- 22 Haziran 2016
- 1.883
- 3.522
- 133
Arkadaslar tahmin edilen menümü yazayım inş bozmam
Sabah
Cevizli kurutulmus biberli onlet
3 zeytin
1 bardak ıhlamur
Oglen
1 bardak tarcınlı süt
Aksam
Yogurtlu Brokoli
3-4 mücver
Sütten önce 50 dk 5 km kosubandında kosuldu bakalım aksama da bölgesel calısmayı dusunuyorum.Kanguru_
Ben fena aranıyorumYeşil çay içiyorum ama canım cısss istiyor
Bugun ki menum
Kahvlti 07.00
2 yumurta 2 yk lorlu omlet ustune bol kinzi dogradm
Ogln 12.00
6 kasik mantar sote kapya biber ve sognla 2 yk lor
Ara 15.20
1 tk cig kabak cek.5 cig badem
Aksam 16.50
60 gr kadar firinda tavuk 4 yk ispanak 1 kase yogurt
Su 3.5 lt daha icerim
Limonlu cay rezene
Spor yok
Sabah 11.0
4 yk yogurt
2 tk keten tohumu
1 tk tarcin
Ogle 14.00
4 yk ispanak
1 kase yogurt( yarim limon ve 1 tk acibiber esliginde)
16.30 - 17.00
1 elma
1 kucuk muz
17.20
4 yk mantarli tavuk sote
Su 2.5 lt
Spor
10 dkk cardio
15 dkk horon erikdali roman
Bugün ki menüm
Sabah (7.45):
1 sb limonlu su
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 kk peynir
2 çeri domates
2 küçük dlm çavdar ekmeği
Ara (9.50):
10 çiğ fındık
Y.çay
Öğlen (12.30):
8 yk tavuk yemeği (göğüs)
1 domates-1/2 salatalıktan salata
Ara (15.10):
1 mandalina
1 sb ayran
Akşam (18.20)
8 yk pırasa
3 yk y.salata
1 kase yoğurt
1 dlm ekmek
Ara (21.00) (tahmini)
2 kayısı,2 ceviz ve kakaodan oluşan toplar
1 kupa y.çay
Sıvılar : 2,5 lt su,kayısılı form ve tarçınlı karanfilli y.çay 2 fincan
Not : Diyetisyene gidiyorum ve diyetisyen listesi uyguluyorum.
Bugun doymadimbirazdan cocuklara cicibebeyle mama yapcam kendimden korkuyorum xnku cok severim mamayi
Arkadaslar benim bogazım cok fena ilac da aldıtsam kar etmedi aranızda var bu rahatsızlık icin ilac kullanan cözüm bulan bogazımla berbaer boynumda agrıyor artık kolumu kanadımı kaldıramıyorum ya benbal zencefil ıhlamuricip duruyorum bosuna kilı yapacak cözüm de olmuyor
Kızlar önümde içli köfte,pasta yeniyo.Pasta değil de içli köfte zorluyor.
İyi geceler kızlar,bugün çok yoğun ve yorucu geçti.şimdi ancak; oğlumu uyutmaya çalışırken yazabiliyorum:))
Menüm
09:30 limonlu su,
10:00 2 yumurtadan lorlu omlet, 3 ceviz,süzme peynir,5 siyah zeytin,yeşillik,limonlu yeşil çay
12:30 Duble Türk Kahvesi
15:30 Filtre kahve( sade)
17:00 Yeşil Çay
19:00 1 tabak kuru fasulye,1 kase acı pulbiberli yoğurt,salata
20:00 iki bardak siyah çay
Su:2,5 olmuştur
Spor yok ama saat 11’den 5’e kadar dışarıda dolaştım
06/03/2018
Menum
12.00
Yeşil çay
Kahvaltı (12.20)
3 Yk Menemen
30 gr Tuzsuz Lor Peyniri
20 gr Çeçil Peyniri
2 Siyah Zeytin
20 gr Tam Buğday Ekmeği
Çay
Ara (16.30)
Türk Kahvesi
Akşam (18.30)
4 Yk Zeytinyağlı Bakla
3 Yk Yoğurt
20 gr Tam Buğday Ekmeği
Ara (23.00)
Yeşil çay
Genel
2.5 litre Su
Spor
Lunge Zamanı (42 dakika~140 kalori)
Isınma
* 20 Dizleri Çekerek Marş Yürüyüşü
* 12 Dizi Karna Cekme
* 12 Bacağı Yana Açarak Adım
