Leslie ile başla canım. Hatta hiç yapmadiysan leslie de bile direk 5 mil ile başlama önce 1 mil yap bir kaç gun baktin zorlanmiyorsun 15 gün falan 3 mil yap ondan sonra 5 mile cikarabilirsinYaa ben birşey soracağım hiç spor yapmayan birisi için Leslie mi yada başka cardio videolarını yapması gerekir?
Leslie 1 mil yaptım.Aslında dışarı çıkıp 45 dakika hızlı yürüyordum.Yağışlar başlayınca bıraktım.Leslie 3 mil de 35 dakika yapabiliyorumLeslie ile başla canım. Hatta hiç yapmadiysan leslie de bile direk 5 mil ile başlama önce 1 mil yap bir kaç gun baktin zorlanmiyorsun 15 gün falan 3 mil yap ondan sonra 5 mile cikarabilirsin
Benim yerime de azıcık oryantal oynasaydınAy simdide 5 dk erik dali 5 dkk roman 5 dkk horon oynadimamann kurtlarimi doktum be
Yaa ben birşey soracağım hiç spor yapmayan birisi için Leslie mi yada başka cardio videolarını yapması gerekir?
o zmn lelsie 3 yap cnm bi hafta sonra yanina biseylee eklerizLeslie 1 mil yaptım.Aslında dışarı çıkıp 45 dakika hızlı yürüyordum.Yağışlar başlayınca bıraktım.Leslie 3 mil de 35 dakika yapabiliyorumYılların şişkoluğu spor yapmayıp yatmayı tercih edince böyle oldu
Onu fazla beceremiyorumBenim yerime de azıcık oryantal oynasaydın
Bende roman beceremeyip oryantalden tut oyun havaları ve çiftetelliyi beceririmOnu fazla beceremiyorumama senin icin oynarim bi 5 dkk
O zaman bu akşam leslie 3 mil yapayım ben.o zmn lelsie 3 yap cnm bi hafta sonra yanina biseylee ekleriz
Yaa ben birşey soracağım hiç spor yapmayan birisi için Leslie mi yada başka cardio videolarını yapması gerekir?
Teşekkür ederim canım bu hafta o zaman Leslie yapacağım.Ben kaytarabilirimCanım leslie ertesi güne hamlık bırakmayacak şekilde spor yaptırıyor. Hemde tatlı bir abla :) Bence 1-2 mille başla. Daha sonra eğer beğenirsen milleri arttırırsın. Diğer kardiyoların bazıları çok ağır oluyor. Yapmaya çalışıp yapamayınca moralin bozulup bırakabilirsin. O yüzden Leslie bacı candır :)
Teşekkür ederim canım bu hafta o zaman Leslie yapacağım.Ben kaytarabilirimbeni bu konuda takip edilmem gerek olabilir
Teşekkürler.Benim spor konusunda baya bi fırçaya ihtiyacım olacak.Bu takım neden var ? Elbette takipte oluruz :) Yardım istersen yardımcı oluruz :)
Anladm tamamLeslie cok kolay geliyo artik hemde biktim ondanphilosophergirl ekledigi videolardan birini yaptim. Aksama belki 29 dkk dans ederim
Bu hafta kimseyi etiketlemiyoruz cnm. Karisikliktan kaldi oyle
oohhh ne guzel azcik kafani dinle keyfine bak :) oyle sakin sakin oturmayali epey zmn oldu
Vaaay süpersnn cnmYaptim bile 40 dk. Kosmali leslie yaptim baya ter attim bacaklarim pıt pıt atıyo :))
Teşekkürler.Benim spor konusunda baya bi fırçaya ihtiyacım olacak.
