- 3 Ocak 2018
- 2.664
- 4.656
- 83
- 36
Aynen islayayimBuradaki menü paylaşımının tek kötü yanı birilerinin canının çekmesi
Ben de kuru fasulyeyi pek sevmem aslında, eşim kuruya bayılır.ben nohut daha çok severim ama karatay menüsünde nohut pek tavsiye edilmediği için ve tüm gün boyunca aç olduğum için yedimhatta ne güzel tadı varmış bu nimetin diye diye yedim.
Islat canım yarına pişirirsin,bi yerin şişmesin
Yapan herkes memnun bende mi yapsam diyorum ama dayanamam yaBugün hiç zorlanmadım.galiba vücut alıştı gibi.Daha düne kadar özellikle yemek yaparken yemeğin kokusunu aldıkça açlığım tavan yapıyordu.Bugün hiç gözüm dönmedi.
Tartıda da fena sonuç çıkmayacak gibi. Karatay benim metabolizmama iyi geldi sanki.
Oh diyet moduna dönmüşsünSabah
1 yumurtadan Cevizli kurutulmus biberli onlet
3 zeytin
1 bardak ıhlamur
Oglen14.
1 bardak tarcınlı süt
Aksam 18.0
Yogurtlu Brokoli
3-4 mücver
20.30 ıhlamur cayı içinde bal limon zencefil vs vardı
50 dk 5 km kosubandında kosuldu
Kanguru_
Afiyet olsun canımSabah
3 zeytin
1 bardak ıhlamur
Oglen14.
1 bardak tarcınlı süt
Aksam 18.0
Yogurtlu Brokoli
3-4 mücver
Kanguru_
Huzur geri döndüSabah
3 zeytin
1 bardak ıhlamur
Oglen14.
1 bardak tarcınlı süt
Aksam 18.0
Yogurtlu Brokoli
3-4 mücver
Kanguru_
Guzel menu ama sabahla aksam arasinda cok zaman farki varİyi geceler kızlar,bugün çok yoğun ve yorucu geçti.şimdi ancak; oğlumu uyutmaya çalışırken yazabiliyorum:))
Menüm
09:30 limonlu su,
10:00 2 yumurtadan lorlu omlet, 3 ceviz,süzme peynir,5 siyah zeytin,yeşillik,limonlu yeşil çay
12:30 Duble Türk Kahvesi
15:30 Filtre kahve( sade)
17:00 Yeşil Çay
19:00 1 tabak kuru fasulye,1 kase acı pulbiberli yoğurt,salata
20:00 iki bardak siyah çay
Su:2,5 olmuştur
Spor yok ama saat 11’den 5’e kadar dışarıda dolaştım
Afiyet olsun abla guzel menuMenüm
Sabah:saat 6:sütlü kahve
Dokuzbucuk:yumurta salatasi yedi zeytin domates beyaz peynir bir dilim ekmek cay
Ögle saat 2:bir portakal bir bardak ayran
Saat 6:iki tabak lahana kapuska
Kakuleli cay iki fincan
Sonra aksam cayi
Spor:1 saat yürüyüs
Su:2 litreKanguru_
Anaaaggmm bu neydi giz06/03/2018
Menum
12.00
Yeşil çay
Kahvaltı (12.20)
3 Yk Menemen
30 gr Tuzsuz Lor Peyniri
20 gr Çeçil Peyniri
2 Siyah Zeytin
20 gr Tam Buğday Ekmeği
Çay
Ara (16.30)
Türk Kahvesi
Akşam (18.30)
4 Yk Zeytinyağlı Bakla
3 Yk Yoğurt
20 gr Tam Buğday Ekmeği
Ara (23.00)
Yeşil çay
Genel
2.5 litre Su
Spor
