Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Mücver unsuz ise mükemmel bir menü arkadaşım afiyet olsun..

Ben fena aranıyorum Yeşil çay içiyorum ama canım cısss istiyor

Yapmamışsın canım tebrik ederiiim

Afiyetler olsuuun

Kaptanım afiyet olsuuun, bence dans süresine biraz daha kaptırıp gitsen iyi olmuşşş

Menü güzel canım zaten 21'deki olan tahmini öğününü de yememişsin iyi oolmuş

Bugun doymadim birazdan cocuklara cicibebeyle mama yapcam kendimden korkuyorum xnku cok severim mamayi

Yaaa cicibebe severler derneği başkanı ben olabilirim, bende çok severdim ama uzun zaman oldu yemeyeli

Ayy ya geçmiş olsun çok, benimde boğazlarım da aynı sıkıntı söz konusu..
Ben ilaç kullanmayı da pek sevmem, bal (1 çay kaşığı) zencefil biraz karabiber karışımını akşam ya da sabah yapmaya çalışıyorum

Kızlar önümde içli köfte,pasta yeniyo.Pasta değil de içli köfte zorluyor.

Nefsi kontrol etmek sana iyi bir motivasyon olmuştur

6 saat dolaşmak uuuuvv güzel rakam arkadaşım afiyet olsun

Menü güzel, spor güzel e daha ne olsun

Benim kocişimde bugün mekik çekti çok hareket yapmış gibi iyi terledim diyip duşa girdi.. olsun başladı.. istedi.. vericek galibaa :)))

Ya maşallah kadın isterse her şeyi yapar ve yaptırır

Bende gazla çalışıyorum, motivasyon tavan desene

Gunaydin kizlar.m cok hastayim bogazlarim aciyo sesin kisildi

Bu ara bir salgın var herhalde.. Herkesin boğazları çok kötü, geçmiş olsun kaptan

Günaydın kızlarr nasıl gidiyo protein diyeti :)

-400 selam olsun kilo verilen günlere

Vuhuuuuu
Süpersiiiiiin

canım cok. Gecmiş olsun ben de cok fenaydım bugun daha iyiyim bal zencefil limon deniyorum kacgundur sadece tartıda artı görmemem yaradı malsef basla bi işey olmadı dun gece yatmadan cocukların suruplarından ictim bugun daha iyiyim biliyomusun sen de öylenyapabilirsin aslında

Çok geçmiş olsun sevgili arkadaşlar.
Size bir sorum olacak diyetle alakası yok ama.
Winnion Anyon Pedler var içinizde bu pedleri kullanan var mı? Söylendiği gibi mens dönemlerinde işe yarıyor mu? Nette çok fazla yorum okudum.Networking şeklinde satıldığı için emin olamıyorum.

Yaaaa çok grçmiş olsun hemen kendine bir pardak ılık su hazırla içine bir çay kaşığı karbonat koy ve o su bitene kadar gargara yap
Sagol cnm oyle yapayim bari insallah iyi gelir
İnanki bilmiyorum napacagimi 2-3 güne kendime süre taniycam yapamazsam başka şeyler düşüncem artık
Aslinda 1 2 gun disini sikp tartida eksiyo gormeye baslasan dvm edersin
Günaydın kaptanım çok geçmiş olsun biturlu bitmedi bu haslaliklar artık yaz tamamıyla gelse de bi kendimize gelsek yani tüm kişi hasta geçirdi herkes
ay sorma yaa karda yagmadigi icin mikroplar olmedi en iyisi yaz gelsin artik

Afiyet olsun cnm tesekkur ederinm
Dun cicibebeylr imtihanim cok buyuktu neyseki yemedim :)
bdnde sabah cocuklarin surubundan ictim insallah iyi gelir

hic duymadim cbm

Günaydın canım,Menün de sporun da çok güzel.
Günaydın arkadaşlar musmutlu bir gün olsun
Günaydın arkadaşım sana da mutlu çok mutlu bir gün diliyorum.
Çok çok geçmiş olsun canım,
ılık yeşil çayla gargara yapmak biraz iyi geliyor.
bal,limon ıhlamur zencefil çayı da çok sıcak olmayacak şekilde içersen raharlatıyor.
Yada elmayı haşlayıp çekirdeklerini çıkararak püre halinde ılık ılık yersen biraz iyi gelir canım,
Afiyet olsun canım.günaydınlar.
Günaydın kızlar güzel bir gün olsuuun
mutlu çok mutlu bir gün olsun günaydın canım.
Günaydın canım, maalesef hiçbir bilgim yok.

