Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canım patates de olmasması lazım sen de bilşyorsundur da mutlka yap bence leslie eriyip gitsşn yediklerşn

Kuzum yemedim birşey.Ekmeği birden kestiğimde çok daha fazla kaçamak yapıyorum.Günlük 3 dlm ç.ekmeği var.
Bşr de dşyetisyen vermişsse mutlaka dengeliyorsur bşrseyle canım inl fatda eedecek sana

Çok geçmiş olsun.Grip mi olacaksın başka bir rahatsızlığın var canım?
Evde herkes geip suan canım burunları akıyor atesleri vardı ates düstü burunlar akıyor halsizlikler devam simdi sıra bana geldi okadar bunaldımki su hastalık mldundan bir haftadır cocuklarla ugrastım 3 gun esimle simdi sıra bende bu da bir iötşhan ama covuklarla annenin hasta olması dahada zor oluyo keske hemen ayaga kaldıracak bireey olsa beni
Biliyorum olmaması lazım oruçlu olunca gözüm döndü bi an, sadece et ve cacık yemeyi planliyordum ama olmadı doymadim patates vs yedim amaa birazdan spor yaparım canımm:)
Olsun olsun kuzum sporla hiçbşrsey kalmaz heleki orucdan dolayı ya eriyip gitmiştir bileee

Ölcüsü nasıl canım onu da deneyeyim basıma da agrı yaptı artık bu hastalık

Canim bizimde boğazlarım agridiginda ilk bal karabiber yeriz çok iyi geliyo. 1 tatlı kaşığı bala 1 cay kasigi toz karabiber ekle iyi ce karıştır ve hepsini bi anda ye üstüne bi 5 dk kadar şu içme ki boğazını biraz yaksin

Ay nasil seviyon kız onu bana kucukken zorla yedirirlerdi kötü anılarim var onla
Liseye giderken sabahlari onu yerdim ben oyy agzim sulandi
eski yasmini goremiyorum aertik
gecmis olsun cnm pastil flnmi alsan bogazini rahatlatir

Afiyet olsun cnm guzrl menu
Kızlar önümde içli köfte,pasta yeniyo.Pasta değil de içli köfte zorluyor.
yaza bu kilolarla girersek yaz bizi daha cok zorlicak heryerimiz vicik vicik ter olcak onu dusun bakalim hangisi daha zor

Biliyorum eskisi gibi değilim bu sonda aldığım kilolar tüm motivayonumu irademi yerle bir etti. İnanki çabalıyorum daha iyi olmak için göründüğü gibi pekde başarılı değilim sanırım 7li rakamı gorsem çok çok iyi olacağımı düşünüyorum

Kızlar yemiyorum.Açık çay içiyorum.eve gidince 2 tane hurma yiyeceğim
Bnce aen eve girtihin gibi yat uyu saat bu olmus daha eve gitcen dee hurma yicen deee olcak 11 yapma etme sabaha bisey kalmadi az dayann

ama boyle yiyerek 7 leri goremezsin ki aksine 9 lara dogru gidersin. Ne yapmak lazim seni eskisi gibi yapmak icin.

Gecmis olsun hepinize huzurcugum sirkeli suyla gargara yap aklina geldikce bogaz agrisina faydali oluyo

İyi geceler kızlar,bugün çok yoğun ve yorucu geçti.şimdi ancak; oğlumu uyutmaya çalışırken yazabiliyorum:))

Menüm
09:30 limonlu su,
10:00 2 yumurtadan lorlu omlet, 3 ceviz,süzme peynir,5 siyah zeytin,yeşillik,limonlu yeşil çay
12:30 Duble Türk Kahvesi
15:30 Filtre kahve( sade)
17:00 Yeşil Çay
19:00 1 tabak kuru fasulye,1 kase acı pulbiberli yoğurt,salata
20:00 iki bardak siyah çay
Su:2,5 olmuştur
Spor yok ama saat 11’den 5’e kadar dışarıda dolaştım

Menüm
Sabah:saat 6:sütlü kahve
Dokuzbucuk:yumurta salatasi yedi zeytin domates beyaz peynir bir dilim ekmek cay
Ögle saat 2:bir portakal bir bardak ayran
Saat 6:iki tabak lahana kapuska
Kakuleli cay iki fincan
Sonra aksam cayi
Spor:1 saat yürüyüs
Su:2 litre Kanguru_

Afiyet olsun canım.

Ablacım afiyet olsun.Menün güzel olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…