- 17 Kasım 2016
- 1.548
- 2.603
- 63
Cilde çok iyi geliyor. Akşamdan sürüp yatt.26 aylik canim erken uyandirmayi denemelisin :) 7:30 mesela :) .. hasta diye uyumuyorsa o ayri tabiki tatlim
Nasil yapiyor cok merak ettim :))
Teşekkr ederim canımm istanbuldaydım tokata memlekete taşındık.. kendi evimde kalorifer sistemi var. Alt katımda kv oturuyor onda güzine var :) yararlanıyorum bendeCanim sen nerde oturuyosun masallah guzine deyince atladim hemen benim annemler kirklarelinin bir ilcesinde onlarin guzinesi var ohh ne guzel tadini cikar :)))
Bu arada afiyet olsun :)))
alnimda kaslarimi kaldirinca cizgi olusuyor biraz onlari ortermi ki acaba.. ay ben bir heyecanlandimCilde çok iyi geliyor. Akşamdan sürüp yatt.
Sabaha yumuşacık bir ciltle uyanıyorsn. Bide bşy dha farkettm bnm cildm yağlı özellikle t bölgem. Cildimn yağ oranını dengeliyor, iyi nemlendiriyor. İnce çizgileri dolduruyor birde
Hahha dene bi bakalm canımm :)alnimda kaslarimi kaldirinca cizgi olusuyor biraz onlari ortermi ki acaba.. ay ben bir heyecanlandim
Karinca hem bereket hemde caliskan oldugundan karincayi secmistim bizde karincalar gibi calisalim verelim kilolari :)Ayyy karincalarimizda gelmis tesekkur ederiz kazen bey ve kaptanimKanguru_
Karinca berekettir bol bereketlisinsin gitsin kilolar kizlar hepimiz yaza fit fit gezelim :))
Bu hafta listeye girebiliyosun. Ama gecen gun netin bitti bi kac gun giremedin eger yine netin biterde cuma gunu bildirim yapamazsan napcaz :)Bak bakalmm
insallah cnm bende bugun protein yapiyorum insallah guzel bi sonuc gorurum tartida yarinInsallah kaptanim 2 gun gene yapicam cumaya kadar yani kesin gorurum die duaunuyorum gecen haftanin acisinida cikarmis olurum ohh darisi sizee
Deniyim daha var evde kapsullerden :)Hahha dene bi bakalm canımm :)
Cok iyi yapiyorsun balim :)Teşekkr ederim canımm istanbuldaydım tokata memlekete taşındık.. kendi evimde kalorifer sistemi var. Alt katımda kv oturuyor onda güzine var :) yararlanıyorum bende
Yook yook bitmeez.. 1 gün giremedm ertesi sabah girdim hemeeen amaaaaaKarinca hem bereket hemde caliskan oldugundan karincayi secmistim bizde karincalar gibi calisalim verelim kilolari :)
Bu hafta listeye girebiliyosun. Ama gecen gun netin bitti bi kac gun giremedin eger yine netin biterde cuma gunu bildirim yapamazsan napcaz :)
insallah cnm bende bugun protein yapiyorum insallah guzel bi sonuc gorurum tartida yarin
Aaa aynen caliskandir karincalar onu unutmusum canim aklima direk bereket gelmis :)Karinca hem bereket hemde caliskan oldugundan karincayi secmistim bizde karincalar gibi calisalim verelim kilolari :)
Bu hafta listeye girebiliyosun. Ama gecen gun netin bitti bi kac gun giremedin eger yine netin biterde cuma gunu bildirim yapamazsan napcaz :)
insallah cnm bende bugun protein yapiyorum insallah guzel bi sonuc gorurum tartida yarin
Canım bakıp beğeniyorum ama bugün o kadar çok işim var ki ilerleyen saatlerde toplu alıntıyla geri döneceğim.şimdilikOooooo @esprenzaa geliyo begenileriyle kk ya girdigini belli etti
Başlangıç Tarihi: 01/12/2017philosophergirl @Allonsy NEHIR34 esperenzaa @herderdedeva kizlar dun yazmjssinjz ama arada kayjadi bilgileriniz. Yeniden baslangc tarihi kilosu ve hedefi yazarmisiniz
