Bana leslie cok iyi geliyor alistim baya.
Ama ben bazi yerlerinde lesliden daha hareketli yapip asiri cosuyorum ekstra kalori yakiyorumdur heralde :))
Merak edilcek bi hayal degil canim her siskonun hayali iste şöyle 38 bedenin icinde tiril tiril olmayi hayal ediyorum. Ben aynanin karsisinda yaptigim icin hayal etmesi kolay oluyoSenin şu hayallerini pek merak ediyrum bacım :)
Evet ben bazen hareketlere ilave bile yapiyorum o derece ezberledimAynen. O küçük tekme hareketleri yapıyorsa ben daha büyüterek yapıyorum :)
ah canım bende aynen ictim hazırda varsı cpcuklara hep kullandıgım ama bana mısın demiyor malesefBende İstanbul u özledim o yuzden paylastim :))
Gecmis olsun canim. Benim de bazi sabahlar bogazlarim aciyor hemen balli zencefil yerim 1 cay kasigi iyi geliyor ( balli zencefil kavanozda herdaim hazirdir bizim evde )
Ahh ahh ne guzel olurdu degil mi canim keske ben de hokus pokus bi İstanbul a gidip gelsem :))
Waaaaaay sen ne yaptın bebegim ben de bakim senin menulerine yapayım ya masallah cok sevindim bitanem senin adınaKizlarrr dunun sonucunda tartida bu sabahh ne gordm biliyormusunuzzzz
Dun sabah 74.4
Bu sabah 73.7
ara öğünde mi lor yiyoruz canımAllah bagislasin canim evlatlarini yaslari yakinmis senin kuzularin benim kizim 14, oglum 5 yasinda :))
Canim protein diyetini @keryneia paylasmisti detayli olarak bulabilirsem tekrar paylasirim senin icin ama genel olarak 3 ogun protein yiyoruz ara ogunlerde de 2 tam ceviz 10 badem 2 y.k. lor yada yogurt hakkimiz var :))
Kaptanııım bende istiyorum 59 degil de 59.9 olsun ben yapamam valla okadar :)Tmm cnm ozmn 59 yazalim :)
ay cok güldüm bunaaSana Sevgili Melih Gökçek'in bir yorumuyla cevap vermek istiyorum.
Canım loru az sıvıyag ve soganla kavurabilirmigiz yag sıfır mı olması gerekiyorCanim evet.. ben bugun ne yiyeceklerimi yazayim sizede ornek olsun :)
Kahvaltida: iki yumurta yedim bol yesillik ile
Ara ogun: 1 adet kivi
Ogle: ton balikli salata
Ara 3 adet cig badem 3 adet cig findik
Aksam: tarhana corbasi + tavuk goyus izgara yanina bol yesillik :)
Lor peyniri alamadim maalesef varsa siz ilave edin daha az acikirsiniz kizlar
Ben meyvesizliğe alıstım artık karataydan dolayı 2 -3 gün yapıp su annemle yediklerimi versem cok guzel olacakHuzurvermeyolunda canim bu listeyi ornek alabilirsin corba ve meyve olmasa daha iyi olur tabiki
meyve bir tane yiyorum gecen sefer bunyem zayif dusup hastalanmistim cunku :)) ama yenmese daha iyi tabi :)
ooo super bir ortam suan dubaide tatilde gibisindşr keske benim olsaaaBursa da yagmurlu bir hava var kucugum uyudu buyugu teyzesinde aksam yemeğimi yaptim saka gibi ama isimde yok balkonda yarim saattie oturup yagmuru seyrediyorum bii yanda limonli cayimm ayyy nasil mutlu biann suann
burdada gok gurultulu yagmur basladi simdi :))Bursa da yagmurlu bir hava var kucugum uyudu buyugu teyzesinde aksam yemeğimi yaptim saka gibi ama isimde yok balkonda yarim saattie oturup yagmuru seyrediyorum bii yanda limonli cayimm ayyy nasil mutlu biann suann
Kari sevmem ama Yagmura ba yi li yo rumm azda cami actin mi evin icinde havasida super oluyorrburdada gok gurultulu yagmur basladi simdi :))
O hangisiCanim ben leslie yapiyorum her milin ilk 5 dk si yavas ikinci 5 dk si hizli son iki dakikasi da kosmali birde onu dene bak hayal kurmayi da unutma canim vaktin nasil gectigini anlamiycaksin :))
59.9 Yapan 59 da yapar cnm :) sen cumaya kadar bi dusunah canım bende aynen ictim hazırda varsı cpcuklara hep kullandıgım ama bana mısın demiyor malesefsmdi basımda agrımaya basladı fenayım ya
Waaaaaay sen ne yaptın bebegim ben de bakim senin menulerine yapayım ya masallah cok sevindim bitanem senin adına
ara öğünde mi lor yiyoruz canım
