Alıştım gini canım, ilk günler kadar zorlanmıyorum artık.sporu hep erteleyip duruyorum maalesef.Menun cok guzel alisabildinmi karatay a canim sporda olsa super olucak
günaydın tatlım.senin de kutlu olsunGünaydın canlar.
Kadınlar gününümüz kutlu olsun
Erken kalkan yol alır yani erken kalkmak ve spor yapmak harika ve enerji deposu..
Seninde tekrardan kadınlar günün kutlu olsun canımm..
GünaydınnnmmGünydın kızlaaar :)
Afiyet olsun.Kahvaltı 09.30
4 çeri domates
1 su bardağı süt
1 dilim çavdar ekmeği
Salatalık
Marul
Şmdi spora başlycm.
Evlenene kadar haftada en fazla 2-3 yumurta yerdim,eşim yumurtayı çok sever ben de alışmıştım şimdi pek sıkılmıyorum.Kizlar benim gibi her sabah yumurta yemekten sıkılan varmi ??
Afiyet olsun canım.Bu sabah degisik bir tarif denedim
1 bardak sut
1 havuc
Tarcin
2 tam ceviz
3 y.k. yulaf ezmesi
Havucu rendeleyip 1 cay kasigi zeytin yaginda soteledim diger malzemelerle karistirdim bence guzel oldu denemek isteyenlere afiyet olsun :)
Benn canim ben yumurtadan cok sikiliyorum hele birde gezen tavuk yumurtasi olmadimi migdem kalkio resmen anliyorum yani tadindan bu yuzden bnde yulafli meyveli kahvalti secenegjni kullaniyorumBu sabah degisik bir tarif denedim
1 bardak sut
1 havuc
Tarcin
2 tam ceviz
3 y.k. yulaf ezmesi
Havucu rendeleyip 1 cay kasigi zeytin yaginda soteledim diger malzemelerle karistirdim bence guzel oldu denemek isteyenlere afiyet olsun :)
Canım peynşr yumurta vs de yeseydın kskeKahvaltı 09.30
4 çeri domates
1 su bardağı süt
1 dilim çavdar ekmeği
Salatalık
Marul
Şmdi spora başlycm.
oo cezerye gibi olmustur canım degisşiklik olmus ne guzel sana da aslında alternatifler var ama ben cpcukalrla birlikte kahvalto yaptıgım icin harala güreleye geliyor hep kahvaltımBu sabah degisik bir tarif denedim
1 bardak sut
1 havuc
Tarcin
2 tam ceviz
3 y.k. yulaf ezmesi
canım karatay hızlı şlerletiyor evet ama spor yaparsan daha da atesler seni ben bazen haftada 1600 1700 verşyordun iyi spor yaptıysamAlıştım gini canım, ilk günler kadar zorlanmıyorum artık.sporu hep erteleyip duruyorum maalesef.
Günaydın canım,nasılsın?
günaydın tatlım.senin de kutlu olsun
günaydın canım.
Günaydınnnmm
Afiyet olsun.
Evlenene kadar haftada en fazla 2-3 yumurta yerdim,eşim yumurtayı çok sever ben de alışmıştım şimdi pek sıkılmıyorum.
Afiyet olsun canım.
Kizlar benim gibi her sabah yumurta yemekten sıkılan varmi ??
Yarın başlayacağım artık, bugün başlamayı vücut spora alışık olmadığı için tartı öncesi ödem yapar diye pek istemiyorum aslında.spor şart çok haklısın canımoo cezerye gibi olmustur canım degisşiklik olmus ne guzel sana da aslında alternatifler var ama ben cpcukalrla birlikte kahvalto yaptıgım icin harala güreleye geliyor hep kahvaltım
canım karatay hızlı şlerletiyor evet ama spor yaparsan daha da atesler seni ben bazen haftada 1600 1700 verşyordun iyi spor yaptıysam
Ne birakmasi canim. 2 ayda surse 2 senede surse birakmak yok gidecek bu kilolar. Helrde hedefine bu kadar az kalmisken birakmayi hiiic dusunmeBaslarsın inş kaptancım guzel aykar geliyor hem maddi hem manevi bereketinden nasiplenşriz inş
Cok haklısın ama pilav nasıl oldu anlamadımkucugunun tabagına koyarken sıcakmı diye bakim dedim bi bakmısım yiyivermişim valla cok uzgunum bende bugun cok dikkatedşcem telafisi olmaz ama hepten batırmaktan iyidir
beeeeeeeennnnn. Valla yumurta hasladim yemedim bi bardak sut icip biraktim biktim artikKizlar benim gibi her sabah yumurta yemekten sıkılan varmi ??
Alismana sevindim canimAlıştım gini canım, ilk günler kadar zorlanmıyorum artık.sporu hep erteleyip duruyorum maalesef.
Günaydın canım,nasılsın?
günaydın tatlım.senin de kutlu olsun
günaydın canım.
Günaydınnnmm
Afiyet olsun.
Evlenene kadar haftada en fazla 2-3 yumurta yerdim,eşim yumurtayı çok sever ben de alışmıştım şimdi pek sıkılmıyorum.
Afiyet olsun canım.
Yaa bizde organik yumurta aliyoruz haftada 1 karton biter ama iste artik bunaldim yumurta yemektenBenn canim ben yumurtadan cok sikiliyorum hele birde gezen tavuk yumurtasi olmadimi migdem kalkio resmen anliyorum yani tadindan bu yuzden bnde yulafli meyveli kahvalti secenegjni kullaniyorum
Ben de 3 tane haslamistim ogluma yedirdim benimkiler kaldiNe birakmasi canim. 2 ayda surse 2 senede surse birakmak yok gidecek bu kilolar. Helrde hedefine bu kadar az kalmisken birakmayi hiiic dusunme
beeeeeeeennnnn. Valla yumurta hasladim yemedim bi bardak sut icip biraktim biktim artikcocuklara yedirdim kendim yemedim
En guzelini yapiyorsun canimYumurtayı ben gün aşırı tüketmeye çalışıyorum.Hafta sonu kahvaltılarını evde yaptığım için yumurta tüketmiyorum.Farklı değişik diyete uygun şeyler tüketiyorum
Degisiklik yapmanin zamani gelmis demekki canim diyetden sıkılmadan verelim de kilolarimizi yumurta kolay iş
acikinca yumurtalarimi yicemBen de 3 tane haslamistim ogluma yedirdim benimkiler kaldi
Kaptanim sade sutle olmaz meyve ceviz falanda ye 2 saat sonra acikirsin
Afiyet olsun kaptanimacikinca yumurtalarimi yicem
Teşekkür ederim canım iyiyim ben de.Dışarı çıkacağım yağmur yağıyor biraz sakinleşsin diye bekliyorum ben de.Alismana sevindim canim
Iyiyim çok şükür canim sen nasilsin
Haftada 3 e indirdim bende artik
Benim esim de ozellikle sucuklu yumurtayi cok sever ben diyetteyken hafta sonlari kahvaltilari acik bufe gibi olur esim ve cocuklara ayri bana ayri :))
Arada bir degisiklik iyidir :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?