Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

07 Mart Menum

@Rzgrece

Sabah: 06.45

Bol maydonozlu omlet
2 dilim domates
1 kucuk sut
1 kk suzme peynir
3 yesil zeytin
2 ceviz

Oglen: 12.25

4-5 kaşık tarhana çorbası
Ayran

(Çorba çok soğuk ve suluydu. Yiyemedim. Ana yemekte ciger Kızartma vardı. Hem ciger sevmem hemde Kızartma olduğu için yemedim. Pilavı da almadim. Öğlen resmen aç kaldım. )

Aksam: 19.15

6 yk kıymalı karnabahar yemeği
4 kaşık yoğurt
Roka
Tere

2.9 lt su + 30 dk hiit kardiyo yapılacak.

Kahvalti 10.30
1 kivi 1 yumurta 1 koz kapya 3 tam ceviz 2 kasik lor

Ogln 12.30
1 kase tavuk suyu corba

Aksam 16.20
Iki kasik et kavurma 1 brk kefir bol sogus 1 dilim kapekli ekmek

1.5 lt su 2 ye tamamlamaya calisicm cnm su bile istemiyor
Bol cay ihlamur kusburnu limonlu
Spor yok

Afiyet olsun canım.Öğlen aç kalmışsın keşke bi ara gibi birşey yapsaydın

Menün cok güzel canım ama öglen bıraz ac kalmıssın yaa

Menun harıka canım

Oh oh guzel menu bide spor

Erkenden bitirmissin yemegi boyle daha eksili olur insu

İyi geceler kızlar ancak gelebildim
Menüm
9:30 limonlu su
10:00 sahanda iki yumurta,süzme peynir,5 siyah zeytin,3 ceviz,bol yeşillik,1 kupa limonlu yeşil çay
12:00 Şekersiz Türk Kahvesi
14:00 Tarçınlı Süt
17:00 1 kupa Limonlu yeşil çay
19:00 Fırında bir çipura , çok çok salata:)
20:00 2 bardak siyah çay
Su:2 litreyi geçmiştir
Spor yok

Sporda olsa mikemmeel olacaakk

Sporda olsa mikemmeel olacaakk
Çok haklısın canım.
Geçen yaz buradayken spor ve diyetim çok iyi gidiyordu.hergün minimum 2 saat spor yapıyordum.yaklaşık 2 haftadır tekrar diyet yapmaya başladım ama nedense spora başlayamıyoum. Biliyorum bir başlasam devamını getireceğim ama hep öteleyip duruyorum

İyi aksamlar arkadaslar nasılsınız coluk cocuk uyudu ev ocak toparlandı el ayak cekildi sizde teli elinize aldınızmı ben iyice diyet modumdan uzaklasıyorum miden büyüyor korluyorum annem cumaya gidecek tartıda artı görücem muhtemelen ama o gittikten snra hem evin hem cocukların hem de diyetimin iplerini elime iyice alıcam inş

Artık saglıklı yasam diyet ve sporun yanı sıra sahsi olarak da kararlar aldım yazın baya ingiliZce calışmıştım ama tasınmaydı va ara vermiştim cocuklar öğlen uykusundayken calılıyordum ama simdi onun yerine spor yapıyprum artık duzen kurup oglen uykusunda spor aksam yattıklarındada az da olsa ders calışıp liateledigim kitaplarımı okumayı dusunuyorum bir de artı malum ücaylar yaklasıyor hem madden hem manen sekillenmek istiyorum madem düştük bir yola madem kendimiz icin birleyler yapıyoruz uykulardan fedakarlık ederek tam techizatlı olalım degilmi inş hepimiz kendimiz icin hedefledigimiz seylerş gercekleştiririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…