Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yaa ben birşey soracağım hiç spor yapmayan birisi için Leslie mi yada başka cardio videolarını yapması gerekir?
Leslie ile başla canım. Hatta hiç yapmadiysan leslie de bile direk 5 mil ile başlama önce 1 mil yap bir kaç gun baktin zorlanmiyorsun 15 gün falan 3 mil yap ondan sonra 5 mile cikarabilirsin

Leslie ile başla canım. Hatta hiç yapmadiysan leslie de bile direk 5 mil ile başlama önce 1 mil yap bir kaç gun baktin zorlanmiyorsun 15 gün falan 3 mil yap ondan sonra 5 mile cikarabilirsin
Leslie 1 mil yaptım.Aslında dışarı çıkıp 45 dakika hızlı yürüyordum.Yağışlar başlayınca bıraktım.Leslie 3 mil de 35 dakika yapabiliyorum Yılların şişkoluğu spor yapmayıp yatmayı tercih edince böyle oldu

Yaa ben birşey soracağım hiç spor yapmayan birisi için Leslie mi yada başka cardio videolarını yapması gerekir?

o zmn lelsie 3 yap cnm bi hafta sonra yanina biseylee ekleriz

Canım leslie ertesi güne hamlık bırakmayacak şekilde spor yaptırıyor. Hemde tatlı bir abla :) Bence 1-2 mille başla. Daha sonra eğer beğenirsen milleri arttırırsın. Diğer kardiyoların bazıları çok ağır oluyor. Yapmaya çalışıp yapamayınca moralin bozulup bırakabilirsin. O yüzden Leslie bacı candır :)

Teşekkür ederim canım bu hafta o zaman Leslie yapacağım.Ben kaytarabilirim beni bu konuda takip edilmem gerek olabilir

Ay simdide 5 dk erik dali 5 dkk roman 5 dkk horon oynadim amann kurtlarimi doktum be
Ohh insan nasil mutlu oluyo dimi oynayinca ben iglumla aciyom muzigi oynuyom genelde hem oda eglenio hem kucugude bize bakip guluyo

Canım çok geçmiş olsun , ama artık doktora gitmen şart.böyle nereye kadar dayanabilirsin ki
Ahandaa butunnnn malzemelerr var hemde sp bi menii caldm bunu saol cnmm
Bütün malzemeler dediğin ne kız bir iki kaşık yemek bi yumurta.
Günaydın kızlaarr :)
Tünaydınlar
Teşekkür ederim canım, o hepimizin tatlışlığı tontişliğibiz şişkoların hem yüzünün güzel olması şart,hem de sempatik tatlış olmamız şartYüz güzelliği ve tatlılık şişkoların şanındandır
Hepbirlikte bol bol gülelim canım:)) sabah sabah yüzünde gülümseme oluşturduysam ne mutlu bana bence de iyi ki geldim burası ve güzel takım arkadaşlarım bana çok iyi geldi
Hahh gelin kız istanbula, gelin bi siz eksiktiniz şaka kız şaka gelirseniz görüşür diyet spot dedikodu neyim bişeyler yaparız
Kizlarrr dunun sonucunda tartida bu sabahh ne gordm biliyormusunuzzzz

Dun sabah 74.4
Bu sabah 73.7
Maşşşallah bu nasıl güzel bir tartı .ben senin yerinde olsam o tartının üzerinden hiç inmek istemez bir iki selfi neyim çekinirdim
Afiyet olsun canım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…