* 10 Dinamik Hamstring Esnetme
* 10 Dinamik Quadriceps Esnetme
* 10 Dinamik Göğüs Esnetme
* 20 Yana Doğru Kalça Açma
* 6 İleri Düzey Esneme
Işlevsel Kuvvet
* 16 Eller Üzerinde Şınav ve Yürüme
* 10 Şınav
* 24 Ileri Doğru Lunge
* 20 Split Zıplayışı
* 40 Kolları Uzatarak Yüksek Plank
* 40 Vücut Ağırlığını Kullanarak Squat
* 10 Geniş Ziplama
* 36 YTW
* 24 Yan Lunge
* 20 Yan Sıçrama
* 40 Öne Arkaya Salınımlı Plank
* 32 Ters Lunge
* 40 Ters Lunge ve Diz Kaldırma
* 40 Yan Plank ve Diz Kaldırma
* 20 Omzu Uçar Gibi Açarak Press
Soğuma
* 10 Quad Kasını Calıştıran Beşik Hareketi
* 60 sn Dizi Hükmeden Quadriceps Esnetme
* 60 sn Uzanarak Hamstring Esnetme
* 16 Yan Uzanarak T Şeklinde Esneme
Kanguru_
Benim kocişimde bugün mekik çektiçok hareket yapmış gibi iyi terledim diyip duşa girdi.. olsun başladı.. istedi.. vericek galibaa :)))
Bugün misafirliğe gtrik ve hiç bir kaçamak yapmadımm haha kendmle gurur duydum..
Bi abla bni görünce hemen eşime dert yandı. Sn bu kıza naptın erimiş gitmiş diye. İçimden öyle mutlu oldum kii. Çok zayıflamşsn ddiler. Demekki dışarıdan bakınca belli oluyor :) wuhuu. Onlar öyle ddkçe habire gaza geliyorumm..
Gunaydin kizlar.m cok hastayim bogazlarim aciyo sesin kisildi
Günaydın kızlarr nasıl gidiyo protein diyeti :)
-400 selam olsun kilo verilen günlere
canım cok. Gecmiş olsun ben de cok fenaydım bugun daha iyiyim bal zencefil limon deniyorum kacgundur sadece tartıda artı görmemem yaradı malsef basla bi işey olmadı dun gece yatmadan cocukların suruplarından ictim bugun daha iyiyim biliyomusun sen de öylenyapabilirsin aslındaGunaydin kizlar.m cok hastayim bogazlarim aciyo sesin kisildi
Sagol cnm oyle yapayim bari insallah iyi gelirYaaaa çok grçmiş olsun hemen kendine bir pardak ılık su hazırla içine bir çay kaşığı karbonat koy ve o su bitene kadar gargara yap
Aslinda 1 2 gun disini sikp tartida eksiyo gormeye baslasan dvm edersinİnanki bilmiyorum napacagimi 2-3 güne kendime süre taniycam yapamazsam başka şeyler düşüncem artık
ay sorma yaa karda yagmadigi icin mikroplar olmedi en iyisi yaz gelsin artikGünaydın kaptanım çok geçmiş olsun biturlu bitmedi bu haslaliklar artık yaz tamamıyla gelse de bi kendimize gelsek yani tüm kişi hasta geçirdi herkes
Afiyet olsun cnm tesekkur ederinmGünaydın kızlaaaarr.
Menü planlaması yapmadm.
Annem ve kayın validem bgn yoklar ekmek yapmaya gittiler başka bi komşuya.
Koca çiftlikte oğluşumla tekiz. Hava da esiyor baya oğlumu çıkartamadm evde oynuyoruz şuanlık.
Sabah kahvaltı 09.00
3 çeri domates ( 39 kalori )
1 salatalık küçük boy ( 12 kalori )
1 dilim çavdar ekmeği ( 63 kalori )
1 su bardağı süt ( 122 kalori )
1 kk peynir ( 93 kalori )
Toplam = 329 kalori
Spor olarak bugün yürüyüş yapamam ama bölgesel haraket yapıp, zumba yapacağım..
Kanguru_ çok geçmiş olsun
Dun cicibebeylr imtihanim cok buyuktuMücver unsuz ise mükemmel bir menü arkadaşım afiyet olsun..
