Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Uc aylar icin ne yapacaksan beraber yapalim. Ben kendimden cok sikayetciyim bu konuda cocuklardan vakit kalmiyo diye hicbisey yapmiyorum manevi anlamda

Uc aylar icin ne yapacaksan beraber yapalim. Ben kendimden cok sikayetciyim bu konuda cocuklardan vakit kalmiyo diye hicbisey yapmiyorum manevi anlamda
Aynen cocuklara bakarsan bir sayfa bile birsey acıp okuyamıyorsun benimkiler elimde birley görmeyegörsün anında parca pincik ederler yada cekip ben okuyum yapıyorlar ben artık sabahları hem erken kahvato yapayım hemde okuyacagımı okuyayım diye yatmicam hem zaten biliyosundhr kerahat vakti uyumak pek iyi degil bilimsel olarwk da gunes ısınlarının dogdugu an ve battıgı an insana zarar verşyormus o sebepten 6.30 da kalkıp yatmasam her istedigimi yaparım cocuklar 8 de de kalksa dusunsene havadan 1.5 saat super olur bizim icin

Bence önce yatıs kalkıs saatlerimizi planlayalım biz böyle cocuk cocuk dedikce hiçbirsey yapamicaz kendimiz icin ben oglen spor yapıyprum b fiks ama aksam 11.30 da yatsalar en gec o da 1 saatim olsa 12.30 a kadar sabah da 6.30 kalkıp 1.5 saat de orrda olsa bşr sürü zaman sonra da yapılacaklar listesi
Kisisel gelişim kitabım
Roman türü kafa dagıtıcı
İngilizce calısma
Hatim serim.. ( her ay icin bir hedef seklinde)
Bunları götürsem benim icin harika olur

Canım diyet modundan uzaklaşıyorum diye neden şartlandırıyorsun kendini. Yapamadıklarını değil yapabildiklerini düşün ve kendini ben bu kadar şeyi başardım bunu da başarırım de ve mazeret üretme başar.
Uzun zamandır diyet yapmak insanı yorar kendine bi hedef belirle ve o hedefe ulaşınca kendini makul ölçüde birşey ile ödüllendir.

2 ay oldu benim ve malum sıkıldım dedigin gibi ama bu sıkılmalarda dedigin gibi bilincli ödüllendirmeler degilde gözü dönmüş kacamaklar olunca insanın canı cok sıkılıyor ondan benim cöküsüm daha cok (

Canım benim, ben çöktüm dersen olmaz ki. Kaçamak mı yaptın onun ederi sporu yapmadan uyuma o gün.O sporu yaparken ve yaptıktan sonra da düşün o iki dakika bile sürmeyen damağındaki tat için çektiğin çileye değer miydi diye?
Yaz geliyor, bu yazı da kilolu mu geçirmek istiyorsun, ömrünü, gençliğini kilolu olarak mı geçirmek istiyorsun ya da çocukların büyüdüğünde arkadaşlarının anneleriyle alay edecek olma ihtimallerini düşün. ( çocuklar çok acımasızlar )
Bu zamana kadar envai çeşitte tadları yedik içtik de ne oldu,yanımıza ne kâr kaldı.Karı bırak zararımız çok oldu.
Hepimiz çok iyi biliyoruz ki kilo sadece estetiksel olarak değil sağlıksal olarak da sıkıntı yaratıyor.

Ohh menü harikaa

Huzurcum bende seninle hatim serisine başlamak isterim

Haklısın cook cok haklısın iyiki var burası iyiki barsınız ki bhnları tekrar tekrar duyup kendimize geliyoruz cunki dısardalş bi hayatta olsam bu diyet coktaaan bitmişti bile

Ohh menü harikaa

Huzurcum bende seninle hatim serisine başlamak isterim
Gel canım birlikte yapalım tabiki ben 3 yıl önce kardesimi kaybettim her yıl en azından birtane onun icin yapmaya calışıyorum zaten ramazan fiks birtanede kendim icin yaosam 3 aylara ancak oluyor :)

Gel canım birlikte yapalım tabiki ben 3 yıl önce kardesimi kaybettim her yıl en azından birtane onun icin yapmaya calışıyorum zaten ramazan fiks birtanede kendim icin yaosam 3 aylara ancak oluyor :)

Allahım kardeşinin mekaninı cennet eylesin inşallah. Okuyalım canım çok cok iyi olur bende hep erteliyorum klasik ev çocuk yemek vs hep bahanemiz

Allahım kardeşinin mekaninı cennet eylesin inşallah. Okuyalım canım çok cok iyi olur bende hep erteliyorum klasik ev çocuk yemek vs hep bahanemiz
Amin cumlemizinkini canım. Hayatımız bpyunca hep erteliyecek seylerimiz olacak malesef bazı seylere de biz hukum vermeliyiz dur demeliyiz yoksa ömür geciyor bahanelerle dedigin gibi canım

Haklısın cook cok haklısın iyiki var burası iyiki barsınız ki bhnları tekrar tekrar duyup kendimize geliyoruz cunki dısardalş bi hayatta olsam bu diyet coktaaan bitmişti bile
Burası gerçekten iyi ki var ,sizler de iyi ki varsınız. Birimiz tökezlediğimiz zaman diğerlerinin onu ayağa kaldırmaya çalışması gerek ki bu da takım olmanın gereğidir.
Eşekten düşmüşün halinden eşekten düşmüş anlar derler ya bizi en iyi bizler anlarız.O nedenle motivasyonun düşmeye başladığında yaz buraya,söz ver kendine, bize başaracağım de ve başarırsın inan.

Canım menün güzel oglen de olöayınca karataya benzemis sporda yapıldıysa sahane bence :)

Gercekten öyle buradaki yardım destek gercekleri söyleme elinden tutma refleksiyle olmadıgı kadar dirayetli oluyor insan ve cevrenin verdigi olmaması gereken olumlama yada olmaması gerrkekn umut emicilik olmuyor herkese butun takımıma tekrar tekrar tesekkğrederim bazen diyorumki keske tum zayıflamaya calısan basaramayan inasanlar burayla tanıssa

Canım Allah kardeşine rahmet,sizlere de sabırlar versin.
Allah razı olsun canım cumlemize inş

Sabah
3 ymk kasıgı Menemen
4 zeytin
1 bardak ıhlamur

Oglen
Tonbalıklı salata

Aksam 19.0
1 kase Yogurtlu Brokoli
3 ymk kasıgı nohut
3 ymk kasıgı pirinc pilavı

20.30
2 avuc patlamıs mısır

55 dk 5.5 km kosubandında kosuldu
100 sag bacak
100 sol bacak
100 yarım mekik
100 topuga degme
100 bisiklet hareketi
2 dk plank

] Kanguru_

Spor şahane canım, keşke pirinç pilavı ve patlamış mısır yerine nohut yemeğini daha fazla yeseydin ya da bol salata tüketseydin daha iyiydi ama olan olmuş.
Ve hedefine çok az kalmışken bırakma kendini ,şayet bırakırsan bu zamana kadar ki emeklerin çöp olacak ve hedeften uzaklaşacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…