O zaman bu akşam leslie 3 mil yapayım ben.
tmm cnm takip ederiz seni merak etme senTeşekkür ederim canım bu hafta o zaman Leslie yapacağım.Ben kaytarabilirimbeni bu konuda takip edilmem gerek olabilir
Ohh insan nasil mutlu oluyo dimi oynayinca ben iglumla aciyom muzigi oynuyom genelde hem oda eglenio hem kucugude bize bakip guluyoAy simdide 5 dk erik dali 5 dkk roman 5 dkk horon oynadimamann kurtlarimi doktum be
Bizim kucugude katildi artik kervanaOhh insan nasil mutlu oluyo dimi oynayinca ben iglumla aciyom muzigi oynuyom genelde hem oda eglenio hem kucugude bize bakip guluyo
yol sacimi vur totoma ne yapsan kabulum
canimcim bu saat olmuş herkes yatiyo ve ben dış ağrısından yatamıyorum şuan, bu kaç gunum bana zehir geçti ilaçlarda fayda etmiyo artık. pek yazamiyorum kusura bakmayın kızlar
Yaa çok isterim gelmeni seve seve Buağrılarım seni hatta denizede girersin oh miss valla
Bütün malzemeler dediğin ne kızAhandaa butunnnn malzemelerr var hemde sp bi menii caldm bunu saol cnmm
TünaydınlarGünaydın kızlaarr :)
Teşekkür ederim canım, o hepimizin tatlışlığı tontişliğiHergun yeni bir gün mottosuyla birgune daha basladım kararlıyım cumaya kadar kacamak yok su saf protein diyetini yapmak istiyorum ama toparlayamoyprum kendimi bir türlü bugun bogazım sis yine heryerim dökülüyor agrıdan sungeipmterketmedi bizim evi birtğrlü cocuklar ayrı fena halde
Cook tatlısın ya cok sevimli kactı bitti uctu ama inş benim vucuduma ucmaamıstır :)) ceza verdim dün 55 dk 5 km kostum kosu bandında ama yine de kalmıstır ne var ne yok bakalım artık daha dikkatli olcam cumaya kadar canım sagol destegin icin güldürürken düşündğrdğn beni :))
evet esra ya sen cok dolusun haftaici ayrı haftasonu ayrı ama bence baslayıp yaptıkca cok daha fazla asılıcaksın spora aldın simi eliptigi sevdinmi
Hasmetli ficütinsan zirveye cıkmadan anlamıyor heealde isin gerekliliğini ya
Kapteeeeeeyyn sen nettin yapma etme cok guzel gidiyorsun peşini bırakma listeye gşrmene az kaldı
Super menu bende yapmak şstiyorun su saf proteini baska örnek listen varsa bana da atatmısın
Günaydın canım nekadar guzel bşr manzara su an oraya ısınlanmak sessiz sakin kahvemi yudumlamak isterdim
Hepbirlikte bol bol gülelim canım:)) sabah sabah yüzünde gülümseme oluşturduysam ne mutlu banaya sabah sabah guldurdun beni iyiki geldin kiz ❤
Hee ozmn baskaaaa. Gitsene disciye kuzucum kac gundur cekiyosun
Oy iyi bari :) yat dinlen guzelce
Cal canim insallah ise yarae :)
Guzel menu ama aksam biraz gec olmus. Oda misafirlikteymissin ztn
Anaammm ne guzel manzara
Kaptanin dedigini yap yaptigini yapma
kendim hazirladim cnm menuyu evde ne varsa ona gore kendin yapabilirsin :)
Hahh gelin kız istanbula, gelin bi siz eksiktinizBende İstanbul u özledim o yuzden paylastim :))
Gecmis olsun canim. Benim de bazi sabahlar bogazlarim aciyor hemen balli zencefil yerim 1 cay kasigi iyi geliyor ( balli zencefil kavanozda herdaim hazirdir bizim evde )
Ahh ahh ne guzel olurdu degil mi canim keske ben de hokus pokus bi İstanbul a gidip gelsem :))
MaşşşallahKizlarrr dunun sonucunda tartida bu sabahh ne gordm biliyormusunuzzzz
Dun sabah 74.4
Bu sabah 73.7
Afiyet olsun canım.Kizlar merhaba,
Dun ki menum:
uyanir uyanmaz limonlu su
Kahvalti: ev yapimi yogurt ile musli, minik salatalik ve minik domates
Limonlu yesil cay
Ara ogun: 1 adet kivi
Ogle: sulu kofte, cacik, cok az bulbur pilav
Ara ogun: muz + 3 cig badem + 3 cig findik
Aksam: kiyamli ispanak yemegi + yogurt ile
Spor: Dans 30dak.
Su: 2 litre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?