Yapmamışsın canım tebrik ederiiim
Afiyetler olsuuun
Kaptanım afiyet olsuuun, bence dans süresine biraz daha kaptırıp gitsen iyi olmuşşş
Menü güzel canım zaten 21'deki olan tahmini öğününü de yememişsin iyi oolmuş
Yaaa cicibebe severler derneği başkanı ben olabilirim, bende çok severdim ama uzun zaman oldu yemeyeli
Ayy ya geçmiş olsun çok, benimde boğazlarım da aynı sıkıntı söz konusu..
Ben ilaç kullanmayı da pek sevmem, bal (1 çay kaşığı) zencefil biraz karabiber karışımını akşam ya da sabah yapmaya çalışıyorum
Nefsi kontrol etmek sana iyi bir motivasyon olmuştur
6 saat dolaşmak uuuuvv güzel rakam arkadaşım afiyet olsun
Menü güzel, spor güzel e daha ne olsun
Ya maşallah kadın isterse her şeyi yapar ve yaptırır
Bende gazla çalışıyorum, motivasyon tavan desene
Bu ara bir salgın var herhalde.. Herkesin boğazları çok kötü, geçmiş olsun kaptan
Vuhuuuuu
Süpersiiiiiin
bdnde sabah cocuklarin surubundan ictimcanım cok. Gecmiş olsun ben de cok fenaydım bugun daha iyiyim bal zencefil limon deniyorum kacgundur sadece tartıda artı görmemem yaradı malsef basla bi işey olmadı dun gece yatmadan cocukların suruplarından ictim bugun daha iyiyim biliyomusun sen de öylenyapabilirsin aslında
hic duymadim cbmÇok geçmiş olsun sevgili arkadaşlar.
Size bir sorum olacak diyetle alakası yok ama.
Winnion Anyon Pedler var içinizde bu pedleri kullanan var mı? Söylendiği gibi mens dönemlerinde işe yarıyor mu? Nette çok fazla yorum okudum.Networking şeklinde satıldığı için emin olamıyorum.
Günaydın canım,Menün de sporun da çok güzel.Kızlar günaydııınnn. Dün misafirimiz vardı. Geç gittiler. Bende hemen sporumu yaptım duşumu alıp yattım.
Kanguru_ 06.Mart Menüm
Sabah:07.10
2 ceviz
3 küçük dilim dil peyniri
1 kk köy peyniri (tuzsuz)
3 yeşil zeytin
1 küçük süt
2 dilim domates
Öğlen: 12.25
Yarım kepçe ezogelin çorba
Rosto köfte
Ayran
Ara: 15.00
Bir küçük kırmızı elma
5 adet fındık
Akşam: 19.40
1 kepçe yoğurt çorbası
3 yk kaşığı karnabahar yemeği
Yoğurt
2,9 lt su + Leslie 3 mil yapıldı.
Günaydın arkadaşım sana da mutlu çok mutlu bir gün diliyorum.Günaydın arkadaşlar musmutlu bir gün olsun
Çok çok geçmiş olsun canım,Gunaydin kizlar.m cok hastayim bogazlarim aciyo sesin kisildi
Afiyet olsun canım.günaydınlar.Günaydın kızlaaaarr.
Menü planlaması yapmadm.
Annem ve kayın validem bgn yoklar ekmek yapmaya gittiler başka bi komşuya.
Koca çiftlikte oğluşumla tekiz. Hava da esiyor baya oğlumu çıkartamadm evde oynuyoruz şuanlık.
Sabah kahvaltı 09.00
3 çeri domates ( 39 kalori )
1 salatalık küçük boy ( 12 kalori )
1 dilim çavdar ekmeği ( 63 kalori )
1 su bardağı süt ( 122 kalori )
1 kk peynir ( 93 kalori )
Toplam = 329 kalori
Spor olarak bugün yürüyüş yapamam ama bölgesel haraket yapıp, zumba yapacağım..
Kanguru_ çok geçmiş olsun
mutlu çok mutlu bir gün olsun günaydın canım.Günaydın kızlar güzel bir gün olsuuun
Günaydın canım, maalesef hiçbir bilgim yok.Çok geçmiş olsun sevgili arkadaşlar.
Winnion Anyon Pedler var içinizde bu pedleri kullanan var mı? Söylendiği gibi mens dönemlerinde işe yarıyor mu? Nette çok fazla yorum okudum.Networking şeklinde satıldığı için emin olamıyorum.