Cok gecmis olsun canim sanirim emziriyorsun o yuzden dogal yontemlerle idare etmeye calis canim ben bogazlarim icin 1 cay kasigi tuz ve yarim limon u karistirip gargara yapiyorum canim tavsiye ederim onun disinda aksam yatmadan once wiks surebilirsin bogazlarina tulbentle guzelce sar oda cok iyi gelir.
Balli zencefil
hibiskus cayi
Kivi aklima gelenler bunlar canim
Kanguru_ canim sanada gecmis olsun sende emziriyormusun bilmiyorum ama bu yontemleri dene insallah Sifa bulursunuz kizlar.

Kızlar eve geldim.Listemdeki gece ara öğünümü yapmadım.
Harikasin canim iraden icin

5 saat mi masallah sana canim leptin son hizda calismis menun de harika

Menuden cok spor goruyorum masallah

Teşekkürler canım.Haklısın.Diyetteyken bağırsaklarım bu şekilde 2-3 günde bir çalışıyor.Senin önerin var mı peki?
Lifli besinler tuketmek
Yogurdun icine 1 er cay kasigi zencefil zerdecal koy huplet hem yag yakar hem kabizliga iyi gelir
Sabahlari 1 cay kasigi zeytin yagi uzerine 1 y.k. elma sirkeli su iyi gelir
Abur cubur tuketmemek sagliksiz beslendigimiz zaman bagirsaklarimizdaki faydali bakterileri ölduruyor canim buda bagirsak tembelligine yol aciyor
Kuru kayisiyi 1 gece onceden suyun icine koyup sabah suyunu icebilirsin kayisilarini da huplet
Aklima gelenler bunlar canim

10 dkk cardio 15 dkk da horon roman erikdali oynadim
Bendr daha yapmam ya cok aciktim bugun. Kahvaltiyi eksik etmem artik basim agridi valla. Bide program yapmicam artik sonra hem aklim yemekte oluyo ne zmn acikirsam yicem
Canim aslinda en guzeli vucudun acligina cevap vermek az az yedigimiz icin zaten 3 saatte bir acikiyoruz yani 3 ana 2 ara ogun yaparsak hem metabolizmamizi aktif tutar hemde kacamaklara elimiz gitmez

Hic bilmiyorum canim ilk defa duydum

Canım cook tesekkürederim düsünüp de yazdıın icin ballı zencefil yapıp yapup ictim sifa olur inş

Selam kizlar bugun sabah erkenden kalktim kizimi okula yolladim oglum da uyuyordu uzandim uyuya kalmisim 10.30 da oglus uyandirdi. Malesef kahvalti gec vakte kaldi.
Bugun 2 ogun olucak benimde :))
Ooh ana ogul keyif yapmıssınız bende sabah aneme bırakıp dinlendim yoksa dinlenmeden se gecmiyor bu vucut kırgınlıgı

Selam kizlar bugun sabah erkenden kalktim kizimi okula yolladim oglum da uyuyordu uzandim uyuya kalmisim 10.30 da oglus uyandirdi. Malesef kahvalti gec vakte kaldi.
Bugun 2 ogun olucak benimde :))
Ohh biraz dinlenmiş oldun canım.Dinlenmiş ve bol enerji ile güne devam edersin.
Nasılsın canım?

sagol cnm simdi ihlamur ayva yapragi zrytin yapragi kizilcik kaynattim onlari ictim biraz iyi geldi

Sagol cnm tavsiyelerin icin gecmezse denicem
Canim aslinda en guzeli vucudun acligina cevap vermek az az yedigimiz icin zaten 3 saatte bir acikiyoruz yani 3 ana 2 ara ogun yaparsak hem metabolizmamizi aktif tutar hemde kacamaklara elimiz gitmez
ben leptinciyim cnm leptin calissin diye 2 ogun yiyorum:)

Bnde bugun daha fenayimgn gectikce iyilesicegime kotulesiyorm birsey anlamadm bu isten dedigini bnde yapayim aksm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…