Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

26 aylik canim erken uyandirmayi denemelisin :) 7:30 mesela :) .. hasta diye uyumuyorsa o ayri tabiki tatlim

Nasil yapiyor cok merak ettim :))
Cilde çok iyi geliyor. Akşamdan sürüp yatt.
Sabaha yumuşacık bir ciltle uyanıyorsn. Bide bşy dha farkettm bnm cildm yağlı özellikle t bölgem. Cildimn yağ oranını dengeliyor, iyi nemlendiriyor. İnce çizgileri dolduruyor birde

Canim sen nerde oturuyosun masallah guzine deyince atladim hemen benim annemler kirklarelinin bir ilcesinde onlarin guzinesi var ohh ne guzel tadini cikar :)))
Bu arada afiyet olsun :)))
Teşekkr ederim canımm istanbuldaydım tokata memlekete taşındık.. kendi evimde kalorifer sistemi var. Alt katımda kv oturuyor onda güzine var :) yararlanıyorum bende

alnimda kaslarimi kaldirinca cizgi olusuyor biraz onlari ortermi ki acaba.. ay ben bir heyecanlandim

Ayyy karincalarimizda gelmis tesekkur ederiz kazen bey ve kaptanim Kanguru_
Karinca berekettir bol bereketlisinsin gitsin kilolar kizlar hepimiz yaza fit fit gezelim :))
Karinca hem bereket hemde caliskan oldugundan karincayi secmistim bizde karincalar gibi calisalim verelim kilolari :)
Bu hafta listeye girebiliyosun. Ama gecen gun netin bitti bi kac gun giremedin eger yine netin biterde cuma gunu bildirim yapamazsan napcaz :)
Insallah kaptanim 2 gun gene yapicam cumaya kadar yani kesin gorurum die duaunuyorum gecen haftanin acisinida cikarmis olurum ohh darisi sizee
insallah cnm bende bugun protein yapiyorum insallah guzel bi sonuc gorurum tartida yarin

Yook yook bitmeez.. 1 gün giremedm ertesi sabah girdim hemeeen amaaaaa

Aaa aynen caliskandir karincalar onu unutmusum canim aklima direk bereket gelmis :)
Bizde cok calisalim tembellik etmeyip sporlari yapalim gitsin kilolar. Cefa sini cekmeden sefasini suremeyiz. Emeklerimizin karsiligini aliriz insallah canim

Yook yook bitmeez.. 1 gün giremedm ertesi sabah girdim hemeeen amaaaaa
O bir gun cumaya denk gelirse kotu olur iste onu soyluyorum :)
Aaa aynen caliskandir karincalar onu unutmusum canim aklima direk bereket gelmis :)
Bizde cok calisalim tembellik etmeyip sporlari yapalim gitsin kilolar. Cefa sini cekmeden sefasini suremeyiz. Emeklerimizin karsiligini aliriz insallah canim
Hic bir emek karsiliksiz kalmaz cnm mutlaka karsiligini aliriz yeterki isteyelim mutlaka basaricaz
Canım bakıp beğeniyorum ama bugün o kadar çok işim var ki ilerleyen saatlerde toplu alıntıyla geri döneceğim.şimdilik
tmm cnm kolay gelsin ❤

O bir 1 cumaya denk gelirse kotu olur iste onu soyluyorum :)

Hic bir emek karsiliksiz kalmaz cnm mutlaka karsiligini aliriz yeterki isteyelim mutlaka basaricaz
tmm cnm kolay gelsin ❤
Gelmeeez bi dha kaptanımmm yaa lütfeen ltfeeenn.. eşimden fln bi şekilde bağlanır girerim. İnternetini alacağım çok kişi varr. Eşim kp, kv, annem babam hem paketimi yükselttim. Kabul müyümmm

O bir 1 cumaya denk gelirse kotu olur iste onu soyluyorum :)

tmm cnm kolay gelsin ❤
Cok dogru canim ben inaniyorum bu sefer olucak kendi adima konusuyorum ( 4 senedir kk dayim cunku ) takimlarin gucu adina basaracagima eminim. Insallah herkes hedefine ulasir

Çok geçmiş olsun canım bir arkadaş daha vardı sanırım yanlış hatırlamıyorsam N NGY sana da geçmiş olsun canım. Salgın var sanırım ben de sizlerle aynı durumdayım. Birazdan doktora gideceğim

Sabah guzel bi kahvalti yaptim 1 litre limonlu tarcinli zencefilli suyumu bitirdim 2. Litreye basladim.simdide kahvemi ictim birazdan spora basliyim gec vakte kalinca tembellik yapiyorum :)
Daha sonra gorusuruz canlar :)

Gelmeeez bi dha kaptanımmm yaa lütfeen ltfeeenn.. eşimden fln bi şekilde bağlanır girerim. İnternetini alacağım çok kişi varr. Eşim kp, kv, annem babam hem paketimi yükselttim. Kabul müyümmm
Tamam bu hafta listedesin ozaman :)
Cok dogru canim ben inaniyorum bu sefer olucak kendi adima konusuyorum ( 4 senedir kk dayim cunku ) takimlarin gucu adina basaracagima eminim. Insallah herkes hedefine ulasir
ben burdaki herkesin er yada gec basaracagina inaniyorum :)

Tamam bu hafta listedesin ozaman :)
ben burdaki herkesin er yada gec basaracagina inaniyorum :)
Oleeeyyy ..
Hem 2 hfta öyle takıldm ama kilo verdmm.
Bilgilerimi paylaşayım mıı
Buraya katılmk istedğmde 59.1 dim.
Şuan 57.4
Hedefim 52
Boyum 165

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…