Kaptanııım bende istiyorum 59 degil de 59.9 olsun ben yapamam valla okadar :)
ay cok güldüm bunaa
Canım loru az sıvıyag ve soganla kavurabilirmigiz yag sıfır mı olması gerekiyor
Ben meyvesizliğe alıstım artık karataydan dolayı 2 -3 gün yapıp su annemle yediklerimi versem cok guzel olacak
ooo super bir ortam suan dubaide tatilde gibisindşr keske benim olsaaa
Saatlerinide yazssaydin ya canim :) mucver nasil olcak onu bi anlat heleArkadaslar tahmin edilen menümü yazayım inş bozmam
Sabah
Cevizli kurutulmus biberli onlet
3 zeytin
1 bardak ıhlamur
Oglen
1 bardak tarcınlı süt
Aksam
Yogurtlu Brokoli
3-4 mücver
Sütten önce 50 dk 5 km kosubandında kosuldu bakalım aksama da bölgesel calısmayı dusunuyorum.Kanguru_
Yaa ben yaparım da esim sikayetlenmeye basladı cok zayfladın diye 59 olcam dersem düşer bayılır ama bakalım bi duruma olmadı önce 62 falan deriz baktım guzel duruyor devam ederizO hangisi
59.9 Yapan 59 da yapar cnm :) sen cumaya kadar bi dusun
Ya mucverş cocuklar eline alıp rahat yesin diye un karmayındusunuyorum sade yumurtalı yaparsam yiyrmeyecekler duzgun olmadı yemem ben öucver tamam kaptancıgım kızmaa :))Saatlerinide yazssaydin ya canim :) mucver nasil olcak onu bi anlat hele
Mücver için un yerine lor yada peyniri denedin mi?Ünv.okurken ben öyle yapıyordum kızartmayıp fırına atıyordumYa mucverş cocuklar eline alıp rahat yesin diye un karmayındusunuyorum sade yumurtalı yaparsam yiyrmeyecekler duzgun olmadı yemem ben öucver tamam kaptancıgım kızmaa :))
ah canım bende aynen ictim hazırda varsı cpcuklara hep kullandıgım ama bana mısın demiyor malesefsmdi basımda agrımaya basladı fenayım ya
Waaaaaay sen ne yaptın bebegim ben de bakim senin menulerine yapayım ya masallah cok sevindim bitanem senin adına
ara öğünde mi lor yiyoruz canım
Kaptanııım bende istiyorum 59 degil de 59.9 olsun ben yapamam valla okadar :)
ay cok güldüm bunaa
Canım loru az sıvıyag ve soganla kavurabilirmigiz yag sıfır mı olması gerekiyor
Ben meyvesizliğe alıstım artık karataydan dolayı 2 -3 gün yapıp su annemle yediklerimi versem cok guzel olacak
ooo super bir ortam suan dubaide tatilde gibisindşr keske benim olsaaa
O hangisi
Herseyini kariatir cnm unu koymadan kndine ayir onlainkine un kendininkine lor peyniri yada normal peyniri ez koy kndininkini firinda yapp offf kndi cnimi cektirdm yahuuYa mucverş cocuklar eline alıp rahat yesin diye un karmayındusunuyorum sade yumurtalı yaparsam yiyrmeyecekler duzgun olmadı yemem ben öucver tamam kaptancıgım kızmaa :))
Canım 5 mega miles var leslienin çok değişik ve etkili bir sey deneyebilirsin ben deLeslie cok kolay geliyo artik hemde biktim ondanphilosophergirl ekledigi videolardan birini yaptim. Aksama belki 29 dkk dans ederim
Bu hafta kimseyi etiketlemiyoruz cnm. Karisikliktan kaldi oyle
oohhh ne guzel azcik kafani dinle keyfine bak :) oyle sakin sakin oturmayali epey zmn oldu
tmm ozmn cnm once 62 deriz ama eminim sen 59 a indirceksin hedefinj :)Yaa ben yaparım da esim sikayetlenmeye basladı cok zayfladın diye 59 olcam dersem düşer bayılır ama bakalım bi duruma olmadı önce 62 falan deriz baktım guzel duruyor devam ederiz
kendine unsuz yap geri kalana un ekleYa mucverş cocuklar eline alıp rahat yesin diye un karmayındusunuyorum sade yumurtalı yaparsam yiyrmeyecekler duzgun olmadı yemem ben öucver tamam kaptancıgım kızmaa :))
Hea buni biliyorum yapiyodum. Acikcasi lesiedeb cok sıkıldimKaptanım Nehir bu videodan bahsediyor. Eski takımda da hep bunu yapardı :)
tesekkur ederim cnm bunu biliyorum :)Canım 5 mega miles var leslienin çok değişik ve etkili bir sey deneyebilirsin ben deAllonsy arkadaşımın tavsiyesi üzerine yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?