Yap canım zaten cocuk surubu oldugu icin cocuklara da bir zararı olmaz inş sütteb gecsenbile aslında doktora gidilse en guzeli ama benim hiç halim mecalim yoktu cpcullarla oraya gideene kadar bi kat daha hssta olurdum simdi daha iyi yutkunuyorum en azındanBnde bugun daha fenayimgn gectikce iyilesicegime kotulesiyorm birsey anlamadm bu isten dedigini bnde yapayim aksm
canım ben bunu not ettim Allah razı olsun dun aksam bal zencefili denedim ama bu deli balı da duymustum karabiber ile gazeteye sararlardı bizde de inş Allah sifa versin tum hastalaraKanguru_ , Huzurvermeyolunda , N NGY arkadaşlarım bizim evde sizin yaşadığınız rahatsızlık için iki formül yapılıyor
1) 1 çk zencefil,1 çk zerdeçal,1 çk bal ve yarım limon bir fincan sıcak suyla yapılıyor
2) Deli bal denen bir bal var duydunuz mu bilmiyorum.Onu boğazına ve göğsüne güzelce sürüyorsun.Üzerine karabiber serpiyorsun.Kağıt havlu örtüp sarıyorsun herhangi bir havluyla.Uyumadan önce yapılıyor.(babamın geçmeyen öksürük anneminde geçmeyen geniz akıntısı ve boğaz ağrısına çok iyi geldi)
Menun cok guzel canım önceki gun de dans vardı zaten dinlendigin iyi olmuşDün ki menüm:
Kahvaltı: 2 yumurta biri sadece beyazi, maydonoz, dere otu + bir adet ceviz
Limonlu yesilcay
Ara ogun: 1 adet kivi
Ogle: ton balikli salata bol yesillik ile
Limonlu yesilcay
Ara ogun: 5 adet cig badem 5 adet cig findik
Aksam: ispanak sote, uzerine dere otu, maydonoz ve yumurta ile
Su: 2,5 litre
Spor: guc toplama gunu
Kanguru_
Amin.Deli bal bulması zor olan bir bal.Ve bir çk dan fazla yendiğinde çarpıyor.canım ben bunu not ettim Allah razı olsun dun aksam bal zencefili denedim ama bu deli balı da duymustum karabiber ile gazeteye sararlardı bizde de inş Allah sifa versin tum hastalara
Menun cok guzel canım önceki gun de dans vardı zaten dinlendigin iyi olmuş
Biraz once kk dan aradilar beni :)
Pinar cocuk sutu anketi vardiya katilmistim. Bana gonderceklermis sutten :)
İşte ağrıdığı gibi gitmek gerekiyo benimde senin gibi oldu sonra aylarca iltihap geçmedi ya çok zor Allah yardımcın olsunCanim dünden beri daha iyi ama şişlik hala geçmedi...
Ben aliyodum cocuklara ztn iciyolardi guzelcr :)Şanslıymışsınpınar çocuk sütü nasıl birşey hiçbir fikrim yok. Dene bakalım nasıl bişeymiş anlatırsun.
Valla bilmiyom regl olurken arti cikmadin regl bitti simdi arti ciktimAaa niyekii bnde sabit ciktimm
doktorami gitsen bi igne belki serum yardimci olur sanaBnde bugun daha fenayimgn gectikce iyilesicegime kotulesiyorm birsey anlamadm bu isten dedigini bnde yapayim aksm
Sagol cnmKanguru_ kaptnim cok gecmis olsnn
Aman iyi olda verirsin sonra. Once saglik :)Bizim takımı bu hafta hastalık yakacak galiba ben +500 cıktım kurabiye kavamagınsan sonra tartılmıstım artı degildi bugun tartıldım artı cıkı ballar mallar yaramıs masallah
Yazdim kenara yarina iyi olmazsam bunlarida denerim:)Kanguru_ , Huzurvermeyolunda , N NGY arkadaşlarım bizim evde sizin yaşadığınız rahatsızlık için iki formül yapılıyor
1) 1 çk zencefil,1 çk zerdeçal,1 çk bal ve yarım limon bir fincan sıcak suyla yapılıyor
2) Deli bal denen bir bal var duydunuz mu bilmiyorum.Onu boğazına ve göğsüne güzelce sürüyorsun.Üzerine karabiber serpiyorsun.Kağıt havlu örtüp sarıyorsun herhangi bir havluyla.Uyumadan önce yapılıyor.(babamın geçmeyen öksürük anneminde geçmeyen geniz akıntısı ve boğaz ağrısına çok iyi geldi)
ispanak sote nasil oluyo ilk defa duydumDün ki menüm:
Kahvaltı: 2 yumurta biri sadece beyazi, maydonoz, dere otu + bir adet ceviz
Limonlu yesilcay
Ara ogun: 1 adet kivi
Ogle: ton balikli salata bol yesillik ile
Limonlu yesilcay
Ara ogun: 5 adet cig badem 5 adet cig findik
Aksam: ispanak sote, uzerine dere otu, maydonoz ve yumurta ile
Su: 2,5 litre
Spor: guc toplama gunu
Kanguru_
Benim oglumda yigenimde 1 yasini gectikten sonra hep onu ictiler hala iciyorlar hafif tatlimsi icinde vitaminler olan bir sutŞanslıymışsınpınar çocuk sütü nasıl birşey hiçbir fikrim yok. Dene bakalım nasıl bişeymiş anlatırsun.
Kiz bu mucverler nasil kizartmami unlu mu aksamda sordumSabah
2 ymk kasıgı menemen
2 kabak mucver
1 bardak ıhlamur
5 zeytin
1 ceviz
Oglen
Bol yesillikli ton balıklı salata
55 dk 5.5 km kosubandjnda kosuldu bölgesel de yapıcam inş . Bu aralar biraz saldıgım icin oglen ve aksam paylasıyorum menunu motive olayım diye
sagol cnmKanguru_ geçmiş olsun kaptanım
Aa bende katılmıştım çocuksuz biri olarak
Yap canım zaten cocuk surubu oldugu icin cocuklara da bir zararı olmaz inş sütteb gecsenbile aslında doktora gidilse en guzeli ama benim hiç halim mecalim yoktu cpcullarla oraya gideene kadar bi kat daha hssta olurdum simdi daha iyi yutkunuyorum en azından
Yoo sırf can sıkıntısından ben sütü ağzıma bile sürmem 13 senedir hiç içmedimKiz bu mucverler nasil kizartmami unlu mu aksamda sordum
sagol cnm
kendin mi iccektin
Valla diyetimi bozmasn die bal isine hic girmedm cnm ama annem cok kizdii kucuk oglumda oksuruyor ne yiyomusumda cocgmugu koruyomuss diyip beni bencillikle sucladi bi hafta ara versem ne olurmuss daKanguru_ , Huzurvermeyolunda , N NGY arkadaşlarım bizim evde sizin yaşadığınız rahatsızlık için iki formül yapılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?