Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ya sabah sabah guldurdun beni iyiki geldin kiz ❤

Hee ozmn baskaaaa. Gitsene disciye kuzucum kac gundur cekiyosun
Ayyy benimde bu arada daha iyiyim kaptanim en azindan basimdaki zonklamaa gecti
Oy iyi bari :) yat dinlen guzelce
Ahandaa butunnnn malzemelerr var hemde sp bi menii caldm bunu saol cnmm
Cal canim insallah ise yarae :)
Ohh ohh mıhlamalar pastalar maşallah

Guzel menu ama aksam biraz gec olmus. Oda misafirlikteymissin ztn
Eki Görüntüle 2119825

Günaydın kızlar gününüz güzel geçsin
Anaammm ne guzel manzara
Kaptanin dedigini yap yaptigini yapma
kendim hazirladim cnm menuyu evde ne varsa ona gore kendin yapabilirsin :)

Gunaydin hanimlar

Günaydın canımmm

Bizimkinin canı isterse paylaşıyo

Aaa deli mi ne ? İstek/şikayet kutularınız yok mu hemen şikayet ettt!

Aaaa o çok kötüymüş. Bizde un kullandıklarını daha görmedim. Unlu çorba olursa içmiyorum bende.

Bende unlu içmiyorum. Kırmızı çorba görürsem az alıyorum bakalım çok salça hemmen bırakıyorum

philosophergirl Allonsy NEHIR34 esperenzaa herderdedeva kizlar dun yazmjssinjz ama arada kayjadi bilgileriniz. Yeniden baslangc tarihi kilosu ve hedefi yazarmisiniz

23 Şubat geliş
103,3 Kilo güncel
İlk hedef 85
Son hedef 75
Kanguru_

Canim gittim ilaç verdi kullan gel dedi şimdilik ilaçları kullanıyorum bakalım nasıl olucak.

Sanada günaydın canimm

Aaaa o çok kötüymüş. Bizde un kullandıklarını daha görmedim. Unlu çorba olursa içmiyorum bende.
Unu bütün yemekhaneler kullanıyor ama sizinkisi kullanmiyosa bravo valla ilk defa kullanmayan bi yemekhane görüyorum bonkörler demek ki
Aaa deli mi ne ? İstek/şikayet kutularınız yok mu hemen şikayet ettt!
Istek şikayete bakanda aynı kişiler ben hep soyluyorum zaten onlara soyleyince asıyolar her yere ama sonraki ay yine aynı

philosophergirl Allonsy NEHIR34 esperenzaa herderdedeva kizlar dun yazmjssinjz ama arada kayjadi bilgileriniz. Yeniden baslangc tarihi kilosu ve hedefi yazarmisiniz

Kanguru_

Başlangıç Tarihi: 02.Ocak.2018
Başlangıç Kilosu: 89,2
Güncel kilo: (Cuma kilosuna göre): 79,5
Hedef Kilo: 55

Bende unlu içmiyorum. Kırmızı çorba görürsem az alıyorum bakalım çok salça hemmen bırakıyorum

En iyisini yapıyorsun kuzucum.

Unu bütün yemekhaneler kullanıyor ama sizinkisi kullanmiyosa bravo valla ilk defa kullanmayan bi yemekhane görüyorum bonkörler demek ki
Aman ne bonkörlük Bazen etli kuru fasulye falan çıkıyor. Millet içinde et arıyor

En güzeli bizim yemek sistemi.İlk başlarda ev yemekleri yapan bir firmadan istediğimiz yemeği söylüyorduk.Sonrasında birileri (benim örgütlediğim birkaç arkadaş ) memnun olmadığımızı Genel Müdürün kafasına soktuk (malum kendisi de diyette) Ve şuan yemek ücreti maaşlarımıza yatıyor.İsteyen evden getiriyor isteyen dışarıdan yiyor.

ayy ne güzel bir fotoğraf içim açıldı, bir de İstanbul'u özlemişim..

Bizde ay başında mail atılır, bir de yemekhanenin kapısına asılır.
Bende İstanbul u özledim o yuzden paylastim :))
Gecmis olsun canim. Benim de bazi sabahlar bogazlarim aciyor hemen balli zencefil yerim 1 cay kasigi iyi geliyor ( balli zencefil kavanozda herdaim hazirdir bizim evde )

Ahh ahh ne guzel olurdu degil mi canim keske ben de hokus pokus bi İstanbul a gidip gelsem :))

Allah bagislasin canim evlatlarini yaslari yakinmis senin kuzularin benim kizim 14, oglum 5 yasinda :))
Canim protein diyetini keryneia paylasmisti detayli olarak bulabilirsem tekrar paylasirim senin icin ama genel olarak 3 ogun protein yiyoruz ara ogunlerde de 2 tam ceviz 10 badem 2 y.k. lor yada yogurt hakkimiz var :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…