Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ah canım bende aynen ictim hazırda varsı cpcuklara hep kullandıgım ama bana mısın demiyor malesef smdi basımda agrımaya basladı fenayım ya

Kizlarrr dunun sonucunda tartida bu sabahh ne gordm biliyormusunuzzzz

Dun sabah 74.4
Bu sabah 73.7
Waaaaaay sen ne yaptın bebegim ben de bakim senin menulerine yapayım ya masallah cok sevindim bitanem senin adına

ara öğünde mi lor yiyoruz canım

Tmm cnm ozmn 59 yazalim :)
Kaptanııım bende istiyorum 59 degil de 59.9 olsun ben yapamam valla okadar :)

Sana Sevgili Melih Gökçek'in bir yorumuyla cevap vermek istiyorum.

ay cok güldüm bunaa

Canım loru az sıvıyag ve soganla kavurabilirmigiz yag sıfır mı olması gerekiyor
Huzurvermeyolunda canim bu listeyi ornek alabilirsin corba ve meyve olmasa daha iyi olur tabiki
Ben meyvesizliğe alıstım artık karataydan dolayı 2 -3 gün yapıp su annemle yediklerimi versem cok guzel olacak

meyve bir tane yiyorum gecen sefer bunyem zayif dusup hastalanmistim cunku :)) ama yenmese daha iyi tabi :)

Bursa da yagmurlu bir hava var kucugum uyudu buyugu teyzesinde aksam yemeğimi yaptim saka gibi ama isimde yok balkonda yarim saattie oturup yagmuru seyrediyorum bii yanda limonli cayimm ayyy nasil mutlu biann suann
ooo super bir ortam suan dubaide tatilde gibisindşr keske benim olsaaa

Bursa da yagmurlu bir hava var kucugum uyudu buyugu teyzesinde aksam yemeğimi yaptim saka gibi ama isimde yok balkonda yarim saattie oturup yagmuru seyrediyorum bii yanda limonli cayimm ayyy nasil mutlu biann suann
burdada gok gurultulu yagmur basladi simdi :))

Canim ben leslie yapiyorum her milin ilk 5 dk si yavas ikinci 5 dk si hizli son iki dakikasi da kosmali birde onu dene bak hayal kurmayi da unutma canim vaktin nasil gectigini anlamiycaksin :))
O hangisi
59.9 Yapan 59 da yapar cnm :) sen cumaya kadar bi dusun

Arkadaslar tahmin edilen menümü yazayım inş bozmam

Sabah
Cevizli kurutulmus biberli onlet
3 zeytin
1 bardak ıhlamur

Oglen
1 bardak tarcınlı süt

Aksam
Yogurtlu Brokoli
3-4 mücver

Sütten önce 50 dk 5 km kosubandında kosuldu bakalım aksama da bölgesel calısmayı dusunuyorum. Kanguru_

Saatlerinide yazssaydin ya canim :) mucver nasil olcak onu bi anlat hele

O hangisi
59.9 Yapan 59 da yapar cnm :) sen cumaya kadar bi dusun
Yaa ben yaparım da esim sikayetlenmeye basladı cok zayfladın diye 59 olcam dersem düşer bayılır ama bakalım bi duruma olmadı önce 62 falan deriz baktım guzel duruyor devam ederiz

Ya mucverş cocuklar eline alıp rahat yesin diye un karmayındusunuyorum sade yumurtalı yaparsam yiyrmeyecekler duzgun olmadı yemem ben öucver tamam kaptancıgım kızmaa :))
Mücver için un yerine lor yada peyniri denedin mi?Ünv.okurken ben öyle yapıyordum kızartmayıp fırına atıyordum

Reactions: NGY

Daha iyileri senin olsun cnmm

Ya mucverş cocuklar eline alıp rahat yesin diye un karmayındusunuyorum sade yumurtalı yaparsam yiyrmeyecekler duzgun olmadı yemem ben öucver tamam kaptancıgım kızmaa :))
Herseyini kariatir cnm unu koymadan kndine ayir onlainkine un kendininkine lor peyniri yada normal peyniri ez koy kndininkini firinda yapp offf kndi cnimi cektirdm yahuu

Canım 5 mega miles var leslienin çok değişik ve etkili bir sey deneyebilirsin ben de Allonsy arkadaşımın tavsiyesi üzerine yaptım

Yaa ben yaparım da esim sikayetlenmeye basladı cok zayfladın diye 59 olcam dersem düşer bayılır ama bakalım bi duruma olmadı önce 62 falan deriz baktım guzel duruyor devam ederiz
tmm ozmn cnm once 62 deriz ama eminim sen 59 a indirceksin hedefinj :)

kendine unsuz yap geri kalana un ekle Firinda yapcaksn dmi

Yaa ben birşey soracağım hiç spor yapmayan birisi için Leslie mi yada başka cardio videolarını yapması gerekir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…