- 17 Kasım 2016
- 1.548
- 2.603
- 63
Tünaydın canıım :)Tünaydin Kızlar güzel bir gün olsun hepimiz için
Oohh maşallaah kolay gelsn tatlmSabah guzel bi kahvalti yaptim 1 litre limonlu tarcinli zencefilli suyumu bitirdim 2. Litreye basladim.simdide kahvemi ictim birazdan spora basliyim gec vakte kalinca tembellik yapiyorum :)
Daha sonra gorusuruz canlar :)
Sansliymissin vallahaAhahhaha yok kız bizim burası baya merkezi bi yer sorun olmuyo
Bgn ki menüm
Kahvaltı
Sucuklu yumurta ( ev yapımı sucuk)
1 dilim çavdar ekmeği
1 bardak süt
1 kk peynir
Domates / salatalık
Ara
2 tam ceviz + yeşilçay
Öğle
Güzine sobada pişmiş yağsız kçük 1 patates
Yarım kase yoğurt
3 lahana sarması ( ince bulgurla sarılmış)
Ara
1 yeşil elma
Akşam
Bol Salata
1 kase Yayla çorbası( pirinç değilde az bulgurlu)
Spor
1 saat tempolu yürüyüş
Henüz bitmedi sporum btibce yazarm akşama.
Su hedefm 3 lt.
İçtiğim 1 lt.
bilgilerin bende var cnm :)Oleeeyyy ..
Hem 2 hfta öyle takıldm ama kilo verdmm.
Bilgilerimi paylaşayım mıı
Buraya katılmk istedğmde 59.1 dim.
Şuan 57.4
Hedefim 52
Boyum 165
Yavaş yavaş alışcez10 dkk cardio yaptim cok terledim ya kalbim sıkısti biraktim15 dkk kaldi onuda aksam yaparim yatmadan pesindende dus alirim. 1 bardal sutumude ictim
10 dkk cardio yaptim cok terledim ya kalbim sıkısti biraktim15 dkk kaldi onuda aksam yaparim yatmadan pesindende dus alirim. 1 bardal sutumude ictim
Peki tamammm :) ya kaydetmeyi unutmuşum söylemiştn ama spora kimi ekliyodkk kaptanbilgilerin bende var cnm :)
Bursa da yagmurlu bir hava var kucugum uyudu buyugu teyzesinde aksam yemeğimi yaptim saka gibi ama isimde yok balkonda yarim saattie oturup yagmuru seyrediyorum bii yanda limonli cayimm ayyy nasil mutlu biann suann
Leslie cok kolay geliyo artik hemde biktim ondanHangi kardiyodan yaptın ? Leslie gibi birşeyle başlasan sanki alışmanız daha kolay olur :)
Bu hafta kimseyi etiketlemiyoruz cnm. Karisikliktan kaldi oylePeki tamammm :) ya kaydetmeyi unutmuşum söylemiştn ama spora kimi ekliyodkk kaptan
oohhh ne guzel azcik kafani dinle keyfine bak :) oyle sakin sakin oturmayali epey zmn olduBursa da yagmurlu bir hava var kucugum uyudu buyugu teyzesinde aksam yemeğimi yaptim saka gibi ama isimde yok balkonda yarim saattie oturup yagmuru seyrediyorum bii yanda limonli cayimm ayyy nasil mutlu biann suann
Ohh mis... Benim yerime de keyif yap lütfen :) Bir an kederlendim(Sigara içmiyorum, ama emoji tam şu anki durumuma uygun )
Yaptim bile 40 dk. Kosmali leslie yaptim baya ter attim bacaklarim pıt pıt atıyo :))Oohh maşallaah kolay gelsn tatlm
Ayy pardon cnm ozendirmek istememistimm kusurabakmaa o kadar uzun zamandr boyle bianim olmamistiki icimden geldi yazdimm
Canim ben leslie yapiyorum her milin ilk 5 dk si yavas ikinci 5 dk si hizli son iki dakikasi da kosmali birde onu dene bak hayal kurmayi da unutma canim vaktin nasil gectigini anlamiycaksin :))10 dkk cardio yaptim cok terledim ya kalbim sıkısti biraktim15 dkk kaldi onuda aksam yaparim yatmadan pesindende dus alirim. 1 bardal sutumude ictim
Canim ben leslie yapiyorum her milin ilk 5 dk si yavas ikinci 5 dk si hizli son iki dakikasi da kosmali birde onu dene bak hayal kurmayi da unutma canim vaktin nasil gectigini anlamiycaksin :))
Bana leslie cok iyi geliyor alistim baya.Hangi kardiyodan yaptın ? Leslie gibi birşeyle başlasan sanki alışmanız daha kolay olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?