Cok gecmis olsun canim sanirim emziriyorsun o yuzden dogal yontemlerle idare etmeye calis canim ben bogazlarim icin 1 cay kasigi tuz ve yarim limon u karistirip gargara yapiyorum canim tavsiye ederim onun disinda aksam yatmadan once wiks surebilirsin bogazlarina tulbentle guzelce sar oda cok iyi gelir.Arkadaslar benim bogazım cok fena ilac da aldıtsam kar etmedi aranızda var bu rahatsızlık icin ilac kullanan cözüm bulan bogazımla berbaer boynumda agrıyor artık kolumu kanadımı kaldıramıyorum ya benbal zencefil ıhlamuricip duruyorum bosuna kilı yapacak cözüm de olmuyor
Harikasin canim iraden icinKızlar eve geldim.Listemdeki gece ara öğünümü yapmadım.
5 saat miİyi geceler kızlar,bugün çok yoğun ve yorucu geçti.şimdi ancak; oğlumu uyutmaya çalışırken yazabiliyorum:))
Menüm
09:30 limonlu su,
10:00 2 yumurtadan lorlu omlet, 3 ceviz,süzme peynir,5 siyah zeytin,yeşillik,limonlu yeşil çay
12:30 Duble Türk Kahvesi
15:30 Filtre kahve( sade)
17:00 Yeşil Çay
19:00 1 tabak kuru fasulye,1 kase acı pulbiberli yoğurt,salata
20:00 iki bardak siyah çay
Su:2,5 olmuştur
Spor yok ama saat 11’den 5’e kadar dışarıda dolaştım
06/03/2018
Menum
12.00
Yeşil çay
Kahvaltı (12.20)
3 Yk Menemen
30 gr Tuzsuz Lor Peyniri
20 gr Çeçil Peyniri
2 Siyah Zeytin
20 gr Tam Buğday Ekmeği
Çay
Ara (16.30)
Türk Kahvesi
Akşam (18.30)
4 Yk Zeytinyağlı Bakla
3 Yk Yoğurt
20 gr Tam Buğday Ekmeği
Ara (23.00)
Yeşil çay
Genel
2.5 litre Su
Spor
Lunge Zamanı (42 dakika~140 kalori)
Isınma
* 20 Dizleri Çekerek Marş Yürüyüşü
* 12 Dizi Karna Cekme
* 12 Bacağı Yana Açarak Adım
* 10 Dinamik Hamstring Esnetme
* 10 Dinamik Quadriceps Esnetme
* 20 Yana Doğru Kalça Açma
* 6 İleri Düzey Esneme
Işlevsel Kuvvet
* 16 Eller Üzerinde Şınav ve Yürüme
* 10 Şınav
* 24 Ileri Doğru Lunge
* 20 Split Zıplayışı
* 40 Kolları Uzatarak Yüksek Plank
* 40 Vücut Ağırlığını Kullanarak Squat
* 10 Geniş Ziplama
* 36 YTW
* 24 Yan Lunge
* 20 Yan Sıçrama
* 40 Öne Arkaya Salınımlı Plank
* 32 Ters Lunge
* 40 Ters Lunge ve Diz Kaldırma
* 40 Yan Plank ve Diz Kaldırma
* 20 Omzu Uçar Gibi Açarak Press
Soğuma
* 10 Quad Kasını Calıştıran Beşik Hareketi
* 60 sn Dizi Hükmeden Quadriceps Esnetme
* 60 sn Uzanarak Hamstring Esnetme
* 16 Yan Uzanarak T Şeklinde Esneme
Kanguru_
Lifli besinler tuketmekTeşekkürler canım.Haklısın.Diyetteyken bağırsaklarım bu şekilde 2-3 günde bir çalışıyor.Senin önerin var mı peki?
Canim aslinda en guzeli vucudun acligina cevap vermek az az yedigimiz icin zaten 3 saatte bir acikiyoruz yani 3 ana 2 ara ogun yaparsak hem metabolizmamizi aktif tutar hemde kacamaklara elimiz gitmez10 dkk cardio 15 dkk da horon roman erikdali oynadim
Bendr daha yapmam ya cok aciktim bugun. Kahvaltiyi eksik etmem artik basim agridi valla. Bide program yapmicam artik sonra hem aklim yemekte oluyo ne zmn acikirsam yicem
Hic bilmiyorum canim ilk defa duydumÇok geçmiş olsun sevgili arkadaşlar.