O bir gun cumaya denk gelirse kotu olur iste onu soyluyorum :)Yook yook bitmeez.. 1 gün giremedm ertesi sabah girdim hemeeen amaaaaa
Hic bir emek karsiliksiz kalmaz cnm mutlaka karsiligini aliriz yeterki isteyelim mutlaka basaricazAaa aynen caliskandir karincalar onu unutmusum canim aklima direk bereket gelmis :)
Bizde cok calisalim tembellik etmeyip sporlari yapalim gitsin kilolar. Cefa sini cekmeden sefasini suremeyiz. Emeklerimizin karsiligini aliriz insallah canim
tmm cnm kolay gelsin ❤Canım bakıp beğeniyorum ama bugün o kadar çok işim var ki ilerleyen saatlerde toplu alıntıyla geri döneceğim.şimdilik
Kolay gelsin balimCanım bakıp beğeniyorum ama bugün o kadar çok işim var ki ilerleyen saatlerde toplu alıntıyla geri döneceğim.şimdilik
Gelmeeez bi dha kaptanımmm yaa lütfeen ltfeeenn.. eşimden fln bi şekilde bağlanır girerim. İnternetini alacağım çok kişi varr. Eşim kp, kv, annem babamO bir 1 cumaya denk gelirse kotu olur iste onu soyluyorum :)
Hic bir emek karsiliksiz kalmaz cnm mutlaka karsiligini aliriz yeterki isteyelim mutlaka basaricaz
tmm cnm kolay gelsin ❤
Cok dogru canim ben inaniyorum bu sefer olucak kendi adima konusuyorum ( 4 senedir kk dayim cunku ) takimlarin gucu adina basaracagima eminim. Insallah herkes hedefine ulasirO bir 1 cumaya denk gelirse kotu olur iste onu soyluyorum :)
Hic bir emek karsiliksiz kalmaz cnm mutlaka karsiligini aliriz yeterki isteyelim mutlaka basaricaz
tmm cnm kolay gelsin ❤
Çok geçmiş olsun canım bir arkadaş daha vardı sanırım yanlış hatırlamıyorsam N NGY sana da geçmiş olsun canım. Salgın var sanırım ben de sizlerle aynı durumdayım. Birazdan doktora gideceğimHergun yeni bir gün mottosuyla birgune daha basladım kararlıyım cumaya kadar kacamak yok su saf protein diyetini yapmak istiyorum ama toparlayamoyprum kendimi bir türlü bugun bogazım sis yine heryerim dökülüyor agrıdan sungeipmterketmedi bizim evi birtğrlü cocuklar ayrı fena halde
Cook tatlısın ya cok sevimli kactı bitti uctu ama inş benim vucuduma ucmaamıstır :)) ceza verdim dün 55 dk 5 km kostum kosu bandında ama yine de kalmıstır ne var ne yok bakalım artık daha dikkatli olcam cumaya kadar canım sagol destegin icin güldürürken düşündğrdğn beni :))
evet esra ya sen cok dolusun haftaici ayrı haftasonu ayrı ama bence baslayıp yaptıkca cok daha fazla asılıcaksın spora aldın simi eliptigi sevdinmi
Hasmetli ficütinsan zirveye cıkmadan anlamıyor heealde isin gerekliliğini ya
Kapteeeeeeyyn sen nettin yapma etme cok guzel gidiyorsun peşini bırakma listeye gşrmene az kaldı
Super menu bende yapmak şstiyorun su saf proteini baska örnek listen varsa bana da atatmısın
Günaydın canım nekadar guzel bşr manzara su an oraya ısınlanmak sessiz sakin kahvemi yudumlamak isterdim
Tamam bu hafta listedesin ozaman :)Gelmeeez bi dha kaptanımmm yaa lütfeen ltfeeenn.. eşimden fln bi şekilde bağlanır girerim. İnternetini alacağım çok kişi varr. Eşim kp, kv, annem babamhem paketimi yükselttim. Kabul müyümmm
ben burdaki herkesin er yada gec basaracagina inaniyorum :)Cok dogru canim ben inaniyorum bu sefer olucak kendi adima konusuyorum ( 4 senedir kk dayim cunku ) takimlarin gucu adina basaracagima eminim. Insallah herkes hedefine ulasir
Oleeeyyy ..Tamam bu hafta listedesin ozaman :)
ben burdaki herkesin er yada gec basaracagina inaniyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?