Lunge Zamanı (42 dakika~140 kalori)
Isınma
* 20 Dizleri Çekerek Marş Yürüyüşü
* 12 Dizi Karna Cekme
* 12 Bacağı Yana Açarak Adım
* 10 Dinamik Hamstring Esnetme
* 10 Dinamik Quadriceps Esnetme
* 10 Dinamik Göğüs Esnetme
* 20 Yana Doğru Kalça Açma
* 6 İleri Düzey Esneme
Işlevsel Kuvvet
* 16 Eller Üzerinde Şınav ve Yürüme
* 10 Şınav
* 24 Ileri Doğru Lunge
* 20 Split Zıplayışı
* 40 Kolları Uzatarak Yüksek Plank
* 40 Vücut Ağırlığını Kullanarak Squat
* 10 Geniş Ziplama
* 36 YTW
* 24 Yan Lunge
* 20 Yan Sıçrama
* 40 Öne Arkaya Salınımlı Plank
* 32 Ters Lunge
* 40 Ters Lunge ve Diz Kaldırma
* 40 Yan Plank ve Diz Kaldırma
* 20 Omzu Uçar Gibi Açarak Press
Soğuma
* 10 Quad Kasını Calıştıran Beşik Hareketi
* 60 sn Dizi Hükmeden Quadriceps Esnetme
* 60 sn Uzanarak Hamstring Esnetme
* 16 Yan Uzanarak T Şeklinde Esneme
* 10 Dinamik Göğüs Esnetme
Kanguru_
Bende bugun cok aciktm aklim hep yemekteydi. Bide planli yemek bana gore degil sanirim yarin ne zmn acikirsam ozaman yicem bugun hic doymadimBenim bugün incelme planım vardı canım onu yaptım ben
Afiyet olsun canım diyetisyen menüsüne yorum yapmak bana düşmez sadece mayıs kayisili form cayinda sinameki var mi acaba?
En doğru karar canım. Herkes kendini biliyor mesala ben kahvaltı yapmadığım gün açlık krizlerine giriyorum.
10 dkk cardio yaptim yaaaaa eger bi 5 dkk daha yapsaydim yarin cenazeme gelirdinizAfiyet olsun canım,spor da yapılmış peki dünkü kedi dilinin cezası ne oldu aceba
Afiyet olsun akşamki ekmek ve toplar olmasa daha mı iyi olurdu diyecektim mi ,diyetisyen listesi olduğunu gördüm.
afiyet olsun canım.güzel menün.
Allah kabul etsin canım da olmamış bi
Revani hiç olmamış canım,patates de biraz sıkıntılı aslında.
Çok geçmiş olsun canım emzirdiğin için çok ilaç tavsiye edemiyorum.
Uzun süreli kullanımda bağırsaklarda bağışıklık kazanarak bağırsak işlevinin kaybolmasına neden olur.
Bağırsaklarda su kaybına ve zamanla hareketsizliğe (tembelliğe) neden olur.
Uzun ve yanlış kullanım sonucunda bağırsaklarda delinmeye neden olur.
Mide de gaz oluşumu ve ekşimeye neden olur.
Bağırsaklarda müshil etkisi gösterdiği için yararlı ve zararlı bütün bakterileri yok ederek bağırsak hastalıklarına neden olur.
Bağırsaklar yoğun ve uzun süreli sancı ve kasılmalara neden olur.
Arkadaşlar Lütfen İçinde Sinameki olan Çayları tükenmeden önce iki kez düşünün
Mucverde un varmiydi kizartmamiydiSabah
3 zeytin
1 bardak ıhlamur
Oglen14.
