2 yk taze fasulye
2 yk bulgur pilavı
1 kepce cacık
Aksam: 19.40
1 kepce yesil mercimek çorbası
2 adet izgara köfte
1 kucuk kase ev yoğurdu
Roka
1 adet kabak Mücver (fırında yapilmis, unsuz bol yumurtali)
2.8 lt su.
45 dk tempolu yürüyüş
Aksam dans :)
Kanguru_
Afiyet olsun cnm sifa olsun insallahKahvalti 10.00
2 haslanmis yumurtali 2 yk lorlu yesil.salata
Ara 12.00
3 cig kaju 4 cig antep fistigi
Oglen14.00
Tonbalikli salata
Aksam 16.50
100 gr firinda pismis yagsiz et 1 kabak karniyarik ici lorlu 3 kasik yogurt
3 lt su
Bol limonlu cay ihlamur
Dolmalarrrr ve cizkekKizlar menümle geldim
Sabah:beyaz peynir yumurta bir kuru dolma yesillik(arkadaslarim diyettemisin neden yemiyon dediler siz gelmeden yedim dedim)
Ara:cizkek (kizim yapmis)
Aksam:iki kuru dolma yogurt
Arada kahvede icmistim sabahda icmistim
Spor:bir saat yürüyüs on dakikasini kostum
Su:2 litre
Yarin lahana kapuska yapacam insallah
Zaten hemen hemen yediklerinle aynilar. Su listeye uyma isi hic benlik degil ya "KK53:Sabah
Öğle ve Akşam
- 2 adet yumurta (haşlanmış, omlet, menemen gibi olabilir.)
- 2 dilim peynir çeşitleri
- Roka, maydanoz, kırmızı biber
İkindi Ara öğünü
- 120-150 gram kırmızı et / tavuk eti / ızgara balık / ton balığı
- Zeytinyağlı bol salata
Bu diyette çorba, kuru bakliyat, ekmek, meyve vs bulunmamaktadır. Yanı sıra 2 litre su içilmelidir.
- Gün: 1 bardak süt +3 ceviziçi
- Gün: 1 bardak kefir + 15 iç badem
- Gün: 2 kutu probiyotik yoğurt + 15 fındık
Bu diyet listesi 20-45 yaş arası sağlıklı bireyler içindir. Çocuklar, hamileler, böbrek hastaları tarafından uygulanmamalıdır.
Arkadaslar ben 3 gün buna uymayı dusunuyorum ne dersiniz
Kurabiye olmasaymis iyiymis. Neden bunu kendine yapyosun okdr emek verdin ter doktun yazik degilmi emeklerine. Yarin menunde kacamak gormimSabah
5-6 zeytin
2 haslanmıs yunurta
1 süt
3 hurma
Ara 1 sekersiz kahve
16.30 aksam ogle
1 kepce corba
Salata
Brokloli yogurt
Aksam 7 de 2 kurabiye sekersiz cay ben napıcam ya bütün emeklerim gidiyor arkadaslar ve isin en acısı o ben obezliği denen menem dey hiç de gştmemiş hala duruyor o saldırgan tavrım cok üzgünüm kızgınım kendime(
Canim enginar cekti sayendeİyi geceler kızlar
Menüm
09:30 limonlu su
10:00 2 haşlanmış yumurta,süzme peynir,2 ceviz,5 zeytin,bol yeşillik( roka,tere,maydonoz nane),1/2 küçük muz ,1 kupa limonlu yeşil çay
12:00 Şekersiz duble türk kahvesi
15:00 Limonlu Yeşil çay
19:00 1 adet enginar,1küçük kepçe tarhana çorbası,salata,yoğurt
20:00 Limonlu Yeşil çay
21:00 Şekersiz Türk kahvesi ( küçük fincan)
Su:2,5 ltyi geçmiştir
Sporcuk:)) 30dk tempolu yürüyüş
Bana bak kiz seni elime bi alirsam yatirirm dizime popona vuraaa vuraaa kendine getiririm aaaaaaa yetti be anam geldi kacamak yapiyorum diyosun ben anana benzemem alirim seni elime. Cok simartti seni annen geldiginden beri. Yok sana kacamak. Yine kilo alip gelceksin basimiza aglicaksin sonra yedim de kilo aldimda aman yemeseymisimde bizdeki de kafa arkadas senin aglamalarinimi dinlicez sonra o yizden bidaha kacamak gormim menunde...Kaptanııım kaptanım nerkerdesin benim su menğme bi bakıp beni kendime getirirmisinKanguru_
eneee ben buna yorum yapmistim@Huzurvermeyolunda
Kahvalti 10.00
2 haslanmis yumurtali 2 yk lorlu yesil.salata
Ara 12.00
3 cig kaju 4 cig antep fistigi
Oglen14.00
100 gr Tonbalikli salata
Aksam 16.50
100 gr firinda pismis yagsiz et 1 kabak karniyarik ici lorlu 3 kasik yogurt
3 lt su
Bol limonlu cay ihlamur
kedi dili yedik valla 2 catalKanguru_ haloooooo canım sesin sedan çıkmıyor hayırdır kedi dilini yutup sonrada dilini yutmuş numarası mı çekiyorsun bi söyle canım eğri eğri otur doğru doğru konuş. Annende gördüğünü salla bize yediğini içtiğini anlat bi bişey deneyeceğim
e ben gecmisi okudum oyle bise goremedimAmanın da amanın kim gelmişKanguru_ gelmiş.önce beğenileri geldi sonra yorumları gelecek.
