Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Aynen islayayim

Yapan herkes memnun bende mi yapsam diyorum ama dayanamam ya

Huzur geri döndü menün çok güzel

Guzel menu ama sabahla aksam arasinda cok zaman farki var acikmadin mi oncaaa saat
Afiyet olsun abla guzel menu
Anaaaggmm bu neydi giz spor sahane
Bende bugun cok aciktm aklim hep yemekteydi. Bide planli yemek bana gore degil sanirim yarin ne zmn acikirsam ozaman yicem bugun hic doymadim
10 dkk cardio yaptim yaaaaa eger bi 5 dkk daha yapsaydim yarin cenazeme gelirdiniz
bunu bende soyledim defalarcaaa

Mucverde un varmiydi kizartmamiydi

Canım sanki alıştım gibi.Dün ve önceki günler uzun süreli açlığa zor dayanmıştım ama bugün daha kolaydı.saatlerce dışarıdaydım eve gelir gelmez yemek telaşesine girdim ve hiç zorlanmadım .
Canım senin bugün yaptığım listeyi ben yapamam ve yapmam da.benim için vazgeçemeyeceğim tek öğün kahvaltıdır.kahvaltının olmadığı ve 3-5 kaşık yemeğin olduğu listeyi uygulayıp da 10 dk kardiyo yaptıysan ayakta alkışı hakketin.

10 dkk cardio 15 dkk da horon roman erikdali oynadim
Bendr daha yapmam ya cok aciktim bugun. Kahvaltiyi eksik etmem artik basim agridi valla. Bide program yapmicam artik sonra hem aklim yemekte oluyo ne zmn acikirsam yicem

Bugün misafirliğe gtrik ve hiç bir kaçamak yapmadımm haha kendmle gurur duydum..
Bi abla bni görünce hemen eşime dert yandı. Sn bu kıza naptın erimiş gitmiş diye. İçimden öyle mutlu oldum kii. Çok zayıflamşsn ddiler. Demekki dışarıdan bakınca belli oluyor :) wuhuu. Onlar öyle ddkçe habire gaza geliyorumm..

10 dkk cardio 15 dkk da horon roman erikdali oynadim
Bendr daha yapmam ya cok aciktim bugun. Kahvaltiyi eksik etmem artik basim agridi valla. Bide program yapmicam artik sonra hem aklim yemekte oluyo ne zmn acikirsam yicem
Dun bende ayni listeyi yapicam dedim ya kaptanim sabah cok aciktim ve 7 de kahvalti yaptim birde yogurt kurunu yaparsam oglwne cok acikirim die vaz gectim yumuartaya cevirdim bnce sende 1 yumurta yeseydin acikmazdin bana gore diyetteykn kahvalti en en en onemli ogun kahvalti nenkadar saglam olursa gun daha hafif daha gzel oluyor sanki bu yuzden karataya gore kahvalti can bence cannn

Evet banada disardan boyle yorjnlar gelince daha da gaza geliyorum gecen hafta gors bi ark beni gorunce gaza gelmis bugun ne yapiyorsun cabuk soyle bnde baslicm die basimim etini yedii

Zaten dışarıdan yorum almaya başlanıldı mı insan daha bir gaza geliyor da , seni överken eşini gömmeselermiş iyiymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…