- 30 Mayıs 2014
- 16.037
- 25.001
- 598
Kız nette menüye kahvaltıyı yazmayı unutmuşlarbu ne ayol.kahvaltının olmadığı yerde ben yokum
Üşenmedim saydım 12 kaşık yemek ve yumurta ile ile gün mü geçer.
İki defa dönüp dönüp kahvaltı aradım
Hee ozmn baskaaaa. Gitsene disciye kuzucum kac gundur cekiyosunyol sacimi vur totoma ne yapsan kabulum
canimcim bu saat olmuş herkes yatiyo ve ben dış ağrısından yatamıyorum şuan, bu kaç gunum bana zehir geçti ilaçlarda fayda etmiyo artık. pek yazamiyorum kusura bakmayın kızlar
Yaa çok isterim gelmeni seve seve ağrılarım seni hatta denizede girersin oh miss valla
Oy iyi bari :) yat dinlen guzelceAyyy benimdebu arada daha iyiyim kaptanim en azindan basimdaki zonklamaa gecti
Cal canim insallah ise yarae :)Ahandaa butunnnn malzemelerr var hemde sp bi menii caldm bunu saol cnmm
Ohh ohh mıhlamalar pastalar maşallah
Guzel menu ama aksam biraz gec olmus. Oda misafirlikteymissin ztnGünaydın kızllaaar öncelikle dünkü menü mü paylaşayımm
08:30
Sade Türk Kahvesi
10:30
1 Elma
12:30
1 parça ızgara göğüs
1 kepçe yayla çorbası (Pirinçsiz)
1/2 kase yoğurt
Salataü
14:30
2 Tam Ceviz
17:30
1 Yeşil Elma
20:30
Yarım enginar dolması (Pirinçsiz)
6 Yk. Şevketi Bostan
1 kepçe mercimek çorbası
Yeşillik Salatası
Su. 3 Litre
Spor: Yok
Anaammm ne guzel manzara
Kaptanin dedigini yap yaptigini yapmaÇok geçmiş oılsun canım, inşallah ameliyata gerek kalmaz..
Afiyet olsun kuzucumm
Bebişine iyi baksın da zamanla sende alışırsın.
Akşam kurt gibi acıkmış olmalısın, öğle yemeğin yok bir de cheesecake yemişsin.
Afiyet olsun canım..
Canım anladığım kadarıyla şeker ile ilgili bir problemin var, sabah hurma yiyorsun önce bunu kesmekle başlasan?
Nasıl olur bilmiyorum sonuçta sen kendini daha çok iyi tanıyorsun.
Afiyet olsn canımm
Allahtan bizim yemekhanenin yemekleri çirkin yoksa 200 kilo olurdum :)
Aslında kaldırsak hiç fena olmayacaaak
Kaptaaaaaan 2 çatal kedii dili miiii? Pastaaa mı??
Ayyy ayy ayyy ayyy ayyy ayyyy!
Yetişin a dostlaaar.
Ön teker nereye giderse arkada teker orayadı, nerden gidiyoruz?
Aaa normalde şirketin idari işleri paylaşır menüyü sizde neden paylaşmıyorlar ki
kendim hazirladim cnm menuyu evde ne varsa ona gore kendin yapabilirsin :)Hergun yeni bir gün mottosuyla birgune daha basladım kararlıyım cumaya kadar kacamak yok su saf protein diyetini yapmak istiyorum ama toparlayamoyprum kendimi bir türlü bugun bogazım sis yine heryerim dökülüyor agrıdan sungeipmterketmedi bizim evi birtğrlü cocuklar ayrı fena halde
Cook tatlısın ya cok sevimli kactı bitti uctu ama inş benim vucuduma ucmaamıstır :)) ceza verdim dün 55 dk 5 km kostum kosu bandında ama yine de kalmıstır ne var ne yok bakalım artık daha dikkatli olcam cumaya kadar canım sagol destegin icin güldürürken düşündğrdğn beni :))
evet esra ya sen cok dolusun haftaici ayrı haftasonu ayrı ama bence baslayıp yaptıkca cok daha fazla asılıcaksın spora aldın simi eliptigi sevdinmi
Hasmetli ficütinsan zirveye cıkmadan anlamıyor heealde isin gerekliliğini ya
Kapteeeeeeyyn sen nettin yapma etme cok guzel gidiyorsun peşini bırakma listeye gşrmene az kaldı
Super menu bende yapmak şstiyorun su saf proteini baska örnek listen varsa bana da atatmısın
Günaydın canım nekadar guzel bşr manzara su an oraya ısınlanmak sessiz sakin kahvemi yudumlamak isterdim