Canımız ciğerimis kıymetlimis kaptanımısss
Sen yokken arkandan,kaptanımız şöyle yemiş böyle kedi dillerini yutmuş diye dedikodu yaptı bu kızlar ben kaptanımız yapmaz öyle şeyler dedimHepsine cevap verdim sen zahmet edip de geçmişi okuyup da gözlerini yorma cınımmm
Canımcım yanlış anlama işine karışmak gibi olsun istemen oğlum 3 yaşında 2,5 yıl kadar bakıcısı vardı hep çok saygılı ve mesafeli bir ilişkimiz oldu.sınırı hiç geçmedik oğlumu çok çok severdi ,oğlum da ona bayılırdı ki hala görürüz bakıcımızı.Koruyamamis olabilirim mesafeyi ama benim canlarima dokunacak is gibi degilki
Deneyimlerden faydalanmak lazim haklisinCanımcım yanlış anlama işine karışmak gibi olsun istemen oğlum 3 yaşında 2,5 yıl kadar bakıcısı vardı hep çok saygılı ve mesafeli bir ilişkimiz oldu.sınırı hiç geçmedik oğlumu çok çok severdi ,oğlum da ona bayılırdı ki hala görürüz bakıcımızı.
Arkadaşlarımın,kardeşimin bakıcılarından görüp duyduğum kadarı ile mesafe aşılırsa hep sorun çıktı ve suistimaller oldu.
Keşke okuyup da gözlerini hiç yormasaydın canım,bak oku oku gözünün önündekini göremez olmuşsunMenu cok guzel cnm afoyetcoksun sporda yapmissin. Cuma gunu karsiligini alirsin :)
Nasil oldun cnm iyilesemedin mi hala
Afiyet olsun cnm guzel menu
Insallah kuculurler cnm.3 ayda biraz gayretle kilo verirsin hem bak sagliginida etkiliyo
Mercimekleri sorcaktim ama un yok galiba iclerindem afiyet olsun :)
Afiyet olsun cnm sifa olsun insallah
Dolmalarrrr ve cizkekolmamis ablacim hiiic olmamis bugun
Zaten hemen hemen yediklerinle aynilar. Su listeye uyma isi hic benlik degil ya "KK53:
Kurabiye olmasaymis iyiymis. Neden bunu kendine yapyosun okdr emek verdin ter doktun yazik degilmi emeklerine. Yarin menunde kacamak gormim
Canim enginar cekti sayendeafiyet olsun
Bana bak kiz seni elime bi alirsam yatirirm dizime popona vuraaa vuraaa kendine getiririm aaaaaaa yetti be anam geldi kacamak yapiyorum diyosun ben anana benzemem alirim seni elime. Cok simartti seni annen geldiginden beri. Yok sana kacamak. Yine kilo alip gelceksin basimiza aglicaksin sonra yedim de kilo aldimda aman yemeseymisimde bizdeki de kafa arkadas senin aglamalarinimi dinlicez sonra o yizden bidaha kacamak gormim menunde...
Oldumu
eneee ben buna yorum yapmistim
kedi dili yedik valla 2 catal
e ben gecmisi okudum oyle bise goremedimgozumdrn kacti heralde
HahajKeşke okuyup da gözlerini hiç yormasaydın canım,bak oku oku gözünün önündekini göremez olmuşsun
İki çatal dediğin çatal nasıl bi çatal ?
bi ölçü ver bakalımtatlı çatalı da çatal diye geçiyor kepçe takımının çatalına da çatal deniyor
Şimdi canım sen kendine o yediğin kedi dili için bir spor cezası veriyorsun ve dilin bi karış dışarı çıkana kadar da cezan bitmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?