- 3 Ocak 2018
- 2.664
- 4.656
- 83
- 36
Canım patates de olmasması lazım sen de bilşyorsundur da mutlka yap bence leslie eriyip gitsşn yediklerşn
Bşr de dşyetisyen vermişsse mutlaka dengeliyorsur bşrseyle canım inl fatda eedecek sanaKuzum yemedim birşey.Ekmeği birden kestiğimde çok daha fazla kaçamak yapıyorum.Günlük 3 dlm ç.ekmeği var.
Evde herkes geip suan canım burunları akıyor atesleri vardı ates düstü burunlar akıyor halsizlikler devam simdi sıra bana geldi okadar bunaldımki su hastalık mldundan bir haftadır cocuklarla ugrastım 3 gun esimle simdi sıra bende bu da bir iötşhan ama covuklarla annenin hasta olması dahada zor oluyo keske hemen ayaga kaldıracak bireey olsa beniÇok geçmiş olsun.Grip mi olacaksın başka bir rahatsızlığın var canım?
Olsun olsun kuzum sporla hiçbşrsey kalmaz heleki orucdan dolayı ya eriyip gitmiştir bileeeBiliyorum olmaması lazım oruçlu olunca gözüm döndü bi an, sadece et ve cacık yemeyi planliyordum ama olmadı doymadim patates vs yedim amaa birazdan spor yaparım canımm:)
Kuzuuum yaoma yapma aman yaoma bak yiyince sen üzüleceksin dimş mutlu olcakmısın icin rahat olucakmı hayır tadını d abilşyısub yapma guzel arkadasımKızlar önümde içli köfte,pasta yeniyo.Pasta değil de içli köfte zorluyor.
Canım doktora gitmedim emsiriyorum diye ilac da almadım oyle agrı kesici vs aldım bal ıhlamur zenfecil limon iciyorumCnm gecmis olsun dr ne dedi sen hangi ilaci kullandin
Ölcüsü nasıl canım onu da deneyeyim basıma da agrı yaptı artık bu hastalıkHuzurcum çok geçmiş olsun sana sunu onerebilirm bal ve karabiber karışımı iyi gelebilir
Ölcüsü nasıl canım onu da deneyeyim basıma da agrı yaptı artık bu hastalık
Liseye giderken sabahlari onu yerdim ben oyy agzim sulandiAy nasil seviyon kız onu bana kucukken zorla yedirirlerdi kötü anılarim var onla
Bugünkü menum
Sahur:
Sahandan 2 yumurta
Zeytin
2 dilim ekmek
Iftar:
4_5 kaşık patates yemegi
2 has. baget
Cacık
Küçük bir dilim revani yemiş olabilirim
Dayanamadimmm
Yatana kadar 1.5 suyu tamamlarim
1 kupa yeşil çay icerim
Spor henüz yok ama 60 dakika leslie yapicam birazdan (yazarim)
gecmis olsun cnm pastil flnmi alsan bogazini rahatlatirArkadaslar benim bogazım cok fena ilac da aldıtsam kar etmedi aranızda var bu rahatsızlık icin ilac kullanan cözüm bulan bogazımla berbaer boynumda agrıyor artık kolumu kanadımı kaldıramıyorum ya benbal zencefil ıhlamuricip duruyorum bosuna kilı yapacak cözüm de olmuyor
Afiyet olsun cnm guzrl menu6 Mart Menum
Sabah 10.30
2 ad lorlu pul biberli omlet
3 ad. Zeytin
1 dilim tam cavdar ekmegi
Ara 14.00
3/1 Arı hurmali hindistan cevizli bar ( 40 kalori )
2 dilim cecil peyniri
Beyaz cay
Ara 16.00
1 bardak tarcinli sut
10 ad cig badem
Aksam 18.00
6 y.k. karnabahar yemegi
1 kase yogurt
Su 2.5 litre
Spor ... 3 mill leslie
Kanguru_
yaza bu kilolarla girersek yaz bizi daha cok zorlicakKızlar önümde içli köfte,pasta yeniyo.Pasta değil de içli köfte zorluyor.
