- 17 Kasım 2016
- 1.548
- 2.603
- 63
Hahha evet ya çok mutlu olduğum bir an :)Evet banada disardan boyle yorjnlar gelince daha da gaza geliyorum gecen hafta gors bi ark beni gorunce gaza gelmis bugun ne yapiyorsun cabuk soyle bnde baslicm die basimim etini yedii
Ben geçen seneden bu yana oturduğum sitedeki kadınların verdiği gazla yaşıyorum aa dostlarEvet banada disardan boyle yorjnlar gelince daha da gaza geliyorum gecen hafta gors bi ark beni gorunce gaza gelmis bugun ne yapiyorsun cabuk soyle bnde baslicm die basimim etini yedii
AhahaZaten dışarıdan yorum almaya başlanıldı mı insan daha bir gaza geliyor da , seni överken eşini gömmeselermiş iyiymiş
Gece gece ne güldm. Allahta sni güldrsün cnmBen geçen seneden bu yana oturduğum sitedeki kadınların verdiği gazla yaşıyorum aa dostlar
Eşine kocaman alkış,allah mutluluğunuzu daim etsin.Ahahaoii kıyamam bn onaaaa. Yavrum bide bnm arkamda duruyo. Soruyolar bana napıyosn diye. Kaynana atlıyo yürüyüş yapıyo diye. Kadınlar hemen başlıyor.
Emziriyosn diyet yapma kilon mu var yürüyüş yapıyosn fln. Bn dha ağzımı açmadan eşim daldı lafa. Kilo vermek için yürümüyo sağlık için yürüyo dedi. O an eşimi içimden bi sevdm bi sevdmm :) sağolsn destek olur bana...
Amin canım hepbirlikte inşallah.Gece gece ne güldm. Allahta sni güldrsün cnm
İyi geceler canım.Acayp uykum geldi iyi geceler kzlar
Buralari süpür çek hic halim kalmadi ilk kalkan yapsin zaten daha ev toparliyorum
oohh super :) spor yaptigin icin dahada belli oluyodur :)Bugün misafirliğe gtrik ve hiç bir kaçamak yapmadımm haha kendmle gurur duydum..
Bi abla bni görünce hemen eşime dert yandı. Sn bu kıza naptın erimiş gitmiş diye. İçimden öyle mutlu oldum kii. Çok zayıflamşsn ddiler. Demekki dışarıdan bakınca belli oluyor :) wuhuu. Onlar öyle ddkçe habire gaza geliyorumm..
ben bugun + ciktim bilmem nedenDun bende ayni listeyi yapicam dedim ya kaptanim sabah cok aciktim ve 7 de kahvalti yaptim birde yogurt kurunu yaparsam oglwne cok acikirim die vaz gectim yumuartaya cevirdim bnce sende 1 yumurta yeseydin acikmazdin bana gore diyetteykn kahvalti en en en onemli ogun kahvalti nenkadar saglam olursa gun daha hafif daha gzel oluyor sanki bu yuzden karataya gore kahvalti can bence cannn
afiyet olsun cnmKızlar günaydııınnn. Dün misafirimiz vardı. Geç gittiler. Bende hemen sporumu yaptım duşumu alıp yattım.
Kanguru_ 06.Mart Menüm
Sabah:07.10
2 ceviz
3 küçük dilim dil peyniri
1 kk köy peyniri (tuzsuz)
3 yeşil zeytin
1 küçük süt
2 dilim domates
Öğlen: 12.25
Yarım kepçe ezogelin çorba
Rosto köfte
Ayran
Ara: 15.00
Bir küçük kırmızı elma
5 adet fındık
Akşam: 19.40
1 kepçe yoğurt çorbası
3 yk kaşığı karnabahar yemeği
Yoğurt
2,9 lt su + Leslie 3 mil yapıldı.
Yaaaa çok grçmiş olsun hemen kendine bir pardak ılık su hazırla içine bir çay kaşığı karbonat koy ve o su bitene kadar gargara yapGunaydin kizlar.m cok hastayim bogazlarim aciyo sesin kisildi
ama boyle yiyerek 7 leri goremezsin ki aksine 9 lara dogru gidersin. Ne yapmak lazim seni eskisi gibi yapmak icin.
Amin canımmmEşine kocaman alkış,allah mutluluğunuzu daim etsin.
Amin canım hepbirlikte inşallah.
İyi geceler canım.
oohh super :) spor yaptigin icin dahada belli oluyodur :)
ben bugun + ciktim bilmem nedenokdr ac gezdim bide
afiyet olsun cnm
Gunaydin kizlar.m cok hastayim bogazlarim aciyo sesin kisildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?