1 bardak tarcınlı süt
Aksam 18.0
Yogurtlu Brokoli
3-4 mücver
Kanguru_
Sanki yazın yiyecek seçeneği daha çok gbi cnm yaa yaz gelsn aynenCilegin 100 gr 35 caloriymiss ne gzel dimi ciksada bol bol yesek kahvaltida yulafla sutle cok gzel olurrr ben yazi ozledimm sanirimm
Canım sanki alıştım gibi.Dün ve önceki günler uzun süreli açlığa zor dayanmıştım ama bugün daha kolaydı.saatlerce dışarıdaydım eve gelir gelmez yemek telaşesine girdim ve hiç zorlanmadım .Guzel menu ama sabahla aksam arasinda cok zaman farki varacikmadin mi oncaaa saat
Afiyet olsun abla guzel menu
Anaaaggmm bu neydi gizspor sahane
Bende bugun cok aciktm aklim hep yemekteydi. Bide planli yemek bana gore degil sanirim yarin ne zmn acikirsam ozaman yicem bugun hic doymadim
10 dkk cardio yaptim yaaaaa eger bi 5 dkk daha yapsaydim yarin cenazeme gelirdiniz
bunu bende soyledim defalarcaaa
10 dkk cardio 15 dkk da horon roman erikdali oynadim
Canım sanki alıştım gibi.Dün ve önceki günler uzun süreli açlığa zor dayanmıştım ama bugün daha kolaydı.saatlerce dışarıdaydım eve gelir gelmez yemek telaşesine girdim ve hiç zorlanmadım .
Canım senin bugün yaptığım listeyi ben yapamam ve yapmam da.benim için vazgeçemeyeceğim tek öğün kahvaltıdır.kahvaltının olmadığı ve 3-5 kaşık yemeğin olduğu listeyi uygulayıp da 10 dk kardiyo yaptıysan ayakta alkışı hakketin.
Yazın diyet daha kolay ,bol sebze ve meyve taze taze daha iyi oluyor ,ama yazın da lahana gibi giyinemediğimiz için şimdiden önlem almak zorundayızSanki yazın yiyecek seçeneği daha çok gbi cnm yaa yaz gelsn aynen
Aaha doğru diyosn arkadaşımm :)Yazın diyet daha kolay ,bol sebze ve meyve taze taze daha iyi oluyor ,ama yazın da lahana gibi giyinemediğimiz için şimdiden önlem almak zorundayız
Dun bende ayni listeyi yapicam dedim ya kaptanim sabah cok aciktim ve 7 de kahvalti yaptim birde yogurt kurunu yaparsam oglwne cok acikirim die vaz gectim yumuartaya cevirdim bnce sende 1 yumurta yeseydin acikmazdin bana gore diyetteykn kahvalti en en en onemli ogun kahvalti nenkadar saglam olursa gun daha hafif daha gzel oluyor sanki bu yuzden karataya gore kahvalti can bence cannn10 dkk cardio 15 dkk da horon roman erikdali oynadim
Bendr daha yapmam ya cok aciktim bugun. Kahvaltiyi eksik etmem artik basim agridi valla. Bide program yapmicam artik sonra hem aklim yemekte oluyo ne zmn acikirsam yicem
Allah rahatlık versin kaptanBenim uykum geldi kizlar hadi ben kactim Allaha emanet olun
Bugün misafirliğe gtrik ve hiç bir kaçamak yapmadımm haha kendmle gurur duydum..
Bi abla bni görünce hemen eşime dert yandı. Sn bu kıza naptın erimiş gitmiş diye. İçimden öyle mutlu oldum kii. Çok zayıflamşsn ddiler. Demekki dışarıdan bakınca belli oluyor :) wuhuu. Onlar öyle ddkçe habire gaza geliyorumm..
Zaten dışarıdan yorum almaya başlanıldı mı insan daha bir gaza geliyor da , seni överken eşini gömmeselermiş iyiymişBugün misafirliğe gtrik ve hiç bir kaçamak yapmadımm haha kendmle gurur duydum..
Bi abla bni görünce hemen eşime dert yandı. Sn bu kıza naptın erimiş gitmiş diye. İçimden öyle mutlu oldum kii. Çok zayıflamşsn ddiler. Demekki dışarıdan bakınca belli oluyor :) wuhuu. Onlar öyle ddkçe habire gaza geliyorumm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?