Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bende sadece mercimek çorbası içtim kısır börek patatesli karnabaharlı graten ve tatlı vardı hiç biri bana uygun değil. Bu yemekhaneler yolumuza taş koyuyo

Aynen yaa. Geçen günlerde bir menü şu şekildeydi. Çorba+mantı ya da patates oturtması+börek+meyve suyu. Aç kaldım dedim. Ama Allah'tan bizde menüyü beğenmeyince aynı yerden yemek söyleyebiliriz. Köfte ayranla yırtmıştım :) Bakalım bugün bahtımıza ne çıkacak

Ohh afiyet olsun canım. Tarifi attım favoriye. İlk fırsatta yapacağım inşallah :)

Güzel menü canm. Afiyet olsun :)

afiyet sağlık sıhhat ve kas olsun canım

Amiiiinnn :)

Günaydın kızlaarr :)

Günaydınnnnnnn kızlar.

Günaydın hanımlar :)

Aslında yemekhaneler liste gönderiyo ama çoğu yer asmıyo. Bilsek belki ona göre önlem alırız. Bizde salata fix o yüzden rahat oluyoruz en kötü sadece salata yiyoruz ama bazen o da kalmayabiliyor

Günaydın kızllaaar öncelikle dünkü menü mü paylaşayımm

08:30
Sade Türk Kahvesi

10:30
1 Elma

12:30
1 parça ızgara göğüs
1 kepçe yayla çorbası (Pirinçsiz)
1/2 kase yoğurt
Salataü

14:30
2 Tam Ceviz

17:30
1 Yeşil Elma

20:30
Yarım enginar dolması (Pirinçsiz)
6 Yk. Şevketi Bostan
1 kepçe mercimek çorbası
Yeşillik Salatası

Su. 3 Litre
Spor: Yok

Aslında yemekhaneler liste gönderiyo ama çoğu yer asmıyo. Bilsek belki ona göre önlem alırız. Bizde salata fix o yüzden rahat oluyoruz en kötü sadece salata yiyoruz ama bazen o da kalmayabiliyor

Evet listeyi ay başında mail olarak atsalar ne güzel olur... Bizimkiler hergün arayıp öğreniyor.Ona göre gidiyoruz. Ne güzel. Bizde çorba fix.

Çok geçmiş oılsun canım, inşallah ameliyata gerek kalmaz..

Afiyet olsun kuzucumm

Ya kizlar evde bakici var artik hic elime telefon alamadim ne zormus evde baska biri

Bebişine iyi baksın da zamanla sende alışırsın.

Akşam kurt gibi acıkmış olmalısın, öğle yemeğin yok bir de cheesecake yemişsin.
Afiyet olsun canım..

Canım anladığım kadarıyla şeker ile ilgili bir problemin var, sabah hurma yiyorsun önce bunu kesmekle başlasan?
Nasıl olur bilmiyorum sonuçta sen kendini daha çok iyi tanıyorsun.

Afiyet olsn canımm

Kız bizim hergün o kadar güzel yemekler çıkıyoki hele kısır börek ve tatlı 3lüsüne zor dayanıyorum inşallah cuma günü guzel bi sonuc gorurum

Allahtan bizim yemekhanenin yemekleri çirkin yoksa 200 kilo olurdum :)

Hep totoyu kaldıramadığımızdan şişmanız ben o zaman severdim valla fitnesse giderdim 2 saatten fazla spor yapardim pilates yüzme falan hic eksik kalmazdım ama şimdi zaman bulamıyorum

Aslında kaldırsak hiç fena olmayacaaak

Kaptaaaaaan 2 çatal kedii dili miiii? Pastaaa mı??
Ayyy ayy ayyy ayyy ayyy ayyyy!
Yetişin a dostlaaar.
Ön teker nereye giderse arkada teker orayadı, nerden gidiyoruz?

Aaa normalde şirketin idari işleri paylaşır menüyü sizde neden paylaşmıyorlar ki

Menu guzel ama aksam biraz erken yeme sansin var mi

Yok sakin vazgecme ne guzel 68lerdesinnnn yazi düşün
Hergun yeni bir gün mottosuyla birgune daha basladım kararlıyım cumaya kadar kacamak yok su saf protein diyetini yapmak istiyorum ama toparlayamoyprum kendimi bir türlü bugun bogazım sis yine heryerim dökülüyor agrıdan sungeipmterketmedi bizim evi birtğrlü cocuklar ayrı fena halde

Cook tatlısın ya cok sevimli kactı bitti uctu ama inş benim vucuduma ucmaamıstır :)) ceza verdim dün 55 dk 5 km kostum kosu bandında ama yine de kalmıstır ne var ne yok bakalım artık daha dikkatli olcam cumaya kadar canım sagol destegin icin güldürürken düşündğrdğn beni :))

Hep totoyu kaldıramadığımızdan şişmanız ben o zaman severdim valla fitnesse giderdim 2 saatten fazla spor yapardim pilates yüzme falan hic eksik kalmazdım ama şimdi zaman bulamıyorum
evet esra ya sen cok dolusun haftaici ayrı haftasonu ayrı ama bence baslayıp yaptıkca cok daha fazla asılıcaksın spora aldın simi eliptigi sevdinmi

Hasmetli ficüt insan zirveye cıkmadan anlamıyor heealde isin gerekliliğini ya
Kapteeeeeeyyn sen nettin yapma etme cok guzel gidiyorsun peşini bırakma listeye gşrmene az kaldı

Super menu bende yapmak şstiyorun su saf proteini baska örnek listen varsa bana da atatmısın
Eki Görüntüle 2119825

Günaydın kızlar gününüz güzel geçsin
Günaydın canım nekadar guzel bşr manzara su an oraya ısınlanmak sessiz sakin kahvemi yudumlamak isterdim

Canım ben karatay yapıyorum sabahları buntarz kuruincir hurma kayısı gibi seylere 2-3 asmamak sartıyla izin var tabi olmasa cok daha iyi olur sıfır sekerle ama bu aralar annem bizde onun seylerşne dşrenebilmek icin kendimi franlerim dşyordum ama kacamak yapıyorum bşrkac gundur cok uzgunum bu yuzden (

evet esra ya sen cok dolusun haftaici ayrı haftasonu ayrı ama bence baslayıp yaptıkca cok daha fazla asılıcaksın spora aldın simi eliptigi sevdinmi
Ay valla bıktım bu yoğunluktan ilerde işime en yakın evi alıcam ya bu ne böyle iş 8de başlıyo ben 6 da yollardayım 17.30 da bitiyo ben 7 de evdeyim en erken.
Eliptik zaten benim favorim salondada hep eliptiğin üstündeydim ya çok güzel bi icat bence

Evet listeyi ay başında mail olarak atsalar ne güzel olur... Bizimkiler hergün arayıp öğreniyor.Ona göre gidiyoruz. Ne güzel. Bizde çorba fix.
Çorba mümkün oldukca almamaya çalışıyorum ya resmen un çuvalını boşaltıyolar heralde kıvamı güzel olsun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…