Emziriyosan icme cnm yoksa esime soracaktim:) ilik seyler icmeye devam etCanım doktora gitmedim emsiriyorum diye ilac da almadım oyle agrı kesici vs aldım bal ıhlamur zenfecil limon iciyorum
Kızlar yemiyorum.Açık çay içiyorum.eve gidince 2 tane hurma yiyeceğim
Liseye giderken sabahlari onu yerdim ben oyy agzim sulandi
eski yasmini goremiyorum aertik
gecmis olsun cnm pastil flnmi alsan bogazini rahatlatir
Afiyet olsun cnm guzrl menu
yaza bu kilolarla girersek yaz bizi daha cok zorlicakheryerimiz vicik vicik ter olcak onu dusun bakalim hangisi daha zor
Bnce aen eve girtihin gibi yat uyu saat bu olmus daha eve gitcen dee hurma yicen deee olcak 11 yapma etme sabaha bisey kalmadi az dayannKızlar yemiyorum.Açık çay içiyorum.eve gidince 2 tane hurma yiyeceğim
ama boyle yiyerek 7 leri goremezsin ki aksine 9 lara dogru gidersin. Ne yapmak lazim seni eskisi gibi yapmak icin.Biliyorum eskisi gibi değilim bu sonda aldığım kilolar tüm motivayonumu irademi yerle bir etti. İnanki çabalıyorum daha iyi olmak için göründüğü gibi pekde başarılı değilim sanırım 7li rakamı gorsem çok çok iyi olacağımı düşünüyorum
Canım sen bi sorsan eskisi gibi emmiyor koca dana oldu 19 aylık zaten bu aekilde yatarak ona hiç bir faydam yok eczanedeb alabilecegm biley olursa cok guzel olurEmziriyosan icme cnm yoksa esime soracaktim:) ilik seyler icmeye devam et
Cnm senin ozel nie kapaliCanım sen bi sorsan eskisi gibi emmiyor koca dana oldu 19 aylık zaten bu aekilde yatarak ona hiç bir faydam yok eczanedeb alabilecegm biley olursa cok guzel olur
Gecmis olsun hepinize huzurcugum sirkeli suyla gargara yap aklina geldikce bogaz agrisina faydali oluyoBşr de dşyetisyen vermişsse mutlaka dengeliyorsur bşrseyle canım inl fatda eedecek sana
Evde herkes geip suan canım burunları akıyor atesleri vardı ates düstü burunlar akıyor halsizlikler devam simdi sıra bana geldi okadar bunaldımki su hastalık mldundan bir haftadır cocuklarla ugrastım 3 gun esimle simdi sıra bende bu da bir iötşhan ama covuklarla annenin hasta olması dahada zor oluyo keske hemen ayaga kaldıracak bireey olsa beni
Olsun olsun kuzum sporla hiçbşrsey kalmaz heleki orucdan dolayı ya eriyip gitmiştir bileee
Afiyet olsun canım.İyi geceler kızlar,bugün çok yoğun ve yorucu geçti.şimdi ancak; oğlumu uyutmaya çalışırken yazabiliyorum:))
Menüm
09:30 limonlu su,
10:00 2 yumurtadan lorlu omlet, 3 ceviz,süzme peynir,5 siyah zeytin,yeşillik,limonlu yeşil çay
12:30 Duble Türk Kahvesi
15:30 Filtre kahve( sade)
17:00 Yeşil Çay
19:00 1 tabak kuru fasulye,1 kase acı pulbiberli yoğurt,salata
20:00 iki bardak siyah çay
Su:2,5 olmuştur
Spor yok ama saat 11’den 5’e kadar dışarıda dolaştım
Ablacım afiyet olsun.Menün güzel olmuşMenüm
Sabah:saat 6:sütlü kahve
Dokuzbucuk:yumurta salatasi yedi zeytin domates beyaz peynir bir dilim ekmek cay
Ögle saat 2:bir portakal bir bardak ayran
Saat 6:iki tabak lahana kapuska
Kakuleli cay iki fincan
Sonra aksam cayi
Spor:1 saat yürüyüs
Su:2 litreKanguru_
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?