Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ahahhaha yok kız bizim burası baya merkezi bi yer sorun olmuyo
Sansliymissin vallaha

Çok güzel canım. Helal olsun vallaha :)

Saol Sanada gecmis olsun cnm ben gtmedim emzirdigim icin hic ilac falan vermiyolarr bol limonlu cay ihlamurla atlatmaya calisiyorum

10 dkk cardio yaptim cok terledim ya kalbim sıkısti biraktim 15 dkk kaldi onuda aksam yaparim yatmadan pesindende dus alirim. 1 bardal sutumude ictim

Hangi kardiyodan yaptın ? Leslie gibi birşeyle başlasan sanki alışmanız daha kolay olur :)

Bursa da yagmurlu bir hava var kucugum uyudu buyugu teyzesinde aksam yemeğimi yaptim saka gibi ama isimde yok balkonda yarim saattie oturup yagmuru seyrediyorum bii yanda limonli cayimm ayyy nasil mutlu biann suann

Bursa da yagmurlu bir hava var kucugum uyudu buyugu teyzesinde aksam yemeğimi yaptim saka gibi ama isimde yok balkonda yarim saattie oturup yagmuru seyrediyorum bii yanda limonli cayimm ayyy nasil mutlu biann suann

Ohh mis... Benim yerime de keyif yap lütfen :) Bir an kederlendim (Sigara içmiyorum, ama emoji tam şu anki durumuma uygun )

Hangi kardiyodan yaptın ? Leslie gibi birşeyle başlasan sanki alışmanız daha kolay olur :)
Leslie cok kolay geliyo artik hemde biktim ondan philosophergirl ekledigi videolardan birini yaptim. Aksama belki 29 dkk dans ederim
Peki tamammm :) ya kaydetmeyi unutmuşum söylemiştn ama spora kimi ekliyodkk kaptan
Bu hafta kimseyi etiketlemiyoruz cnm. Karisikliktan kaldi oyle
oohhh ne guzel azcik kafani dinle keyfine bak :) oyle sakin sakin oturmayali epey zmn oldu

Ayy pardon cnm ozendirmek istememistimm kusurabakmaa o kadar uzun zamandr boyle bianim olmamistiki icimden geldi yazdimm

Yok yavrucum. Ne özendirmesi. Bak sen keyfine. Hatta dediğim gibi benim içinde duble keyif yap. Kimbilir birgün bende yaparım Asıl sen benim kusuruma bakma. Hevesini kursağında bırakmış oldum.

Reactions: NGY
10 dkk cardio yaptim cok terledim ya kalbim sıkısti biraktim 15 dkk kaldi onuda aksam yaparim yatmadan pesindende dus alirim. 1 bardal sutumude ictim
Canim ben leslie yapiyorum her milin ilk 5 dk si yavas ikinci 5 dk si hizli son iki dakikasi da kosmali birde onu dene bak hayal kurmayi da unutma canim vaktin nasil gectigini anlamiycaksin :))

Canim ben leslie yapiyorum her milin ilk 5 dk si yavas ikinci 5 dk si hizli son iki dakikasi da kosmali birde onu dene bak hayal kurmayi da unutma canim vaktin nasil gectigini anlamiycaksin :))

Senin şu hayallerini pek merak ediyrum bacım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…