Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hahaj sesli guldum ya
Tatli catali kiz

Tarin cardio yapcam 25 dkk dilim disari cikar merak etme
Tamam yarın dilin bi karış dışarı çıktıktan sonra, boncuk boncuk ter atınca bi daha düşün o yediğin iki çatala değdi mi diye? Bir daha senden kaçamak istemiyorum.

Tamam yarın dilin bi karış dışarı çıktıktan sonra, boncuk boncuk ter atınca bi daha düşün o yediğin iki çatala değdi mi diye? Bir daha senden kaçamak istemiyorum.
Bende kendimden kacamak istemiyorum ama anneme gidince yapiyorum malesed kadina instagram actik ordan tarif bulup yapiyo habire dedim bidaha ben geldigimde yapma ben yokken yap ye 100 kilo ol sonra seni bizim takima alim

Kız nette menüye kahvaltıyı yazmayı unutmuşlar bu ne ayol.kahvaltının olmadığı yerde ben yokum
Üşenmedim saydım 12 kaşık yemek ve yumurta ile ile gün mü geçer.
İki defa dönüp dönüp kahvaltı aradım

AhSen_2504 nerelerdesin menun nerde. Seni ski takibe aldim artik gunluk en az 7 mesaj limitin var. Her aksam ozellikle saycam. Beni oraya getirme kiz yolarim saclarini

Aslinda getirtsen fena olmaz biraZ tatil yaparim

yol sacimi vur totoma ne yapsan kabulum

canimcim bu saat olmuş herkes yatiyo ve ben dış ağrısından yatamıyorum şuan, bu kaç gunum bana zehir geçti ilaçlarda fayda etmiyo artık. pek yazamiyorum kusura bakmayın kızlar

Yaa çok isterim gelmeni seve seve ağrılarım seni hatta denizede girersin oh miss valla

Ahandaa butunnnn malzemelerr var hemde sp bi menii caldm bunu saol cnmm

Benim kafadan biri buldum sarilacammmm :)) koca kari isi seylere bende bayiliyorum.. ben bir ara e vitamini ampullerinden alip gobegime surmustum strecleyip saatlerce oturmustum.. kim ne derse desin faydasini gordum :)
Ahaahha bunu deneyecğiim. E vitamni kapsülünü elime sıkıp her gece yatmadan temzlenmiş cildine sür cnm. Bnde öyle kullanıyorm harikaa

Haha ya onada bktm streç zararlı korse gyin yazıyo cnm. Faydasnı gördün mü

Ohh ohh mıhlamalar pastalar maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…