- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Tamam yarın dilin bi karış dışarı çıktıktan sonra, boncuk boncuk ter atınca bi daha düşün o yediğin iki çatala değdi mi diye? Bir daha senden kaçamak istemiyorum.Hahajsesli guldum ya
Tatli catali kiz
Tarin cardio yapcam 25 dkk dilim disari cikar merak etme
Bende kendimden kacamak istemiyorum ama anneme gidince yapiyorum malesedTamam yarın dilin bi karış dışarı çıktıktan sonra, boncuk boncuk ter atınca bi daha düşün o yediğin iki çatala değdi mi diye? Bir daha senden kaçamak istemiyorum.
Cuma sayilcak mi bende elime teli alinca herşeye yazıyorumki dolsun 50 diyeAhSen_2504 nerelerdesin menun nerde. Seni ski takibe aldim artik gunluk en az 7 mesaj limitin var. Her aksam ozellikle saycam. Beni oraya getirme kiz yolarim saclarini
Aslinda getirtsen fena olmaz biraZ tatil yaparim
SayilcakCuma sayilcak mi bende elime teli alinca herşeye yazıyorumki dolsun 50 diye
Malatyalilar cok fenadir:)Sayilcakvay vay vayy hemsirem acik gozluluk yapiyosun he
Ogrenmis oldumMalatyalilar cok fenadir:)
Kız nette menüye kahvaltıyı yazmayı unutmuşlarInternetten edindigim bilgilere gore yarin ki menum su sekilde ;
Sabah 10.00
4 yk yogurt
1 tk corek otu
1 ck tarcin
1 ck turk kahvesi
Ara 12.00
1 bardak sut
Ogle 14.00
4 yk ispanak
1 yk yogurt yada 1 haslanmis ymurta
18.00
3 yk tavuklu mantar sote
Salata
Su 2.5 lt
25 dk cardio
Nasilim
Sen bayaga eğlencelisin yorumlarin supetKız nette menüye kahvaltıyı yazmayı unutmuşlarbu ne ayol.kahvaltının olmadığı yerde ben yokum
Üşenmedim saydım 12 kaşık yemek ve yumurta ile ile gün mü geçer.
İki defa dönüp dönüp kahvaltı aradım
Iyi gecelerIyi geceler hanimlar ben yatiyorum Allaha emanet olun
Teşekkür ederim canım.günümde olduğum zaman çenem düşerSen bayaga eğlencelisin yorumlarin supet
AhSen_2504 nerelerdesin menun nerde. Seni ski takibe aldim artik gunluk en az 7 mesaj limitin var. Her aksam ozellikle saycam. Beni oraya getirme kiz yolarim saclarini
Aslinda getirtsen fena olmaz biraZ tatil yaparim
Ayyy benimdeYazarken cok yanlis yaziyorun kizlar affedinsisko parmaklarim kucuk klavyeye sigmiyo
Internetten edindigim bilgilere gore yarin ki menum su sekilde ;
Sabah 10.00
4 yk yogurt
1 tk corek otu
1 ck tarcin
1 ck turk kahvesi
Ara 12.00
1 bardak sut
Ogle 14.00
4 yk ispanak
1 yk yogurt yada 1 haslanmis ymurta
18.00
3 yk tavuklu mantar sote
Salata
Su 2.5 lt
25 dk cardio
Nasilim
AhaahhaBenim kafadan biri buldum sarilacammmm :)) koca kari isi seylere bende bayiliyorum.. ben bir ara e vitamini ampullerinden alip gobegime surmustum strecleyip saatlerce oturmustum.. kim ne derse desin faydasini gordum :)
HahaBiberiye cayi yag yakmaya yardimci
Yag olarak da mutlaka faydasi vardir.
Benimde denemisligim var gobusume bacaklarima suruyordum ama strec kayiyo yagli oldugu icin yuruyus yapmakda zorlanmistim. Eve geldigimde bacaklarimdaki strec dizlerden asagi dusmeye az kalmisti
Ohh ohh mıhlamalar pastalar maşallahMenumude yazayim azarimi isiteyimmm
Sabah11.30
2 yumurta
2 yk mihlama
Peynie
Zeytin 2 tane
Cay
Ogle
Yok
Ara 15.00
1 turk kahvesi
1 acuk kuruyemis
Aksam 20.00
1 tabak ispanak
2 yk hamsi buglama
Boraz salata
2 catal kedi dilli pasta
Su 2 lt
Yarin protein diyet seysini yapcam ahanda kilo vermezsem bu hafta alnimin catindan vurun beni
Günaydın kızlaarr :)
Günaydınnnnnnn kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?