Canım cook tesekkürederim düsünüp de yazdıın icin ballı zencefil yapıp yapup ictim sifa olur inşCok gecmis olsun canim sanirim emziriyorsun o yuzden dogal yontemlerle idare etmeye calis canim ben bogazlarim icin 1 cay kasigi tuz ve yarim limon u karistirip gargara yapiyorum canim tavsiye ederim onun disinda aksam yatmadan once wiks surebilirsin bogazlarina tulbentle guzelce sar oda cok iyi gelir.
Balli zencefil
hibiskus cayi
Kivi aklima gelenler bunlar canim
Kanguru_ canim sanada gecmis olsun sende emziriyormusun bilmiyorum ama bu yontemleri dene insallah Sifa bulursunuz kizlar.
Ooh ana ogul keyif yapmıssınız bende sabah aneme bırakıp dinlendim yoksa dinlenmeden se gecmiyor bu vucut kırgınlıgıSelam kizlar bugun sabah erkenden kalktim kizimi okula yolladim oglum da uyuyordu uzandim uyuya kalmisim 10.30 da oglus uyandirdi. Malesef kahvalti gec vakte kaldi.
Bugun 2 ogun olucak benimde :))
Ohh biraz dinlenmiş oldun canım.Dinlenmiş ve bol enerji ile güne devam edersin.Selam kizlar bugun sabah erkenden kalktim kizimi okula yolladim oglum da uyuyordu uzandim uyuya kalmisim 10.30 da oglus uyandirdi. Malesef kahvalti gec vakte kaldi.
Bugun 2 ogun olucak benimde :))
sagol cnm simdi ihlamur ayva yapragi zrytin yapragi kizilcik kaynattim onlari ictim biraz iyi geldiGünaydın canım,Menün de sporun da çok güzel.
Günaydın arkadaşım sana da mutlu çok mutlu bir gün diliyorum.
Çok çok geçmiş olsun canım,
ılık yeşil çayla gargara yapmak biraz iyi geliyor.
bal,limon ıhlamur zencefil çayı da çok sıcak olmayacak şekilde içersen raharlatıyor.
Yada elmayı haşlayıp çekirdeklerini çıkararak püre halinde ılık ılık yersen biraz iyi gelir canım,
Afiyet olsun canım.günaydınlar.
mutlu çok mutlu bir gün olsun günaydın canım.
Günaydın canım, maalesef hiçbir bilgim yok.
Sagol cnm tavsiyelerin icin gecmezse denicemCok gecmis olsun canim sanirim emziriyorsun o yuzden dogal yontemlerle idare etmeye calis canim ben bogazlarim icin 1 cay kasigi tuz ve yarim limon u karistirip gargara yapiyorum canim tavsiye ederim onun disinda aksam yatmadan once wiks surebilirsin bogazlarina tulbentle guzelce sar oda cok iyi gelir.
Balli zencefil
hibiskus cayi
Kivi aklima gelenler bunlar canim
Kanguru_ canim sanada gecmis olsun sende emziriyormusun bilmiyorum ama bu yontemleri dene insallah Sifa bulursunuz kizlar.
ben leptinciyim cnm leptin calissin diye 2 ogun yiyorum:)Canim aslinda en guzeli vucudun acligina cevap vermek az az yedigimiz icin zaten 3 saatte bir acikiyoruz yani 3 ana 2 ara ogun yaparsak hem metabolizmamizi aktif tutar hemde kacamaklara elimiz gitmez
ŞanslıymışsınBiraz once kk dan aradilar beni :)
Pinar cocuk sutu anketi vardiya katilmistim. Bana gonderceklermis sutten :)
oohh super :) spor yaptigin icin dahada belli oluyodur :)
ben bugun + ciktim bilmem nedenokdr ac gezdim bide
afiyet olsun cnm
Biraz once kk dan aradilar beni :)
Pinar cocuk sutu anketi vardiya katilmistim. Bana gonderceklermis sutten :)
canım cok. Gecmiş olsun ben de cok fenaydım bugun daha iyiyim bal zencefil limon deniyorum kacgundur sadece tartıda artı görmemem yaradı malsef basla bi işey olmadı dun gece yatmadan cocukların suruplarından ictim bugun daha iyiyim biliyomusun sen de öylenyapabilirsin aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?